ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گروه طنز P30laugh

e.khafan!
05-09-2007, 22:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام ، یه توضیح مختصر :

من یه گروه طنز درست کردم که کلیپ های طنز صوتی می سازن ! و اسمش هم گذاشتم P30laugh ( کسی اگر چیز دیگه ای پیشنهاد داره بگه ) . در واقع الانم در حال جمع اوری اعضائم که به شکل زیر گروه بندی می شه :

الف ، میکث : خودم

ب ، گویندگان : از بین داو طلبا 8 نفر انتخاب می شن ( هر کی فکر می کنه که هم وقت و هم استعدادش رو داره حتما داوطلب بشه )

ج ، نویسندگان : از بین نویسنده ها 4 نفر انتخاب می شن ( اگر فکر می کنید در نوشتن متون طنز استعداد دارین حتما داو طلب بشین )

د ، کنترل : این گروه هم مدیرا یا بعضی از اعضائن که کار کنترل رو دارن ! 6 نفر

امید وارم که گروه خوبی بشه سه شنبه عضو ها معلوم می شن ! ( تمدید شد )
اینم یک نمونه از گزوه جک و جـــــــــو !: wow.parsaspace.com/jak.jooo.mp3

هیچ دلیلی نمی بینم که این تاپیک حذف بشه و امید وارم که حذفم نشه
دقت کنید اخر هر کلیپ تمام اعضا با نام یا نام مستعار و نشانی سایت پی سی ورلد درج می شه !

__________________________________________________ _____________
cancel ,temporary , ban , smacker , super smacker, ????
-----------------------------------------------------------------------------------------------

اعضا تا به این لحظه :
Bob ( گوینده )
javad-raouf ( کنترل )
Dr.Freeman ( گوینده )
ebram ( میکث و کنترل)
nooshin ( نویسنده )
sanam ( گوینده )
mohammad reza (گوینده و کنترل )
mahdi - NBA ( کنترل )
mahtab ( گوینده )
amin (کنترل)

e.khafan!
05-09-2007, 22:58
کم و کثری داشت بگین !
امید وارم نحوه ی کار رو فهمیده باشید ؟
به هر گوینده ای یک قسمت از متن مربوط داده شده و اون اونو می گه و ضبط می کنه بعد برا من می فرسته منم با بقیه ی صدا ها میکثش می کنم و می دم بیرون ! اگر توضیح خاستین بگین !

Bob
06-09-2007, 11:25
من برای گویندگی ثبت نام میکنم.
چه جوری تست بدم؟؟؟؟؟؟

e.khafan!
06-09-2007, 13:45
پیغاماتو چک کن 1.

javad_raouf_danger
06-09-2007, 23:20
آقا فکر کنم خیلی توپ بشه ولی نمی دونم چرا زیاد استقبال نشد
من می خوستم جزو گروه کنترل کنندگان باشم
در ضمن به نفر من صد نفر هم واسه این گروه کمه چه برسه به 2 نفر
نظر من اینه که هر کس واسه این گروه داوطلب شد قبولش کنی چون خیلی مهمه و دو نفر نمی تونند بگن همه مردم بیشتر از چه نوع طنز هایی خوششون میاد
بازم هر جور خودت دوست داری

e.khafan!
07-09-2007, 11:10
آقا فکر کنم خیلی توپ بشه ولی نمی دونم چرا زیاد استقبال نشد
من می خوستم جزو گروه کنترل کنندگان باشم
در ضمن به نفر من صد نفر هم واسه این گروه کمه چه برسه به 2 نفر
نظر من اینه که هر کس واسه این گروه داوطلب شد قبولش کنی چون خیلی مهمه و دو نفر نمی تونند بگن همه مردم بیشتر از چه نوع طنز هایی خوششون میاد
بازم هر جور خودت دوست داری
دوست من خوش اومدی ! فعلا دو تا عضو داریم ! راجع به اولین جملت به ظر من چون توی متفرقه نزدم به خاطر همونه که استقبال نشد البته اگه اونجا می زدم حتما پاک می شد چون ترید منحرف و ....
راجع به جمله ی دوم هم بگم که هم اون دونفری که مسئول کنترلن و هم بقیه ی بچه می تونن کنترل کنن مثلا اگه یکی از نویسندگان یک متن اماده کرد من اونو به همه ی بچه ها می فرستم و اول از همه به گروه کنترل تا همه بتونن نظرشون رو بدن !
پیغام خصوصیت رو چک کن !

Doctor.Freeman
07-09-2007, 13:07
من به عنوان گــــويــــنـــده و نـــويـــســـنـــده عضويت خودم رو همين جا رســــــما اعلام ميكنم . :happy:
ميخواستم بپرسم منظور از نويسنده چيه ؟ .
- در ضمن اگر خواستي جاي تاپيكو عوض كني خبر بده . OK ؟

.
.
... راستي اگر كارتون گرفت بايد به فكر لوگو تو امضاء اعضا باشين . اگر هم خواستين اين كارو بكنين بنده عاجزانه در خدمتم

javad_raouf_danger
07-09-2007, 14:13
... راستي اگر كارتون گرفت بايد به فكر لوگو تو امضاء اعضا باشين . اگر هم خواستين اين كارو بكنين بنده عاجزانه در خدمتم
با این نا فرم موافقم حتما باید یک همچین چیزی داشته باشیم

e.khafan!
07-09-2007, 14:16
خوش اومدی عزیز !
نویسنده : متن طنز رو می نویسه به من ارسال می کنه .

اوایل (اولا) می خواستم جای تاپیکو تغییر بدم ولی الان که فکرشو می کنم می بینم که بهترین جا همین جاست چون اگه بره متفرقه تاپیک حتما منحرف می شه بعدم حذف و ترش و ...
تا ساعت 5 برات یک پیغام خصوصی می فرستم !

اون لوگوی توی امضاهم فکر خوبیه ، احتمالا انجامش می دیم .

somayeh_63
07-09-2007, 20:18
منم تشویقتون میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

malakeyetanhaye
07-09-2007, 20:46
اگه کمکی از دستم بر بیاد هستمتون:5::5:

e.khafan!
07-09-2007, 23:04
منم تشویقتون میکنمممنون ، شما عضو گروه مشوقان شدید ! می تونی مفید تر باشی ، با اون امضای زیبات فکر کنم نویسندگی بهت بخوره !

اگه کمکی از دستم بر بیاد هستمتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهتاب ، ورودت رو تبریک می گم ! دومن استعدادت توی چیه ؟ توی کمک کردن توی یکی از گروه ها عضو شو دیگه ناز نکن ! !

*Necromancer
07-09-2007, 23:09
من احساس میکنم استعداد گویندگی دارم

e.khafan!
07-09-2007, 23:18
خیلی خیلی خوبه که هم چین احساسی داری . ( پیغام می فرستم برات )

javad_raouf_danger
07-09-2007, 23:34
ایولا
فکر نمی کردم اینقدر استقبال بشه
دمه همه بچه های پی سی گرم
بقیه دوستان هم بیان عضو بشن فکر کنم گروه باحالی می شه

NOOSHIN_29
07-09-2007, 23:47
من می نویسم:8:

e.khafan!
08-09-2007, 00:37
نوشین جان ، خوش اومدی ( یک پیغام برات می فرستم!)

ONLY AHWAZ
08-09-2007, 01:15
با سلام خدمت همه ي برويچ باحال p30 world
اميدوارم که حالتون خوب باشه
و سلامي گرم به e.khafan! جان عزيز
!e.khafan جان به نظر من يه گروه ايده دهنده هم بزار تا که ايده هاشونو بگن تا نويسنده ها با استفاده از اين ايده بنويسن
اگه خواستين من حقيرم کمکتون مي کنم
مخلصيم بااجازه:31::31:

sanam.b
08-09-2007, 01:26
سلام
من صدام خیلی شبیه بچه هاست هر وقت لازم داشتید در خدمتم.

e.khafan!
08-09-2007, 01:32
با سلام خدمت همه ي برويچ باحال p30 world
و سلامي گرم به e.khafan! جان عزيز
!e.khafan جان به نظر من يه گروه ايده دهنده هم بزار تا که ايده هاشونو بگن تا نويسنده ها با استفاده از اين ايده بنويسن
اگه خواستين من حقيرم کمکتون مي کنم
مخلصيم بااجازه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گلم سلام ، راستش .... چرا راستش ؟!
اگر می خواین چون من به شما ارادت خاصی دارم بنا به دلایلی که خود شما هم نمی دونی ! شما می ری توی گروه کنترل و می تونی ایده بدی و کارایی که بچه های کنرتلی می کنن بکنی !!!! pm بده

e.khafan!
08-09-2007, 01:34
سلام
من صدام خیلی شبیه بچه هاست هر وقت لازم داشتید در خدمتم.
شما هم عضو گروه گوینده ها شدی (بزودی پیغام برات می فرستم !)

ONLY AHWAZ
08-09-2007, 12:52
با سلام خدمت همه ي بروبچ باحال p30 world
و سلامي گرم به اعضاي گروه p30laugh
اقا ما هم رسما به عنوان يکي از اعضاي کنترل اعلام امادگي دارم

mahdi nba
08-09-2007, 15:39
بابا e.khafan داری می ترکونی.....

ایده جالبی دادی....

اگه دوست داشتی منم میتونم در هر قسمتی که بگی فعالیت کنم اخه از این کارت خیلی خوشم اومد....

e.khafan!
08-09-2007, 16:54
نمی دونم چی بگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
دوست من مهدی جان توی کدوم قسمت حالا می خوای باشی ؟ نیسنده یا گوینده !!!!
شما لطف داری عزیز .

malakeyetanhaye
08-09-2007, 20:17
ممنون ، شما عضو گروه مشوقان شدید ! می تونی مفید تر باشی ، با اون امضای زیبات فکر کنم نویسندگی بهت بخوره !
مهتاب ، ورودت رو تبریک می گم ! دومن استعدادت توی چیه ؟ توی کمک کردن توی یکی از گروه ها عضو شو دیگه ناز نکن ! !

اوکی من هر جا صدام بدرد بخوره هستم...خوبه؟
:31:

magik_boy
08-09-2007, 20:51
shayad be darde nevisandegi bekhoram

mahdi nba
08-09-2007, 21:50
نمی دونم چی بگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!
دوست من مهدی جان توی کدوم قسمت حالا می خوای باشی ؟ نیسنده یا گوینده !!!!
شما لطف داری عزیز .

فک کنم بدرد کنترل بخورم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی بازم حرف حرف شماست...:11:

e.khafan!
09-09-2007, 14:20
shayad be darde nevisandegi bekhoramدوست عزیز فارسی را پاس بدار . خوش اومدی یه پیغام برام بده .

مهدی جان ورودت رو تبریک می گم ( پیغاماتو چک کن .)

Doctor.Freeman
09-09-2007, 17:06
بینندگان عزیز . :19:
بنده دارم رو لوگوی امضاء کار میکنم .
در ضمن هر کی در مورد لوگو نظر و یا طرحی داره حتما بگه . شاید واسه امضاء بچه ها بدرد بخوره .
....
..
.
همه دست به دست هم بدیم P30Lough رو بالا ببریم :31:

amin-se
10-09-2007, 14:12
من میتونم نظر بدم ... مثلا بگم کارتون خوبه یا نه ؟!!!

e.khafan!
10-09-2007, 14:41
اونوقت باید بری تو گروه کنترل ؟! می ری؟! گذاشتم تو گروه کنترل ! تا شب هم برات پیغام می زنم .

javad_raouf_danger
10-09-2007, 16:26
جناب خفن شما قصد شروع عملیات رو نداری؟

NOOSHIN_29
10-09-2007, 16:58
بعضیا می خواستن سه شنبه شروع کنن:31:

e.khafan!
10-09-2007, 17:53
عزیزان چی کار کنم بعضیا هم قرار بود متنو تا دوشنبه بفرستن !!!!!! تسلیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ولی تا الان نه نمونه صدا ها رو دارم ( به جز سنم خانوم ) نه نویسنده البته یک گلشو داریم ( نوشین )ولی خیلی سخته نویسنده ها باید زیاد باشن با هم گروهی کار کنن ! من یه متن پیدا می کنم بزوردی ! باید برم حسابی بگردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جناب خفن شما قصد شروع عملیات رو نداری؟ چرا قصد دارم اما کلنگ شروع عملیاتو کی میزنه ؟! خودم بزنم !؟

javad_raouf_danger
10-09-2007, 18:32
چرا قصد دارم اما کلنگ شروع عملیاتو کی میزنه ؟! خودم بزنم !؟
خودت پیشنهاد کردی خودت هم بزن

Doctor.Freeman
10-09-2007, 19:53
بابا چقدر شما عجله دارید !!!
یکم صبر کنین خوب جا بیفتیم مسئولیت ها مشخص بشه . بعد شروع به کار کنیم :13:

.

تازشم کاره اولمون :46:
خیلی مهمه یعنی زمینه سازه بقیه کارها هستش . اگه اولی رو خراب کنیم واویلا . . .
- - - پس یه خورده صبر کنیم . بهتره - - - :27:

javad_raouf_danger
10-09-2007, 19:56
تازشم کاره اولمون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
خیلی مهمه یعنی زمینه سازه بقیه کارها هستش . اگه اولی رو خراب کنیم واویلا . . .
- - - پس یه خورده صبر کنیم . بهتره - - - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
موافق نیستم به نظر من اگه 10 تا کار اولمون هم خراب بشه طبیعیه
بالاخره باید تجربه کسب کنیم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
تازه :قرار نیست همه کارهامون رو که عرضه کنیم

e.khafan!
10-09-2007, 19:58
پست قبلی تایید می شه !

e.khafan!
10-09-2007, 19:59
راستی دکتر جون خبری از لوگو نشد !!! بعدشم قرار بود یک کرای بکنیا !

NOOSHIN_29
10-09-2007, 21:26
موافق نیستم به نظر من اگه 10 تا کار اولمون هم خراب بشه طبیعیه
بالاخره باید تجربه کسب کنیم....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](45).gif
تازه :قرار نیست همه کارهامون رو که عرضه کنیم
موافقم
حداقل یکی دوتا همین طوری درست کنیم ببینیم چی میشه

Doctor.Freeman
10-09-2007, 23:09
تــــــــــــــــــــــــ ـســــــــــــــلــــــــ ـــــــیم . :31:
__________________________________________________ ____________________
رو لوگو هم دارم کار میکنم . من به بقیه گفتم که اگه نظری در مورد لوگو دارین بدین و از هیچ کس خبری نشد . بابا ما هم انتظار داریم هــــــــــــا !!!! :41::19::41::19:

e.khafan!
10-09-2007, 23:13
تــــــــــــــــــــــــ ـســــــــــــــلــــــــ ـــــــیم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ ____________________
رو لوگو هم دارم کار میکنم . من به بقیه گفتم که اگه نظری در مورد لوگو دارین بدین و از هیچ کس خبری نشد . بابا ما هم انتظار داریم هــــــــــــا !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عزیزم شما اول لئگو رو بده ما هم نظر بدیم یه نمونه بزار ! البته من می گم به جای 0 یه اسمیلی بزار !!! بازم ممنون از لطفت ، اون کاری که گفتم راجع به صدا انجام ندادیا !

Doctor.Freeman
12-09-2007, 05:09
باسلام خدمت همگي . . .

درست كردن لوگو كارش تموم شده . آقايون و بانوان هر كي ميخواد اين لوگو رو بذاره جاي امضاش .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر هم در موردش نظري دارين بنده سراپا گوشم . بفرماييد/// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Doctor.Freeman
12-09-2007, 05:11
صداييي نميشنوم . ها ؟ نظري چيزي در موردش ندارين ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

NOOSHIN_29
12-09-2007, 10:56
دستت درد نکنه باحال شده

e.khafan!
12-09-2007, 11:51
خیلی قشنگ بود ولی الان دیگه نم تونم ببینمش !

Doctor.Freeman
13-09-2007, 02:30
دستت درد نکنه باحال شده

خواهش ميكنم . . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Doctor.Freeman
13-09-2007, 02:34
خیلی قشنگ بود ولی الان دیگه نم تونم ببینمش !

يعني چي ؟‌
مشكل از فايل منه ؟
يا از سيستم شما ؟
-
-
اگه از منه كه دوباره آپلود كردم فرستادم .
اگه از سيستم شمايه ( اگه كمكي از ما بر مياد بگين ) ....

.
.

راستي ديگه از بچه ها خبري نيست . كجا رفتن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي نمياد . . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

e.khafan!
13-09-2007, 02:38
درست شد ! یه اطلاعیه می زنم دوباره جمعشون می کنم ! راستی امضای منو پاک کردن ! نمی دونم واسه چی !
لوگو هم خیلی قشنگ شده !

amin-se
13-09-2007, 17:06
اونوقت باید بری تو گروه کنترل ؟! می ری؟! گذاشتم تو گروه کنترل ! تا شب هم برات پیغام می زنم .

آره . میرم ... هستم ... :8:

ONLY AHWAZ
14-09-2007, 02:42
يعني چي ؟‌
مشكل از فايل منه ؟
يا از سيستم شما ؟
-
-
اگه از منه كه دوباره آپلود كردم فرستادم .
اگه از سيستم شمايه ( اگه كمكي از ما بر مياد بگين ) ....

.
.

راستي ديگه از بچه ها خبري نيست . كجا رفتن ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي نمياد . . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و سلامي گرم خدمت Doctor.Freeman جان عزيز اميدوارم که حالت خوب باشه
راسيتش لوگوي شما عالي شده ولي حيف که ديگه نمي تونم ببينمش مثل اينکه لينکش خرابه:11:

Doctor.Freeman
15-09-2007, 05:20
و سلامي گرم خدمت Doctor.Freeman جان عزيز اميدوارم که حالت خوب باشه
راسيتش لوگوي شما عالي شده ولي حيف که ديگه نمي تونم ببينمش مثل اينکه لينکش خرابه:11:

دوباره آپلودش كردم . . . :31:
آخه چي كار كنم دقيقا تا حالا 6 بار آپلود كردم . اعصابم خورد شده با اين سايتهاي آپلود . . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو اين سايتها آپلود كردم همش مشكل داشتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ _________________
آنشا ا... اين يكي ديگه درسته . :27:

Doctor.Freeman
18-09-2007, 16:32
اين پست به دلايلي ويرايش شد .
از مسئولين ميخوام براي خراب نشدن تاپيك اين پستو پاكش كنند
.
با تشكر
Dr.Freeman

e.khafan!
18-09-2007, 18:32
این چه حرفیه ؟ به خدا من هنوز دنبال یه متنم .... دست اون لوگو هم بسیار زیبا بود .
ناراحت نباش ....

amin-se
18-09-2007, 19:37
من چــــــــــــــيكار كنم ؟؟ ؟؟؟

e.khafan!
18-09-2007, 20:03
سلام امین جان ، مگه گروه کنترل نبودی ؟ بعد از پیدا شدن متن ( اگر پیدا بشه خداکنه ) متن به شما برای نظر دادن و کنترل ارسال می شه ، بازم اگر توضیحات خواستی در خدمتم با پ.خ .
موفق باشی .

چاکر تمام بچه های پی سی مخصوصا Dr.freeman عزیز هم هستیم .

NOOSHIN_29
19-09-2007, 01:51
من شرمنده ام
نوشتن متن کار منه
ولی خیلی سخته
منم این روزا سرم یه کم شلوغه
ببخش ابی جان
ولی متنو که پیدا کردی برای تنظیم کردنش درخدمتم!

ONLY AHWAZ
19-09-2007, 02:02
و سلامي گرم خدمت اعضاي گروه p30 laugh :11::11:
بااجازه ي ابراهيم خان عزيز مي خواستم به نويسندگان اين گروه بگم که دوستان نويسنده من يه ايده ي باحالي دارم که فکر کنم فکر خوبي باشه:10::10::10::10:
من مي گم که يه کليپ صوتي درست کنيم که توش يه بيست سوالي باشه بين چند قوم :11::11::11::11:
فکر مي کنم باحال بشه

NOOSHIN_29
19-09-2007, 02:25
و سلامي گرم خدمت اعضاي گروه p30 laugh :11::11:
بااجازه ي ابراهيم خان عزيز مي خواستم به نويسندگان اين گروه بگم که دوستان نويسنده من يه ايده ي باحالي دارم که فکر کنم فکر خوبي باشه:10::10::10::10:
من مي گم که يه کليپ صوتي درست کنيم که توش يه بيست سوالي باشه بين چند قوم :11::11::11::11:
فکر مي کنم باحال بشه
ابی هم یه دفعه یه همچین پیشنهادی داده بود
ولی من متوجه منظورتون نمی شم
میشه بیشتر توضیح بدی؟

ONLY AHWAZ
19-09-2007, 02:47
میشه بیشتر توضیح بدی؟

و سلامي گرم خدمت نوشين خانوم عزيز
نوشين خانوم من اين ايده رو به ابراهيم عزيز دادم:11::11::11::11:
منظورم اين بود که گروه نويسنده ها يه متني بنويسن که مثلن يه 20 سوالي بين چند تا قوم که مثلن مجري يه سوال مي پرسه و شرکت کنندگان جواب ها و عکس العمل هايي از خودشون نشون مي دن که خنده دار ميشه :11::11::11::11::27::27::27::27:

Bob
19-09-2007, 10:49
ابی چی کار کنیییییم؟؟؟؟؟؟

e.khafan!
19-09-2007, 12:42
و سلامي گرم خدمت نوشين خانوم عزيز
نوشين خانوم من اين ايده رو به ابراهيم عزيز دادم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اين بود که گروه نويسنده ها يه متني بنويسن که مثلن يه 20 سوالي بين چند تا قوم که مثلن مجري يه سوال مي پرسه و شرکت کنندگان جواب ها و عکس العمل هايي از خودشون نشون مي دن که خنده دار ميشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخلصيم بااجازه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محمد جان ، عزیزم منم به نوشین گفته بودم که این ایده رو محمد داده .... سوء تفاهم شده من ایده شما رو برای خودم بر نداشتم . یعنی هیچ وقت این کار رو نمی کنم .

ابی چی کار کنیییییم؟؟؟؟؟؟سلام بابک جان ، تا حالا که چیزی پیدا نکردم ولی ....
فعلا زندگی کنیم تا ببینم می تونم یه متن کوتاه از تو انجمن پیدا کنم ؟.....

میشه بیشتر توضیح بدی؟سلام نوشین جان چه طوری ؟ اگر متن رو پیدا کردم برات می فرستم ....

ONLY AHWAZ
19-09-2007, 21:29
محمد جان ، عزیزم منم به نوشین گفته بودم که این ایده رو محمد داده .... سوء تفاهم شده من ایده شما رو برای خودم بر نداشتم . یعنی هیچ وقت این کار رو نمی کنم

و سلامي گرم خدمت ابراهيم خان گل گلاب :11::11::11::11:
دوست من بابا من خاک پاي شما و همه ي بروبچ p30 world و مخصوصا گروه p30laugh هم هستم:10::10::10::10::11::11::11::11:
بابا من که چيزي نگفتم به نوشين خانوم عزيز گفتم که با اجازه ي شما من اين فکرو کردم :11::11::11::11:
ابراهيم خان من واقعا متاسفم اگه شما ناراحت شديمنو ببخش:10::10::10::10::11::11::11::11::11::11::1 1::11:

javad_raouf_danger
22-09-2007, 06:46
سلام عزیزان من از سفرم برگشتم و گویا تو این 10 روز شما هیچ کار نکردید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگه از من کمکی بر میاد از این پس در خدمتم
در ضمن ابراهیم جان دلم واست تنگید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب فعلا بای

Ship Storm
23-09-2007, 08:15
عجب تاپیک باحالیه ندیده بودم
دمتون گرم برو بچ پایه سایت
انشاالله موفق باشین

L O V A B
23-09-2007, 14:57
دوستان خسته نباشید!

به نظر من بهترین و کم دردسر ترین سایت آپلود مدیا فایر هستش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Doctor.Freeman
24-09-2007, 04:52
دوستان خسته نباشید!

به نظر من بهترین و کم دردسر ترین سایت آپلود مدیا فایر هستش :

خيلي ممنون L O V A B جان . :31:

--
نمياي تو جمع بچه هاي P30Laugh ؟

L O V A B
26-09-2007, 13:18
خيلي ممنون L O V A B جان . :31:

--
نمياي تو جمع بچه هاي P30Laugh ؟
نه من استعداد این کارا رو ندارم:46:

ولی کلا" به طنز خیلی علاقه دارم...:11: راستی ممنون می شم من رو آرمین صدا کنی:20:

Doctor.Freeman
26-09-2007, 15:55
نه من استعداد این کارا رو ندارم:46:

خواهشا این حرفو نزن شما بشکه استعدادی ( بدون تعارف )

[/QUOTE] راستی ممنون می شم من رو آرمین صدا کنی:20:[/quote]

چشم . آرمین جان . از این به بعد ...

-- منم Ya3R

somayeh_63
10-10-2007, 22:15
این گروه تشکیل نشده منحل شد؟؟؟؟

javad_raouf_danger
11-10-2007, 10:13

فعلا که اینجوری نشون می ده

Doctor.Freeman
13-10-2007, 00:14

آره - 100%
اونم تقصير بچه هاست و هيچ بخاري از هيچ كس بلند نميشه ---

رييسمون آخرين پستي كه داده ماله دوره دايناسور هاي و كليه دليل ديگه كه باعث بشه كه حرف شما به اثبات برسه

e.khafan!
13-10-2007, 13:18
این اند بی انصافیه ...........

Ship Storm
13-10-2007, 14:37
جدا گروه تعطیل شد رفت؟!!!

javad_raouf_danger
13-10-2007, 16:16
جدا گروه تعطیل شد رفت؟!!!

این سوال رو باید ابراهیم جواب بده

e.khafan!
15-10-2007, 16:29
نه ، کی گفته تعطیل شده ؟ فقط بعضی از اعضاء به خواب زمستونی رفتن ، یه متن هست که Dr.freeman عزیز واسم فرستاده ، با این که طولانیه ولی خیلی قشنگه ، هنوزم هیچ کس جوابی برا من نفرستاده .....

Doctor.Freeman
27-10-2007, 23:55
گروه كه تعطيله . نميخواد به هم ديگه روحيه بدين . فقط براي اينكه تاپيك بالا بمونه . هر چند وقت يه بار 1 پست بدين :31::5: