مشاهده نسخه کامل
: سایت های الگو
mohsensoft
06-09-2007, 14:18
سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
راستش من میخواستم چند تا سایت با کلاس که منوهای اون در طرفین قرار دارند رو معرفی کنید
در ضمن لطفا سایت های دولتی و با کلاس باشه
ممنون
SunRise2007
06-09-2007, 14:45
منم میخوام اگه کسی داشت بگه
amir abbas
06-09-2007, 14:56
اسم سایت مشخصی یادم نمیاد ولی میتونید به سایت هایی مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمامی این سایت ها گالری دارند. تو بخش گالری میتونید هزاران طرح پیدا کنید
باید وقت بذارید و خیلی از طرح ها رو ببینید و از اونها برای طراحی خودتون ایده بگیرید
از این ها معروفتر دیگه نداریم
mohsensoft
06-09-2007, 16:14
ممنون
ولی من سایت های فارسی میخواستم
amir abbas
06-09-2007, 17:44
متاسفانه سایت فارسی به درد بخور من تا به حال روی وب ندیدم
طراحی های ایرانی تو همون سال های دهه 90 میلادی در جا زدن. همشون طراحی های غیر استاندارد هستند
شما همین طرح های خارجی رو ببین و ازشون ایده بگیر و سایت فارسی طراحی کن ولی اگر دنبال سایت فارسی به درد بخور میگردی نگرد چون قبلا گشتیم ، نیست :)
anarchist60
06-09-2007, 17:59
امیر خان یعنی دو تا سایت فارسی ساخت داخل با طراحی استاندارد و پیشرفته هم نداریم؟
amir abbas
06-09-2007, 19:32
اگر سایت مربوط به یک شرکت دولتی باشه که صد در صد استاندارد نیست چون دیگه همه چیز خودش مشخصه. اون پروژه دست طراح حرفه ای نمیرسه و کسانی طراحیش میکنن که از وب هیچی نمی دونن. اگر شرکت خصوصی باشه میشه یه سری سایت با ظاهر جذاب پیدا کرد ولی باز هم توی طراحی ها نکات غیر استاندارد خیلی زیاده.
من دقت کردم هنوز هم اکثر طراحان از جاوا اسکریپت برای بخش نوار پیمایش سایت استفاده می کنند ولی لینک همون صفحات رو زیر صفحه قرار نمیدن. این خیلی مشکل ایجاد می کنه. اگر طرف جاوا اسکریپت روی مرورگرش غیر فعال باشه نمیتونه از صفحه اول بره تو صفحات دیگه. نمونش
SunRise2007
07-09-2007, 07:34
ممنون آقا امیر (اگه باز دعوام نکنین) به خاطر اون سایتا
mohsensoft
08-09-2007, 12:59
بابا اینقدم بدبخت نیستیم
حتما پیدا میشه
omid_safari
23-09-2007, 17:03
فعلا بهترین سایت ایرانیه
hamedvahedi
01-10-2007, 18:42
توهين به سايت هاي ايراني!!!!!!!!!!!!!!!!!
در طراحي سايت بايد جنبه هاي زيادي رو در نظر داشت. متاسفانه اكثرا به دنبال ظاهر و گرافيك هستند.
من خيلي سايت هاي ايراني ميشناسم كه بسيار زيبا و حرفه اي طراحي شدند. اما به دليل عدم تاثير در سودآوري پس از مدتي با عدم حمايت مواجه مي شن.
به نظر من مشكل ما اينه كه باور نداريم تو وب ميشه كارهاي بزرگي انجام داد. به دولتي و خصوصي ارتباطي نداره. نسبتشون 51 به 49 هست كه به نظرمون تو دولتي ها مشكل بيشتره.(جمله بنديو حال كرديد)
يه مقاله كوچولو نوشته بودم در همين راستا پيداش نكردم. خواستيد تو سايتمه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.