ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مانیتور Lcd با بهترین کیفیت مو جود در بازار معرفی کنید !!!!

saeed323
06-09-2007, 19:26
با سلام فراوان خدمت بروبچه های پی30ورلد
اقا من میخوام یه مانیتور lcd بخرم هیچی هم از lcd بلد نیستم فقط میخوام یه چیز خوب وبا کیفیت وکارکن باشه تقریبا روزی 10 تا 14 ساعت باهاش کار کنم خلاصه یه چیزی معرفی کنید که زیر 350 باشه ولی برای خودش خدا باشه نظر خودم مارک سونی هست به سامسونگ هم فکر میکنم ال جی دارم پس حرفشو نزنید راجب ویو سونی هم اطلاعاتی ندارم ساخت کجاست لطفا اطلاعات بدید راجبش ممنون میشم

راجب ال جی من f700p دارم که تاحالا 07163 ساعت کارکرده و فقط این تازگی ها از عرض تصویر یه خورده جمع میشه وبعد درست میشه حدودن از عرض هر طرف2 میلیمتر جمع میشه وبعد خودش درست میشه اگه کسی دلیلشو میدونه بی زحمت بگه.
یه lcd بگید زیر 350 تومن که همه مشخصه هاش فول باشه

1-رزولوشن<<<<<<<<<<خیلی مهمه
2-زاويه ديد>>>>>>>>>>>کم مهمه
3-سرعت يا refresh>>>>>>مهمه
4-dvi يا همون ديجيتالي بودنش>>>>خیلی مهمه
5-وضوح تصوير<<>>.>>><<<خیلی مهمه
6- واید>>>>>>>>>>>خیلی مهم نیست بیشترکیفیت کلی مهمه حالا اگه اینم روش باشه خوبه

یادم رفت به نظر خودم با 350 و جنس خوب خواستن 17 اینچ کافیه حالا اگه 19 سراغ دارید ولی عالیه بگید
حالا ببینم چه کار میکنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahyarSAMSUNG
06-09-2007, 21:56
بهترین گزینه مدل 1731+ سامسونگ که تازه اومده با رزولیشن فکر کنم 1280 در 1024 و زمان پاسخ گوشیی 2 میلی ثانیه و dvi . تازه کنتراست 2000 هم داره .

Stream
07-09-2007, 00:03
Sony رو بیخیال یا همین مدل سامسونگ رو بگیر یا برو تو کار ViewSonic . ساخت تایوان هست و تقریبا میشه گفت با کیفیت ترین LCD های دنیا رو میزنه قیمتش هم از بقیه بیشتره. کلا فقط Enthusiast ها دنبال ViewSonic میرن. گارانتی درست حسابی هم نداره!

saeed323
07-09-2007, 00:43
بهترین گزینه مدل 1731+ سامسونگ که تازه اومده با رزولیشن فکر کنم 1280 در 1024 و زمان پاسخ گوشیی 2 میلی ثانیه و dvi . تازه کنتراست 2000 هم داره .
قیمت دوست عزیز
. .
. .
. .
..
. .
دوستان قیمت هم بدید

solo_88
07-09-2007, 00:48
Sony رو بیخیال یا همین مدل سامسونگ رو بگیر یا برو تو کار ViewSonic . ساخت تایوان هست و تقریبا میشه گفت با کیفیت ترین LCD های دنیا رو میزنه قیمتش هم از بقیه بیشتره. کلا فقط Enthusiast ها دنبال ViewSonic میرن. گارانتی درست حسابی هم نداره!

درسته با این قیمت سونی رو بیخیال.

ما که رو حرف شما حرف نمیزنیم!ولی viewSonic بهترین رو میزنه؟؟مطمئنی>؟؟؟؟فیلیپس و توشیبا؟؟؟

امروز برای یکی از بچه های همین فروم یه 732 سامسونگ گرفتم...هم کیفیت رنگ خوبی داره هم خوشگله هم ارزون.هم جدید.فروش خوبی هم داشته.

من اونو پیشنهاد میکنم از 240-245 میتونی بگیری.

البته بازم مدل هست و زیادم هست ولی من اینو گفتم تا ببینیم به کجا میرسیم!

یادم رفت رزولوشن قریب به اتفاق ال سی دی های 17 =1280.1024

بزار شنبه بشه چند تا مدل توپ با قیمت میگم.

Stream
07-09-2007, 02:54
ما که رو حرف شما حرف نمیزنیم!ولی viewSonic بهترین رو میزنه؟؟مطمئنی>؟؟؟؟فیلیپس و توشیبا؟؟؟

شما اختیار دارید دوست عزیز!
مدل های رده متوسط هم داره. ولی مدلهای رده بالاش تنها کارشون اینه که جایزه درو کنند! البته جیب مردم رو هم همینطور! همه برندها محصولات خوبی دارند ولی ViewSonic تقریبا همیشه محصولات رده بالاش جزو بهترینها بودند. فیلیپس بیشتر تو کار تکنولوژی های جدیده ( مانیتور سه بعدی و مانیتورهایی که تو هوا تصویر رو تشکیل میدن و این حرفها!) تا محصولاتی که بهترین باشند.

shadowfax
07-09-2007, 03:32
سونی رو ول کردی چسبیدی به سامسونگ ؟ همه میدونن که سونی تصویرش قابل مقایسه با دیگران نیست.......

سامسونگ = آشغال.

Stream
07-09-2007, 03:42
سونی رو ول کردی چسبیدی به سامسونگ ؟ همه میدونن که سونی تصویرش قابل مقایسه با دیگران نیست.......

سامسونگ = آشغال.
این دیگه از اون حرفهای جالب بود!

Mezzo
07-09-2007, 03:52

سامسونگ = آشغال.

اميدوارم آخرين باري باشه كه اين قبيل ارسالها مشاهده ميشه. من از دوستان خواهش مي كنم اينگونه ارسالها را نديده بگيرند.

solo_88
07-09-2007, 13:45

سامسونگ = آشغال.

رنج قیمتم نگاه کن

تو این رنج یه مدل توشیبا هست که اصلا توصیه نمیشه.

در ثانی دست بالای دست بسیار است!

فیلیپس بیشتر تو کار تکنولوژی های جدیده ( مانیتور سه بعدی و مانیتورهایی که تو هوا تصویر رو تشکیل میدن و این حرفها!) تا محصولاتی که بهترین باشن

اون که بجای خود.

ولی مدل های خوبش اینور نمیاد...یه سری مارک ها هم هست که اصلا اینور نمیاد مثل benq

به نظرم دوستمون اول اونی که گفتی رو مد نظر داشته باشه بعد سامسونگ و ال جی.

shahramcat
07-09-2007, 14:04
شما این مدل رو بگیر

Samsung 206BW 20inch Wide Screen 320 330T

مانیتور جدید و فوق العاده ای از سامسونگ

-----------------------------------------------------------------

Samsung 940BW 19inch wide screen 270T

-----------------------------------------------------------------

اگر مانیتور واید اسکرین نمیخوای این رو بگیر فوق العاده زیبا با مشخصات عالی

LG L1960TR 19inch 310 315T

Stream
07-09-2007, 14:48
ولی مدل های خوبش اینور نمیاد...یه سری مارک ها هم هست که اصلا اینور نمیاد مثل benq

یه مارک تایوانی دیگه هم هست به اسم Chemi که کارش واقعا بیسته! همونطور که گفتی دست بالای دست زیاده!

toraj
07-09-2007, 16:07
آقا از بین این 3تا کدومو بگیرم.lg L1960TR یا lg L1760TR یا samsung bf1750 .

Tornado2800
07-09-2007, 16:11
فقط سامسونگ !
تجربیه !
این نظر

solo_88
07-09-2007, 16:48
آقا از بین این 3تا کدومو بگیرم.lg L1960TR یا lg L1760TR یا samsung bf1750 .

با اجازه ی دوستان 1960tr

یه مارک تایوانی دیگه هم هست به اسم Chemi که کارش واقعا بیسته! همونطور که گفتی دست بالای دست زیاده!

دیدمش.کارش درسته....مدل 17 رو 750 فروختیم به اژانس هواپیمایی آذرتور فکر کنم.

تو مدل هایی که اینجا هست و یکم همه گیر هست سونی روشنایی خوبی داره.توشیبا هم کیفیت رنگ خوب.tvm هم که سروره هر چی مونیتور هست(افعال معکوس)

از نظر من ال جی و سامسونگ تو رنج خودشون خوبن.

MOHAMMAD2010
07-09-2007, 16:55
شما که تا 350 میخواهین خرج کنین بهترین گزینه سامسونگ 206bw هست
در ضمن من الجی رو هم خیلی توصیه میکنم(194WT

ASUS POWER
07-09-2007, 17:44
اگه اینو نگیری واقعا ضرریدی ! واقعا !!

L1760TR :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Stream
07-09-2007, 19:23
دیدمش.کارش درسته....مدل 17 رو 750 فروختیم به اژانس هواپیمایی آذرتور فکر کنم.

تو مدل هایی که اینجا هست و یکم همه گیر هست سونی روشنایی خوبی داره.توشیبا هم کیفیت رنگ خوب.tvm هم که سروره هر چی مونیتور هست(افعال معکوس)

از نظر من ال جی و سامسونگ تو رنج خودشون خوبن.

گرون نفروختین ؟؟؟ :d
آره همین LG و Samsung عالی هستن من خودم هم LG دارم 194WT خیلی کارش بیسته!

MOHAMMAD2010
07-09-2007, 19:39
به نظرم هر چی میخواهین بگیرین واید باشه

shadowfax
07-09-2007, 21:15
Lg بگیر اگه بودجه سونی رو نداری... ولی از فکر سامسونگ بیا بیرون.. ( به سامسونگ دارا بر نخوره )

solo_88
07-09-2007, 22:01
به نظرم هر چی میخواهین بگیرین واید باشه

درسته ولی متاسفانه برایتنس خوبی ندارن!!هنوز البته.

گرون نفروختین ؟؟؟ :

جنس تک بود و خریدار اینکاره!!!!

Lg بگیر اگه بودجه سونی رو نداری... ولی از فکر سامسونگ بیا بیرون.. ( به سامسونگ دارا بر نخوره )

دوست من چرا الکی جبهه میگیری؟؟من خودم هم از ال جی هم از سامسونگ بدم میاد ولی طرفدارم حق هستم و میبینم سامسونگ و ال جی به نسبت قیمتشون قابل قبول هستن.
دوستانی هم که میان معرفی میکنن با توجه به بودجه و علاقه ی شخص متقاضی معرفی میکنن نه از روی تعصب...مطمئن باش حرفی که از روی ناگاهی و تعصب بیجا زده بشه باهاش برخورد میشه!

من به این دوستمون که میخوان بگیرن توصیه میکنم هم روی کاغذ کیفیت رو مقایسه کنن هم پشت ویترین مغازه ها.

(ال جی و سامسونگی رو که به اسیا میاد رو جفتشون رو تو چین یه کارخونه میزنه!!!یکی رو با اسم ال جی یکی سامسونگ.دقت کنین میبینین طرح و رنگ و جنس بدنشون خیلی به هم نزدیکه...به این میگن ایجاد رقابت کاذب!)

1760 خوبه و کنتراست خوبی هم داره+ورودی dvi
زاویه ی دید بالا
16.2 میلیون رنگ
732 سامسونگ به این نمیرسه ولی کیفیت رنگش 16.7 هست.

mahyarSAMSUNG
07-09-2007, 22:19
خوب نشون میده که از دنیا بی خبر . آقای دزدان دریایی کارائیب سامسونگ تونسته نکنولوژی dnlo رو بسازی که کاملا هم انحصاری . تازه اینم بودن که سونی درست به دامن سامسونگ شده برای زدن ال سی دی مشترک . به نام s-lcd . در ضمن اینم بدون که ال سی دها در کره ساخته میشه زیر نظر خود سامسونگ نه سونی .
یه چیز دیگه سامسونگ 732 آنالوگ فقط داره . خودم 3 روز پیش قیمت کردم 240 از علائدین .
مدل 1731+ هم تازه اومده قیمتشو نمیدونم ولی از 350 تومن بیشتر نیست

shadowfax
08-09-2007, 04:33
درسته ولی متاسفانه برایتنس خوبی ندارن!!هنوز البته.

جنس تک بود و خریدار اینکاره!!!!

دوست من چرا الکی جبهه میگیری؟؟من خودم هم از ال جی هم از سامسونگ بدم میاد ولی طرفدارم حق هستم و میبینم سامسونگ و ال جی به نسبت قیمتشون قابل قبول هستن.
دوستانی هم که میان معرفی میکنن با توجه به بودجه و علاقه ی شخص متقاضی معرفی میکنن نه از روی تعصب...مطمئن باش حرفی که از روی ناگاهی و تعصب بیجا زده بشه باهاش برخورد میشه!

من به این دوستمون که میخوان بگیرن توصیه میکنم هم روی کاغذ کیفیت رو مقایسه کنن هم پشت ویترین مغازه ها.

(ال جی و سامسونگی رو که به اسیا میاد رو جفتشون رو تو چین یه کارخونه میزنه!!!یکی رو با اسم ال جی یکی سامسونگ.دقت کنین میبینین طرح و رنگ و جنس بدنشون خیلی به هم نزدیکه...به این میگن ایجاد رقابت کاذب!)

1760 خوبه و کنتراست خوبی هم داره+ورودی dvi
زاویه ی دید بالا
16.2 میلیون رنگ
732 سامسونگ به این نمیرسه ولی کیفیت رنگش 16.7 هست.

عزیزم جبهه نمیگیرم... من سیستم قبلیم کلا 60% وسایلش سامسونگ بود... بعد از چند ماه تک تک عیب پیدا کردن... وسایل کامپیوتری سامسونگ اصلا با دوام نیست! فقط به خودم ثابت نشده... خیلیا از وسایل کامپیوتریش شاکین... :46:

solo_88
08-09-2007, 10:28
عزیزم جبهه نمیگیرم... من سیستم قبلیم کلا 60% وسایلش سامسونگ بود... بعد از چند ماه تک تک عیب پیدا کردن... وسایل کامپیوتری سامسونگ اصلا با دوام نیست! فقط به خودم ثابت نشده... خیلیا از وسایل کامپیوتریش شاکین... :46:

تاپیک داره منحرف میشه!

منم شاکیم اما صحبت ما سر مونیتور هست نه وسایل دیگه...

saeed323
08-09-2007, 22:44
با سلام فراوان خدمت بروبچه های پی30ورلد
اقا من میخوام یه مانیتور lcd بخرم هیچی هم از lcd بلد نیستم فقط میخوام یه چیز خوب وبا کیفیت وکارکن باشه تقریبا روزی 10 تا 14 ساعت باهاش کار کنم خلاصه یه چیزی معرفی کنید که زیر 350 باشه ولی برای خودش خدا باشه نظر خودم مارک سونی هست به سامسونگ هم فکر میکنم ال جی دارم پس حرفشو نزنید راجب ویو سونی هم اطلاعاتی ندارم ساخت کجاست لطفا اطلاعات بدید راجبش ممنون میشم

یه lcd بگید زیر 350 تومن که همه مشخصه هاش فول باشه

1-رزولوشن<<<<<<<<<<خیلی مهمه
2-زاويه ديد>>>>>>>>>>>کم مهمه
3-سرعت يا refresh>>>>>>مهمه
4-dvi يا همون ديجيتالي بودنش>>>>خیلی مهمه
5-وضوح تصوير<<>>.>>><<<خیلی مهمه
6- واید>>>>>>>>>>>خیلی مهم نیست بیشترکیفیت کلی مهمه حالا اگه اینم روش باشه خوبه

یادم رفت به نظر خودم با 350 و جنس خوب خواستن 17 اینچ کافیه حالا اگه 19 سراغ دارید ولی عالیه بگید

اقا LG که بخیال بودم :27:
دیدم سامسونگ هم خیلی کار کن نیست و چند تا دلیل دیگه:18:
میخوام برم تو کار سونی حالا لطفا مدلهای بین300 تا 400 تومن را معرفی کنید وبگید نظر خودتون چیه:31:
19 یا 17 اینچ هر چی سراغ دارید بگید

mahyarSAMSUNG
08-09-2007, 22:53
من هارد دیسکم . سی دی رام . اسپیکر . ال سی دی . کیبورد . موس من سامسونگ . در آینده رم هم سامسونگ میخوام بگیرم . همچنین دی وی دی رایتر سامسونگ .

پس علکی درباره سامسونگ بد نگید .

همیشه تا جنسی زیر دستتون خراب میشه بحساب کل نگذارید بگید این همون چند درصد خرابی که هر شرکتی داره .

saeed323
08-09-2007, 23:03
من هارد دیسکم . سی دی رام . اسپیکر . ال سی دی . کیبورد . موس من سامسونگ . در آینده رم هم سامسونگ میخوام بگیرم . همچنین دی وی دی رایتر سامسونگ .

با سلام خدمت شما دوست عزیز:40:
رفیق شفیق تو خونه ما هم همه وسایلل صوتی تصو یر ی سامسونگ هست راضی هم هستم الان اسم کامپیوترمم سامسونگه
چیز بدی هم نگفتم
سامسونگ خوبه ولی دست بالای دست در این مورد(LCD) زیاده توجه داشته باشید

همیشه تا جنسی زیر دستتون خراب میشه بحساب کل نگذارید بگید این همون چند درصد خرابی که هر شرکتی داره .

در ضمن من شانس ندارم همون بدش گیرم میاد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

solo_88
09-09-2007, 00:28

شما هاردتون رو با هیتاچی

سی دی رامتون رو با ایسوس

اسپیکرتون رو با کریتیو

ال سی دی تون رو با سونی

موستون رو با لاجیتک

دی وی دی رایترتون رو با پایونیر

و رمی که میخواین بگیرین رو با پتریوت یا ژل مقایسه کنید(حالا من همه ی مدل هارو دست پایین گرفتم)

بعد بگید only samsung!!!

در ثانی من نمیدونم کی گفت سامسونگ بده؟؟؟نه شما نقل قول کن ببینیم کی گفته.

راستی دست بالای دست.......:5:

شما باید بهترین رو تو رنج قیمتی که داری انتخاب کنی.من با اینکه hate samsung ولی میگم اقا سامسونگ تو این رنج خوبه و کاریه....زیاد خودت رو ناراحت نکن:31:
حالا چون ال سی دی تون سامسونگه دلیل نمیشه بری رمتم سامسونگ ورداری:31:
بیخیال

سعید جان شما 1760tr رو مد نظر داسته باش الان 12 شبه فردا عصر میام تو رنجی که گفتی معرفی میکنم.ولی میدونی زیاد تفاوتی نمیکنن مگه اینکه تو اینچشون تفاوت کنن.
از بچه ها میپرسم بهت میگم.
از نظر دوستان هم غافل مشو!

موفق باشی

Mahdi.M
09-09-2007, 00:37
سلام
بین دو تا مونیتور lg 1760 tr و samsung bw940 موندم. اولی کنتراست و سرعت پاسخ دهیش زیاده و دومی هم 19 اینچه. البته دومی 2 میلی ثانیه فرقشه در سرعت پاسخ دهی و البته 1500 تا در کنتراست از lg کمتره.ضمنا من اهل game هم هستم.خب به نظر شما کدومو بگیرم؟
ضمنا 194Wt lg چنده؟ امکاناتش چه طوره؟ ممنون از کمک شما

Stream
09-09-2007, 00:47
اقا LG که بخیال بودم :27:
دیدم سامسونگ هم خیلی کار کن نیست و چند تا دلیل دیگه:18:
میخوام برم تو کار سونی حالا لطفا مدلهای بین300 تا 400 تومن را معرفی کنید وبگید نظر خودتون چیه:31:
19 یا 17 اینچ هر چی سراغ دارید بگید
ViewSonic VX1945wm با قیمت 410 هزار تومان. کسی رو این یکی نمیتونه عیب بگذاره!

سلام
بین دو تا مونیتور lg 1760 tr و samsung bw940 موندم. اولی کنتراست و سرعت پاسخ دهیش زیاده و دومی هم 19 اینچه. البته دومی 2 میلی ثانیه فرقشه در سرعت پاسخ دهی و البته 1500 تا در کنتراست از lg کمتره.ضمنا من اهل game هم هستم.خب به نظر شما کدومو بگیرم؟
ضمنا 194Wt lg چنده؟ امکاناتش چه طوره؟ ممنون از کمک شما

شما هم یه نگاهی به همون مدل ViewSonic که نوشتم بنداز اگه گرون هست LG 194WT بگیر من خودم 194WT دارم هم کیفیتش هم سرعتش خیلی خوبه.

shadowfax
09-09-2007, 00:47
آفرین انتخابت درست بود... این مدل هم کیفیت رنگ عالی ای داره هم زیباست و قیمتش هم تا 420 باید باشه یا پایینتر... 17 اینچش.

Sony SDM-HS75

Monitor Type LCD Monitor
Resolution 1280 x 1024
Response Time 8 ms
Contrast Ratio 500:1
Display Technology TFT active matrix

ولی بهتره خودت قضاوت کنی یه سری به سایت نمایندگی سونی تو ایران بزن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید هر سوالیم داشتی زنگ بزن بپرس از نمایندگی هم خرید کن.

mahyarSAMSUNG
09-09-2007, 17:46
توروخدا کنتراست رو نگاه کن . بعد هی میگن سونی خوب اخه خودتونو تابلو میکنی با این طرفداری بیجا از سونی واقعا باید به کسایی که میرن 400 تومن پول اینو میدن شک کرد .

ahriman323
09-09-2007, 19:13
توروخدا کنتراست رو نگاه کن . بعد هی میگن سونی خوب اخه خودتونو تابلو میکنی با این طرفداری بیجا از سونی واقعا باید به کسایی که میرن 400 تومن پول اینو میدن شک کرد .

نام کربری saeed323 واسه برادرم بود از این به بعد من در خدمتم با ahriman323

خدایش راست میگه
من کاری به مارک ندارم من با کیفیترینو میخوام
این مدل جدید سامسونگ که تازه به بازار امده چیه؟
.
.
.
من چون زیاد تو نت هستم برای این که مانیتور crt چشمامو اذیت میکنه می خوام lcd بگیرم
یه lcd می خوام که text و نوشته خوب نشون بدهد چی باید بگیرم سامسونگ مناسبه ؟؟؟

ahriman323
09-09-2007, 19:43

ViewSonicچه مدلهایش تو ایران هست وقیمتشون چنده گارانتی هم داره؟

Stream
09-09-2007, 19:53
ViewSonicچه مدلهایش تو ایران هست وقیمتشون چنده گارانتی هم داره؟
اکثر مدلهای 19 اینچش هست. گارانتی جالبی نداره ولی کیفیت در سطح تیم ملی برزیل!

ahriman323
09-09-2007, 20:17
اکثر مدلهای 19 اینچش هست. گارانتی جالبی نداره ولی کیفیت در سطح تیم ملی برزیل!

منظورت اینکه گارانتی داره ولی پشتیبانی خوبی نداره یا اصلا گارانتی نداره؟
نظر شخصی من:بی گارانتی فایده نداره حتی اگه در سطح تیم ملی باشه

در ضمن تصمیم گرفتم 19'' بگیرم عجله ای هم ندارم حالا حالاها بحث دارم اینجا.......:10:

Stream
09-09-2007, 20:28
منظورت اینکه گارانتی داره ولی پشتیبانی خوبی نداره یا اصلا گارانتی نداره؟
نظر شخصی من:بی گارانتی فایده نداره حتی اگه در سطح تیم ملی باشه

در ضمن تصمیم گرفتم 19'' بگیرم عجله ای هم ندارم حالا حالاها بحث دارم اینجا.......:10:
خب پس بی خیال ViewSonic. البته اینها خراب بشو نیستند!!!
Samsung 940BW ....... 270
LG 194WT ........ 300
Samsung 206BW ......... 380

گارانتی خوب هم دارند!

ahriman323
09-09-2007, 20:35
برسی می کنم ممنون
یه چیزی میخوام واسه خوب نشون دادن text و کار زیاد در اینترنت و وب گردی

MOHAMMAD2010
09-09-2007, 20:45
بابا این دیگه معلومه

Samsung 206BW

از مقایسه قیمتش میشه فهمید

Stream
09-09-2007, 20:55
بابا این دیگه معلومه

Samsung 206BW

از مقایسه قیمتش میشه فهمید
اشتباهت همینجاست دیگه! 206BW چون 20 اینچه یکم گرونتره نه به خاطر کیفیتش..

برسی می کنم ممنون
یه چیزی میخوام واسه خوب نشون دادن text و کار زیاد در اینترنت و وب گردی

LG 194WT رو پیشنهاد میکنم. به خاطر نسبت کنتراست 2000:1 و روشنایی بالایی که داره به درد کارت میخوره!

ahriman323
09-09-2007, 21:13
Samsung 206BW
چه چیز شاخیه 19 اینچشم گیر میاد بچهها

یه جدول مشخصاتد کاملشو دارید بدید بهم تو سایت سامسونگ نوشته بود کنتراستش 1:3000 هستش من که پسندیدم دیزاین ساده و زیبایی داشت

Stream
09-09-2007, 21:23
خب همین 20 اینچ رو بگیر...

solo_88
09-09-2007, 21:42
تبریک میگم.ساده.شیک و قوی.

20 اینچش عالیه.همین تایید میشه!!!

Actros
13-09-2007, 02:41
Lg 194wt
Lg1960tr

_ARiO_
03-01-2008, 13:18
سلام
یه سوال داشتم . اینکه من یه ال سی دی 19 واید فیلیپس گرفتم وضوح عکس عالیه اما فونتایه مشکی رو جالب نشون نمیده البته با توجه به مقایسه با ال سی دی 17 اینج معمولی ال جی و سامسونگ
میخواستم بدونم کل واید ها همینجوریه ؟

becareful
03-01-2008, 16:08
سلام
یه سوال داشتم . اینکه من یه ال سی دی 19 واید فیلیپس گرفتم وضوح عکس عالیه اما فونتایه مشکی رو جالب نشون نمیده البته با توجه به مقایسه با ال سی دی 17 اینج معمولی ال جی و سامسونگ
میخواستم بدونم کل واید ها همینجوریه ؟
احتمالا کانتراستش بالا نیست. چنده کانتراستش؟ مانیتور های فیلیپس کیفیت خیلی خوبی دارن .نکنه شما یکی از مدلهای قدیمی رو گرفتید؟