ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کتاب هری پاتر7 java -176x220

warmaster
06-09-2007, 16:32
کتاب هري پاتر 7 ساخت خودم نسخه انگليسي براي موبايل با رزوليشن176x220
براي اولين بار در اين سايت قرارش ميدم
password:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باحروف ریز
لینک دریافت فایل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

h_duel
08-09-2007, 13:03
دمت گرم . خیلی اینجا هری پاتریست نیست وگرنه باید بیشتر نظر می دادن.

comeONbaby
08-09-2007, 13:40
ای بابا چرا شایعه می کنی کیه که هری پاتر نخونده باشه.ولی خودمونیم این رولینگ هم با این کتاب 7 حالمونو بهم زد.

mojtaba0007
09-09-2007, 12:00
دمت گرم خیلی خوب بود

warmaster
09-09-2007, 22:53
خداییش راست میگید . اینجااز برو بجز هریپاتر خیلی کمه!!:41:
اگه نظر زیاد باشه در آینده نه چندان دور جلدهای دیگشم برای علاقه مندان و شما دوستان عزیز خواهم گذاشت!!:31:

nima_949
10-09-2007, 02:36
زبان انگلیسی با این انگلیسی دست و پا شکسته ای که بلدم
فارسی میزاشتی بهتر نبود

snowy_winter
10-09-2007, 02:56
دوست عزیز ممنون از زحمتتون ولی کاش فارسی بود. خوندن کتابای هری پاتر با کلمه های ابتکاریش به انگلیسی یه کم مشکله. حداقل برای من اینطوره و خیلی طول میکشه.
اگه بتونین فارسی همین جلد هفتمش رو بذارین خیلی عالی میشه. من باید تا چند روز دیگه برم و دیگه به کامپیوترم دسترسی ندارم که کتاب رو بخونم(هنوز نخوندمش!) :41:

ولی به هر حال ممنون :11:

warmaster
10-09-2007, 10:50
دوست عزیز ممنون از زحمتتون ولی کاش فارسی بود. خوندن کتابای هری پاتر با کلمه های ابتکاریش به انگلیسی یه کم مشکله. حداقل برای من اینطوره و خیلی طول میکشه.
اگه بتونین فارسی همین جلد هفتمش رو بذارین خیلی عالی میشه. من باید تا چند روز دیگه برم و دیگه به کامپیوترم دسترسی ندارم که کتاب رو بخونم(هنوز نخوندمش!) :41:

ولی به هر حال ممنون :11:
ميدوني چرا فارسي نزاشتم چون منتظر ترجمه ويدا اسلاميه هستم يك دليل ديگشم اينكه هارد كامپيترم دو روز پيش سوخت:18:يك دليل ديگشم اينكه دارم براي كنكور ميخونم
تازه خيلي از گوشي ها برنامه فارسي ساپرت نمي كنه يكيش گوشي خودم بايد اول ندشتها رو به صورت عكس در بيارم بعد با اون نرم افزاري كه نقشه شهرها رو مي سازان براتون كتاب درست كنم تا همه ي گوشي ها بتونند استفاده كنند متاسفانه وقتم زياد ميبره:41:
ممنون ميشم اگه كسي pdf ترجمه فارسي كتاب هري پاتر 7 را با ترجمه ويدا اسلاميه بزاره

snowy_winter
11-09-2007, 02:42
ميدوني چرا فارسي نزاشتم چون منتظر ترجمه ويدا اسلاميه هستم يك دليل ديگشم اينكه هارد كامپيترم دو روز پيش سوخت:18:يك دليل ديگشم اينكه دارم براي كنكور ميخونم
تازه خيلي از گوشي ها برنامه فارسي ساپرت نمي كنه يكيش گوشي خودم بايد اول ندشتها رو به صورت عكس در بيارم بعد با اون نرم افزاري كه نقشه شهرها رو مي سازان براتون كتاب درست كنم تا همه ي گوشي ها بتونند استفاده كنند متاسفانه وقتم زياد ميبره:41:
ممنون ميشم اگه كسي pdf ترجمه فارسي كتاب هري پاتر 7 را با ترجمه ويدا اسلاميه بزاره
چقدر دلیل! فکر کنم باید حرفم رو پس بگیرم:46:

ترجمه ی ویدا اسلامیه از جلد هفتم هری پاتر رو ندارم وگرنه براتون میذاشتم. ترجمه ای که من دارم کار گروهی یکی از وبلاگهاست که زیاد جالب نیست... من بیشتر به همین دلیل حوصله ی خوندنش رو نداشتم و هنوز کتاب رو تموم نکردم... الان که دیگه نمیتونم همونم بخونم!

به هر حال ممنون

موفق باشید:11:

IcY
11-09-2007, 11:16
دمت گرم . خیلی اینجا هری پاتریست نیست وگرنه باید بیشتر نظر می دادن.

هری پاتریست که زیاده یکیش خوده من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی کتابش انگلیسی بود و ما همکه بری از از انگلیسیه قوی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif ...حالا هر کی اگه فارسیشو با هر ترجمه ای تونست درست کنه تا ما هم سود ببریم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

ciscogig
11-09-2007, 19:26
مثل اينكه فايلتون خراب شده!

adamhesaby
15-09-2007, 01:57
اگه فایل text ترجمه ی هری پاترو دارین بزارین تا من واستون به جار تبدیلش کنم (البته text ها! نه pdf! )

ogmm
16-09-2007, 12:49
mer30 kheyli khob bod

blackfox
16-09-2007, 17:52
بهترین سایت که بیشتر بروبچ هری پاتریست ایرانی توش عضو بودن jadiigaran.org بود که متاسفانه ... . بگذریم ولی وقتی سایت رو پا بود یادمه کتابای هری پاتر رو بروبچ با کمک هم دو هفته ای ترجمه می کردن ، هر کس یه گوشه کار رو میگرفت و در آخر بهترین ترجمه ها تو انواع مختلف قالب ها از pdf گرفته تا ebook و ... واسه دانلود ردیف می شد . یادش بخیر .
حیف که این جا برو بچ هری پاتریست اون قدر نیست که بشه با هم کتاب رو ترجمه کنیم و در ضمن الان هم خیلی دیره واسه این کارا .

amoozzeggar
06-01-2009, 14:29
قادر به یافتن کتاب هری پاتری که در این سایت ذکر آن رفته است نمی باشم. لطفاً راهنماییم کنید. با تشکر