ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هر برنامه ای روی کامپیوترم می ریزم وقتی یک بار دستگاه را خاموش و روشن می کنم پاک می شود

sabasistem_co
06-09-2007, 14:01
سلام
مشکل من این هست که :
هر برنامه ای روی کامپیوترم می ریزم وقتی یک بار دستگاه را خاموش و روشن می کنم پاک می شود
یا هرچیز دیگری مثل عکس و فیلم و موزیک روی هاد کپی می کنم وقتی یک بار کامپیوتر را خاموش و روشن می کنم دیگر نیست مثل اینکه اصلا چیزی نریختم
یا هر تغییری در کامپیوتر می دهم مثلا محافظ صفحه را عوض می کنم بعد از خاموش و روشن بر می گرده به حالت قبلی .

چیکار کنم ؟
کمک کنید ؟
راهنمایی کنید

با تشکر

javad_raouf_danger
06-09-2007, 14:39
سلام دوست عزیز
کامپیوتر مال خودته؟
از اول مال خودت بوده یا دست دومه
مطمئنی که نرم افزار Deep Freeze روش نصب نیست
چون این چیز هایی که شما می گی فقط مخصوص نرم افزار Deep Freeze است
یک سر به این تاپیک بزن تا منظورم رو بیشتر بفهمی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:46:

Farahmand Farshidy
06-09-2007, 14:58
سلام !!

سلام دوست عزیز
کامپیوتر مال خودته؟
از اول مال خودت بوده یا دست دومه
مطمئنی که نرم افزار Deep Freeze روش نصب نیست
چون این چیز هایی که شما می گی فقط مخصوص نرم افزار Deep Freeze است

تایید میکنم.

ویندوز تانرا چک نمایید. در Control Panel بروی Add Remove Programs کلیک نمایید و ببینید که آیا اسم برنامه ای Deep Freeze در اینجامشاهده میشود یا نه؟

مؤفق و کامگار باشید!!
فرهمنــــــــــــــــــــ ــد

sabasistem_co
06-09-2007, 16:32
سلام !!

تایید میکنم.

ویندوز تانرا چک نمایید. در Control Panel بروی Add Remove Programs کلیک نمایید و ببینید که آیا اسم برنامه ای Deep Freeze در اینجامشاهده میشود یا نه؟

مؤفق و کامگار باشید!!
فرهمنــــــــــــــــــــ ــد

آره درسته من Deep freeze نصب کردم
حالا هر چی می خوام وارد برنامه دیپ فریز بشوم از من کد می خواد چیکار کنم ؟
چیکار کنم که چیز هایی که نصب کردم در دیپ فریز سیو بشه و دیگر بعد از خاموش و روشن پاک نشود ؟

javad_raouf_danger
06-09-2007, 17:01
چیکار کنم که چیز هایی که نصب کردم در دیپ فریز سیو بشه و دیگر بعد از خاموش و روشن پاک نشود ؟
به اون تاپیکی که تو پست دوم قرار دادم برو و مشکلت رو بگو به احتمال 99 در صد حل می شه (انشاالله)
منظورم این تاپیکه:

HTML کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif

Farahmand Farshidy
06-09-2007, 17:02
سلام دوست عزیز!!

ببین دوست عزیز، من با این برنامه کار نکرده ام اما اینو میدانم که این برنامه برای این طراحی نوشته شده است تا هارد شما را Freeze و یا در حالت خاصی نگهدارد شما هر تغیراتی را که بالای هارد تان وارد میکنید بعد از یه ریستارت دوباره تغیرات وارده به حالت اولی بوسیله این برنامه برگردانده شود.اما زمانی که شما به این برنامه ضرورت ندارید، چرا اونو Remove نمیکنید؟

شما به اون تاپیک که دوست ما معرفی نمودند مراجعه نمایید. اما من هم برای یافتن جواب سوال شما برنامه را دانلود میکنم و کوشش میکنم تا این مشکل شما را برطرف کنم.

شاد و پیروز باشید!!
فرهمنــــــــــــــــــد

Herasat
06-09-2007, 17:11
سلام

دوست عزيز شما براي غير فعال كردن Deep Freez مي توانيد به شكل زير عمل كنيد:

1- Alt+CTRL+Shift+F6
2- Enter Password: كه احتمالا در يك فايل متني در درون خود سي دي برنامه به نام SN.txt و يا Serial.txt و يا در يك فايل Readme.txt وجو دارد و يا اگر در پكيچ MRT باشد مي توانيد جاي پسورد از كلمه MRT استفاده كنيد.
3- Boot Thawed
4- Windows Restart

sabasistem_co
07-09-2007, 15:02
سلام
من نمی تونم Deep freeze را پاک کنم
چون نه در Add or Remove هست نه فولدر پاک می شود هر کاری کردم که فولدر را پاک کنم نشد
چیکار کنم ؟
کمکم کنید
خیلی اعصابم خرد هست

javad_raouf_danger
07-09-2007, 15:44
عزیز من شما اگه می خوای جواب بگیری باید بری به تاپیک مخصوص خود برنامه اونجا مشکلت رو مطرح کن
ok

Herasat
07-09-2007, 15:54
سلام
من نمی تونم Deep freeze را پاک کنم
چون نه در Add or Remove هست نه فولدر پاک می شود هر کاری کردم که فولدر را پاک کنم نشد
چیکار کنم ؟
کمکم کنید
خیلی اعصابم خرد هست

سلام

دوست عزيز آيا به گفته هاي قبل بنده عمل كرديد؟

آيا نتيجه اي در بر نداشت؟

sabasistem_co
07-09-2007, 16:57
سلام

دوست عزيز آيا به گفته هاي قبل بنده عمل كرديد؟

آيا نتيجه اي در بر نداشت؟

آره به گفته های شما عمل کردم
ولی آن جایی که Enter password هست را نمی تونم رد کنم اخه برنامه را از اینترنت دانلود کردم و هیچ سریالی در پوشه اش نیست MRt هم زدم قبول نکرد
کمک کنید

shadmehrdj
07-09-2007, 17:58
دوست عزیز deep freeze که از اینترنت دانلود کردی ورژن چند هست.من خودم با ورژن 6 کار کردم.اگه پسورد نگذاشته باشی جای پسورد را خالی بزار و ok کن.

SuB
07-09-2007, 19:33
آره به گفته های شما عمل کردم
ولی آن جایی که Enter password هست را نمی تونم رد کنم اخه برنامه را از اینترنت دانلود کردم و هیچ سریالی در پوشه اش نیست MRt هم زدم قبول نکرد
کمک کنید

اگه پسورد گذاشتی، یه برنامه هک برای Dee Freeze هست. باید از اون استفاده کنی.:11:

sabasistem_co
08-09-2007, 20:08
آره حواسم نبود پسوورد گذاشتم و حالا یادم نیست
چیکار کنم ؟
چطور هک کنم برنامه را ؟
کمک کنید