مشاهده نسخه کامل
: عکس های طراحی با مداد ( اسکاچ )
همين الآن تموم شد
اميدوارم خوب در اومده باشه
طراحي با اتود :
ali_ranger22
12-12-2008, 12:51
واااااااووو
حرف نداره مرضیه جان
دستت طلا !
ali_ranger22
12-12-2008, 14:00
فقط یه مشکلی داره
پشت دماغش ! یکم زیادی سیاه شده که به نظر میرسه دماغش غر شده !
سلام
مثل همیشه قشنگه خانومی. موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالي بود مگي جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وقت كردي يكي هم از جاني دپ بكش يه ذره دلمون شاد شه ........ :46::46:
آخرین کارتون هم زیبا شده ...
عالي بود مگي جون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وقت كردي يكي هم از جاني دپ بكش يه ذره دلمون شاد شه ........ :46::46:
از جاني دپ كه 2 تا كشيدم تا به حال!
يكي رنگي يكي سياه سفيد! بس نيست؟!؟! :31::31:
آخرین کارتون هم زیبا شده ...
ممنون :20:
Retired User
15-12-2008, 21:28
مرضيه اي مراحل رو هم لطفا بذار
در ضمن عالي بود
کارهات فوق العاده است Maggy_P
حیفم اومد نظرم رو نگم
Behroooz
23-12-2008, 18:49
چرا تاپیک به این خوبی رو مهم نمیکنید؟
aroosak_kooki
25-12-2008, 03:58
خیلی قشنگ بود عزیـــــــــــــــــــز دلـــــــــــــــــــم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم از كار جديدم كه همين الآن تموم شد :
hamid00009
26-12-2008, 12:10
واقعا کارت عالی ( بیسته بیسته )
منم بچه که بودم خیلی نقاشی های زیبا میکشیدم ولی متاسفانه ادامه ندادم
huti_421
26-12-2008, 12:18
زیباست :دی
فقط یه مساله زاویه ی چشم ها که به نقطه خیره شدن به نظر من همخونه نداره :دی
بازم شاید چشم من مشکل داره که اینم مشکل دار دیدم :دی
زیباست :دی
فقط یه مساله زاویه ی چشم ها که به نقطه خیره شدن به نظر من همخونه نداره :دی
بازم شاید چشم من مشکل داره که اینم مشکل دار دیدم :دی
خود عكس هم همين طوري بود
اين عكس خودشه :
huti_421
26-12-2008, 12:30
پس رو انداختی کشیدی ؟ :دی
از این میزائی که مهتابی دارن ؟
بدبخت چقد چپول بوده و خبر نداشتیم :دی
پس رو انداختی کشیدی ؟ :دی
از این میزائی که مهتابی دارن ؟
بدبخت چقد چپول بوده و خبر نداشتیم :دی
رو؟؟ :18:
شرمنده من ميز نور ندارم :27:
huti_421
26-12-2008, 12:49
من دارم ، بیا به شما هم بدم :دی
چرا از اینا استفاده نمی کنی ؟
هم کارت طبیعی تر میشه ، هم سرعتت میره بالا :دی
من دارم ، بیا به شما هم بدم :دی
چرا از اینا استفاده نمی کنی ؟
هم کارت طبیعی تر میشه ، هم سرعتت میره بالا :دی
اونوقت ديگه اسمش هنر نيست
ميشه كپي كاري
منم خوشم نمياد كپي كار كنم ;)
huti_421
26-12-2008, 13:23
اونوقت ديگه اسمش هنر نيست
ميشه كپي كاري
منم خوشم نمياد كپي كار كنم ;)
92.7% عمرت بر فنا :دی
چرا آخه ؟ کپی خوبه !!! ( I'm Your NAFSE KHABIS )
حالا یدونه هم اونجوری کار کن نتیجه رو ببین زمین تا زیرزمین فرق می کنه !!! :10:
huti_421
26-12-2008, 14:07
عمرا
من اهل تقلب نيستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنمايي شما ;)
-----------------------------------
مراحل تكامل طرح :
مرضیه خانوم ، من و سایر دوستان تو تبحر و حرفه بودن شما شک نداریم !!!
اصلا احتیاجی هم به این کارا نبود !!!
مطمئنا سو تفاهمی پیش اومده یا شما حرف های منو من بابا جد گرفتید !!!
در نتیجه من واقعا عذر می خوام و امیدوارم که منو ببخشید :11:
موفق باشید :40:
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرضیه جون مثل همیشه گل کاشتی! خیلی قشنگ شده! از خودشم قشنگتره! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم ازت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HoJJaT_007
29-12-2008, 12:43
قشنگ شده , اما بهتر بود پرنس یه لباس دیگه هم تنش بود ! :d
كارتون عاليه من هم خيلي از اين عكس ها دارم چطور ميتونم توي سايت بذارم يا تو چه سايتي آپلودشون كنم
قشنگ شده , اما بهتر بود پرنس یه لباس دیگه هم تنش بود ! :d
پرنس؟!؟ :18:
چه ربطي به پرنس داره؟
كارتون عاليه من هم خيلي از اين عكس ها دارم چطور ميتونم توي سايت بذارم يا تو چه سايتي آپلودشون كنم
ممنون ،
توي سايت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ميتونيد اپلود كنيد و اينجا بزاريد:46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لطف دوستان در خط مقدم مبارزه با تهاجم فرهنگی Tinypic فیل.تر شد ( تبدیل به فیل خیس شد )
من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پیشنهاد میکنم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت tinypic رو با info امتحان کنید
سرعتش از دات کام بهتره
سایت tinypic رو با info امتحان کنید
سرعتش از دات کام بهتره
سلام، واقعا تاپیک عالی ایه اینجا...از تمام طراحی ها لذت بردم...
خانوم Maggy_P سایز برزگ طراحی این پست دارید؟ اگه بدین ممنون میشم...
سلام، واقعا تاپیک عالی ایه اینجا...از تمام طراحی ها لذت بردم...
خانوم maggy_p سایز برزگ طراحی این پست دارید؟ اگه بدین ممنون میشم...
سلام
ممنون ، ولي راستش اينو الآن ندارمش ديگه! اينو چون كار مدرسه و كلاسي حساب ميشد مدرسه گرفتش! همين عكسه فقط ازش هست .
بزرگشم ندارم متاسفانه :41:
V.Valizadeh9
16-01-2009, 10:32
سلام بچه ها من یک چند تا طراحی از چهره یک پسر جوان میخوام
سلام
آخرين كارم كه ديشب تموم شد :
آخرين كارم كه ديشب تموم شد
طراحي با اتود
اولين كاري كه توش از پاكن استفاده نكردم :
سلام
آفرین این طرح خیلی قشنگ بود
بدون نقس شده
خسته نباشی
Mohamma:D
31-01-2009, 21:42
تنها چيزي كه ميتونم بگم همينه به به
sia-saketi
02-02-2009, 22:28
WOW... خیلی طبیعی شده!! خصوصاً keanu reeves
Abigail که الان خیلی بزرگتر شده... من آخرین فیلمی که ازش دیدم خیلی بزرگ شده... فکر کنم از روی عکس بچگی هاش کشیدی درسته؟
sia-saketi
02-02-2009, 22:50
الان که به صفحه های قبل نگاه کردم فهمیدم چقدر کارت درسته و چقدر هم هوادار داری!!!!
sia-saketi
07-02-2009, 00:13
مراحل تكامل همين طرح :
عالی بود... تشکر
مال Abigail رو هم می ذاری؟
عالی بود... تشکر
مال abigail رو هم می ذاری؟
متاسفانه از مراحل تكامل اون عكس نگرفتم
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگی جون عکس جدید نمیذاری؟ دلم پر کشیده واسه نقاشیهات! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kasra 91
22-03-2009, 21:19
مرضیه خانم بعد از 1 هفته که برگشتین 2 تا عکس از Madonna و Monica Bellucci بکشین
نقاشیاتون شاهکاره
این کارم هم با اتود هست که همین امروز تموم شد :
Mahast Arya
18-04-2009, 15:40
mercisssss
ninabina
19-04-2009, 03:38
مرضیه جان سلام
نقاشی هاتون خیلی زیباست. چشمها، لبها و..... ام چیزی که نظرم را جلب کرده موها وپس زمینه است. برای همین فایل ها pdf رو نگاه کردم تا یک چیزی دستگیرم بشه. من از بچه گی نقاشی کشیده ام به مخصوصا چهره البته گاهی نا خداگاه حین درس خوندن کتابم رو پر از چشم و ابرو می کردم.
خلاصه : من هر وقت چهره می کشم آخر سر موها رو می کشم اما خیلی زود حوصلم سر میره و سمبلش می کنم و این صدمه زیادی به کارم می زنه شاید به خاطر اینه که من روی A3 می کشم و حجم کار بالا می ره .
شما روی چه ابعادی می کشی و اینکه تازه فهمیدم با اتد هم می شه سایه زد ( کلی وقت می گیره شما می گی 3 ساعت فوقش!!!!!)
ببخش اگ سرتو درد آوردم
مرضیه جان سلام
نقاشی هاتون خیلی زیباست. چشمها، لبها و..... ام چیزی که نظرم را جلب کرده موها وپس زمینه است. برای همین فایل ها pdf رو نگاه کردم تا یک چیزی دستگیرم بشه. من از بچه گی نقاشی کشیده ام به مخصوصا چهره البته گاهی نا خداگاه حین درس خوندن کتابم رو پر از چشم و ابرو می کردم.
خلاصه : من هر وقت چهره می کشم آخر سر موها رو می کشم اما خیلی زود حوصلم سر میره و سمبلش می کنم و این صدمه زیادی به کارم می زنه شاید به خاطر اینه که من روی A3 می کشم و حجم کار بالا می ره .
شما روی چه ابعادی می کشی و اینکه تازه فهمیدم با اتد هم می شه سایه زد ( کلی وقت می گیره شما می گی 3 ساعت فوقش!!!!!)
ببخش اگ سرتو درد آوردم
سلام
فرقی نداره ابعادش چقدر باشه کلا اگر میبینید حوصلتون نمیاد بگذاریدش برای بعد
چون اینطوری فقط کارتونو خراب میکنید ، البته اینایی که میکشم ابعاد A4 هست البته کمی بزرگتر از A4 هست چون روی مقوا کار میکنم... به جز طرح رنگی که از جانی دپ زدم :
که 50 × 70 سانتیمتره ، یعنی میشه گفت کمی بزرگ تر از A2 :46:
+
من روی A3 نمیزنم چون اونوقت باید برای هر 2 کار یک مقوای بزرگ بخرم که نمی ارزه مخصوصا اینکه این کارها رو همینطوری از روی علاقه میکشم نه چیز دیگه :46:
ninabina
19-04-2009, 18:29
ممنون که جواب دادی
من دوست دارم که بزارمش برای بعد ولی خوب آدم عجولی هستم.
مرضیه جان ، در مورد وسایل طراحی اطلاعات کمی دارم( به جز مدادهای معمولی خانواده ی b , h , f ) از بقیه اطلاع کاملی ندارم.
1- مداد کنته در چه موقعی استفاده می شود- به یکی از دوستان گفته بودید که پاک نمی شود . اگر اینطور است می شود در طراحی از آن برای پس زمینه و مو استفاده کرد تا از پخش شدن رنگ سیاه به روی کاغذ و طرح جلوگیری شود.
2- آیا منحصر به رنگ سیاه یا رنگ های دیگر آن موجود است؟ و چه مارکی مرغوبیت بیشتری دارد؟
ninabina
19-04-2009, 18:48
عزیزم من 2 شب تا اذان صبح بیدار موندم و با علاقه ، تمام 50 صفحه رو خوندم. و این کار زیبایی که گفتید رو سیو کردم. آل پاچینو و دپ و کایرا و کیانو و این کار آخرتمن فوق العاده بودند.ضمنا ترون که با آبرنگ بود خیلی زیبا است. آبرنگ گرایش مورد علاقه ی منه ولی در چند تا سایت هنری خارجی که سر زدم بیشتر هنرمنداشون آبرنگ رو با پاستل و مداد رنگی ترکیب می کردند و کارشون معرکه می شد . هرچند آبرنگ به تنهایی هم خیلی لطیف است.
من فارغ التحصیل مترجمی هستم -در اهواز با این همه ثروتش ، در زمان تحصیلم جایی برای رشته هنر در دبیرستان نبود.برای همین به آموزشگاه خصوصی رفتم که هیچکدام از مربیانشان تحصیلات هنری ندارند.
2 تا هنرمند خوب در اینجا هست که متاسفانه یک اتاق کوچک را پر از نو آموز می کنند و از رنگ روغن و بوی نفت و تینرش تا طراحی و..... را در آنجا جمع می کنند .و آنهایی که یک مقدار بلدند را به حال خود رها می کنند و وقت خود برای کشیدن نقاشی برای تازه کارها می کنند تا پیش والدینشان فیس دهند.برای این آشفته بازار 8 جلسه 1/5 ساعته 28000 تومان.
دلم پر از درده.
ممنون که جواب دادی
من دوست دارم که بزارمش برای بعد ولی خوب آدم عجولی هستم.
مرضیه جان ، در مورد وسایل طراحی اطلاعات کمی دارم( به جز مدادهای معمولی خانواده ی b , h , f ) از بقیه اطلاع کاملی ندارم.
1- مداد کنته در چه موقعی استفاده می شود- به یکی از دوستان گفته بودید که پاک نمی شود . اگر اینطور است می شود در طراحی از آن برای پس زمینه و مو استفاده کرد تا از پخش شدن رنگ سیاه به روی کاغذ و طرح جلوگیری شود.
2- آیا منحصر به رنگ سیاه یا رنگ های دیگر آن موجود است؟ و چه مارکی مرغوبیت بیشتری دارد؟
طراحی + عجله = خرابکاری! :31:
توصیه میکنم عجول نباشید چون اینطوری هم کارتون خراب میشه هم اعصاب خودتون داغون میشه ، همیشه بزاریدش برای مواقعی که حوصله ی طراحی رو دارید
1. مداد کنته یک جور ذغال فشرده شدس که به هیچ عنوان پاک نمیشه ، و برای افراد مبتدی معمولا استفاده نداره چون احتمال خراب کردن کار زیاده ، چون نباید از پاکن استفاده کنید . مداد و کنته رو هم نمیتونید همزمان استفاده کنید چون کنته کدر و پررنگه ولی مداد نرم و براق ، اونوقت توی ذوق میزنه. بعدش هم کنته روی مداد به هیچ عنوان نمیکشه ، لیز میخوره
2. پاستل گچی هست ، که رنگهای زیادی داره من خودم از مارک mungyo استفاده میکنم :46:
عزیزم من 2 شب تا اذان صبح بیدار موندم و با علاقه ، تمام 50 صفحه رو خوندم. و این کار زیبایی که گفتید رو سیو کردم. آل پاچینو و دپ و کایرا و کیانو و این کار آخرتمن فوق العاده بودند.ضمنا ترون که با آبرنگ بود خیلی زیبا است. آبرنگ گرایش مورد علاقه ی منه ولی در چند تا سایت هنری خارجی که سر زدم بیشتر هنرمنداشون آبرنگ رو با پاستل و مداد رنگی ترکیب می کردند و کارشون معرکه می شد . هرچند آبرنگ به تنهایی هم خیلی لطیف است.
من فارغ التحصیل مترجمی هستم -در اهواز با این همه ثروتش ، در زمان تحصیلم جایی برای رشته هنر در دبیرستان نبود.برای همین به آموزشگاه خصوصی رفتم که هیچکدام از مربیانشان تحصیلات هنری ندارند.
2 تا هنرمند خوب در اینجا هست که متاسفانه یک اتاق کوچک را پر از نو آموز می کنند و از رنگ روغن و بوی نفت و تینرش تا طراحی و..... را در آنجا جمع می کنند .و آنهایی که یک مقدار بلدند را به حال خود رها می کنند و وقت خود برای کشیدن نقاشی برای تازه کارها می کنند تا پیش والدینشان فیس دهند.برای این آشفته بازار 8 جلسه 1/5 ساعته 28000 تومان.
دلم پر از درده.
خب آبرنگ رو میشه تلفیقی کار کرد ، مشکلی نداره ، بستگی به سبک طرف داره :46:
در مورد آموزش های خصوصی باید بگم که ، اینها همگی بازاری کار میکنن ، اگر میخواید هنری یاد بگیرید ، یا باید استاد دانشگاه گیر بیارید که هنر تدریس میکنه ، یا خودتون یاد بگیرید ! منم همه ی اینا رو خودم یاد گرفتم
کلا این آموزشگاه های بیرون فقط اوقات فراقت اکثر جوونا رو پر میکنه و بس!
من بعید میدونم کسی اینجور جاها حرفه ای یاد بگیره ، مگر اینکه استاد سختگیر و تحصیل کرده ی هنر باشه
ninabina
19-04-2009, 21:51
پاستل گچی که پخش می شه و از روی کار می پره - با این حساب که با کنته تفاوت زیادی داره.این مارکی را که گفتید اصلا نشنیدم.من یک مداد کنته دارم به اسمschwarzkreide توی های لایت عدد 2 هست. آیا مثل مداد شماره بندی داره؟ وقتی روی کاغذ می کشم صدای خش می ده (مثل گچ نو روی تخته سیاه) توی نقاشی هام ازش استفاده نکردم چون همون ایرادهایی که گفتید رو دیدم اما فکر کردم شاید روش استفاده ی آن رو نمی دونم.
پاستل گچی که پخش می شه و از روی کار می پره - با این حساب که با کنته تفاوت زیادی داره.این مارکی را که گفتید اصلا نشنیدم.من یک مداد کنته دارم به اسمschwarzkreide توی های لایت عدد 2 هست. آیا مثل مداد شماره بندی داره؟ وقتی روی کاغذ می کشم صدای خش می ده (مثل گچ نو روی تخته سیاه) توی نقاشی هام ازش استفاده نکردم چون همون ایرادهایی که گفتید رو دیدم اما فکر کردم شاید روش استفاده ی آن رو نمی دونم.
خب وقتی با پاستل کار میکنید باید مراقب باشید که دستتون روی کار کشیده نشه که رنگتون رو بلند کنه
+
آخر کار بهش فیکساتیو بزنید تا ثابت بشه ، اونجوری دیگه بلند نمیشه
کنته همینطوریه کلا کمی سفت هست، معمولا روی مقوای بافتدار ازش استفاده میکنن که تمام اون گرده های ذغالی بین مقوا بمونه و نریزه
کلا به نظرم اول با ذغال معمولی (مخصوص طراحی) طراحی کنید بهتر باشه ، چون برای مبتدی ها خوبه و نیازی به پاکن هم نداره چون با دست پاک میشه! و خیلی نرم و خوبه ، میشه باهاش سایه زد :46:
گرچه هیچ وقت ظرافت مداد رو نداره
ninabina
19-04-2009, 22:47
ممنون که وقت گذاشتی
موفق باشی
بازم مزاحم می شم.
اینم از مراحل تکامل این طرح :
اینم یک کار طراحی با ذغال که البته مربوط به یک ماه پیش هست ، که کلا سبکش با قبلی متفاوته
کلا نمیشه با ذغال مثل مداد ریزه کاری انجام داد .
اینم یک کار طراحی با ذغال که البته مربوط به یک ماه پیش هست ، که کلا سبکش با قبلی متفاوته
خوبه ولی کاملآ معلومه سبک قبلی برتری داره نسبت به این سبک
خوبه ولی کاملآ معلومه سبک قبلی برتری داره نسبت به این سبک
مسلما
چون نوک ذغال تیز نیست و اگر هم بخوام تیزش کنم سریع پودر میشه ، پس بنابراین نمیشه ظریف کار کرد
برای همین با کارهای قبلی خیلی متفاوته :)
مسلما
چون نوک ذغال تیز نیست و اگر هم بخوام تیزش کنم سریع پودر میشه ، پس بنابراین نمیشه ظریف کار کرد
برای همین با کارهای قبلی خیلی متفاوته :)
بله همینطوره
انصافا با ذغال خیلی چیز خوفیه
من اصلا امیدی در این زغال نمی دیدم در زمینه ی پرتره و این صوبتا! :31::46:
آفرین آفرین :31:
Sam Fisher 11
01-05-2009, 04:45
اون ظرافت کارهای قبلیت رو نداره که البته خودت دلیلش رو گفتی...
چشمها و مخصوصا موهاش خیلی قشنگ شده...
موفق تر باشی...
مگی خانوم یک پیشنهاد
چطوره یک کار ترکیبی با ذغال اتود و... بکشید
فکر میکنم جالب باشه
مگی خانوم یک پیشنهاد
چطوره یک کار ترکیبی با ذغال اتود و... بکشید
فکر میکنم جالب باشه
امکانش نیست
چون اتود و کلا گرافیت مداد براقه ولی ذغال کدر هست و خیلی توی ذوق میزنه قبلا این کارو انجام دادم
چیز جالبی در نمیاد
کلا کارت خیلی درسته. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه عاشق کارات میشن. آخرش میشی یه نقاش ماهر که نقاشیای قشنگشو همه جا میزنن تا همه حسودیشون بشه : دی
خیلی خوشکلو با دقت و مهارت میکشی. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ميخوام طراحي كنم...(صورت)...چه كنم؟...
من ميخوام طراحي كنم...(صورت)...چه كنم؟...
پیشنهاد میکنم اول از تمرین اجزاء صورت شروع کنید و بعد سراغ طراحی کامل برید
سلام ؛ من تازه اینو دیدم ، چقدر قشنگ بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تازه فهمیدم نقاشی شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا چه كنم...طرحي چيزي نيست...از رو اون تمرين كنم...؟با چي بكشم...؟
مثلا چه كنم...طرحي چيزي نيست...از رو اون تمرين كنم...؟با چي بكشم...؟
مثلا یک چهره انتخاب کنید فقط چشمهاش رو بکشید ببینید میتونید شبیه در بیارید یا نه
با مداد b6 کار کنید بهتره ولی با مداد معمولی هم میشه کار کرد
Mahdi_Moosavi
03-06-2009, 02:01
خیلی قشنگه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مرضیه خانم
واقعا کاراتون عالیه خیلی قشنگ هستن
با اجازتون من 4 تا طرحاتون را تو وبم میذارم
اگه نخواستین بگین تا پاکش کنم
بای
sinasignal
09-06-2009, 04:23
من یه مدت پیش این طرح رو از تو همین تاپیک برداشتم و وقت های بیکاری نشستم رنگش کردم ببینید چطور در اومده
البته بیشتر سعی کردم به عمق رنگ و واقعی گرایی توجه کنم (یکمی اصل تصویر رو هم دستکاری کردم)
متاسفانه نمیتونم کل صفحات رو ببینم ولی اگه طرح جالب دیگه ای سراغ داشتین معرفی کنید تا روی اونم کار کنم:10:
.
سلام
رنگ ها خوبن مخصوصا سایه روشن ها
فقط کمی مصنوعی و فانتزی شده
نگفتید با چی رنگش کردید؟
sinasignal
09-06-2009, 20:50
سلام
رنگ ها خوبن مخصوصا سایه روشن ها
فقط کمی مصنوعی و فانتزی شده
نگفتید با چی رنگش کردید؟
سلام
من بصورت پاره وقت پوستر و بنر کار میکنم و اینو با قلم نوری و پانل کار کرددم
ابزار من محدویتی رو ندارن ولی چون به مراحل طراحی و رنگ آمیزی دستی وارد نیستم و بیشتر سعی در تجسم داشتم، طرح فانتزی دراومده اگه قسمت بشه یه دوره برم مطمئنا می تونم تلفیق خوبی از این دوتا با هم بسازم
ولی خداییش زیادم مصنوعی نیست:13:
sina1100
29-06-2009, 22:40
sina1100
29-06-2009, 22:41
آقا اگه ناراحت شدی مارو ببخش
از چه نرم افزاری برای تبدیل عکس به نقاشی استفاده کردی؟
ببخشا
آقا اگه ناراحت شدی مارو ببخش
از چه نرم افزاری برای تبدیل عکس به نقاشی استفاده کردی؟
ببخشا
من نمیدونم ایشون از این که میگم استفاده کرده یا نه
ولی یه پلاگین هست توی فتوشاپ میشه باهاش کس تبدیل کرد به طراحی
اینم لینکش
Saeed kmss-D
01-07-2009, 19:03
سلام...
یادتون نره!
فقط عکس های طراحی با مداد! با دست!
موفق باشی♥♥♥
سلام...
یادتون نره!
فقط عکس های طراحی با مداد! با دست!
موفق باشی♥♥♥
سعید من نگفتم که اینا با فتوشاپ هست گفتم میشه اینطوری کرد
درضمن اگه دقت کنین این عکسا کنارشون یه امضا داره امضا شو دیگه نمیشه با فتوشاپ گذاشت :41:
فکر نکنم با فتوشاپ باشه
sinasignal
05-07-2009, 16:05
این صحنه ی فوت نداست که از روی فیلمش طراحی کردن .
سبک رنگش رو دوست نداشتم و عوضش کردم....
بعد از مدت ها رفتم سراغ طراحی
اینم از آخرین کارم که امروز تموم شد :
Aminzikzak
30-07-2009, 22:32
بسیار زیبا شده مگی جان ...
حیف خودش نیست ببینه ... : دی
♥
خیلی خیلی خوب در آوردی ! ماشالا روز به روز پیشرفت : دی
RoYaYeEe_NiIiLi
31-07-2009, 01:04
من تازه میام نقاشیای شما میبنم...واقعا محشره..من که چیزی از نقاشی حالیم نیست ولی قشنگترین قسمت نقاشیات به نظرم چشمهاست...واقعا طبیعی درت میکنی...عالیه
sltavakoli
01-08-2009, 01:50
سلام.
خداییش چه جوری میکشید اینا رو؟
من تو راهنمایی که بودم خودمو میکشتم یه کبریت سه بعدی بکشم اخرش کج می شد.
واقعا کارتون عالیه.
راستی اگه عکس خودمون رو بهتون بدیم نقاشیش میکنید؟
aroosak_kooki
01-08-2009, 17:16
بعد از مدت ها رفتم سراغ طراحی
اینم از آخرین کارم که امروز تموم شد :
سلام
خیلی قشنگ شده مرضیه جون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلمون برای نقاشی های خوجگلت تنگ شده بود ...
واقعا" عالیه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_ranger22
04-08-2009, 15:17
خیلی خوب شده مرضیه جان
ولی لبش زیاد خوب نیست !
دماغش که کپ خودش شده ! :دي
ولی نمی دونم این چرا چشماش اینطوریه ؟ مشکل چشم داره !
REGISTERED USER
04-08-2009, 19:27
The result is extraordinary
Work was excellent
اینم از آخرین طرحم که چند روز پیش تموم شد ولی خب چون دسترسی به نت نداشتم نتونستم بزارم :20::
ali_ranger22
17-08-2009, 21:12
میگم چیزه ! این چارلیز یکی جلو افتاد ! نه !؟
:دي
میگم چیزه ! این چارلیز یکی جلو افتاد ! نه !؟
:دي
:دی
بله ظاهرا همینطوره! :46:
اینم از طراحی بعدیم که امروز تموم شد :
Sam Fisher 11
27-08-2009, 18:19
مایکل اسکافیلد: دی
وای مگی این فوق العاده است!
چشماش همونطوری برق میزنن: دی موهاشم عالی کشیدی...کارت عالیه!
Javad_Ed
27-08-2009, 23:40
فوق العاده هست
تنکس
فقط میتونم بگم : فوق العاده !
Mahdi_Moosavi
10-09-2009, 20:39
عالی شده !
حالا این عکس واسه Michael Scofield هستش یا Wentworth Miller ؟ :دی
عالی شده !
حالا این عکس واسه Michael Scofield هستش یا Wentworth Miller ؟ :دی
ممنون
جفتش! :دی
مراحل تکامل طرح wentworth miller
فقط نمیدونم چرا چند تا از عکساش موقع PDF کردن کیفیتشون خراب شد :13:
Aminzikzak
14-09-2009, 00:27
مراحل تکامل طرح wentworth miller
فقط نمیدونم چرا چند تا از عکساش موقع PDF کردن کیفیتشون خراب شد :13:
دستت درد نکنه مگی جان ...
مثل همیشه عالی ...
♥
night lord
22-09-2009, 22:59
واقا عالی exellent
خب رفتیم تو کار حیوان!
اینم از یک گربه ی چاق! :دی
لازم به ذکره اولین باره که یک حیوون رو طراحی میکنم :46:
A L I E N
01-10-2009, 15:17
واقعا عالیه
همچنان رودست نداری!! واقعا تبریک میگم خانوم داوینچی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Behroooz
10-10-2009, 17:15
عالی بود . ممنون سبیل گربه خیلی جالب در امده
اینم از آخرین کارم که امروز تموم شد
این کار با پاستل گچ و آب رنگه
متاسفانه این ماه خیلی سرم شلوغ بود وگرنه زودتر تمومش میکردم :
شخصیت های فرار از زندان میزنی :دی خیلی قشنگ کشیدی مایکل رو . سارا هم خیلی خوب شده ! واقعا معرکه . اما پیشونی سارا یه جوریه ؛ همین طور سر شونه هاش :دی
wolfskin
26-11-2009, 20:20
سلام
با کسب اجازه از اساتید محترم من هم می خواستم طراحی هامو بذارم و یه سوال بپرسم.
راستش من حدودا خرداد ماه سال گذشته بود که این تاپیک رو دیدم، دلیلش هم این بود که به خاطر یک سری مسائل روحی به پیشنهاد یکی از دوستان بری آرامش بیشتر تصمیم گرفتم طراحی رو شروع کنم. این بود که سرچ کردم توی اینترنت ببینم چه خبره و به این تاپیک رسیدم.
از بچگی علاقه زیادی به نقاشی داشتم و به گفته دیگران در نقاشی استعداد دارم. ولی بعد از کلاس های هنری که توی دوره راهنمایی توی مدرسه داشتیم هیچ وقت طراحی نکردم تا اینکه بعد از هفت هشت سال، سال گذشته این سه تا طرح و چند طرح دیگه رو کشیدم ولی بازم دیگه ادامه ندادم تا الان.
الان علاقه دارم ادامه بدم و دوست دارم این کارو در محضر یک استاد خوب به صورت حرفه ای ادامه بدم.
می خواستم بپرسم از دوستان کسی هست که یک استاد خوب و ترجیحا صاحب نام در این زمینه بشناسه که بتونم بهش مراجعه کنم؟
ظاهرا به علت پست های کمی که دارم نمی تونم فایل ها رو Attach کنم به همین خاطر توی deviantart آپلود می کنم.
باید ببخشید که کیفیت عکس ها کمه اسکنر دم دستم نبود عکس گرفتم D:
با اتود از نگارگری استاد آقا میری :
با مداد B5 از نگارگری استاد آقا میری :
یادم نیست با چی بود D: از عکس خانم نیکی کریمی :
شاد و موفق باشید :46:
این عکسا اگه کار خودته و تازه کاری خیلی توپ کار کردی حتما ادامه بده
سلام
با کسب اجازه از اساتید محترم من هم می خواستم طراحی هامو بذارم و یه سوال بپرسم.
راستش من حدودا خرداد ماه سال گذشته بود که این تاپیک رو دیدم، دلیلش هم این بود که به خاطر یک سری مسائل روحی به پیشنهاد یکی از دوستان بری آرامش بیشتر تصمیم گرفتم طراحی رو شروع کنم. این بود که سرچ کردم توی اینترنت ببینم چه خبره و به این تاپیک رسیدم.
از بچگی علاقه زیادی به نقاشی داشتم و به گفته دیگران در نقاشی استعداد دارم. ولی بعد از کلاس های هنری که توی دوره راهنمایی توی مدرسه داشتیم هیچ وقت طراحی نکردم تا اینکه بعد از هفت هشت سال، سال گذشته این سه تا طرح و چند طرح دیگه رو کشیدم ولی بازم دیگه ادامه ندادم تا الان.
الان علاقه دارم ادامه بدم و دوست دارم این کارو در محضر یک استاد خوب به صورت حرفه ای ادامه بدم.
می خواستم بپرسم از دوستان کسی هست که یک استاد خوب و ترجیحا صاحب نام در این زمینه بشناسه که بتونم بهش مراجعه کنم؟
ظاهرا به علت پست های کمی که دارم نمی تونم فایل ها رو Attach کنم به همین خاطر توی deviantart آپلود می کنم.
باید ببخشید که کیفیت عکس ها کمه اسکنر دم دستم نبود عکس گرفتم D:
با اتود از نگارگری استاد آقا میری :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا مداد B5 از نگارگری استاد آقا میری :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیادم نیست با چی بود D: از عکس خانم نیکی کریمی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشاد و موفق باشید :46:
سلام
طراحی های خوبین برای کارهای اول ولی خیلی خطیه ، اصولا یک طراحی کامل نباید خط های راهنماش مشخص باشه ، مثل خط مرز صورت یا بینی . برای نشون دادن مرز بین اجزائء صورت فقط باید از سایه ها استفاده کنید :46:
یک نکته ی دیگه که باید توی کار انجام بدین ، داشتن سطح های سیاه و سفید هست ، که توی کار شما کلا این دو رنگ خیلی کم دیده میشه ، بیشتر خاکستری هستن ، چیزی که باعث میشه کار طبیعی بشه وجود درجات خاکستری همراه با مشکی و سفیده
+
پیشنهاد میکنم از نگارگری برای طراحی استفاده نکنید چون اصولا طراحی پایه از اشیاء و انسان های طبیعی کشیده میشن ، ولی نگار گری یا مینیاتور یک سبک خاص از نقاشیه که به هیچ وجه هم با مداد کشیده نمیشه! :31::46:
موفق باشید
wolfskin
10-12-2009, 13:31
این عکسا اگه کار خودته و تازه کاری خیلی توپ کار کردی حتما ادامه بده
دلیلی وجود نداره اگر کاره خودم نباشه بذارم اینجا و بگم ماله خودمه.
سلام
طراحی های خوبین برای کارهای اول ولی خیلی خطیه ، اصولا یک طراحی کامل نباید خط های راهنماش مشخص باشه ، مثل خط مرز صورت یا بینی . برای نشون دادن مرز بین اجزائء صورت فقط باید از سایه ها استفاده کنید :46:
یک نکته ی دیگه که باید توی کار انجام بدین ، داشتن سطح های سیاه و سفید هست ، که توی کار شما کلا این دو رنگ خیلی کم دیده میشه ، بیشتر خاکستری هستن ، چیزی که باعث میشه کار طبیعی بشه وجود درجات خاکستری همراه با مشکی و سفیده
+
پیشنهاد میکنم از نگارگری برای طراحی استفاده نکنید چون اصولا طراحی پایه از اشیاء و انسان های طبیعی کشیده میشن ، ولی نگار گری یا مینیاتور یک سبک خاص از نقاشیه که به هیچ وجه هم با مداد کشیده نمیشه! :31::46:
موفق باشید
خیلی ممنونم از راهنمایی تون. رستش خودم هم احساس میکنم که توی سایه زدن خیلی مشکل دارم. دلیلش هم اینه که تمرین ندارم و کلا دوست ندارم که اینجور چیزا رو تمرین کنم. یه کم عجله دارم انگار :31:
دوست دارم یهو برم پورتره بکشم که خب کاره اشتباهیه و باید ابتدا اصول رو یاد گرفت.
بازم ممنون از راهنمایی. واقعا مفید بود برام.
دلیلی وجود نداره اگر کاره خودم نباشه بذارم اینجا و بگم ماله خودمه.
خیلی ممنونم از راهنمایی تون. رستش خودم هم احساس میکنم که توی سایه زدن خیلی مشکل دارم. دلیلش هم اینه که تمرین ندارم و کلا دوست ندارم که اینجور چیزا رو تمرین کنم. یه کم عجله دارم انگار :31:
دوست دارم یهو برم پورتره بکشم که خب کاره اشتباهیه و باید ابتدا اصول رو یاد گرفت.
بازم ممنون از راهنمایی. واقعا مفید بود برام.
خب عجله نشونه ی خوبیه ، یعنی به طراحی علاقه دارید ، ولی چیز خوبی نیست ، یکی از سختی های طراحی صورت اینه که اطرافیان منتظرن تا یک ایراد از توی کارتون در بیارن! مخصوصا اگر چهره ی یک آشنا رو بکشید ، در این مواقع شما باید در یک سطح خاصی پیش رفته باشید و کاملا انتقاد پذیر باشید وگرنه ممکنه دلسرد بشید
پیشنهاد میکنم اول سایه زدن رو خوب یاد بگیرید بعد سراق چهره برید :46:
b.zemiri
26-12-2009, 15:55
مرضیه جان کارا خیلی عالی هستن، کار بقیه دوستان هم خوبه
راستش من از همون بچگی به طراحی مخصوصا طراحی صورت علاقه داشتم همینکه کتابامو وا میکردم جلوم چشم و ابرو میکشیدم تمام کتابای درسیم پر بود.
بعدش هم کاریکاتور کار کردم ولی توی طراحی کاراکتر با مشکل برخورد کردم و ادامه ندادم. هیچ کلاسی نرفتم و فقط یه مقدار از روی کتابهای مختلف آناتومی کار کردم. البته الان خیلی وقته به خاطر مشغله دیگه دست به طراحی نزدم.
این تاپیک یه مقدار ترغیبم کرده که کار کنم. فقط یه مشکلی هست که سایه زدن برام خیلی مشکله
با مداد اتود چطور سایه میزنید به صورت دایره ای یا خط صاف؟ چون معمولا مداد رو که به صورت دایره ای بکشید مرزهاش نا مشخصتر میشه :10:
مرضیه جان کارا خیلی عالی هستن، کار بقیه دوستان هم خوبه
راستش من از همون بچگی به طراحی مخصوصا طراحی صورت علاقه داشتم همینکه کتابامو وا میکردم جلوم چشم و ابرو میکشیدم تمام کتابای درسیم پر بود.
بعدش هم کاریکاتور کار کردم ولی توی طراحی کاراکتر با مشکل برخورد کردم و ادامه ندادم. هیچ کلاسی نرفتم و فقط یه مقدار از روی کتابهای مختلف آناتومی کار کردم. البته الان خیلی وقته به خاطر مشغله دیگه دست به طراحی نزدم.
این تاپیک یه مقدار ترغیبم کرده که کار کنم. فقط یه مشکلی هست که سایه زدن برام خیلی مشکله
با مداد اتود چطور سایه میزنید به صورت دایره ای یا خط صاف؟ چون معمولا مداد رو که به صورت دایره ای بکشید مرزهاش نا مشخصتر میشه :10:
برای سایه زدن با اتود باید از خط های صاف و کوتاه استفاده کنید
+
دستتون رو خیلی روی کاغذ فشار ندید :46:
giumartan
01-02-2010, 13:41
کارای Iain McCaig تو طراحی چهره و شخصیت از همه عالی تره کسی طراحی های جدیدشو داره؟
*Necromancer
06-02-2010, 22:16
اقا یه سوال تخصصی:
چطوری انواع مختلف بافت رو بایس بوجود آورد؟
مثلا" پارچه یا فلز(غیر صیغلی:31:) یا پوست یا استخون و...
آخه هر چی سعی می کنم با سایه زدن اینا رو مشخص کنم در نهایت همه صفحه سیاه می شه:31: و فرقی بین اینا احساس نمی شه:|
یه چیز دیگه: ریش سفید رو حتما باید سایه زد؟
Maggy_P واقعا بهتون تبریک میگم.شما یه معجزه ای.قدر خودتون و مخصوصا انگشتاتون رو بدونید.
اقا یه سوال تخصصی:
چطوری انواع مختلف بافت رو بایس بوجود آورد؟
مثلا" پارچه یا فلز(غیر صیغلی:31:) یا پوست یا استخون و...
آخه هر چی سعی می کنم با سایه زدن اینا رو مشخص کنم در نهایت همه صفحه سیاه می شه:31: و فرقی بین اینا احساس نمی شه:|
یه چیز دیگه: ریش سفید رو حتما باید سایه زد؟
بافت رو کلا یا با مداد باید بدست بیارید یا با پاک کن
مثلا همین ریش سفید رو شما میتونید کمی مغز مداد رو پودر کنید و ریش رو با اون پودر آروم خاکستری کنید و بعد قسمت های روشن ریش رو با یک پاک کن نازک بدست بیارید :46:
این هم طرح بعدی من که البته این کار دانشگاهی هست چون این ترم اصلا وقت طراحی ندارم ، قرار بود یکی از کارهای مدادیمون رو رنگی کار کنیم که من این طرحم رو انتخاب کردم :46:
aroosak_kooki
06-04-2010, 00:03
این هم طرح بعدی من که البته این کار دانشگاهی هست چون این ترم اصلا وقت طراحی ندارم ، قرار بود یکی از کارهای مدادیمون رو رنگی کار کنیم که من این طرحم رو انتخاب کردم :46:
سلاااااااااااااااااااام
خیلی خوجگل شده عزیز دلم
مثل همیشه کارت حرف نداره !
کار کلاسی بود نمره هم داشت؟ 22 شدی ؟ آخه 20 هم براش کمه
اینم از کار بعدیم :
Mad Hatter : Johnny Depp
طراحی با مداد
سایز A4
aroosak_kooki
14-04-2010, 19:38
اینم از کار بعدیم :
Mad Hatter : Johnny Depp
طراحی با مداد
سایز A4
محشره عزیزم ... محشر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بار دوم آواتار بنده. البته این بار انگار کاملا تصادفی شد. :31:
مرسی، بسیار زیبا... :10:
:40::40::40::40::40:
واقعا زیبا و چشم نواز میکشید...........
wow خیلی عالیه...تبریک میگم
همچنان هرچی بگیم کم گفتیم!
Marichka
17-04-2010, 20:38
سلام
فوق العاده شده مگی جان :)
واقعا هنرمندی :11:
خیلی قشنگه
عکس از خودمون بدیم می کشی؟
با مداد
خیلی قشنگه
عکس از خودمون بدیم می کشی؟
با مداد
من به ندرت سفارشی کار میکنم :46:
مخصوصا الآن که اصلا وقتشو ندارم
اینو توی وقت آزادم کشیدم
من طراحی این مدلی خیلی دوست دارم
طراحیم بد نیستش ولی سایهههههههه زدن خیلی مشکل دارم
به نظرت چه طور باید کار کنم که طبیعی در بیاد؟ شما با همون اتود کار میکنین؟؟ چیز دیگه ای؟
واقعا بدون کلاس و استاد میشه اینقدر ماهرانه نقاشی کشید؟
میشه بگی چندساله کار میکنی؟
من طراحی این مدلی خیلی دوست دارم
طراحیم بد نیستش ولی سایهههههههه زدن خیلی مشکل دارم
به نظرت چه طور باید کار کنم که طبیعی در بیاد؟ شما با همون اتود کار میکنین؟؟ چیز دیگه ای؟
واقعا بدون کلاس و استاد میشه اینقدر ماهرانه نقاشی کشید؟
میشه بگی چندساله کار میکنی؟
خب طبیعی در آوردن به خوب نگاه کردن مربوطه ، باید طرح رو همون طور که هست بکشید :46:
+
سایه زدن با تمرین خوب میشه ، باید جرات خراب کردن یک کار رو هم داشته باشید! :31: یعنی اگر اون اوایل کارهاتون خیلی خوب در نیومد یا اصلا خراب شد ناامید نشید
خیلیا میترسن سایه ها رو پررنگ و قوی کار کنن تا یکوقت کارشون خراب نشه:46:
بله اگر آدم خودش بخواد و تلاش کنه میشه
با امسال میشه 5 سال!
مرسیییی من اینجا رو دیدم خیلی علاقه پیدا کردم اخه یکمی نا امید شده بودم از خودم
راستی اگه وقت کردین و بیکار شدین میشه اینم بکشین
phoenix69
25-04-2010, 22:08
من یه رهگذر توی این تاپیکم واقعا جذب کارهاتون شدم عالیه:)
اینم از مراحل تکامل طرحم :
msa d820
15-05-2010, 09:02
اینارو خدتون می کشید !!!!!!!!!!!؟ میشه یادمون بدید
msa d820
15-05-2010, 09:04
با کامپیوتر نیسش با فتوشاپ درس نمی کنید خودتون می کشید ؟
اینارو خدتون می کشید !!!!!!!!!!!؟ میشه یادمون بدید
با کامپیوتر نیسش با فتوشاپ درس نمی کنید خودتون می کشید ؟
بله اینا رو خودم میکشم
و کاملا هم دستیه :46:
wow!!!
کارت خیلی خوبه
افرین
واقعا حال کردم
چه مدتیهع که کار میکنی ؟
wow!!!
کارت خیلی خوبه
افرین
واقعا حال کردم
چه مدتیهع که کار میکنی ؟
با امسال میشه 5 سال :46:
wow !!!
من که از بچگی دارم کار میکنم به این خوبی نمیتونم کار بزنم
میتونم اسکچای کارایی که میزنینو ببینم ؟
msa d820
15-05-2010, 15:47
بله اینا رو خودم میکشم
و کاملا هم دستیه :46:
داداش باورش خیلی سخته راس می گی مثلا عکس اون مایکل اسکافیلد موهاش تابلو با کامپیوتره :18:
wow !!!
من که از بچگی دارم کار میکنم به این خوبی نمیتونم کار بزنم
میتونم اسکچای کارایی که میزنینو ببینم ؟
منظورتون مراحل طراحیه؟
داداش باورش خیلی سخته راس می گی مثلا عکس اون مایکل اسکافیلد موهاش تابلو با کامپیوتره :18:
!!??
نه مطمئن باشید همش با دسته
WIP کار هم هست ;)
msa d820
15-05-2010, 20:44
آموزش نقاشی میدین مشتریتم خودم
msa d820
15-05-2010, 20:50
داداش به خدا باورش سخته کا کامپیوتر نیس
msa d820
15-05-2010, 21:04
wip کار دیگه چه سیغه ای هست
داداش چند سالته m f?
داداش به خدا باورش سخته کا کامپیوتر نیس
مطمئن باشید کامپیوتری نیست
wip کار دیگه چه سیغه ای هست
داداش چند سالته m f?
WIP منظور همون مراحل انجام طراحی هست
مراحلش رو گذاشتم
+
من دخترم :27:
msa d820
15-05-2010, 21:40
:46:دخترین :21::11:به من نم نقاشی یاد میدین ؟ راستی شما رفتین کلاس نقاشی یا خودتون اینجوری استعداد دارین
Smartie7
15-05-2010, 21:43
سلام مگی جان
کارات قشنگن ... از رنگ آمیزی موهای آلیس خوشم اومد ولی طرف چپ صورتش خیلی خوب نشده ... اون طراحی Mad Hatter خیلی خوب شده بود
منم اسکچ میکشم ولی الان مدتی هست که از گرافیک دور شده ام :41:
:46:دخترین :21::11:به من نم نقاشی یاد میدین ؟ راستی شما رفتین کلاس نقاشی یا خودتون اینجوری استعداد دارین
من کلاس طراحی نرفتم خودم با تمرین یاد گرفتم:46:
سلام مگی جان
کارات قشنگن ... از رنگ آمیزی موهای آلیس خوشم اومد ولی طرف چپ صورتش خیلی خوب نشده ... اون طراحی Mad Hatter خیلی خوب شده بود
منم اسکچ میکشم ولی الان مدتی هست که از گرافیک دور شده ام :41:
اینی که شما داری میگی توی این تاپیک نیستش که! :دی
+
ممنون :46:
Smartie7
15-05-2010, 22:01
اینی که شما داری میگی توی این تاپیک نیستش که! :دی
+
ممنون :46:
من امضاتون رو نگاه کردم :46:
من امضاتون رو نگاه کردم :46:
باید روی عکس کلیک میکردید
لینک پایین مربوط به چیز دیگه ایه :46:
Smartie7
15-05-2010, 22:12
باید روی عکس کلیک میکردید
لینک پایین مربوط به چیز دیگه ایه :46:
آره ... کلیک کردمو دیدم ... ولی حواسم نبود که مال تاپیک دیگه ای هست.
شما ببخشید دیگه...:31:
angello1920
20-05-2010, 16:54
سلام دوستان من خيلي علاقه دارم تصاوير ذهنيم رو به تصوير بكشم اما نمي دونم از كجا شروع كنم! علاقه اي ندارم كه وقت بزارم برم سر كلاس و ...
بيشتر دوست دارم تفريحي باشه ولي حرفه اي براي همين شما كه حرفه اي هستيد مي تونيد بگيد كه چطور بايد شروع كنم؟ و از همه مهمتر يه راست برم سر اصل مطلب نه اينكه اول يه خط بكشم بعد از تمرين شروع كنم به كشيدن دو خط:11:
مبحث مورد علاقه من منظره هست يا يه چيزي شبيه اون.:20:
سلام دوستان من خيلي علاقه دارم تصاوير ذهنيم رو به تصوير بكشم اما نمي دونم از كجا شروع كنم! علاقه اي ندارم كه وقت بزارم برم سر كلاس و ...
بيشتر دوست دارم تفريحي باشه ولي حرفه اي براي همين شما كه حرفه اي هستيد مي تونيد بگيد كه چطور بايد شروع كنم؟ و از همه مهمتر يه راست برم سر اصل مطلب نه اينكه اول يه خط بكشم بعد از تمرين شروع كنم به كشيدن دو خط:11:
مبحث مورد علاقه من منظره هست يا يه چيزي شبيه اون.:20:
برای کشیدن تصاویر ذهنی اول باید دستتون توی کشیدن طراحی با مدل قوی باشه.
خب اینم بگم که همینجوری تفریحی نمیشه حرفه ای شد اونم طراحی که اگر برای یک مدت کنارش بزارید کاملا ضعیف میشید ، انگار که از پله ی اول شروع کردین!
طراحی به صورت حرفه ای تمرین زیادی لازم داره حتی اگر منظره باشه
اگر واقعا هدفتون حرفه ای کار کردنه باید از اشیاء بی جان شروع کنید ، بعد برید سمت منظره و ... :46:
angello1920
21-05-2010, 13:12
سلام.
تشكر از جواب قاطع.
حالا مي گيد من چه لوازمي نياز دارم؟
برگه ي خاصي مي خواد براي كشيدن؟
سوال مهم ترم اينه كه , من خودم هر وقت نقاشي مي كشم چيزي كه رو برگه مي كشم با چيزي كه توي ذهنمه كلي تفاوت داره به نظر شما دوستان مشكل از چيه؟تمرين و يا عدم تمركز؟
سلام.
تشكر از جواب قاطع.
حالا مي گيد من چه لوازمي نياز دارم؟
برگه ي خاصي مي خواد براي كشيدن؟
سوال مهم ترم اينه كه , من خودم هر وقت نقاشي مي كشم چيزي كه رو برگه مي كشم با چيزي كه توي ذهنمه كلي تفاوت داره به نظر شما دوستان مشكل از چيه؟تمرين و يا عدم تمركز؟
مداد b6
برای شروع از این کاغذ های کاهی کیلویی بخرید :46:
فقط به دلیل اینه که تمرینتون خیلی کمه
+
حالا زوده برای تمرین ذهنی ، اول باید از عینیات بکشید بعد برید سمت شکل های ذهنی
Nocturne
08-06-2010, 02:55
تاپیک خوبیه ولی تا جایی که میدونم اسکچ هست (sketch) نه اسکاچ!
msa d820
19-06-2010, 13:42
حج خانوم بازم طراحی بذارین
Audiophile
19-06-2010, 15:14
سلام
فوق العاده ست!
آدم به وجد میاد!
فقط همینو خواستم بگم، چون دکمه تشکر قدرت تشکر رو نداشت!
ممنون!
اینم از طراحی جدیدم:46:
همین الآن تموم شد! : دی
*Necromancer
05-07-2010, 05:14
معلومه تمام شب روش کار کردی چون الان ساعت6 صبحه
معلومه تمام شب روش کار کردی چون الان ساعت6 صبحه
دقیقا
تقریبا میتونم بگم بیشتر کارهامو نصف شب کشیدم! :31:
Snow_Girl
05-07-2010, 18:41
واقعا کارت حرف نداره مرضیه جون من....:11:
اینم از مراحل تکامل این طرحم :
Marichka
05-07-2010, 21:20
اینم از طراحی جدیدم:46:
همین الآن تموم شد! : دی
سلام مگی جان، خسته نباشی :)
بسیار زیباست و تقریبا میشه گفت از خود بازیگره قشنگتر شده! :31:
شاد باشی :11:
Smartie7
06-07-2010, 13:43
مرضیه جون عالیه ... چرا زودتر نکشیدیش؟! :دی
اینم یکی دیگه (البته اینو خیلی وقته کشیدم ، چون گالری عکس نبود نشد بزارم.)
زیاد ازش راضی نیستم به شخصه! بسیار تند کشیدمش ، حدودا دو ساعت یا کمی بیشتر
اینم یکی دیگه (البته اینو خیلی وقته کشیدم ، چون گالری عکس نبود نشد بزارم.)
زیاد ازش راضی نیستم به شخصه! بسیار تند کشیدمش ، حدودا دو ساعت یا کمی بیشتر
اينو (مرحوم :دي) امين زيكي بايد بياد تشكر كنه و لاغير
سلام!
فقط WOW! :18::18:
فکر کنم 1 هفته هم نشد سایز بزرگ آواتورم رو میخواستی! :18: اونوقت میبینم عین باد کشیدیش!
بابا ایول! تکی! :40:
Maggy_P عزیز
کاراتون عالیه
من به کلید تشکر دسترسی ندارم اینجا
دلیلشو نمیدوم
پس خواستم اینطور یه تشکری کرده باشه
بازم میگم کاراتون بی نظیره!
Dexter 2009
25-08-2010, 14:32
*Necromancer
کاراتون خیلی عالی بودند...اما یه چیزی که هست اینه که بعضی جا ها مثل چونه رو نا همگون کشیدید و با بقیه ی اجزا تناسب نداره...اما در کل عالی بود و به نظرم این خیلی خوبه که فقط طرح انسانی نقاشی نکردید.
Nocturne
30-08-2010, 01:47
مگي خانم
من خيلي نقاشيهاي شما رو دوس دارم.
واقعا قشنگن
بنظرم دكمه تشكر كافيشون نيست
:11:
واااااااااااای کارتون خیلی قشنگه، عالی، حرف نداره، چقدر هنرمند !دستتون طلا . شما این همه و ما.......هیچی!
FREE SHIVA NAZAR AHARI
واقعا مرضیه خانوم شما هنرمندید من از صمیم قلبم بهتون تبریک می گم به خاطر ذوق و هنر بسیار زیباتون....:11:
سلام
من جندتا سفارش طراحی دارم. خیییلی واجبه! کسی هست که سفارش قبول کنه یا کسی رو بشناسه؟؟؟؟
لطفا کمک!:11:
ninabina
29-08-2011, 22:11
مگی جان چندتا سوال دارم!خوشحال میشم که منو راهنمایی کنید:11:
شما به جز مدادهای گروه اچ و بی و اتود و کاتر و تخته شاسی از چه وسایل طراحی استفاده میکنید؟
گویا برای هایلایت موها در بعضی جاها از پاک کن استفاده میکنید ولی وقتی پا ک کردم به نقاشیم صدمه زد و مجبور شدم به حالت اول بر گردونمش! میشه تکنیکتون رو واسم بتوضیحین؟
این طراحی اولمه که بعد از نگاه کردن به مراحل تکمیلی کارتون انجام دادم! دوست دارم موها رو خوب یاد بگیرم. وقتی مدلی موی پریشان داره کلی به دردسر میفتم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این پایینی عکس اصلیه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم کار دوم!
مگی جان چندتا سوال دارم!خوشحال میشم که منو راهنمایی کنید:11:
شما به جز مدادهای گروه اچ و بی و اتود و کاتر و تخته شاسی از چه وسایل طراحی استفاده میکنید؟
گویا برای هایلایت موها در بعضی جاها از پاک کن استفاده میکنید ولی وقتی پا ک کردم به نقاشیم صدمه زد و مجبور شدم به حالت اول بر گردونمش! میشه تکنیکتون رو واسم بتوضیحین؟
این طراحی اولمه که بعد از نگاه کردن به مراحل تکمیلی کارتون انجام دادم! دوست دارم موها رو خوب یاد بگیرم. وقتی مدلی موی پریشان داره کلی به دردسر میفتم!
این پایینی عکس اصلیه
این هم کار دوم!
خب شباهت رو هنوز خوب نمیتونید در بیارید.
خب وسایل طراحیم خیلی وسیع نیست جز در مواقعی از پاکن هم استفاده میکنم. البته پاکن مدادی که نوکش باریک باشه.
+
پاکن فقط برای موهای خیلی روشن استفاده میشه بقیه ی موها رو باید خودتون با مداد یا اتود در بیارید. که این طرح بالا هم اگه من بودم با اتود در می آوردمش.
سایه ها خیلی ضعیفن روی سایه زدن دقت کنید.
ninabina
30-08-2011, 14:05
اینهم سومین طراحیم!:31:
انتقاد و پیشنهادی نیست؟:5:
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
خب شباهت رو هنوز خوب نمیتونید در بیارید.
خب وسایل طراحیم خیلی وسیع نیست جز در مواقعی از پاکن هم استفاده میکنم. البته پاکن مدادی که نوکش باریک باشه.
+
پاکن فقط برای موهای خیلی روشن استفاده میشه بقیه ی موها رو باید خودتون با مداد یا اتود در بیارید. که این طرح بالا هم اگه من بودم با اتود در می آوردمش.
سایه ها خیلی ضعیفن روی سایه زدن دقت کنید.
مرسی مگی جان:40:
مغز مداد اتودتون چیه؟
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
مغز مداد اتودتون چیه؟
b2
این یکی طرحت فکش بدجور بزرگ شده
Nocturne
07-09-2011, 10:00
منتظر طرحهای بعدی شما هستیم خانم نینا :46:
boy_kochak
08-09-2011, 22:23
مغز مداد اتودتون چیه؟
حدود 2 مگی میشه طرحه .... یه نمه کمترش کن بعد آپش کن بابا به هر حال ما که دیدیم کارت خوب هست موفق باشی ....
یک طراحی دیگه بعد از یک سال و اندی! : دی
سایز آ4
aroosak_kooki
11-09-2011, 21:33
سایز آ4
عالی مثل همیشه :40:
boy_kochak
10-10-2011, 13:36
سایز آ4
کارت بیسته ....
:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.