مشاهده نسخه کامل
: آقا افتض شد : اومدم درایو ویندوز را فرمت کنم کلیه درایوهام ....
سلام
آقا من یک اشتباه فجیع مرتکب شدم
اومدم درایو ویندوز را فرمت کنم کلیه درایو ها فرمت شد اونم نه فرمت Quick بلکه فرمت کامل .:41:
حالا یه ویندوز SP2 جدید دارم با تنها یه درایو به ظرفیت 74.5 گیگابایت .
میدونم توی این حالت Recovery سخت ولی دستم به دومنتون کمکم کنید .:42:
کلی اطلاعات حیاتی روش بود
کمک کنید REcovery کنم .
please help
help
reza.majazi
06-09-2007, 17:27
خوب دوست عزیز کمی مقصر من هم بودم .
اول شما باید هارد رو پارتیشن بندی کنید .
همون مراحلی رو بود توضیح دادم تا حالا وقتی c رو زدی یک عدد سمت راست داره چشمک می زنه اون کل هارد دیسکتونه حالا شما باید اون عدد رو تقسیم بر تعداد درایو های دلخواهتون کنید و مقداری رو به اون درایو تخصیص بدین و اینتر کنید مثلا می خواین یک هارد 80 رو به 4 پارتیشن یا قسمت تبدیل کنی به هرکدومشون بیست مگابایت می دی البته کاری ندارم که چقدر فضا برای فایل های سیستمی میره فرضی گفتم بیست .
حالا وقتی اینتر کردی می بینی که یه درایو جدید درست شده روی درایو بعدی برین ومجددا c رو بزنید مقدار مورئ نظر رو بدین واینتر به همین صورت تا فضای هارد دیسک تموم شه اخر ممکنه یه فضای کمی بی استفاده بمون که اشکالی نداره البته اگه دقیق کار و انجام بدی هیچ فضایی اضافه نمیاد.
reza.majazi
06-09-2007, 17:28
وقتی این کارها رو انجام دادی بگو که برنامه ریکاوری رو برات بزارم.
سلام
بهتره از Get Data Back for fat & nfs استفاده كنيد و بهتر به جاي پارتيشن بندي مجدد هاردتان كه باعث مي شود برگشت اطلاعات سخت تر شود هاردتان را به يك سيستم ديگر وصل كرده و در همان سيستم ريكاوري كرده و در انتها تمامي ريكاوري ها را در يك يا چند DVD و يا CD ذخيره كنيد.
reza.majazi
06-09-2007, 17:55
این هم برنامه Get Data Back for fat & nfs
5/25Mb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ذکر منبع هم کنم تا مدیون نباشیم
منبع :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
morteza.dmh
07-09-2007, 02:20
براي پارتيشن بندي حتما از برنامه ي BOOT ITNG استفاده كن كه با يك سرچ ساده در گوگل پيدا ميشه و حجمش كمتر از 1مگ هست. در ضمن برنامه بايد بوت بشه. براي بازگرداني فيلم هاي Mpeg avi و عكسها از Recovery my photos يا recovery for all استفاده كن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.