مشاهده نسخه کامل
: eMule / تمامي نسخه ها فقط در اين تاپيك
kasesang
06-09-2007, 22:40
آقایون نمی دونم شاید قبلا معرفی شده باشه ولی بازم می گمش .
این نرم افزار هارد افرادی که به اینترنت وصلن رو می گرده و هر فایلی که شما می خواین رو براتون پیدا و دانلود می کنه .
این نرم افزار نا محدود هست واز خود سایت سازنده دانلود میشه .
اینم لینکش >
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
غیر مستقیم هست .
ممنون ولی کرک نمی خواهد؟حجمش چقدره؟نسخه چنده؟میشه اینارو هم بنویسی؟
معرفی و دانلود نرم افزار eMule
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eMule اسم نرم افزاری هستش که بوسیله اون میتونید فایلهای مورد نظرتون رو با جستجو پیدا کنید. مثلا نیاز دارید یه پروژه در زمینه ای خاص رو دانلود کنید و اصلا چنین چیزی گیرتون نمیاد و هیچ منبعی در وب چنین پروژه ای رو ارائه نداده!
حالا کاری که شما باید انجام بدید اینه که نرم افزار eMule رو باز کنید و در بین فایلهایی که هزاران کاربر این نرم افزار با شما به اشتراک میذارن دنباله فایل مورد نظرتون بگردید.
در واقع تامین کنندگان لیست دانلودهای این نرم افزار کاربراش هستند همچنین شما هم میتونید تمام اطلاعات موجود در حافظه سیستم یا بخشی از اون رو با سایر کاربران این نرم افزار به اشتراک بذارید.
از موارد استفاده پر کاربرد این نرم افزار باید به این نکته اشاره کنم که میتونید کرک یا سریال بسیاری از نرم افزارهایی که تازه ارائه میشن رو پیدا کنید! به این ترتیب که شخصی که اون نرم افزار رو خریداری کرده اطلاعات مربوط به رجیستر شدن نرم افزار رو در اختیار شما قرار میده.
eMule بواسطه جستجوی سریع و همچنین برقراری ارتباط سریع با سرور عملکرد پر سرعتی داره و به همین دلیل هم یکی از نرم افزار های معروف و محبوب در زمینه P2P بشمار میره.
eMule Plus 1.2c
eMule Plus is a new generation eMule compatible client created to improve the original GUI and to bring you the best experience ever. eMule Plus is a filesharing client which is based on the eDonkey2000 network. eMule Plus is an evolution of the original eMule project, created to improve its abilities and features, in both work efficiency and user interface. By offering its code to free distribution and modification, eMule invites people to collaborate as much as possible to improve this excellent program.
eMule is a popular, open source P2P file sharing application, similar and compatible with eDonkey, which allows you to download large files very easily. Besides the official free eMule download, an alternative eMule Plus client and other applications called "mods" are also free and widely used. eMule clients connect to the Overnet / eDonkey2K network. eMule free downloads are often very easy to install, have a user interface translated to many languages worldwide, and use and offer a good selection of files to download.
Don't be afraid for your configuration or files while you are downloading. When you install eMule Plus you will lose absolutely nothing, not even downloading statistics. eMule Plus doesn't contain any SpyWare, AdAware or the likes. It's open source and free for life.
What`s New in version 1.2c, September 1, 2007:
FEATURE: Serbian localization [DarkMan/Aw3]
FEATURE: provide file rating to other clients with the list of shared files [Aw3]
FEATURE: Source Exchange 2 support (adapted from original) [Aw3]
FEATURE: Source Exchange Protocol version 4 [Aw3]
FEATURE: middle mouse click closes tab (search, chat, etc.) (from original) {Towelie} [Aw3]
FEATURE: extended related search to send combined requests {lugdunummaster} [Aw3]
FEATURE: .ratDVD added to CD/DVD image type {Fuxie - DK} [Aw3]
FEATURE: Italian FAQ [KerneL/Aw3]
FEATURE: WebServer: added file type icon to the search list of the light template [Aw3]
FEATURE: WebServer: show overall file rating provided by servers in the search list [Aw3]
FEATURE: WebServer: file menu 'Swap all A4AF sources to other files' {Fuxie - DK} [Aw3]
CHANGE: get first chunk for reviewable archives to allow better recovery {muleteer} [Aw3]
CHANGE: get first chunk option for .rm files {muleteer} [Aw3]
CHANGE: improved calculation of available remote client parts [Aw3]
CHANGE: locale settings (e.g. date formatting) taken from user settings (not based on language anymore) [Aw3]
CHANGE: homepage update and site image optimization [Psy]
CHANGE: low priority is used for servers added to the list from other clients (original) [Aw3]
CHANGE: removed file name trimming (to 50 characters) for status.log [Aw3]
CHANGE: moved onlinesig.dat from config to installation folder {Vladimir (SV)/Lastwebpage} [Aw3]
CHANGE: made setting 'Remove dead server retries' compatible with original [Aw3]
CHANGE: upload limits for rare files and friends [Aw3]
CHANGE: faster upload data block preparation [Aw3]
CHANGE: optimized score calculation and higher score status detection [Aw3]
CHANGE: removed importing of v0.29a credit file format [Aw3]
CHANGE: removed port statistics [Eklmn]
CHANGE: default browsing dir for WebServer templates and while saving logs {muleteer} [Aw3]
CHANGE: removed score punishing of very old clients (older than 0.19) [Aw3]
BUGFIX: corrected backup overwrite message box confirmation [Aw3]
BUGFIX: don't backup corrupted (zero size) .part.met files [Aw3]
BUGFIX: incorrect userhash in case of file corruption [KuSh]
BUGFIX: corrected source selection for p2p source exchange [Aw3]
BUGFIX: static controls when used with themes {Vladimir (SV)} [KuSh]
BUGFIX: selection of not the best sources while creating a file link with source [Aw3]
BUGFIX: "day" string in representation of time duration {Fuxie - DK} [Aw3]
BUGFIX: time disappeared at midnight {Fuxie - DK} [KuSh]
BUGFIX: startup with file system corruption of the configuration file {fran} [Aw3]
BUGFIX: not all received over UDP server sources might be added under some rare conditions [Aw3]
BUGFIX: "Set manually added servers to High Priority" usage when added through a link {gnwd} [Aw3]
BUGFIX: active "Assign to category" menu for complete files {Vladimir (SV)} [Aw3]
BUGFIX: size and position of the mintray button [KuSh]
BUGFIX: memory leak when changing program localization [KuSh]
BUGFIX: multimonitor control positioning and mouse click handling [KuSh]
BUGFIX: corrected report in the log about archive preview recovery status {Fuxie - DK} [Aw3]
BUGFIX: potential fix for seldom crash on closure while archive preview still running {f.milione} [Aw3]
BUGFIX: rare crash while redrawing messages window and client was deleted [KuSh]
BUGFIX: upload client rate calculation in case of consecutive upload sessions {muleteer} [Aw3]
BUGFIX: crash while closing IRC channels on shutdown {a.faccio} [KuSh]
BUGFIX: hashing sometimes stopping on startup while having a lot of shared files [Aw3]
BUGFIX: incomplete version check message [KuSh]
BUGFIX: rare crash while processing client lists {ompz} [Aw3/KuSh]
BUGFIX: Shared Files List slow down while publishing a lot of files {lhay/Zom} [Aw3]
BUGFIX: potential crash while sending Lancast packet [Aw3]
BUGFIX: bigger amount of data sent by auxiliary compressed packets [Aw3]
BUGFIX: IRC: user selection in the list on status change [Aw3/KuSh]
Homepage
Download installer l Size: 2.52 MB
لينك مستقيم دانلود پست شاهوند جان ...
(ميبينم كه بعضيا بدون آواتار بيشتر حال ميكنن ...)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahdi nba
07-09-2007, 16:03
ایولا...........خیلی خوبه. مرسی
ممنون از برنامه ای که معرفی کردین اتفاقا من دنبال این نرم افزار میگشتم .
کرک و سریال نمی خواد؟
License: Freeware
یه سوال دیگه.جطوری باید یه فایل رو دانلود کنیم
آیا با دانلود منیجر میشه؟
من میگم چطوری با خود نرم افزار میشه فایل موردنظر رو دانلود کرد؟
وقتی یه فایل رو می زنم دانلود بشه سه ساعت رو waiting وایساده.
mojtaba0007
09-09-2007, 11:07
واسه منم همین جوریه
kasesang
10-09-2007, 00:36
آقایون برا دانلود سوال کردن بذارین من جواب بدم .
همونطور که خودتونم دیدین حتما برای هر فایل چند تا سورس می خواد که هر وقت تمام یا اکثر اون سورس ها پیدا شد و در دسترس بود کار دانلود آغاز می شه . خوبی نرم افزار اینه که قابل ریزوم کردن هست و می تونی ادامه دانلود رو بعدا انجام بدی اگه شما دیدی که توی waiting گیر کرده به سمت راست نگاه کن ببین چند تا از سورس هاش در دسترس هست اونوقت می فهمی من چی میگم . در ضمن کارش بگیر نگیرم داره دیگه یعنی باید وقتی بری دانلود کنی که سورسهاش قابل دسترس باشه یاهم که همیشه فایل رو روی حالت ریزوم بذاری تا خودش به طور اتومات هر وقت سورساش کامل شد شروع به دانلود کنه .
از آقایونی که توی معرفی نرم افزار کمک کردن همینجا تشکر می کنم. این شیرنی قبول شدنم توی دانشگاه بود . دندان پزشکی (طیور) دانشگاه زاهدان قبول شدم .
eMule 0.48a VeryCD 080119
Home: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Source
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Street.Boy
23-01-2008, 22:32
آقا یه سوال بعد از اینکه یه فایل رو سرچ کردیم. برای اینکه راحت و سریع فایل رو دانلود کنیم کدوم یکی از اینا مهمتره: Availability یا Complete Sources کدوم بیشتر باشه به ما کمک می کنه تا زیاد منتظر نمونیم و سریع فایل رو دانلود کنیم!؟
ممنون می شم کمک کنین.
Street.Boy
24-01-2008, 15:14
از دوستان کسی نمی دونه جواب سوال من چیه!؟!؟!؟!؟
من خودم به Availibility بیشتر از سورس های کامل شده اهمیت میدم چون فکر می کنم هر چه تعداد کامپیوترهایی که اون فایل رو به اشتراک گذاشته ان بیشتر باشه ، درصد موفقیت در دانلودش بیشتره .
من با این روش بیشتر موفق بوده ام تا با اتکا به Completed Sources !! :13:
دوستانی که با ایمول کار می کنن ، باید به این نکته ی مهم توجه کنن که لیست سرورها رو باید همیشه آپدیت کنن . برای انجام این کار :
1. برنامه ی ایمول رو باز کنید.
2. صفحه ی مربوط به سرورها رو باز کنید ( Servers )
3. در زیر گزینه ی Update server.met from URL ( که در سمت راست صفحه قرار داره ) آدرس زیر رو وارد کنید :
بعد کلید آپدیت رو بزنید . برنامه به سرور وصل میشه و لیست به روز شده ی سرورهای فعال رو دریافت و اجرا می کنه . ( این لیست خیلی کم حجمه = حدود 9 کیلوبایت )
نکته ی دیگه :
همیشه همزمان با شبکه ی سرورها ، به شبکه ی Kad هم متصل بشید . این شبکه حسن بزرگی داره و اون این که تنوع فایل های موجود در اون بسیار بیشتر از شبکه ی سرورهاست .
به طور کلی نتایج جست و جو و دریافت فایل از Kad ، برای خود من بهتر از سرورها بوده . به همین دلیل الان به ندرت فایلی رو در سرورها جست و جو می کنم .
Street.Boy
25-01-2008, 14:40
وقتی که یک فیلم رو توسط eMule و uTorrent دانلود می کنم وقتی می خوام فیلم رو باز کنم این پیغام رو بهم می ده:
وقتی Yes رو می زنم باز هم این پیغام رو بهم می ده و فایل رو بار نمی کنه:
مشکل از کجاس چرا اینا License می خوان باید چیکار کنیم که License نخوان یا بشه دور زد ایناره. مخصوصا تو eMule!
یه جای دیگه هم همچین پیغامی اومد:
آیا ممکنه تایید کردن این خطرناک باشه و مشکل ساز بشه برام!!؟!؟
می شه منو راهنمایی و کمک کنین که باید چی کار کنم!؟!؟
ممنون می شم.
من این سوال رو تو یه تاپیک دیگه مطرح کردم یه نفر گفت که این فایلها License شدن و نمی شه کاری کرد. و نمی شه تشخیص داد که کدوما License دارن کدوما ندارن و گفتن اکثر فایلهای Mpg و Wmv اینجورین.
خواستم اینجا مطرح کنم گفتم شاید شما بشتر بتونین کمکم کنید. آیا راهی هست که در eMule بشه فایلهای License شده را تشخیص داد قبل از اینکه اونهارو بخوایم دانلود کنیم!؟!؟!
فایل های پروتکت شده و لایسنس دار هم در شبکه های ایمول ، و هم در شبکه هایی مثل G-nutella ( مربوط به برنامه ی Limewire ) دیده می شود .
دوستان حرف درستی به شما زده اند . 90% فایل های تصویری با پسوند Wma ، Wmv ، و حدود 50 تا 60% فایلهای تصویری با پسوند Mpg یا Mpeg دارای لایسنس است و برای مشاهده ی آن باید در واقع عضو سایت های بخصوصی شوید و برای عضویت هم باید پول بدهید . پیش از پایان دانلود هم فعلاً راهی وجود ندارد که بتوان این مسئله را تشخیص داد .
1. بهترین راهنمایی اولیه این است که بیشتر تمرکز دانلود خود را روی فایل های دارای پسوند Avi بگذارید .
2. فایل های دارای لایسنس ، معمولاً روی شبکه ی سرورهای ایمول به اشتراک گذاشته می شود . با جستجو در شبکه ی KAD ، به احتمال بسیار زیاد می توانید نسخه ی بدون لایسنس فایل های مورد علاقه ی خود ( حتی با همان پسوندها ) را پیدا کنید ( بالاتر هم توصیه کردم که بیشتر جست و جوهای خود را در KAD متمرکز کنید ) .
من اين تاپيک رو خوندم ولی
هنوز نه ميتونم درست حسابی connect بشم
تازه connect هم که بشم فايل رو دانلود نميکنه
ميشه يه نفر به طور کامل از اوّل توضيح بده چيکار کنيم
شما باید توضیح بدین که دقیقاً چه اتفاقی می افته ؟
کانکت نشدن شما دلایل مختلفی می تونه داشته باشه .
به عنوان مثال ، ممکنه یه فایروال دسترسی پورت هایی رو که ایمول برای ارتباط از اون ها استفاده می کنه ( TCP/UDP ) بسته باشه .
شما وقتی برنامه ی ایمول رو باز می کنید ، برین توی صفحه ی سرورها و دستور کانکت بدین .
همزمان ، پایین همون صفحه تَب Log رو بزنین و ببینید که چه اتفاقی می افته . چیزهایی رو که اونجا نوشته میشه اینجا کپی کنید.
Street.Boy
25-01-2008, 16:27
سرامیک جان مرسی از راهنماییت.
من تو شبکه KAD که سرچ می کنم فایلهای کمی رو برام پیدا می کنه ولی تو خود سرور همون سرچ رو بیشتر واسم پیدا می کنه!؟
بعد اینکه از این لحاظ مطمئنی که تو KAD فایلها اکثرا بدون License هستن!؟
سرامیک جان مرسی از راهنماییت.
من تو شبکه KAD که سرچ می کنم فایلهای کمی رو برام پیدا می کنه ولی تو خود سرور همون سرچ رو بیشتر واسم پیدا می کنه!؟
بعد اینکه از این لحاظ مطمئنی که تو KAD فایلها اکثرا بدون License هستن!؟
خواهش !
دلیل این حالت اینه که شما تا به حال به موضوع وصل بودن به KAD خیلی توجه نداشتین . ببینین ، شما هر بار که به KAD متصل میشین ، و خصوصا ً زمانی که از اون دانلود می کنین ، یک سری کلاینت ها به شما کانکت میشن ( کامپیوترهایی که جستجوی مشابهی با شما دارن انجام میدن ، یا دنبال فایلی هستند که شما قبلاً دانلود کردین و توی زیرشاخه ی :
Program Files/emule/incoming
نگهداری میشه . بعد از مدتی ، تعداد این کلاینت ها ( Known Clients ) خیلی زیاد میشه و جست و جوهای شما نتایجی حدود دوبرابر سرورها ارائه می کنه ( و البته کامپیوتر شما هم متقابلاً توسط اونها جست و جو میشه ) . تا زمانی که تعداد این کلاینت ها زیاد بشه باید قدری تحمل کنید .
بله ، من توی KAD به ندرت با فایل های لایسنسد برخورد کرده ام . با این وجود اگه مایل بودین میتونین توی پیام خصوصی فایلی رو که میخواین بگین تا من هم در موردش کمک کنم . KAD خصوصاً وقتی که شما به دنبال داکومنت هستید ( کتاب ، جزوه ، مقاله و .... ) خیلی قوی تر عمل می کنه .
البته سروری هم که بهش متصل شده اید خیلی مهمه . از اتصال به سرورهایی که آی پی اونها با 72 شروع میشه خودداری کنین .
باز هم دو تا نکته ی خیلی ابتدایی و البته بسیار مهم :
1. اگه جدیدا ً از برنامه ی ایمول استفاده می کنید ، حتماً شما هم باید فایلی رو در زیر شاخه ای که بالا نوشتم برای دیگران به اشتراک بگذارید چون در غیر این صورت ، شبکه شما رو به عنوان یک Free Downloader شناسایی می کنه ( کسی که هیچ چیز به دیگران نمیده و به قول معروف فقط دست بگیر داره !!! :21: ) . توصیه می کنم فایلی که به اشتراک می گذارید ، یه فایل معروف باشه ( مثلا ً یه فیلم سینمایی که تازه اکران شده و همه دنبالشن ! ) این جوری حجم آپلود شما بالا میره و طبیعتاً این روی دانلودتون هم تاثیر خواهد داشت . ( البته یه حقه ی کثیف هم میشه زد !! یه فیلم به درد نخور و درِ پیت رو با اسم یه فیلم خیلی جدید و پر سر و صدا Rename کنین !! تا ملت از اطراف و اکناف عالم حمله کنن !! ولی یادتون باشه اگه آی پی تون شناسایی بشه ، بلک لیستتون می کنن ! )
2. در ازای دانلود ، باید پهنای باندی رو هم برای آپلود اختصاص بدین . ( و صد البته وقتی که چیزی رو برای دانلود انتخاب کردین که تعداد به اشتراک گذارنده هاش خیلی کمه و چند ساعت توی نوبت منتظر شدین و در همون حال دیدین که ملت گر و گر دارن از شما آپلود می گیرن ، نباید خشمی بشین و کارهای خطرناک بکنین . به هر حال ، Peer To Peer همینه . ) من خودم آپلود 7 کیلوبایت دارم در ازای دانلود 28 کیلوبایت . تنظیم این محدودیت رو از طریق منوی Option و در زیر مجموعه ی Connection میتونین انجام بدین . تیک Limits رو برای آپلود و دانلود بگذارید و سقف مجاز خودتون رو تعیین کنید . به خاطر داشته باشید که ایمول خودش نسبت بین این دو رو برقرار می کنه و مثلا نمی تونین 30 کیلوبایت دانلود داشته باشید و 2 کیلوبایت آپلود !
هی میخوام برم ، یه چیز تازه یادم می افته :13:
دوستان گرامی ، مشترکین محترم ایمول !! :40:
خیلی خیلی به اون تب log در صفحه ی سرورها توجه داشته باشین .
بعضی از فایل هایی که توی شبکه ی ایمول به اشتراک گذاشته میشه ، ناقص و خرابه . هر وقت کانکت میشین ، سرورها رو آپدیت می کنین ، یا فایل جدیدی رو برای دانلود انتخاب می کنین ، تا چند دقیقه وقایع رو توی اون بخش دنبال کنین . اگه فایل خراب شناسایی شده ای رو برای دانلود گذاشته باشید ، بعد از مدتی شبکه خودش به شما اعلام می کنه که این فایل خرابه و شناسایی شده اس و بهتره از دانلودش صرفنظر کنید .
خدانگهدار :11:
سلام Ceramic عزیز
من این برنامه رو از اینجا دانلود کردم :
و سورس رو هم از اینجا :
حالا اگه ممکنه یه لطفی کن بگو چطوری سورس ها رو وارد برنامه کنم.
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام Ceramic عزیز
من این برنامه رو از اینجا دانلود کردم :
و سورس رو هم از اینجا :
حالا اگه ممکنه یه لطفی کن بگو چطوری سورس ها رو وارد برنامه کنم.
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین سوال رو داشتم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سایت Emule.org یه سایت فرعی است که کدهای خودش رو توی برنامه اینتگریت کرده .
برای دانلود نسخه ی صحیح ایمول که نیاز به وارد کردن هیچ سورسی هم نداره ، به آدرس های زیر مراجعه کنید :
توضیح این که آخرین نسخه فعلا ً 0.48a هست اما جدیداً نسخه ای هم از نوع بتا به نام Emule Plus 1.2B اومده که شیک تره ! و قابلیت پشتیبانی از فایل های بزرگ تر از 512 گیگ !:18: رو هم داره .
توصیه می کنم همون نسخه ی 0.48a رو نصب کنید .
ممنون Ceramic عزیز
میرم تو کار اون یکی ببینم چی میشه
fmohamadi23
26-02-2008, 16:44
سلام ممنون از راهنماییتون
eMule 0.49a - Final
eMule is a popular, open source P2P (peer-to-peer) file sharing client for Microsoft Windows, based on the eDonkey2000 protocol. Started in May 2002 as an alternative to eDonkey2000, eMule now connects to both the eDonkey network and the Kad network. The distinguishing features of eMule are the direct exchange of sources between client nodes, fast recovery of corrupted downloads, and the use of a credit system to reward frequent uploaders. Furthermore, eMule transmits data in zlib-compressed form to save bandwidth.
eMule is coded in Microsoft Visual C++ using the Microsoft Foundation Classes. As of July 2002 eMule has been free software, released under the GNU General Public License; its popularity has led to eMule's codebase being used as the basis of a Linux-specific client, xMule, and a multiplatform client, aMule, along with the release of many eMule mods (modifications of the original eMule) on the Internet.
eMule is one of the biggest and most reliable P2P file sharing clients around the world. Many developers contribute to the project, so the network gets more and more efficient with every new version.
A list of a few features available:
• Clients use several networks to create one reliable network. (ED2K, Source Exchange, Kad). Kad is now in an open testphase, eMule v0.42 can be enabled to use Kad
• eMule's Queue and Credit system helps to ensure that everyone will get the file he wants by promoting those that upload back to the network.
• eMule is completely free. eMule is also completely free of any Adware, Spyware, and ect. We do this for fun and knowledge, not for money.
• Each file checked for corruptions while downloading to ensure an error free file.
• The eMules Intelligent Corruption Control helps to speed up the correction of corrupted parts.
• Auto priorities and Source management allows you to start many downloads without having to monitor them.
• The Preview function allows you to look at your Videos and Archives before they are completed. For video previewing, we recommend the Video Lan Client.
• The eMule features webservices and a webserver that allows you to have quick access to and from the internet.
• You can create categories for your download to organize them.
• To find the file you want, eMule offers a wide range of search possibilities which include: Servers (Local, and Global), web based (Jigle, and Filedonkey), and Kad (Still in Alpha).
• eMule also allows you to use very complex Boolean searches that make the searches much more flexible.
• With the messaging and friend system, you can send messages to other Clients and add them as friends. In your friend list, you can always see if a friend is online.
• With the build in IRC client, you can chat with other downloaders and chatters around the globe.
Changes in eMule 0.49a, (May, 8. 2008):
- If extended controls are enabled (and if available) Kad search results show the amount of known unique publishers for a file in parentheses in the availability column (this isn't equal to sources, but it is a bit more trustworthy indicator how common a file is).
- Updated CxImage lib to the latest version (6.0), fixes some image processing vulnability (low risk for eMule) [reported: Steve Manzuik/Juniper Networks]
- Fixed Unicode issue in stored and loading searches
- DirectCallback sources are now properly added to and checked against the deadsource list
Size: 3.15 MB
Download Installer
or
Download zip
لينك براي آپديت كلاينت هاي شما در KAD
در سمت راست صفحه ي KAD ، بخشي هست كه بايد لينك زير را در آن قرار بدهيد ( مثل عكس ) و سپس دكمه ي Bootstrap را بزنيد . برنامه سورس ها را دانلود كرده و تعداد كلاينت هاي شما را در Kad افزايش مي دهد كه اين موضوع براي جست و جو در اين شبكه بسيار مهم است .
لينك سورس هاي KAD :
موفق باشيد
Street.Boy
16-06-2008, 18:19
یک سوال خیلی مهم و حیاتی دارم خواهشن جواب بدین.
من بدلایل اورژانسی می خوام ویندوزم رو فرمت کنم ولی توی eMule خیلی فایلهای در حال دانلود نیمه کاره دارم که در حال دانلود شدنه (حدود 120 تا فایل) چجوری می تونم این فایلهارو یه جا ذخیره کنم ویندوز رو فرمت کنم و وقتی دوباره نصب کردم و eMule رو هم ریختم بتونم اون فایلهای نیمه کاره رو بیارم تو eMule و از ادامش دانلود کنه.
می شه لطفا من رو راهنمایی کنین. ممنون.
Unforgiven
14-07-2008, 00:10
eMule 0.49b Beta 1
Roovigital
22-07-2008, 14:07
دوستان من به هیچ کدام از سرورها نمیتونم متصل بشم همش خاکستریه؟!
7/22/2008 3:04:53 PM: BiG BanG 2 (80.239.200.101:3000) اتصال سرويس دهنده مرده است
7/22/2008 3:05:03 PM: در حال اتصال به Byte Devils (194.213.0.30:3306)...
7/22/2008 3:05:24 PM: Byte Devils (194.213.0.30:3306) اتصال سرويس دهنده مرده است
چرت و پرت های بالا رو مینویسه؟
Unforgiven
29-07-2008, 22:48
eMule 0.49b Beta 2
Alastoor
02-08-2008, 07:47
eMule 0.49b - Final
Changes in eMule 0.49b -Jul, 31. 2008
- Fixed some rare possible crashes
- Added deleting of single entries from AutoComplete drop down lists by pressing the DEL key.
- Added a new search method option "Automatic" which lets eMule choose which search method to use. eMule will select either Servers (Local) or Kad, based on which network we are connected to and some other indicators if connected to both networks.
- Removed a general exception handler for the Beta version. This means eMule crashes instead of ignoring unexpected errors, which however is needed so we actually can find such bugs (if any exist) in the crashdumps.
- Implemented a special nodes.dat version, which is more suited for mass distribution without causing significant additional traffic for the included nodes. This hopefully allows us to add a nodes.dat to the installer, so that new user can connect to Kad without having to connect to servers or downloading a nodes.dat themself
- Implemented an alternate method to estimate the total user count in the Kad network, which is not based on our local routing table. Its experimental and only shown in the network dialog (double click the world icon in the status bar)
- Adjusted the displaying of the user count by not showing numbers for a network we are not connected to
- Fixed a minor bug with kad obfuscation when answering unbofuscated hello-requests
- Made sure that only one challenge to verify a contact is sent at a time to the same IP
- Added MiniUPnPLib as additional UPnP implementation, the current Windows service based implementation is used as fallback. This will hopefully make eMule's UPnP compatible to most available routers. [miniupnplib by Thomas Bernard, Test & Suggestion: leuk_he]
- A specific UPnP implementation can be disabled by adding "DisableMiniUPNPLibImpl=1" or "DisableWinServImpl=1" into the "UPnP" section of the preferences.ini
- When reading a nodes.dat without any verified contacts (possible an old file version), eMule will assume all contacts to be verified to avoid slowing down the connecting process
- Project files for VS2005 and VS2008 have been added, however the official eMule is still developed and compiled on VS2003
- Several changes were made to Kad in order to defy routing attacks researched by University of Minnesota guys [Peng Wang, James Tyra, Eric Chan-Tin, Tyson Malchow, Denis Foo Kune, Nicholas Hopper, Yongdae Kim], in particular:
- Kad contacts will only be able to update themself in others routing tables if they provide the proper key (supported by 0.49a+ nodes) in order to make it impossible to hijack them
- Kad uses now a three-way-handshake (or for older version a similar check) for new contacts, making sure they do not use a spoofed IP
- Unverified contacts are not used for routing tasks and a marked with a special icon in the GUI
- Fixed: Shared Files window splitter did not properly save/restore position.
- Did first small step in dropping Kad1 support by not probing unknown Kad contacts for Kad1 anymore to save overhead. Kad1 clients will nevertheless still be work for now.
- Fixed a bug which let Kad sometimes assume a Kad2 contact to be Kad1 after probing for both versions
- Fixed: Memory leak in context menus.
- Added: Vista styles for context menus.
- Fixed: Pressing ESC in Shared Files window filter destroyed the entire window.
- Added additional sanitize checks to make sure eMule never writes downloaded data into an already completed part
- Optimized the Kad packettracking code to only tack packets which we check later, to save ressources
- Fixed 100% CPU usage bug with tooltips in Statistics Graphs.
- Added: Tooltip in Statistics Graphs show the Y-value.
- Kad no longer tries to add UDP firewalled (and therefore mostly unreachable) nodes into its routing table, reducing overhead and increasing reliability [Idea: Netfinity]
- Kad tries to determine the overall ration of firewalled clients in the Kad network and shows them in the statistics tree. This will only work if you are not firewalled yourself and know enough 0.49b+ nodes
- When calculating the total user count, Kad now uses (if available) the real number of firewalled clients for the calculation instead a fixed value. This will take more effect when 0.49+ nodes become common
- he "Handle eD2k-Links" button now also works properly with Vista's UAC enabled
- Added: Unshare context menu entries for directories within the virtual "Shared Directories" folder.
- Added: Vista themes for all owner drawn tab controls.
- Added: Vista themes for category selector controls.
- Fixed main toolbar redrawing problems under Vista.
- Reworked connecting code, fixing some minor and some major bugs, including a possible loop in unreachable DirectCallback sources
- Added new close icons for closeable tab controls.
- Kad now ignores multiple IDs pointing to one IP in routing request answers
- Fixed: Tab controls were not sized correctly on certain text contents.
- Fixed: Category tabs in Transfers window did not show correct default text color.
- Fixed: Category properties dialog did not always show the correct (default) category color.
- Added: Hot tracking effects for Vista themes for all (owner drawn) tab controls.
- Fixed: Tooltips did not show correctly with Vista Aero theme.
Download Installer | 3.08 MB
Download zip
Download Portable
All Downloads
baambooli
14-08-2008, 10:17
سلام
من تعجب مي كنم كه چرا دوستان برنامه را از سايت رسمي دانلود نمي كنند؟
آدرس
Unforgiven
20-09-2008, 18:35
eMule Xtreme 7.0 Beta 3
Unforgiven
29-09-2008, 18:16
eMule Xtreme 7.0
واقعا اعصابم به هم ریخته تا حالا هر چی فایل تصویری گرفتم نمی تونه بازش کنه! حتی از سرور kad
Unforgiven
08-12-2008, 01:38
eMule Xtreme 7.1 Beta
Street.Boy
22-12-2008, 12:24
من یک مشکل بزرگ با eMule دارم. سرعت دانلود در طول شب خیلی خوبه ولی از صبح تا شب فوق العاده افت می کنه، حتی خیلی وقتها دانلود هم نمی کنه. دلیله اینکه تو روز سرعت دانلود می یاد پایین ولی شبها بالاست چیه؟ و چه راه حلی داره که همیشه با سرعت بالا دانلود کنم و در طول روز افت سرعت نداشته باشم. لطفا راهنمایی کنین.
ممنونم
Unforgiven
24-12-2008, 18:42
eMule Xtreme 7.1
monolater
03-02-2009, 08:33
سلام به دوستای خوبم
من توی شرکتی هستم و متاسفانه نمیتونم به هیچ کدوم از سرورهای این برنامه متصل بشم. فکر میکنم tcp هم مشکل داره.
اگه میشه کمکم کنین
mhshaker71
03-01-2010, 11:44
سلام
می شه بگین چی کار می تونم بکنم تا emule چیزی رو خود به خود آپلود نکنه
چون من حجم دانلودم رو از سر راه نیاوردم
ممنون
mhshaker71
06-01-2010, 09:08
کسی نیست جواب بده؟
من اگه نخوام آپلود کنم باید چیکار کنم؟
Unforgiven
10-04-2010, 15:26
eMule 0.50a Final | 3389 KB
alfred30
26-06-2010, 00:02
دوستان به فریادم برسید !
من با emule چندین فیلم blu-ray رو تا نیمه دانلود کرده بودم و مشکلی هم نبود تا اینکه دیروز یکدفعه برق رفت ( خدا لعنت کنه اداره برق را ) . بعد از این ، حالا هر وقت روی آیکون ایمول کلیک می کنم اصلا صفحه اصلی ایمول نمی آد و برنامه اجرا نمیشه اما در task manager نام emule به عنوان یکی از process ها که حدود 50 درصد از توان cpu رو گرفته دیده میشه در حالیکه اصلا برنامه بالا نمی آد !
من چیکار کنم. می ترسم دوباره نصب کنم و این 20 -30 گیگ اطلاعاتی که تا نیمه دانلود شده از دستم بره . :41:
*Shayan*
24-12-2010, 17:09
eMule 0.50a Xtreme 8.0 | 8.74 MB
Dreamland
19-04-2011, 13:01
eMule Xtreme 8.1 Final
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.