ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه قالب سیستم مدیریت محتوای جوملا را نصب و سپس آن را با برنامه هایی مثل Dreamweaver ویرایش کنیم؟

Pooyan.Scorpion
06-09-2007, 09:55
با سلام بنده می خواستم ببینم که یک قالب برای جوملا را ابتدا چگونه نصب کنیم وسپس آن را آن طوری که می

خواهیم ویرایش کنیم مثلا عکس بنر رو عوض کنیم و زیرمنو بسازیم چون من وقتی این قالب ها رو میارم داخل برنامه

های طراحی فقط چند تا Table نمایش داده میشه لطفا کمکم کنید!!!!!!!

Mohsen khan
06-09-2007, 10:17
برای نصب قالب در پنل مدیریت سایت وارد شوید و در قسمت install وزیر منوی theme قالب خود را نصب کنید
قالب باید بصورت فایل زیپ باشد

برای ساختن زیر من نیازی به ویرایش در دریم ویور نیست برای ساختن زیر منو باید در قسمت مدیریت جوملا وارد شوید و از قسمت menu عمل کنید

در این تاپیک یک سری آموزش داده شده است

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

anarchist60
07-09-2007, 08:20
به این دلیل فقط یه سری جدول میبینید که اصل کار تو css و یا ماژولها و اجزای جوملا معرفی شدن
اگه قصدت فقط تغییر موردی مثل تغییر بنر باشه کافی عکست رو با عکس موجود که معمولا تو فولدر images قرار داره جایگزین کنی...
موفق باشی

Pooyan.Scorpion
07-09-2007, 09:28
سلام دوستان با تشکر از پاسختون اما من می خوام اون رو کلی ویرایش کنم برای مثال تبلیغاتی داره که خیلی خیلی تابلو هستش ... و اینکه من CSS اون رو ویرایش کردم اما نتونستم Base اون یا مثلا ترتیب قرار گیری اون رو تغییر بدم!

Mohsen khan
07-09-2007, 11:16
تبليغات و چيزها ي ديگر ربطي به قالب نداره
اين جور چيزها در پنل مدير سايت تغيير پيدا مي كند و حذف و اضافه مي شود
منو ها در پنل مدير سايت ساخته مي شود و خيلي چيزهاي ديگر

anarchist60
08-09-2007, 10:00
بله
شما می تونید position ها رو از قالب بردارید و یا در پنل مدیریت ماژول های تبلیغات و یا منوهای افزوده شده رو پاک یا غیر فعال کنید
Pooyan.Scorpion عزیز پیشنهاد میکنم عکس بسیار بزرگ امضات رو برداری چون در غیر اینصورت امیر عباس (مدیر) عزیز بهت اخطار میده

mohammadbcb
08-09-2007, 10:52
حتی اکه فایل های مربوط به اون رو از images سایت پاک کنی دیگه چیزی نشون نمی ده

Pooyan.Scorpion
08-09-2007, 11:54
سلام دوستان با تشکر از پاسخهایتان واقعا چیزهای خوبی نصیبم شد اما اگر بخواهم برای قالبم یک Pop Up Menu در Dreamweaver درست کنم اونوقت باید چی کار کنم و آیا این قالب ها javascript رو ساپورت می کنه؟؟؟؟

Freddy
25-09-2007, 11:32
متاسفانه تا حالا که من نتونستم چیزی پیدا کنم که popup منو رو ساپورت کنه در واقع میتونی منوت رو در قالب ایجاد کنی اما دستس باید بهش لینک بدی.

Mohsen khan
25-09-2007, 14:16
فكر مي كنم يك پلاگين براي طراحي منوهاي آبشاري ويژه جوملا وجود داشته باشه
و ديگر نيازي به دريم ويور نيست