PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا راهنماییم کنید.

interior_design
06-09-2007, 15:55
با سلام به تمام دوستان عزیز.:5:

راستش یه سوال داشتم که آیا ما میتونیم تو مسابقه های سایت های خارجی شرکت کنیم. :20:اصلا چه سایت هایی هستند اگه میشه اونا رو معرفی کنید. جوایزش چطوریه ؟ طریقه شرکت در مسابقه چگونه هستش ؟ مسابقه ها چه تاریخی برگزار میشه. :5:

من خودم اسم سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو شنیدم رفتم تو این سایت اول از همه رفتم واسه مسابقه بگردم ببینم چیزی میتونم پیدا کنم یا نه ولی متاسفانه هیچی پیدا نکردم:41:. بعدش رفتم تو گالری سه بعدی این سایت. بابا اینا کین دیگه دوباره فک مارو انداختن.

از دوستان ممنون میشم اگه کسی در این زمینه اطلاعاتی داره ما رو هم راهنمایی کنه.:46:

The_matrix
06-09-2007, 16:08
بعدش رفتم تو گالری سه بعدی این سایت. بابا اینا کین دیگه دوباره فک مارو انداختن.

از دوستان ممنون میشم اگه کسی در این زمینه اطلاعاتی داره ما رو هم راهنمایی کنه.:46:
دوست عزيز اينا كه چيزي نيست...تو كشورهاي خاجي گرافيك خيلي پيشرفته تر هست...البته بعيذ ميدونم اونا مسابقه بزارن.كمتر سايت خارجي هست كه كسابقه و اينجور چيزا بذاره اگه دنبال مسابقه مي گردي تو سايتاي مثل همين پي سي ورلد دنبالش بگرد....

interior_design
06-09-2007, 16:21
دوست عزيز اينا كه چيزي نيست...تو كشورهاي خاجي گرافيك خيلي پيشرفته تر هست...البته بعيذ ميدونم اونا مسابقه بزارن.كمتر سايت خارجي هست كه كسابقه و اينجور چيزا بذاره اگه دنبال مسابقه مي گردي تو سايتاي مثل همين پي سي ورلد دنبالش بگرد....

ممنونم دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتی.

ببین مثلا اگه یکی بخواد بره اونور و کار کنه در زمینه طراحی داخلی(خودم نه هنوز به اون مرحله نرسیدم) باید چیکار کنه. آخه یه زمانی سایت Cgtalk مسابقه گذاشته بود نمیدونم جایزش چی بود ولی اینقدر اهمیت داشت که همه میرفتنو شرکت میکردن.

کسانی هم که برنده میشدند علاوه بر جایزه دعوت نامه واسشون میومد.

interior_design
06-09-2007, 16:41
[quote=The_matrix;1534247]دوست عزيز اينا كه چيزي نيست...تو كشورهاي خاجي گرافيك خيلي پيشرفته تر هست.../quote]

البته دوست عزیز به نظر من هیچکس از ایرانی فهم و شعور و استعدادش بالاتر نیست. اگه اونا کارشون بهتره به خاطر اینکه امکاناتشون با ما قابل مقایسه نیست

Aminzikzak
06-09-2007, 20:23
متاسفانه Cgtalk برای عضویت پول میگیره ...

interior_design
06-09-2007, 20:26
متاسفانه Cgtalk برای عضویت پول میگیره ...

هیچ سایت دیگه ای نیست ؟!