مشاهده نسخه کامل
: دير عوض كردن ويندوز؟؟؟
سلام دوستان
آيا اگه من وين رو دير به دير عوض كنم سيستمم فرسوده ميشه و براش ضرر داره؟
دير منظورم 10 -12 ماه يك بار هست.
و چه زمان خوبي رو براي عوض كردن وين پيشنهاد مي كنين؟
با تشكر :10:
فکر نکنم زیاد به سیستمت فشار بیاره
بیشتر خودت اذیت میشی
من که تقریبا هر ماه 1 بار میانگین عوض میکنم
باید ببینی اگه ویروس گرفت و رجیستر و خراب کرد
یا کند شده
سنگین شده
عوض کنی
اگه مشکلی نداره واجب نیست که عوض شه
نه عزیز...این عادت ماهاست که هی عادت داریم ویندوز عوض کنیم
شما اگه ویندوزت مشکلی نداره...دستش نزن...تا 100 سال هم تا مشکلی برات ایجاد نکرده ...اگه عوضش نکنی هیچی نمیشه
مگه اینکه ویروس بیوفته یا بر اثر نصب برنامه ای سرعتش پایین بیاد ، رجیستریش خراب بشه و... که اونقت مجبور شدی عوض کن
اگه با مدیا سنتر مشکلی نداری ...xp مدیا سنتر نصب کن...آخره سگ جوونه !
javad_raouf_danger
06-09-2007, 22:08
من تا حالا شده حدود 4 سال ویندوزم رو عوض نکردم و برای سیستمم هیچ اتفاقی نیفتاده
Behroooz
06-09-2007, 22:09
با گرفتن ايميج از ويندوز زحمت نصب مجدد رو از خودت دور كن . در 5 دقيقه همه چيز مياد سر جاش . بهتر نيست ؟
اگه مواظبش باشي و هميشه سعي كني نرمافزارهاي مناسب و نامشكوك نصب كني و مواظب باشي وارد چه سايتي ميشي و رجيستري رو هر چند وقت يكبار تميزش كني و هر چند وقت يكبار دفرگ كني و درايو ويندوزت رو زياد پر نكني و نرمافزارهاي مشابه هم كه ممكنه تو كار هم دخالت كنند نصب نكني و هر چند وقت بكبار به پوينت مناسب براي ريستور درست كني و فايلها يا پوشههاي بدردنخور رو سعي كني پاك كني و مواظب فايلهاي كرك و كيجان باشي و ... و ... لازم نيست كه اصلا ويندوز عوض كني و كلي وقت بذاري دوباره نرمافزارات رو نصب كني و ... البته ميتوني بعد از نصب كامل نرمافزارات مثلا از نورتون قست استفاده كني و يه بكآپ مناسب از كل ويندوز و برنامههاش بگيري و اگر هم خواستي احيانا ويندوز نصب كني ظرف سه سوت ويندوز و كل برنامههاي نصب شده رو نصب كني و حالش رو ببري و ... . ولي خيلي وحشتناكه آدم بخواد ويندوز نصب كنه و دوباره اينهمه نرمافزار نصب كنه و ... .
يكي جلوي منو بگيره و ...
V A H I D
06-09-2007, 22:38
من هفته ای یه بار عوض نکنم شبش خوابم نمی بره راحت 2 دقیقه با نورتون گاست
Lord_Falcon
06-09-2007, 22:42
سلام دوستان. درایو ویندوز من به خاطر ویستا پر شده به نظر شما چه کار کنم و چه مشکلی داره اگه پر باشه
یه سوال دیگه : یه تو ضیح کامل درباره ریجستری و بک اپ کردن و بعضی اصطلاحات به من بدید
متشکرم
کاش دوستان روش هاشون رو هم میگفتند
هم آقا بهروز هم وحید جان
من هفته ای یه بار عوض نکنم شبش خوابم نمی بره راحت 2 دقیقه با نورتون گاست
تاييد ميشه
Norton Ghost
javad_raouf_danger
07-09-2007, 01:33
کاش دوستان روش هاشون رو هم میگفتند
هم آقا بهروز هم وحید جان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب ویندوز Xp در کمتر از چهار دقیقه !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بای:46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب ویندوز Xp در کمتر از چهار دقیقه !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بای:46:
ممنون از ارائه اطلاعات شما
سلام دوستان. درایو ویندوز من به خاطر ویستا پر شده به نظر شما چه کار کنم و چه مشکلی داره اگه پر باشه
یه سوال دیگه : یه تو ضیح کامل درباره ریجستری و بک اپ کردن و بعضی اصطلاحات به من بدید
متشکرم
برای تعمیر مناسب رجیستری يا همان مرکز تنظیمات ویندوز،اين تاپيك را ببينيد:
مناسب ترين روش براي پاكسازي و احياء رجيستري آسيب ديده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shadowfax
07-09-2007, 03:47
نه عزیز...این عادت ماهاست که هی عادت داریم ویندوز عوض کنیم
شما اگه ویندوزت مشکلی نداره...دستش نزن...تا 100 سال هم تا مشکلی برات ایجاد نکرده ...اگه عوضش نکنی هیچی نمیشه
مگه اینکه ویروس بیوفته یا بر اثر نصب برنامه ای سرعتش پایین بیاد ، رجیستریش خراب بشه و... که اونقت مجبور شدی عوض کن
اگه با مدیا سنتر مشکلی نداری ...xp مدیا سنتر نصب کن...آخره سگ جوونه !
1000000000000000% تایید میشه.
من الان 1سال ویندوزم رو عوض نکردم... باید به ویندوز برسین! نه اینکه تا 1گیر کوچولو داشت بگین خراب شده عوضش کنم...! بگرد ببین گیر برا چیه ؟
درضمن من فکر کنم هرچی بیشتر ویندوز عوض کنید بدتره... وسواسی میشن... سیستم هم چه زود به زود چه دیر به دیر ویندوز عوض کنید هیچیش نمیشه...!
مرسي از همه
من خودمم نظرم با همين بود كه عوض نشه. برنامه سنگين و اينا هم روش نصب نمي كنم فقط اونايي كه لازم دارم.
در هر صورت مرسي
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.