ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا میشود vBulletin نول null شده را نصب کرد خیلی فوری

Madonna
07-09-2007, 10:32
سلام
حالتون خوبه
این سوالی را که میپورسم قبلا هم خیلی ها میپورسیدن و خودم هم بهشون میگفتم که مکنه بعدا به سرورت گیر بدن
و از این لحاظ اطلاع دارم که نباید نول شده را استفاده کرد
اما میخواهم یک فروم راه بندازم و میخواهم از سیستم vbulletin استفاده کنم البته سیستم های مجانی دیگری هستند اما میخواهم از همین vBulletin باشه
حالا اگر من نصب کردم این vBulletin را چگونه میخواهند به سرور من اطلاع دهند که هاست من را ببندن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر whois گرفتن و اون سرور مثل خیلی از سرور های دیگر که ns هاشون چیز دیگری هستند و کسی متوجه خود هاستینگ نمیشود آیا باز هم میشود گیر داد البته درسته ip را هم میتونن چک کنن
و آیا اگر به سرور ما اطلاع دهند و خود سرور هیچ کار نداشت چی ؟
چون بعضی از خدمات هاستینگ ها میگن که اگر سایتتون هر چی باشه مشکلی نداره حتا اگر vbulletin نول شده باشه
خوب حالا نظر شما چیه
ممنون

foadm
07-09-2007, 10:41
دوست عزیز

به نظر من یک هاست که دیتاسنترش در ایران است بگیرید بعد با خیال راحت Vbulletin نصب کن .

Madonna
07-09-2007, 12:00
ممنون
اما تا آنجائی که میدانم همه سرور ها در خارج از ایران هستن و خدمات هاستینگی که در ایران فعالیت میکنن نماینده سرور های خارجی هستن و اگر هم در ایران سروری وجود دارد مشکلات زیادی دارند
و در حال حاظر هاست دارم و فقط این سیستم vb را میخواهم و نمیدونم چکار کنم که بعدا مشکلی برای فروم ایجاد نشود

Mohsen khan
07-09-2007, 16:41
lمعمولا كساني كه نول شده نصب كرده اند دچار مشكل شده اند
شما بهتر است براي شروع از همين ورژن هاي رايگان مانند phpbb استفاده كنيد

Online_Gamer
07-09-2007, 16:53
نه عزیز
مشکلی نداره من چند ساله دستم از نول استفاده میکنه وی بی هم فهمیده هیچکاری نکرده...

Mohsen khan
07-09-2007, 18:22
هميشه هم اين طور نيست و زياد پيش اومده كه سايت را بسته باشند

Madonna
07-09-2007, 19:29
سلام
درسته امکان داره واسه سایت بعدا مشکل پیش و حقیقتش نمیدونم چکار کنم
خوب دوستان چند سوال در مورد phpbb و گفتم شاید از همین فروم مجانی phpbb استفاده کنم

این مدی داره phpbb که وقتی کسی به سوالی پاسخ میده یک ایمیل برای نویسنده میاد این مد یک اشکالی داره و مشکلش هم است که وقتی ایمیل میاد فقط مینویسه که به سوال شما پاسخ داده شده است و خود پاسخ را مثل سیستم vb نمینویسه آیا مد دیگری داره که مثل سیستم vb باشه ؟

و باز هم میخواهم بدونم برای پاسخ دادن در یک تاپیک آیا مد وجود دارد مثل سیستم vb که وقتی میخواهیم پاسخ بدهیم در همون صفحه باشه و نه مثل phpbb که وقتی میزنیم ارسال میره به یک صفحه دیگر و میگه نامه شما با موفقيت ارسال شد

وقتی که کسی در سیستم vbulletin پست یا تاپیک جدید میزنه در صفحه اول انجمن ها مینویسد که آخرین پست مثلا - کسی این نرم افزار را داره ؟ -
اما در سیستم phpbb در قسمت آخرین پست هیچی نمینویسد و فقط اسم نویسنده و تاریخ ارسال پست را مینویسد
لطفا اگر چنین مدهائی را داره اینجا اسمشون را بگید
خیلی ممنون

Mohsen khan
07-09-2007, 20:56
براي phpbb يك تاپيك مجزا داريم
البته ورژن 3 phpbb با امكانات خيلي بيشتري در راه است
نكته مهم اينكه همين پي سي ورد هم در شروع از phpbb شروع كرده است .

Madonna
07-09-2007, 23:25
آقا این نصب کردن مدها برای این phpbb خیلی عذیت کننده است هر کاری میکنم نصب نمیشه
فقط همینش کمی مشکل زاست
راستی اون اطلاعاتی که قبلا در همین p30world بود و روی phpbb بود هم هنوز هستش یا بعد از انتقال به vb پاک شدن ؟

Online_Gamer
07-09-2007, 23:53
ببین عزیز
اگه بیای هاستتو از این شرکت که یه سرور ایرانی هست بخری و وی بی بریزی هیچ چیزی نمیشه

من خودم ریختمو خودمم به وی بی گفتم
تازشم دادش من مدیرشه یه بار وی بی گیر داد به ما بهش گفتیم به ما چه میخواستی نول ندی

و وی بی هم رفت
آدرس سایت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید