مشاهده نسخه کامل
: کدوم پرینتر برای چاپ عکس و مصرف خانگی.
با سلام به خدمت همه دوستان من میخوام یه پرینتر بگیرم کارم هم زیاد نیست پرینت متن و هر از چند گاهی عکس.حالا چند تا سوال داشتم؟
1-در مورد خرید پرینتر به چه نکاتی باید توجه داشت؟
2-منظور از جوهر افشان و لیزری چیست و کدوم بهتره و آیا هر دو کارتریچ مخوره؟کارتریچ کدوم گرونتره؟و کیفیت کدوم بهتره؟
2-منظور از DPI در پرینتر چیه؟و dpi متوسط برای این چاپ عکس چند خوبه؟
3-با توجه به نکات بالا کدوم مارک و مدل رو پیشنهاد میکنید؟با قیمت مناسب.
با تشکر از همه دوستان.
mamad_chagho
06-09-2007, 20:52
Just Hp PhotoSmart 7260
mamad_chagho
06-09-2007, 20:53
قيمتش هم خيلي مناسبه ----->>>>40 تومن
نگفتی سیاه سفید یا رنگی ؟
اگه سایه سفید می خوای hp1020 قیمتش اطراف 130 تا 140 -
dpi یعنی dot per inch فکر کنم. یه چیزیه مثل رزولوشن تو مانیتور . هر چی dpi بالاتر کیفیت بالاتر -
Behroooz
06-09-2007, 22:02
سلام
من نمي دونم كدوم مارك بهتره
ولي اين رو بدون كه چاپگر جوهر افشان همونطور كه از اسمش پيداست جوهر رو روي كاغذ پخش ميكنه و عكس رو چاپ ميكنه . پس كارتريج داره . اگه ميخواي از اين نوع چاپگر بخري سعي كن چاپگري بخري كه كارتريج سه رنگ اصليش از هم جدا باشه . اين نوع چاپگر ها پر مصرف هستند . گاهي ميبيني به دليل مصرف زياد يك نوع رنگ و خالي شدن اون كارتريج تصوير رو بد چاپ ميكنه .
اما چاپگر ليزري كارتريج نداره . يك تونر داره كه پودر رنگ داخلشه . كيفيت چاپش خيلي بالاست . چون تصوير به صورت مغناطيسي بر روي كاغذ چاپ ميشه و با جوهر افشان خيلي فرق داره . به صرفه تره .
اگه فقط براي چاپ متن ميخواي بهتره كه سياه سفيد ليزري بگيري .
براي چاپ عكس بهتره كه رنگي ليزري بگيري .
يعني در هر دو حالت ليزري بگير . جوهر افشان نه .
بهتره با يك فروشنده خوب هم مشورت كني .
vahid_203
07-09-2007, 00:13
سلام دوست من
توضيحات آقا بهروز خيلي كامل و خوبه فقط يه مورد داره ؟؟؟؟؟ و اونم اينه كه با هيچ فروشنده اي مشورت نكن .. !!! چون هيچ بقالي نميگه ماستم ترشه !!!! فروشنده اون جنسي كه تو مغازش باشه ميگه خوبه و اوني رو كه نداره ميگه بده ....
با يكي مشورت كن كه بي طرف باشه
اول بايد مشخص كني كه جوهر افشان مي خواي يا ليزري ؟ اين رو هم بگم كه ليزري 1000 برابر از جوهرافشان بهتره و قيمتش هم بالاتره
اگه مي خواي جوهرافشان بگيري epson بگير اگه ليزري hp ( بنا به دلايل زير )
من و دوستم 6 ماه قبل مي خواستيم پرينتر بگيرم
من يك 3 كاره hp ( جوهرافشان ) گرفتم به قيمت 110 تومن كه مدلشم 1513 بود ...... منظور از 3 كاره يعني اسكنر + پرينت رنگي و سياه و سفيد + فتوكپي كه يه كارتريج سياه داشت و يه كارتريج رنگي كه هر 3 رنگ داخل همون يك جعبه بود ....
دوستم epson گرفت ( 3 كاره و به همون قيمت )
من وقتي مي خواستم بگيرم گفتن تو hp هد روي كارتريج و خيلي خوبه چون هربار كه كارتريج رو عوض ميكني هدم عوض ميشه ... منم به خاطر همين hp رو خريدم
منم نپرسيدم كه بابا كارتريجاش قيمتش چنده ؟
رنگ سياه من تموم شد و من دادم واسه شارژ مجدد كه هر بار شارژ 5000 تومن ميشد كه كيفيت اوليه رو كارتريج از دست داده بود و خيلي خيلي چرت چاپ مي كرد و بعد از 4 بار شارژ كارتريج از كار افتاد ... بعد رنگ آبي كارتريچ رنگيم تموم شد و من مجبور شدم يه كارتريچ نو سياه و يه كارتريج نو رنگي بگيرم ( در حالي كه 2 رنگ ديگه اصلا استفاده نشده بود )
قيمت سياه : 18 تومن
قيمت رنگي :22 تومن
خيلي باحاله نه ؟؟؟؟
من ديدم نمي ارزه و چاپگر رو 55 تومن فروختم رفت ... با همون كارتريج هاي تموم شده ..... ( 40 تومن كارتريج كم شد و 5 تومن هم دست دوم بودنش ... تازه من خيلي خوب فروختم چون 30 تومن بيشتر نمي خريدن )
دوستم كه epson گرفته 4 تا كارتريج داره ( مشكي - قرمز - آبي - زرد ) و قيمت هر كارتريج نو 4500 تومن ( يعني قيمت خود كارتريج از شارژ من ارزون تره )
تا حالا هم 60 بار گرفته و عوض كرده و هد با همون كيفيت اوليه داره پرينت ميزنه ( اينم بگم كه دوستم خدمات كامپيوتري داره و پدر دستگاه رو هم در آورده )
حالا خودت ميدوني .......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
dpi كيفيت چاپ هستش كه هر چي بيشتر باشه دقت چاپ ميره بالاتر ......
اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم ............
موفق باشي
capitan black
07-09-2007, 01:07
به نظر من ليزري بگيري خيلي بهتره.
با تشکر از همه دوستان
میشه در مورد نحوه کار لیزری هم توضیح بدن؟
آیا به جای کارتریچ چی داره و اون هم باید تعویض بشه عمرش چقدره؟
قیمت متوسط پرینتر لیزری چنده؟
با تشکر
Behroooz
07-09-2007, 14:05
ليزري يك تونر داره به جاي كارتريج . كه ابتدا عكسي كه ميخواي چاپ كني بر روي كاغذ به صورت مغناطيسي ايجاد ميشه و اين نيروي مغناطيسي رنگ رو از تونر به طرف خودش جذب ميكنه . و سرانجام حرارت ميبينه تا رنگ پخته بشه . عمرش هم از كارتريج خيلي بيشتره . زمان عوض كردنش بستگي به استفاده شما داره .
در مورد قيمت اطلاعي ندارم .
با تشکر از همه دوستان
با تشکر
من با 1020 لیزری سیاه سفید کار می کنم. اولش که می خری فکر کنم تا چند هزارتا برگه برات می زنه. دقیق نمی دونم تعدادو . ولی زیاد می زنه. وقتی هم شارژش تموم شد 10 هزار تومن شارژش می کنن. البته اکثر اوقات تو شارژای بعدی مشکل پیدا می کنه. مثلا نقطه می ندازه روی کاغذ یا جوهر پخش می کنه و صفحه پرینت تار می شه. البته اگه طرف حرفه ای باشه و خوب باز و بستش کنه احتمال بروز این مشکلات کمه.
اگه بخوای تونر رو عوض کنی هم قیمتش بین 30 تا 40 تومنه.
javadshahvand
07-09-2007, 20:01
با تشکر از همه دوستان
با تشکر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از دوستان میشه چند تا مارک مدل خوب لیزری متوسط واسه کار من معرفی کنید؟
Behroooz
07-09-2007, 22:31
hp در چاپگر حرف اول رو ميزنه .
با تشکر از دوستان میشه چند تا مارک مدل خوب لیزری متوسط واسه کار من معرفی کنید؟
hassan_mojtahedi
08-09-2007, 15:35
HP
just HP
سلام
اگه قیمت چاپگر لیزیری کوچک (رنگی) رو بگید ممنون میشم
لطفا یکی به سوال قبلیم جواب بده.
یه سوال دیگه این اصطلاحات به چه معنی هستش؟
All-in-one - Laserjet - Inkjet - Photo - Dot Matrix
اگه امکان داره یکی جواب بده.ممنون میشم.
dot matrix :چاپگر يا ماتريس نقطه اى
چاپگرى كه كاراكترها را بهوسيله يك هد سوزنى شكل مى دهد. كيفيت خروجى اين نوع چاپگرها به ميزان زيادى به تعداد نقطه ها (سوزنها) بستگى دارد. چاپگرهاى نقطه اى اغلب از روى تعداد نقاط (سوزنهاى) هد چاپ (مثلا 18 و 9 و يا 24) طيقه بندى مى شوند
injet :چاپگرهاي جوهر افشان اين نوع از چاپگرها داراي سرعت چاپ پائين بوده ولي قيمت آنها نسبت به ساير چاپگرها مناسب مي باشد .چاپگرهاي فوق ، نقاط كوچك رنگي را بر روي كاغذ افشانده و سپس در صورت نياز رنگ هاي ديگر نيز روي اين نقاط پاشيده شده تا رنگ مورد نظر بدست آيد. حداكثر دقت چاپ در اين نوع چاپگرها 4800 در 1200 نقطه در اينچ بوده كه براي چاپ تصاوير با كيفيت مطلوب ، مناسب مي باشد. سرعت چاپ اين نوع چاپگرها نسبت به چاپگرهاي ليزري رنگي و تك رنگ كمتر مي باشد .چاپگرهاي جوهر افشان ، بمنظور استفاده كاربران خانگي، دانش آموزان و افراديكه انتظار بسيار بالائي در ارتباط با كيفيت و سرعت چاپ را ندارند، طراحي شده اند. همواره قيمت بالاي يك چاپگر، نشاندهنده كيفيت بالاي چاپ تصاوير نمي باشد . ممكن است برخي از چاپگرها داراي قيمت بالائي باشند ولي كيفيت چاپ تصاوير توسط آنان مناسب نباشد و يا ممكن است برخي چاپگرهاي ارزان قيمت داراي كيفيتي مطلوب بمنظور چاپ تصاوير باشند . قيمت اصلي يك چاپگرجوهر افشان صرفا" محدود به قطعات استفاده شده در توليد چاپگر نبوده و هزينه كارتريج هاي مصرفي آن نيز مي بايست مورد توجه قرار گيرد. توليد كنندگان به منظور موفقيت در بازاريابي ، اقدام به طراحي و عرضه چاپگرهاي جوهر افشاني نموده اند كه مي توان آنان را با قيمت بسيار مناسب تهيه نمود . در زمان انتخاب اين نوع از چاپگرها، مي بايست بررسي لازم در خصوص هزينه كارتريج هاي مصرفي آنان انجام شود( دربرخي موارد قيمت كارتريج مصرفي از قيمت چاپگر بيشتر مي باشد ).
پارامترهاي زير را مي توان در زمان انتخاب يك چاپگر جوهر افشان در نظر گرفت : - كيفيت چاپ : با اينكه قيمت در چاپگرهاي جوهر افشان همواره نشاندهنده كيفيت چاپ نمي باشد ولي در مواردي مي تواند با آن نيز مرتبط گردد. پيشنهاد مي گردد قبل از انتخاب چاپگر مورد نظر خود ، بررسي لازم در خصوص قيمت و كيفيت چاپ صورت پذيرد . - حداكثر دقت چاپ :( حداقل : از 1200 در 1200 تا 2400 در1200 نقطه در اينچ حداكثر : از 2400 در 1200 تا 4800 در 1200 نقطه در اينچ ) . دقت چاپ هر چاپگر بر حسب نقطه در اينچ اندازه گيري مي گردد. واحد فوق ، نشاندهنده تعداد نقاط چاپ شده در يك اينچ مربع مي باشد .بنابراين هر اندازه تعداد نقاط چاپ شده در يك اينچ مربع بيشتر باشد ، كيفيت چاپ نيز بالا مي رود. - سيني كاغذ و ظرفيت كارتريج :( حداقل : 50 تا 100 برگ حداكثر: 100 تا 250 برگ ) .اكثر چاپگرهاي طراحي شده براي مصارف خانگي، فاقد سيني كاغذ بوده وكاربران ملزم به قرار دادن مكرر كاغذ درون چاپگر مي باشند. در اكثر چاپگرهاي ارزان قيمت به ازاي چاپ هر 50 تا 100 صفحه ، مي بايست كارتريج تعويض گردد. در صورتيكه از چاپگر بمنظور چاپ تصاوير تمام رنگي استفاده گردد ، تعداد صفحاتي را كه مي توان چاپ نمود از مقدار فوق نيز كمتر است ( تعويض زود هنگام كارتريج ) . - بررسي هزينه تعويض كارتريج : در زمان انتخاب اين نوع از چاپگرها، مي بايست بررسي لازم در خصوص هزينه كارتريج هاي مصرفي و تعداد صفحاتي را كه مي توان با هر كارتريج چاپ نمود ،انجام شود( دربرخي موارد قيمت كارتريج مصرفي از قيمت چاپگر بيشتر مي باشد ). نکاتي در مورد چاپگرهاي جوهرافشان:
- عليرغم قيمت مناسب چاپگرهاي جوهرافشان، قيمت كارتريج مصرفي آنان در برخي موارد از قيمت چاپگر بيشتر مي باشد . قبل از انتخاب اين نوع از چاپگرها لازم است بررسي لازم در خصوص قيمت كارتريج هاي مصرفي،انجام و مشخص گردد كه هر كارتريج جوابگوي چاپ چند صفحه مي باشد. پس از مشخص شدن پارامتر فوق ، مي توان هزينه مصرف كارتريج در طي يك سال را مشخص نمود.در صورتيكه امكان پيش بيني و حدس رنگ مصرفي وجود داشته باشد ، پيشنهاد مي گردد رنگ مذكور بصورت جداگانه تهيه گردد (صرفه جوئي در هزينه تهيه كارتريج ) . مثلا" در صورتيكه مي بايست بر روي تمامي صفحات آرمي به رنگ قرمز چاپ گردد، مي توان بهمراه چاپگر دو كارتريج اضافي به رنگ قرمز نيز تهيه نمود. - تمامي توليد كنندگان همواره بمنظور جذب خريداران بيشتر، حداكثر سرعت چاپگر را بعنوان يك برگ برنده تبليغاتي مطرح مي نمايند . در آزمايشات متعدد انجام شده بر روي تعداد زيادي چاپگر مشخص شده است كه سرعت هاي ذكر شده همواره بيش از سرعت واقعي چاپگر مي باشد. موتور چاپ چاپگرهاي جوهر افشان به طور معمول قادر به چاپ دو تا چهار صفحه در دقيقه به صورت متن تمام صفحه و يا 5/8 تا 11 اينچ تصاوير گرافيكي در طي دو تا سه دقيقه مي باشند. - برخي از چاپگرهاي جوهر افشان قادر به چاپ عكس با كيفيت بسيار مناسب مي باشند. اگر قصد استفاده از چاپگر جوهر افشان بمنظور چاپ عكس وجود دارد، پيشنهاد مي گردد از چاپگرهاي مختص اين كار استفاده گردد. به اين نوع چاپگرها Photo Printer گفته شده و داراي يك پانل LCD و پورت USB بمنظور اتصال مستقيم يك دوربين ديجيتال به كامپيوتر مي باشند( عدم نياز به كامپيوتر) . - قيمت يك چاپگر نشاندهنده كيفيت و سرعت چاپگر نمي باشد. مثلا" ممكن است بابت يك چاپگر جوهر افشان هزينه زيادي پرداخت گردد ولي كيفيت آن ، پاسخگوي خواسته هاي موجود نباشد ، در حاليكه ممكن است يك چاپگر با قيمت كمتر داراي كيفيت مطلوبتري باشد .
LaserJet
چاپگرهاي ليزري- اين نوع چاپگرها به دو نوع رنگي و سياه و سفيد تقسيم مي شوند و مانند دستگاههاي فتوكپي ليزري عمل مي كنند و براي چاپ نياز به ماده اي به نام تونر دارند. اين نوع چاپگرها بيشتر در جاهاي خدماتي و چاپخانه ها كاربرد دارند.
x
Color Laserjet Printer
چاپگرهاي ليزر رنگي چاپگرهاي ليزر رنگي براي اشخاص و سازمانهائي كه نيازمند چاپ رنگي تصاوير و متون مي باشند ، طراحي شده اند. چاپگرهاي فوق ، از جمله گرانترين چاپگرهاي موجود بوده و كاربران خانگي بندرت به اين نوع از چاپگرها نياز خواهند داشت. پارامترهاي زير را مي توان در زمان انتخاب يك چاپگر ليزر رنگي در نظر گرفت : - سرعت چاپ رنگي (صفحات شامل تصاوير) :( حداقل : كمتر از 1 تا دو صفحه در دقيقه حداكثر : 5/1 تا 3 صفحه در دقيقه ) . سرعت چاپ اين نوع از چاپگرها ، يكي از عوامل اساسي در انتخاب آنان محسوب مي گردد. چاپگرهاي فوق ، علاوه بر دارا بودن كيفيت مطلوب داراي سرعت بالائي نيز مي باشند. برخي از مدل هاي ارزان قيمت اين نوع از چاپگرها داراي سرعت مناسب نبوده و لازم است در زمان انتخاب آنان به اين نكته دقت گردد. پارامترهاي زير را مي توان در زمان انتخاب يك چاپگر ليزر رنگي در نظر گرفت : - كيفيت چاپ : كيفيت اين نوع از چاپگرها در زمان چاپ تصاوير گرافيكي بسيار مناسب بوده و همين امر يكي از دلايل اصلي انتخاب آنان بشمار مي آيد. چاپگرهاي ليزر رنگي و چاپگرهاي ليزر تك رنگ ، صفحات حاوي متن را با كيفيت بسيار مناسب و سرعت مطلوب چاپ مي نمايند. - حداكثر دقت چاپ :( حداقل : 1200 در 600 تا 2400 در 1200 حداكثر : 2400 در 1200 تا 2400 در 2400 ) دقت چاپ هر چاپگر بر حسب نقطه در اينچ اندازه گيري مي گردد. واحد فوق ، نشاندهنده تعداد نقاط چاپ شده در يك اينچ مربع مي باشد .بنابراين هر اندازه تعداد نقاط چاپ شده در يك اينچ مربع بيشتر باشد ، كيفيت چاپ نيز بالا مي رود. - سرعت چاپ تك رنگ (متن) :( حداقل : 5 تا 10 صفحه حداكثر : 11 تا 15 صفحه ) .معمولا" سرعت چاپ چاپگرهاي ليزر رنگي ، بيشتر از سرعت چاپ چاپگرهاي ليزر تك رنگ است. چاپگرهاي ليزري تك رنگ چاپگرهاي ليزري تك رنگ داراي بهترين شرايط از نظر قيمت ، كيفيت چاپ و سرعت بوده و از آنان اغلب در منازل و ادارات استفاده مي گردد.اكثر كاربراني خانگي كه نيازمند سرعت مناسب بمنظور چاپ متون خود مي باشند، چاپگرهاي ليزري تك رنگ را به چاپگرهاي جوهرافشان ترجيح مي دهند. قيمت چاپگرهاي ليزري تك رنگ نسبت به چاپگرهاي جوهر افشان بيشتر است .متون چاپ شده توسط چاپگرهاي ليزري تك رنگ داراي كيفيت بهتري بوده و قيمت تمام شده چاپ هر صفحه توسط اين چاپگرها نيز پايين تر از چاپگرهاي جوهر افشان است.قيمت تونرچاپگرهاي فوق ، نسبت به كارتريج چاپگرهاي جوهر افشان داراي قيمت مناستري بوده و تعداد صفحات چاپ شده توسط اين تونرها بيش از صفحات چاپ شده توسط كارتريج هاي چاپگرهاي جوهر افشان است.در صورت ضرورت چاپ متون بصورت رنگي ، استفاده از چاپگرهاي جوهر افشان پيشنهاد مي گردد . درصورتيكه بودجه لازم براي تهيه چاپگر وجود داشته باشد ، مي توان هر دونوع چاپگر را تهيه نمود . در چنين مواردي مي توان بمنظور چاپ متون از چاپگر ليزري استفاده و طول عمر كارتريج هاي چاپگر جوهر افشان را افزايش داد. پارامترهاي زير را مي توان در زمان انتخاب يك چاپگر ليزر تك رنگ در نظر گرفت : - سرعت چاپ متن :( حداقل : 9تا 12 صفحه در دقيقه حداكثر : 11 تا 18 صفحه در دقيقه ) . سرعت هاي فوق ، نشاندهنده سرعت چاپ اين نوع از چاپگرها در رابطه با صفحاتي است كه صرفا" شامل متن مي باشند( كاربرد اوليه چاپگرهاي ليزري تك رنگ بمنظور چاپ متن مي باشد ) . چاپگرهاي ليزري تجاري داراي تواني معادل دو برابر توان چاپگرهاي كوچك و خانگي مي باشند. - حداكثر دقت چاپ :( حداقل : 600 در 600 تا 1200 در 1200 حداكثر: 1200 در 1200 ) .دقت چاپ هر چاپگر بر حسب نقطه در اينچ اندازه گيري مي گردد. واحد فوق ، نشاندهنده تعداد نقاط چاپ شده در يك اينچ مربع مي باشد .بنابراين هر اندازه تعداد نقاط چاپ شده در يك اينچ مربع بيشتر باشد ، كيفيت چاپ نيز بالا مي رود. - حافظه :( حداقل : 2 تا 8 مگابايت حداكثر: 16 تا 64 مگابايت ) . چاپگرها ، فايل هاي ارسال شده براي چاپ را در حافظه خود ذخيره (صف بندي ) و در ادامه به ترتيب آنان را چاپ مي نمايند. هر اندازه ميزان حافظه چاپگر بيشتر باشد سرعت چاپ افزايش مي يابد . - اينترفيس :( حداقل : Parallel, USB, Optional ethernet حداكثر : Parallel, USB, ethernet, optional IrDA ) . اكثر كاربران از پورت هاي USB و يا موازي بمنظور اتصال چاپگر به كامپيوتر استفاده مي نمايند. چاپگرهاي حرفه اي كه از آنان در ادارات و سازمان هاي بزرگ استفاده مي گردد ، داراي يك پورت ethernet بوده و امكان فعال نمودن آنان در شبكه بصورت يك گره مستقل فراهم مي گردد. برخي چاپگرهاي ليزري جديد ، داراي يك پورت IrDA بوده كه Notebook و يا PDA را قادر مي سازد با استفاده از پورت هاي مادون قرمز ( Infrared ) با آنان مرتبط و اقدام به چاپ فايل هاي مورد نظر خود نمايند . - ظرفيت سيني كاغذ :( حداقل : 150 تا 350 برگ حداكثر : 350 تا 650 برگ ) . چاپگرهاي حرفه اي بمنظور استفاده در سازمان ها و ادرات بزرگ طراحي شده اند . در مراكز فوق ، كاربران متعددي از چاپگر بصورت مشترك استفاده مي نمايند . ظرفيت سيني كاغذ چاپگرهاي حرفه اي ، دو تا سه برابر چاپگرهاي معمولي مي باشد. چاپگرهاي ليزري تك رنگ چاپگرهاي ليزري تك رنگ داراي بهترين شرايط از نظر قيمت ، كيفيت چاپ و سرعت بوده و از آنان اغلب در منازل و ادارات استفاده مي گردد.اكثر كاربراني خانگي كه نيازمند سرعت مناسب بمنظور چاپ متون خود مي باشند، چاپگرهاي ليزري تك رنگ را به چاپگرهاي جوهرافشان ترجيح مي دهند. قيمت چاپگرهاي ليزري تك رنگ نسبت به چاپگرهاي جوهر افشان بيشتر است .متون چاپ شده توسط چاپگرهاي ليزري تك رنگ داراي كيفيت بهتري بوده و قيمت تمام شده چاپ هر صفحه توسط اين چاپگرها نيز پايين تر از چاپگرهاي جوهر افشان است.قيمت تونرچاپگرهاي فوق ، نسبت به كارتريج چاپگرهاي جوهر افشان داراي قيمت مناستري بوده و تعداد صفحات چاپ شده توسط اين تونرها بيش از صفحات چاپ شده توسط كارتريج هاي چاپگرهاي جوهر افشان است.در صورت ضرورت چاپ متون بصورت رنگي ، استفاده از چاپگرهاي جوهر افشان پيشنهاد مي گردد . درصورتيكه بودجه لازم براي تهيه چاپگر وجود داشته باشد ، مي توان هر دونوع چاپگر را تهيه نمود . در چنين مواردي مي توان بمنظور چاپ متون از چاپگر ليزري استفاده و طول عمر كارتريج هاي چاپگر جوهر افشان را افزايش داد. پارامترهاي زير را مي توان در زمان انتخاب يك چاپگر ليزر تك رنگ در نظر گرفت : - سرعت چاپ متن :( حداقل : 9تا 12 صفحه در دقيقه حداكثر : 11 تا 18 صفحه در دقيقه ) . سرعت هاي فوق ، نشاندهنده سرعت چاپ اين نوع از چاپگرها در رابطه با صفحاتي است كه صرفا" شامل متن مي باشند( كاربرد اوليه چاپگرهاي ليزري تك رنگ بمنظور چاپ متن مي باشد ) . چاپگرهاي ليزري تجاري داراي تواني معادل دو برابر توان چاپگرهاي كوچك و خانگي مي باشند. - حداكثر دقت چاپ :( حداقل : 600 در 600 تا 1200 در 1200 حداكثر: 1200 در 1200 ) .دقت چاپ هر چاپگر بر حسب نقطه در اينچ اندازه گيري مي گردد. واحد فوق ، نشاندهنده تعداد نقاط چاپ شده در يك اينچ مربع مي باشد .بنابراين هر اندازه تعداد نقاط چاپ شده در يك اينچ مربع بيشتر باشد ، كيفيت چاپ نيز بالا مي رود. - حافظه :( حداقل : 2 تا 8 مگابايت حداكثر: 16 تا 64 مگابايت ) . چاپگرها ، فايل هاي ارسال شده براي چاپ را در حافظه خود ذخيره (صف بندي ) و در ادامه به ترتيب آنان را چاپ مي نمايند. هر اندازه ميزان حافظه چاپگر بيشتر باشد سرعت چاپ افزايش مي يابد . - اينترفيس :( حداقل : Parallel, USB, Optional ethernet حداكثر : Parallel, USB, ethernet, optional IrDA ) . اكثر كاربران از پورت هاي USB و يا موازي بمنظور اتصال چاپگر به كامپيوتر استفاده مي نمايند. چاپگرهاي حرفه اي كه از آنان در ادارات و سازمان هاي بزرگ استفاده مي گردد ، داراي يك پورت ethernet بوده و امكان فعال نمودن آنان در شبكه بصورت يك گره مستقل فراهم مي گردد. برخي چاپگرهاي ليزري جديد ، داراي يك پورت IrDA بوده كه Notebook و يا PDA را قادر مي سازد با استفاده از پورت هاي مادون قرمز ( Infrared ) با آنان مرتبط و اقدام به چاپ فايل هاي مورد نظر خود نمايند . - ظرفيت سيني كاغذ :( حداقل : 150 تا 350 برگ حداكثر : 350 تا 650 برگ ) . چاپگرهاي حرفه اي بمنظور استفاده در سازمان ها و ادرات بزرگ طراحي شده اند . در مراكز فوق ، كاربران متعددي از چاپگر بصورت مشترك استفاده مي نمايند . ظرفيت سيني كاغذ چاپگرهاي حرفه اي ، دو تا سه برابر چاپگرهاي معمولي مي باشد.
می گم این بابیلون عجب چیز جلبیه ها
Behroooz
09-09-2007, 15:53
all in one همونطور كه از اسمش پيداست به چاپگر هايي گفته ميشود كه علاوه بر كار چاپ كارهاي ديگري مثل كپي گرفتم اسكن كردن و .... رو انجام ميدهند .
laser jet نام تجاري يك سري از چاپگر هاي hp هستش . كه فكر كنم از نوع جوهر افشان هستند .
حالا به نظرتون Hp بگیرم یا Epson گیج شدم
Behroooz
09-09-2007, 22:15
بلاخره ليزري ميخواي بگيري يا جوهر افشان؟
بلاخره ليزري ميخواي بگيري يا جوهر افشان؟موندم به خدا میشه در این مورد هم راهنمایی کنید؟
Behroooz
10-09-2007, 13:48
اگه مايه داري ليزري بگير . اگه مثل من اس و پاسي اصلا نخر . بده بيرون برات چاپ كنن
technoboy
10-09-2007, 13:52
بهترین پیشنهاد سری Mp کانون هست که اکثر عکاسی ها استفاده می کنند
miladkhf
10-09-2007, 19:28
با احترام به نظر همه دوستان
لیزری در طولانی مدت هم به نفع جیبت کار می کنه هم به نفع کیفیتی که چاپ می کنی. ولی این را بدون که شما در هنگام خرید پرینتر لیزری فقط می توانی سیاه و سفید بزنی
لیزری رنگی هم خیلی قیمت بالایی داره و هم مجوز میخواد. پس اگه می خوای عکس بزنی راهی جز خرید جوهر افشان نداری ولی اگه کار شما مربوط به چاپ متن هستش یا برای شما فرقی نمی کنه که عکس سیاه و سفید هم داشته باشی بهترین انتخاب خرید لیزری هستش
laserjet مدلهای لیزری hp هستش و deskjet مدلهای جوهر افشان hp.
اگر نظرتون خرید لیزری بود شکی در انتخاب hp نداشته باشید البته من خودم هم جوهر افشان hp دارم هم جوهر افشان epson و هم لیزری samsung که از همه شون راضی ام چون نمی خوام کار حرفه ای انجام بدم
توی خرید جوهر افشان صرف با خرید epson هستش چون کارتریجش ارزانه و شرکت مادیران به بهترین نحو گارانتیش می کنه.
ولی این را به خاطر بسپار که اگه جوهرافشان مدتی کار نکنه باید کل پرینتر را بندازی دور چون هدش خراب میشه و هزینه ی تعمیرش برابر با قیمت اصلیش هستش.
:10:
راستی یه سوال دیگه مگه جوهر روی کارتریچ نیست یا جداست چجوری و چه وقت تعویض باید تعویض بشن.
ممنون میشم یکی جوای کامل در این مورد بده.
در مورد مدلهای فتو اسمارت هم یکم توضیح بدین که کارشون چه فرقی با بقیه داره؟ و کارتریچهاش چه فرقی با بقیه داره؟ چند مدل خوب با قیمت مناسب رو میشه بگین؟
A r c h i
14-09-2007, 14:37
حالا به نظرتون Hp بگیرم یا Epson گیج شدم
اصلا شک نکن HP ..بین این دو تا epson واقعا کیفیت عکس پایینی داره ، به نظر من برای مصرف خونه جوهر افشان..لیزری به درد کارهای اداری می خوره که فقط بخوان سیاه سفید چاپ کنن باید ببینی که کارت چیه ولی معمولا برای خونه عکس رنگی هم لازمه
کیفیت عکس hp خیلی خیلی از epson بهتره ،epson فقط یک خوبی که داره اینه که هر دفعه کارتریجت تموم بشه جدید می خری و قیمتی هم نداره حدود 5 تومان ولی خب hp باید شارژ بشه یک کم دردسر داره ولی به نظر من که می ارزه
در مورد جوهر و کارتریج: کارتریج در واقع ظرف جوهره و وقتی جوهر تموم میشه کارتریج را می بری که دوباره توش جوهر بریزن ...البته بعد از یک مدتی که یک کم وارد بشی خودت می تونی شارژ کنی .
در مورد لیزری ها بعد از هر 2000 صفحه تموم میشه و حدود 40 تومان کارتریج جدید قیمت داره.در مورد لیزری توصیه می کنم که اصلا کارتریج را شارژ نکنی چون بد پرینت می گیره
جوهر افشان بعد از حدود 250-300 صفحه شارژش تموم می شه که اگه بیرون بدی شارژ کنن سیاه 6 تومان و رنگی 8 تومان می گیرن ولی خب باز اگه خودت شارژ کنی خیلی کمتر در میاد
A r c h i
14-09-2007, 14:57
سلام
اگه قیمت چاپگر لیزیری کوچک (رنگی) رو بگید ممنون میشم
چاپگر لیزری فقط سیاه و سفید چاپ می کنه، اگه جو هر افشان کوچک می خواید از 90 تومان شروع میشه
لطفا یکی به سوال قبلیم جواب بده.
یه سوال دیگه این اصطلاحات به چه معنی هستش؟
All-in-one - Laserjet - Inkjet - Photo - Dot Matrix
All-in-one: پرینتر، کپی، اسکنر ( بعضی ها فکس هم دارند )
Laserjet - Inkjet : هر دو نوعی از نامگذاری پرینتر های hp هستند که Inkjet برای پرینتر جوهر افشان و Laserjet برای پرینتر لیزری به کار می ره
Photo : عکس
نمی دونم آخری را :13:
در مورد مدلهای فتو اسمارت هم یکم توضیح بدین که کارشون چه فرقی با بقیه داره؟ و کارتریچهاش چه فرقی با بقیه داره؟ چند مدل خوب با قیمت مناسب رو میشه بگین؟
با تشکر از دوستان اگه ممکنه به این سوالات هم جواب بدین ممنون میشم:
1-آیا 4183 فتواسمارته؟ اصلا فتواسمارت چیه؟
2-کیت شارژ چیه و کدوم مدلها کیت شارژ دارن؟
3-c4183 قبلیت OCR رو داره وآیا میشه برای متن فارسی هم استفاده کرد؟کدوم مدلها این قابلیت رو دارن؟
با تشکر
A r c h i
20-09-2007, 13:30
2-کیت شارژ چیه و کدوم مدلها کیت شارژ دارن؟
با تشکر
سلام
کیت شارژ روی خود پرینتر نیست باید جدا خریداری بشه، برای کارتریج های قابل شارژ هست که خودتون تو خونه بتونید شارژکنید ( پرینتر epson شامل این کیت ها نمیشه ) که البته باید قبلش از فروشنده بخواین که بهتون یاد بده ، به نظرمن که خیلی به صرفه تر ازاینه که بدین بیرون شارژکنه
برای مدل های hp و canon میشه ازاین کیت ها استفاده کرد
این جا را هم ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر از دوستان اگه ممکنه به این سوالات هم جواب بدین ممنون میشم:
1-آیا 4183 c فتواسمارته؟ اصلا فتواسمارت چیه؟
2-c4183 قبلیت OCR رو داره وآیا میشه برای متن فارسی هم استفاده کرد؟کدوم مدلها این قابلیت رو دارن؟
با تشکر
منم میخوام یه جوهر افشان بگیرم برای چاپ عکس (خونگی).
پس سرعت مهم نیست برام .کیفیت وهزینه شارژ کارتریج خیلی مهمه
چی پیشنهاد میدین .بعضیا میگنhp و بعضیا epson من موندم..
MB_Danger
19-12-2007, 03:10
سلام ...
تاپیک به بخش اطلاع رسانی قیمت و مشورت خرید یا فروش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتقل شد .
موفق باشید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.