مشاهده نسخه کامل
: فرق css خارجی و داخلی؟
anarchist60
07-09-2007, 08:04
در کل بهتره که اسکریپت ها و سبک ها به سند خارجی منتقل شوند چون در اینصورت هرچقدر صفحه که داشته باشین خیلی راحت به css خارجی لینک میدین و برای تغییر مجدد نیازی نیست تک تک صفحات ادیت بشن
مرورگرها صفحه css جداگانه رو تو cache خودشون نگه میدارن و این امر به بارگیری سریعتر صفحات کمک میکنه...
و...
موفق باشی
my friend
07-09-2007, 12:28
من ترجیح میدم css خارجی رو تو سند با استفاده از PHP و دستور include یا دستورای دیگه وارد کنم...
چون اگه قابلیت کش مرورگر فعال نباشه ممکنه فایل css لود نشه ( یعنی دیر لود بشه ) و چهره زشتی از صفحه رو به نمایش بگذاره...
DaRiOuShJh
07-09-2007, 13:01
همونطور که anarchist60 جان گفتن میتونی از خارجی یا اکسترنال استفاده کنی ولی اگه حجمه css و صفحات و همینطور تعداد صفحات زیاد نیس میتونی از داخلی هم استفاده کنی
معمولا سایت ها اونایی که خیلی حیاتی هستن و ممکنه در نبودشون قالب یه هم بریزه رو در داخلی قرار میدن و اونایی که کمتر حیاتی هستن در خارجی که اگه یه وقت یه بلایی سره خارجی اومد قالب به هم نریزه:12:
amir abbas
09-09-2007, 14:44
تو طراحی استاندادر همیشه باید از CSS خارجی استفاده کرد. مطمئن هم باش مشکلی برای سایتت پیش نماید و بلایی هم سر اون فایل نمیاد. استفاده از CSS به شکل embedded داره کم کم منسوخ میشه. الان تمامی طراحی های جدید و سیستم قالب تمامی سیستم های مدیریت محتوا از فایل CSS خارجی استفاده می کنند.
این فیلم رو ببینید. در این فیلم من همه چیز رو توضیح دادم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فیلم شماره 5 رو دانلود کنید
neopersia
09-09-2007, 16:54
فکر میکنم اون استایلهای خارجی که با تگ LINK به صفحه پیوند داده میشه چون تو بخش head صفحه قرار داره زود تر از سایر بخشهای صفحه لود میشه پس مشکلی برای قالب صفحه پیش نمیاد.
تنها مشکل ممکن تصاویری هستند که از طریق CSS مثلاً برای زمینه یه قسمت قرار داده میشوند. این تصاویر بعد از لود شدن صفحه لود میشه و فرقس هم نمیکنه که استایل داخلی باشه یا خارجی
راه حلش هم preload کردن اوناست که هم با CSS و هم با جاوا اسکرپت ممکنه
DaRiOuShJh
12-09-2007, 01:03
تو طراحی استاندادر همیشه باید از CSS خارجی استفاده کرد. مطمئن هم باش مشکلی برای سایتت پیش نماید و بلایی هم سر اون فایل نمیاد. استفاده از CSS به شکل embedded داره کم کم منسوخ میشه. الان تمامی طراحی های جدید و سیستم قالب تمامی سیستم های مدیریت محتوا از فایل CSS خارجی استفاده می کنند.
این فیلم رو ببینید. در این فیلم من همه چیز رو توضیح دادم
فیلم شماره 5 رو دانلود کنید
ممنون آخه اونا صفحه هاشون و ... زیاده اگه بخوان داخلی استفاده کنن که ...:46:
فکر میکنم اون استایلهای خارجی که با تگ LINK به صفحه پیوند داده میشه چون تو بخش head صفحه قرار داره زود تر از سایر بخشهای صفحه لود میشه پس مشکلی برای قالب صفحه پیش نمیاد.
تنها مشکل ممکن تصاویری هستند که از طریق CSS مثلاً برای زمینه یه قسمت قرار داده میشوند. این تصاویر بعد از لود شدن صفحه لود میشه و فرقس هم نمیکنه که استایل داخلی باشه یا خارجی
راه حلش هم preload کردن اوناست که هم با CSS و هم با جاوا اسکرپت ممکنه
درسته ولی من برایه مواقعی میگم که مثلا کاربر save html as میکنه و فقط این فایله Html رو ذخیره میکنه:20:
در هر صورت حرفه حق جواب نداره ممنون:46::10:
سلام من مي خوام با css اشنا بشم اگه لطف كنيد يا كاملا برام توضيح بديد يا يه مرجع كامل بر ام معرفي كنيد
neopersia
12-09-2007, 16:16
برای آشنایی با CSS میتونید از سایت من استفاده کنید:
Great Kurosh
13-09-2007, 02:49
یکی از فرق های CSS داخلی و خارجی این هستش که اگر در یک سایت از هر دو تاش استفاده بکنی و در هر دو چیز مشترکی باشه اون استایل داخلی روی صفحه اعمال میشه ، برای مثال اگر در css داخلی نوشته باشی :
font-family:tahoma
و در Css خارجی نوشته باشی :
font-family:arial
Css داخلی اعمال میشه و نوشته ها با فونت tahoma نمایش داده میشن ....
DaRiOuShJh
13-09-2007, 13:36
یکی از فرق های CSS داخلی و خارجی این هستش که اگر در یک سایت از هر دو تاش استفاده بکنی و در هر دو چیز مشترکی باشه اون استایل داخلی روی صفحه اعمال میشه ، برای مثال اگر در css داخلی نوشته باشی :
font-family:tahoma
و در Css خارجی نوشته باشی :
font-family:arial
Css داخلی اعمال میشه و نوشته ها با فونت tahoma نمایش داده میشن ....
چه جالب
تا به حال امتحان نکرده بودم:20:
ممنون:10:
amir abbas
13-09-2007, 13:59
این مربوط میشه به مبحث specificity در CSS
دستورات بر روی هم تاثیر میذارن و واژه cascade در عبارت casacading style sheet هم از همینجا اومده.
حالا اگر شما دستورات رو درون خطی بنویسی بر اون دو تای دیگه (سی اس اس درونی و سی اس اس خارجی) ارجحیت داره. مبحث مفصله
anarchist60
13-09-2007, 14:57
سلام من مي خوام با css اشنا بشم اگه لطف كنيد يا كاملا برام توضيح بديد يا يه مرجع كامل بر ام معرفي كنيد
همین کتاب معرفی شده تو امضای امیر عباس مرجع فارسی خوبیه...
neopersia
13-09-2007, 15:37
البته باید این نکته رو هم در نظر داشت که همیشه Id نسبت به کلاس اولویت داره فرقی هم نمیکنه که داخلی باشه یا خارجی.
یعنی اگه یه کلاس با آی دی تداخل پیدا کنه اون چیزی که تو آی دی تعریف شده اجرا میشه.
amir abbas
13-09-2007, 16:15
بحثش مفصله
خیلی چیز های دیگه هم هست
این مقاله رو من در همین موضوع نوشتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.