مشاهده نسخه کامل
: برنامه vBulletin ؟
ZOHREH_H
06-09-2007, 15:39
با سلام
به خدمت دوستان عزيز
من يه سوال دارم ميخواهم ببينم اين برنامه vBulletin چه نوع برنامه اي است و چجوري ميشه باهاش كاركرد
و لينك دانلودش راميخواهم.
و دركل ميخوام بدون اين برنامه چيه؟
ZOHREH_H
06-09-2007, 16:03
ببینم در مورد این برنامه کسی اطلاعاتی داره بزاره؟
یا نه؟
delta-pt
06-09-2007, 16:25
سلام اول از همه اینکه این برنامه یه برنامه برای ساخت فرومه مثل همین پی سی ورلد اولش که وارد میشه تو سایت بالا رو نگاه کن نوشته powered by vbliuten این برنامه هم مثل پی اچ پی بی بی هست با این فرق که خیلی پیشرفته تر هست البته لیسانس این نرم افزار 160 هزار تومان هست ولی لینک دانلودش رو صبح تو فروم دیدم ولی نمیدونم کجا یه سرچ بزن بنویسی وی بی لیوتین پیدا میشه الان پی اچ پی بی بی سه شبیه همین وب بی ساخته شده به نظر من که وی بی از همشون بهتره ولی یه بار نری بخری هان گرانه
این ماله منه رایگانه w w w . i r a n k o r e a . c o m / d e l t a
delta-pt
06-09-2007, 16:29
اگر سوالی داشتی بپرس
ZOHREH_H
06-09-2007, 16:40
سلام اول از همه اینکه این برنامه یه برنامه برای ساخت فرومه مثل همین پی سی ورلد اولش که وارد میشه تو سایت بالا رو نگاه کن نوشته powered by vbliuten این برنامه هم مثل پی اچ پی بی بی هست با این فرق که خیلی پیشرفته تر هست البته لیسانس این نرم افزار 160 هزار تومان هست ولی لینک دانلودش رو صبح تو فروم دیدم ولی نمیدونم کجا یه سرچ بزن بنویسی وی بی لیوتین پیدا میشه الان پی اچ پی بی بی سه شبیه همین وب بی ساخته شده به نظر من که وی بی از همشون بهتره ولی یه بار نری بخری هان گرانه
این ماله منه رایگانه w w w . i r a n k o r e a . c o m / d e l t a
ممنون از جوابتون
اگر سوالی داشتی بپرس
ببینم کار کردن باهاش سخته یا نه؟
و آیا شما آموزشش را داری؟
مرسی
ZOHREH_H
06-09-2007, 17:34
ببینم کسی آموزش این برنامه را داره بزاره؟
amir abbas
06-09-2007, 17:47
باز هم تاپیک تکراری
ما مدت هاست برای این برنامه یه تاپیک ایجاد کردم وآموزش و هر چیزی که لازم باشه تو همون تاپیک هست. داخل همون تاپیک سوال بپرسید بچه ها جواب میدن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک قفل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.