ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ObsCure II

Oracle_Eldorado
05-09-2007, 22:49
با سلام .
من امروز رفتم فروشگاه بازی ها بعد که از فروشنده پرسیدم بازی های جدید چی داره میاد از بین چند تا اینو به من معرفی کرد . در مورد اطلاعات ببخشید من هیچ اطلاعی از این بازی ندارم . فقط خواستم این تاپیک رو بزنم تا از داستان و .... مطلع بشم . نتایج بعد از 1 ساعت وبگردی :

Publisher: Playlogic

Developer: Playlogic

Genres: Adventure

تریلری رسمی از این بازی در سایت You Tube :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم 3 تا Screen Shot از این بازی :

امیدوارم اطلاعات کافی باشه . در مورد داستان گرافیک ببخشید من چیزی نمیدونستم وگرنه حتما واستون میزاشتم .

توجه : ببخشید اگه عکس ها رو به صورت لینک گذاشتم . چون اگه بزرگ میزاشتم هم نظم صفحه به هم میریخت ، هم صفحه دیر بالا میومد

Stream
05-09-2007, 23:40
من بازی ورژن قبلی بازی رو 2000 بار تموم کردم خیلی بازی جالبی بود. این نسخه هم اگه به خوبی قبلی باشه خیلی عالیه !

Oracle_Eldorado
06-09-2007, 02:16
به نظر جالب میاد . میشه یکمی از بازی بگی ؟ مثلا در مورد داستان بازی ؟

Stream
06-09-2007, 03:08
داستان تو یه مدرسه اتفاق میفته. یه سری موجود ترسناک به همکاری مدیر مدرسه وارد مدرسه میشن و یه روز چند تا از دانش آموزها توی مدرسه تا دیر وقت میمونند تا وقتی که این موجودات میان بیرون و ...
ما نقش 5 تا دانش آموز رو داریم که میتونیم بین اونها انتخاب کنیم که کی باشیم و هر لحظه میشه عوض کرد. در حین بازی ممکنه چند نفر از دانش آموزها کشته بشن و ما مجبوریم با بقیه ادامه بدیم. گرافیک بازی اولش خیلی خوب بود برای 3 سال پیش البته تصاویر از پیش رندر شده بودن پس سیستم خیلی قوی ای نیاز نداره!

علیرضا
06-09-2007, 10:28
من تو نسخه اولیش یه جا گیر کردم.... خیلی طول کشید و درست نشد .... حیف پاکش کردم!
ولی بازی قشنگی بود !
دوست دارم یه بار دیگه بازی کنم.

Rock Magic
06-09-2007, 10:35
یادش بخیر منم دو سال پیش این بازی رو کردم ولی نمیدونم ورژن یکش بود یا دو ...داستانش این طور بود که چند تا دانش آموزن که تو یه مدرسه گیر میکنن ..مدرسه هم پر از جک و جونور..من یه جا این بازی گیر کردم هر کاری کردم نتونستم ردش کنم ...از اون موقع به بعد بی خیال بازی شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!همونجایی که باید یه دری رو باز کنی که رمز داره قفلش قدیمیه...تقریبا وسطای بازی بود فکر کنم.ولی خدایی داستانش حرف نداشت.

rsh
06-09-2007, 17:22
منکه اثری ازین بازی تو ارومیه ندیدم اما اگه بیاد شاید بخرم
فعلا که تو بازار نیامده

Oracle_Eldorado
06-09-2007, 18:23
داستان تو یه مدرسه اتفاق میفته. یه سری موجود ترسناک به همکاری مدیر مدرسه وارد مدرسه میشن و یه روز چند تا از دانش آموزها توی مدرسه تا دیر وقت میمونند تا وقتی که این موجودات میان بیرون و ...
ما نقش 5 تا دانش آموز رو داریم که میتونیم بین اونها انتخاب کنیم که کی باشیم و هر لحظه میشه عوض کرد. در حین بازی ممکنه چند نفر از دانش آموزها کشته بشن و ما مجبوریم با بقیه ادامه بدیم. گرافیک بازی اولش خیلی خوب بود برای 3 سال پیش البته تصاویر از پیش رندر شده بودن پس سیستم خیلی قوی ای نیاز نداره!
ممنون . اگه برم بگيرم 1 و 2 رو ميگيرم !

منکه اثری ازین بازی تو ارومیه ندیدم اما اگه بیاد شاید بخرم
فعلا که تو بازار نیامده

دوست عزيز از اول اين هفته جديد وارد بازار ميشه .

hosein1756
28-09-2007, 13:02
من تو 2 گیر کردم اگه کسی اینو بازی کرده لطفا کمک کنه

Stream
28-09-2007, 13:05
بابا کجای کار هستین من الان دارم 2 رو بازی می کنم .obscure 2 . اینبار بحث فرق میکنه واقعا این بازی در مقایسه با 1 تغییر کرده توپ و خفنتیک شده . عالیه نگرفتی سریع برو بگیر حال کن باش .
دوست عزيز تاريخ بحث ها رو نگاه كن. اون موقع هنوز بازي منتشر نشده بود.
من بازي رو تموم كردم...

@R3Z
28-09-2007, 13:30
چه سیستمی میخواد؟؟

Mr.K2
28-09-2007, 13:42
من هم یه بار 1 رو تموم کردم...کلی هم صفا کردم...خیلی خیلی داستان قشنگی داره....

یه استرس خاصی هم داره...

گرافیکشم خوب بود و روی سیستم من راحت اجرا شد....

حالا 2 رو نمیدونم...چه سیستمی میخواد/؟؟

Oracle جان شما هم اگر هنوز بازی نکردی حتما همون 1 و 2 رو با هم بگیرید....

sarvi_kh
29-09-2007, 03:30
win xp or 2000
p4 1.4 GHz
512 mb ram
128 mb vga
3.5 gb free hard space

اینم مشخصاتی هست که سیستم برای ورژن 2 بازی نیاز داره شماره 2 از یک کمی سخت تره

mohamad.hejazi
29-09-2007, 15:53
سلام.
تو مرحله ی 2,اونجایی که زنه میاد پشت در و در رو میبنده.....بعدش کسی میدونه باید چیکار کرد؟!!

Mr.K2
29-09-2007, 23:13
win xp or 2000
p4 1.4 GHz
512 mb ram
128 mb vga
3.5 gb free hard space

اینم مشخصاتی هست که سیستم برای ورژن 2 بازی نیاز داره شماره 2 از یک کمی سخت تره

ایول پس به سیستم من میخوره....

sus2
04-10-2007, 13:53
آقایون محترم من در اول بازی سری دومش در قبرستان گیر کردم تو اونجا که می رم محیط بازی هی میپره درست نمی فهمم چی میشه لطفا کمکم کنید:41::41::41:

amir-vampire
04-10-2007, 16:44
مرحله اول بازی Obscure2 گیر کردم !!! آقا اون تیکه از بازی که با چوب بیسبال اون مجسمه ها رو میشکنی و دو تا تابلو رو می خونی بعدش باید کجا بری ؟؟
چند تا مجسمه هست که هر چی ضربه می زنم نمیشکنن تا راهم باز شه..

Stream
04-10-2007, 19:54
سلام.
تو مرحله ی 2,اونجایی که زنه میاد پشت در و در رو میبنده.....بعدش کسی میدونه باید چیکار کرد؟!!
باید بری توی اتاقی که میز بیلیارد ها هستن. یه گاوصندوق رمز دار روی دیواره که رمزش 1873 هست. توش یه اسلحه است. وقتی گرفتیش بهت حمله میشه.

مرحله اول بازی Obscure2 گیر کردم !!! آقا اون تیکه از بازی که با چوب بیسبال اون مجسمه ها رو میشکنی و دو تا تابلو رو می خونی بعدش باید کجا بری ؟؟
چند تا مجسمه هست که هر چی ضربه می زنم نمیشکنن تا راهم باز شه..

توضیح بیشتر !!

amir-vampire
04-10-2007, 21:29
دقیقا همون جایی که یک دفعه بیدار میشی می بینی شب هست و دم یک رود خونه هستی .اول بازی دیگه.یه توضیح مختصر اگه در مورد همون مرحله اول بدی ممنون می شم.

Stream
04-10-2007, 21:36
دقیقا همون جایی که یک دفعه بیدار میشی می بینی شب هست و دم یک رود خونه هستی .اول بازی دیگه.یه توضیح مختصر اگه در مورد همون مرحله اول بدی ممنون می شم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

RAMINET
05-10-2007, 12:20
virjil جان حق با شما بود با تغییر فرمت درایو به ntfs مشکل کمبود جا برای بازی حل شد
ممنون

bayern
05-10-2007, 20:19
سلام
من تو اون قسمتی گیر کردم که باید 3 تا کلید برای اون گاو صندق داخل بیمارستان پیدا کنم ولی من 2 تا بیشتر پیدا نکردم اون یکی کلید کجاست
یکی از کلیدها بالای کمد بود..یکی زیر تخت یکی از بیمارها ...اون یکی کجاست

لطفا کمکم کنید

mahdejan
05-10-2007, 20:55
با سلام من تو سیو 9 بازی گیر کردم همون جا که جلوی در بیمارستان باید در رو ببندی ولی در که به نیمه میرسه یه غول میاد و در رو دوباره باز میکنه و دختره رو میگیره من که نتونستم ردش کنم تا میام بجنبم دختره میمیره اگه میشه کمک کنید؟

mahdejan
05-10-2007, 21:00
سلام
من تو اون قسمتی گیر کردم که باید 3 تا کلید برای اون گاو صندق داخل بیمارستان پیدا کنم ولی من 2 تا بیشتر پیدا نکردم اون یکی کلید کجاست

لطفا کمکم کنید

زیر یه تخت رو بگرد یعنی توی اتاق یکی از بیمارها باید با اسپیس تخت رو هل بدی دست چپ کلید زیرشه تازه باید الان 5 تا داشته باشی از اون کلیدها یکی دیگشهم رو یه کمد هستش که با کمک یارت میاریش پایین توی اون گاوصندوق یه تفنگ برقی هستش

mahdejan
05-10-2007, 21:03
اینم ترینرش البته هنوز تستش نکردم

sus2
05-10-2007, 23:17
می بخشید من یه سوالی کردم خدمتتون جواب ندادید یه بار دیگه هم می پرسیم من در اون قسمت که از خواب بیدار میشه تو قبرستون اون مجسمه های اولی رو می شکنه ولی بعدییا رو نمی شکنه هر کاری کردم نشد لطفا راهنمایی کنید ممنون

mohamad.hejazi
06-10-2007, 12:29
[QUOTE=Virgil;1669432]باید بری توی اتاقی که میز بیلیارد ها هستن. یه گاوصندوق رمز دار روی دیواره که رمزش 1873 هست. توش یه اسلحه است. وقتی گرفتیش بهت حمله میشه.
سلام.
اقا دستت درد نکنه مشکلم حل شد.:11:

RAMINET
07-10-2007, 10:24
سلام به همه دوستان عزیز:بچه ها من در یک قسمت بازی آب اس کیور2 گیر کردم لطفا بگین چه کار کنم؟تقریبا یکم که از اول بازی میگذره و با دو نفر از افراد وارد جنگل میشم و ماشین له شده رو که به پرتگاه افتاده پیدا میکنم بعد با دختره از سوراخ یک دیوار وارد محوطه بیمارستان میشم که دو تا ماشین آمبولانس هم توش هست در این قسمت دیگه نمیدونم چه کار باید بکنم!راستش در قسمتی از این محوطه بر روی دیوار لبه هائی وجود داره که اون پسره میتونه بپره و لبه ها رو بگیره ولی بعدش هر کار که میکنم و دکمه بالا رفتن رو هر چی میزنم دیگه از لبه ها بالا نمیره و بعد از چند ثانیه میوفته پائین!!دیگه فکرم به جائی نمیرسه شما بگین چه کار کنم چجوری برم از دیوار بالا؟!!ممنون

RAMINET
07-10-2007, 10:27
می بخشید من یه سوالی کردم خدمتتون جواب ندادید یه بار دیگه هم می پرسیم من در اون قسمت که از خواب بیدار میشه تو قبرستون اون مجسمه های اولی رو می شکنه ولی بعدییا رو نمی شکنه هر کاری کردم نشد لطفا راهنمایی کنید ممنون

عزیزم شما با اون چوب بیس بال که داری باید به مجسمه ها اینقدر ضربه بزنی تا بشکنند همین بعدش میری از سوراخ پایین و...

Optimus Prime
07-10-2007, 11:21
سلام به همه دوستان عزیز:بچه ها من در یک قسمت بازی آب اس کیور2 گیر کردم لطفا بگین چه کار کنم؟تقریبا یکم که از اول بازی میگذره و با دو نفر از افراد وارد جنگل میشم و ماشین له شده رو که به پرتگاه افتاده پیدا میکنم بعد با دختره از سوراخ یک دیوار وارد محوطه بیمارستان میشم که دو تا ماشین آمبولانس هم توش هست در این قسمت دیگه نمیدونم چه کار باید بکنم!راستش در قسمتی از این محوطه بر روی دیوار لبه هائی وجود داره که اون پسره میتونه بپره و لبه ها رو بگیره ولی بعدش هر کار که میکنم و دکمه بالا رفتن رو هر چی میزنم دیگه از لبه ها بالا نمیره و بعد از چند ثانیه میوفته پائین!!دیگه فکرم به جائی نمیرسه شما بگین چه کار کنم چجوری برم از دیوار بالا؟!!ممنون
وقتی که رفتی روی لبه ها بعد خودتو باید برسونی کنارشون تا بتونه بپره لبه کناری یهنی جمله Jump to Sideways یه همچین چیزی میاد بعد بهت حمله می کنن که لبه ای که روش هستی خراب میشه میوفتی لبه پایینی و...

RAMINET
07-10-2007, 22:57
دوستان من دقیقا در این شکل گیر کردم هرچی با سرعت و پشت سر هم f رو هم میزنم که بالا بره ولی زود میوفته دیگه دارم کلافه میشم!!!!!!
لطفا یا کمکم کنید یا save دقیقا بعد از این مرحله رو برام یزارین
ممنون

mahdejan
08-10-2007, 00:37
من بازی رو بردم یه جایی که فکر کردم تموم شده سیو 18 چون نام سازندههاش رو نشون می داد اما بعدش باز بازی ادامه داره بدون ترینر حال بازی بیشتره ولی برای بعضی از دوستان کمی لازمه اینم ترینر بازی که تست شده

اینم سیوهای خودم

فقط کافیه تو My Documents از پوشه سیو بازی یه فایل پشتیبان بگیرین بعد این رو تو My Documents اکستراکت کنین

sus2
08-10-2007, 13:47
آقایون می بخشید من بازی رو نمی تونم سیو کنم و در My Documents هم پوشه ای برای سیو نیست لطفا راهنمایی کنید

shahinsoft
08-10-2007, 15:17
من تو یه مرحله از بازی گیر کردم
اونجایی که هر چهار نفر هستن یه پرفسور هم هست یه چیزی هم شبیه آمپول میده
بعد وارد یه اتاقی میشم که یه پرژکتور هم داره و اینور و انور می چرخونم ولی نمیتونم کاری بکنم. لطفا کمک کنین.

shahinsoft
08-10-2007, 17:49
با سلام من تو سیو 9 بازی گیر کردم همون جا که جلوی در بیمارستان باید در رو ببندی ولی در که به نیمه میرسه یه غول میاد و در رو دوباره باز میکنه و دختره رو میگیره من که نتونستم ردش کنم تا میام بجنبم دختره میمیره اگه میشه کمک کنید؟
منم دقیقا همین جا گیر کردم.مشکل قبلیم حل شد

sus2
08-10-2007, 21:51
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]می بخشید من اینجا گیر کردم لطفا راهنمایی کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ents%5CMy%20Pictures

Oracle_Eldorado
08-10-2007, 22:21
ببخشید میشه یکمی از جزییات این بازی جدید بگید ؟ امروز خواستم بگیرم گفتم یه وقتی بازی الکی نباشه .

mahdejan
08-10-2007, 23:46
من تو یه مرحله از بازی گیر کردم
اونجایی که هر چهار نفر هستن یه پرفسور هم هست یه چیزی هم شبیه آمپول میده
بعد وارد یه اتاقی میشم که یه پرژکتور هم داره و اینور و انور می چرخونم ولی نمیتونم کاری بکنم. لطفا کمک کنین.

وقتی هر 4 نفر با هم هستید دو تا پسر ها رو انتخاب کن بد برو رو نور افکنه اسپیس رو بزن بچرخون طرف بلندگو که یه لکه سیاه روشه بعد اسپیس رو نگه دار تا لکه سیاهه نمونه بعد می ری پایین و بلند گو رو میبری زیر اون یکی نور افکن البته دو سه تا زامبی میان بعد با پسر اکروباتبازه میری بالا و نور افکن دیگه رو رو اونیکی لکه که رو دره میندازی و اسپیس بعد می ری در رو باز میکنی

mahdejan
08-10-2007, 23:51
بچه ها بازی تموم شد اینم سیو تا آخرین مرحله

خدایش بازی سرحالی بود ولی به کامل بودن نسخه شماره یکش نمیرسید راستی یه خبر دیگه اینکه بازی آخرش تموم نمیشه و احتمالا نسخه سومی در راه است به امید بازی کردن نسخه سوم بای بچه ها

RAMINET
11-10-2007, 21:16
دوستان من دقیقا در این شکل گیر کردم هرچی با سرعت و پشت سر هم f رو هم میزنم که بالا بره ولی زود میوفته دیگه دارم کلافه میشم!!!!!!
لطفا یا کمکم کنید یا save دقیقا بعد از این مرحله رو برام یزارین
ممنون

دوستان پس مشکل من رو حل نمیکنید
لطفا کمک کنید

Oracle_Eldorado
12-10-2007, 12:21
لطفا کمک کنید

دوست عزیز اگه اجازه بدی که من بازی رو خریداری کنم 100% کمکت میکنم .

RAMINET
12-10-2007, 19:13
دوست عزیز اگه اجازه بدی که من بازی رو خریداری کنم 100% کمکت میکنم .

ممنونم:11:

adame_haji
14-10-2007, 09:39
من بازی رو تموم کردم .
نوشته های سازندش اومد و دوباره بازی ادامه پیدا کرد. البته ایندفعه بدون اسلحه . تا میرسه به یه در که دو تا Medalion میخواد . اونجا باید مدالیون هار رو بچرخونی . من رمز یکیشون رو از یه سایت آلمانی گیر آوردم . اون یکی رو کسی میدونه چجوریه ؟

یا علی

adame_haji
14-10-2007, 10:09
آخ جون مشکلم حل شد.
من دیگه تو این تاپیک نمیام .

اینم راه حل دومیش :

اینم راه حل آسانسوز بیمارستان :

یاعلی

harch
21-10-2007, 08:24
من تو حیات بیمارستان گیر کردم تا در و می خوام ببندم یه غول می یاد و دختررو مکشه .کمک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

harch
21-10-2007, 08:24
من تو حیات بیمارستان گیر کردم تا در و می خوام ببندم یه غول می یاد و دختررو مکشه .کمک

harch
21-10-2007, 08:28
کمک..............................کمک........ ......................کمک...................... .......کمک..................کمک

amirarsenal
21-10-2007, 20:12
من تو حیات بیمارستان گیر کردم تا در و می خوام ببندم یه غول می یاد و دختررو مکشه .کمک

باید خیلی سریع چرخ کنار در رو بچرخونی تا در بسته بشه
اگه با دسته بازی میکنی با انالوگ خیلی راحت میتونی اینکار رو بکنی

amirarsenal
21-10-2007, 20:17
لطفا کمک کنید
عزیز جان به نظر من اگه با دسته انالوگ بازی کنی خیلی بهتره
چون این جای که میگی اصلآ کاری نداره که گیر کردی
فقط لازم یه دکمه رو تند تند بزنی! همین

Omid_Sadeghvand
23-10-2007, 10:33
عجب بازي بود من كه حال كردم...فكر كنم ادامه داشته باشه شايد قسمت سوم هم بسازن....صحنه هاي ترسناك زياد داره.

bayern
23-10-2007, 11:03
سلام

تازه یک درب هست که با کارت باز میشه

leon scott kendy
24-10-2007, 12:00
سلام من تو نسخه 2 این بازی گیر کردم اونجایی که بعد از دختر پسره اولی میری تو یک خونه که توش پارتی هست بعد از شیشه می روی تو طبقه دوم بعد یک دختره می آید می گوید دوست پسرم رو کشتن و خونی هست اونجا باید چی کار کنم رفتم 2 تا کلید پیدا کردم به هیچ دری هم نمی خوره بعد نمی دونم اون دره کامپیوتری رو چه جوری باز کنم و اون قابسندوق رو تو اون اتاقه هم سیو کردم لطفا کمک

alireza_goodboy_20
24-10-2007, 13:08
سلام من هم اين بازي رو انجام دادم ولي توي بيمارستان 1 در هست كه رمز ميخواد كي رمزشو بلده لطفا بگيد

max_3d
25-10-2007, 01:16
سلام من هم اين بازي رو انجام دادم ولي توي بيمارستان 1 در هست كه رمز ميخواد كي رمزشو بلده لطفا بگيد
عزیزم کد در اینه 0108

Morteza4SN
25-10-2007, 10:49
سلام من تو نسخه 2 این بازی گیر کردم اونجایی که بعد از دختر پسره اولی میری تو یک خونه که توش پارتی هست بعد از شیشه می روی تو طبقه دوم بعد یک دختره می آید می گوید دوست پسرم رو کشتن و خونی هست اونجا باید چی کار کنم رفتم 2 تا کلید پیدا کردم به هیچ دری هم نمی خوره بعد نمی دونم اون دره کامپیوتری رو چه جوری باز کنم و اون قابسندوق رو تو اون اتاقه هم سیو کردم لطفا کمک

براي ديدن اون كد بايد بعد از وارد شدن از پنجره با زدن كليد تب كيبورد كنترل دختره را در دست بگيريد و روي ميزي كه يك چراغ مطالعه روش هست را با او ببينيد تا كد روي ميز رو بخونه و شما باهاش تفنگي رو كه در سالن بيليارد داخل يك گاوصندوق رمزدار هست به دست بياريد ....

راستي براي رفتن به سالن بيليارد بايد شيشه يكي از درهاي اون راهرو را بشكنيد ، ته راهرو بود فكر كنم !

leon scott kendy
25-10-2007, 10:56
براي ديدن اون كد بايد بعد از وارد شدن از پنجره با زدن كليد تب كيبورد كنترل دختره را در دست بگيريد و روي ميزي كه يك چراغ مطالعه روش هست را با او ببينيد تا كد روي ميز رو بخونه و شما باهاش تفنگي رو كه در سالن بيليارد داخل يك گاوصندوق رمزدار هست به دست بياريد ....

راستي براي رفتن به سالن بيليارد بايد شيشه يكي از درهاي اون راهرو را بشكنيد ، ته راهرو بود فكر كنم !

مجکر دوست من راستی من مال پی اس تو رو دارم خودم می دونم با چه دکمه ای درست می شود ناراحت نشی با لحن بدی گفتم ببخشید ولی خیلی مجکرم اگه جایی دیگر گیر کردم از شما کمک می خواهم مجکر دوست من

moslem.b
27-10-2007, 17:04
من پشت يه دري گير کردم که دوتا کارت ورود مي خواد يکيش پيش تخت يه بيمار بود اون يکي کجاست ؟
اينم عکسش

leon scott kendy
29-10-2007, 11:33
من پشت يه دري گير کردم که دوتا کارت ورود مي خواد يکيش پيش تخت يه بيمار بود اون يکي کجاست ؟
اينم عکسش

او بله من هم همین جا گیر کردم یه در هست تو بیمارستان دو تا کارت می خواهد ولی ما یک دونه داریم نمی دونیم باید چی کار کنیم کسی نبود راستی تو نسخه دو الوووووووووووو

moslem.b
29-10-2007, 14:44
<p>

<p>ببین یادت هست وقتی سکانس بیمارستان میخواست شروع بشه . دختره و پسره با هم از توی پنجره اومدن توی بیمارستتان و با دوستشون از طریق بیسیم صحبت کردن ؟</p>
<p>میری همون جا یه در هست یه چوب گلف در و میشکنی و میری تو و کارتو بر میداری . </p>
<p>بعد یه کارتو بده دوستت و یکیشم دست خودت . بعد با هم دیگه کارتو میکشید . </p>
<p>&nbsp;</p>
<p>یا علی</p>

به نقل از adame_haji

moslem.b
29-10-2007, 14:46
ببين يادت هست وقتي سکانس بيمارستان ميخواست شروع بشه . دختره و پسره با هم از توي پنجره اومدن توي بيمارستتان و با دوستشون از طريق بيسيم صحبت کردن ؟
ميري همون جا يه در هست يه چوب گلف در و ميشکني و ميري تو و کارتو بر ميداري .
بعد يه کارتو بده دوستت و يکيشم دست خودت . بعد با هم ديگه کارتو ميکشيد .

به نقل از adame_haji

Morteza4SN
29-10-2007, 19:32
نوشته شده توسط adame_haji
ببين يادت هست وقتي سکانس بيمارستان ميخواست شروع بشه . دختره و پسره با هم از توي پنجره اومدن توي بيمارستتان و با دوستشون از طريق بيسيم صحبت کردن ؟
ميري همون جا يه در هست يه چوب گلف در و ميشکني و ميري تو و کارتو بر ميداري .
بعد يه کارتو بده دوستت و يکيشم دست خودت . بعد با هم ديگه کارتو ميکشيد .

ممنون دوست عزيز از راهنمايي تون.

اين رو هم بگم كه كليد سوم هم تو قفسه اي است كه بعد از خراب شدن ديوار تو همون اتاق قابل دسترسي ميشه.

Porya66ps
29-10-2007, 23:33
اگه میشه یه دوستی محبت کنه و سیو جایی رو که کلا تو بازی میشه برای دومین بار سیو کردو به من بده ممنون میشم (بعد از اتاق بیلیارد که برای بار اول میشه سیو کرد)
نمیدونم بازی روی سیستم من چشه ! وقتی که در اون اتاق بیلیارد سیو می کنم و میام برم نزدیک در کلا از بازی میاد بیرون ! ارور میده ! ارور گرافیکی هم نیست چون بازی به خوبی اجرا میشه (هر دی وی دی گرفتم اینطور بوده)

هر کی این کارو انجام بده این محبتش از یادم نمیره
ممنون

Porya66ps
30-10-2007, 00:05
اونجایی که بعد از دختر پسره اولی میری تو یک خونه که توش پارتی هست بعد از شیشه می روی تو طبقه دوم بعد یک دختره می آید می گوید دوست پسرم رو کشتن و خونی هست
(سیو بعد از اتاق بیلیارد که برای بار اول میشه توش سیو کرد)
ممنون

harch
30-10-2007, 10:56
نشد دختره مزاحمه

Morteza4SN
30-10-2007, 11:47
اگه میشه یه دوستی محبت کنه و سیو جایی رو که کلا تو بازی میشه برای دومین بار سیو کردو به من بده ممنون میشم (بعد از اتاق بیلیارد که برای بار اول میشه سیو کرد)
نمیدونم بازی روی سیستم من چشه ! وقتی که در اون اتاق بیلیارد سیو می کنم و میام برم نزدیک در کلا از بازی میاد بیرون ! ارور میده ! ارور گرافیکی هم نیست چون بازی به خوبی اجرا میشه (هر دی وی دی گرفتم اینطور بوده)

ممنون

اين سيو قسمت بعدي هست ! چون از سيو سالن بيليارد قبل از گرفتن اسلحه و رد شدن از دختره استفاده كرده بودم اين يكي رو كه مال قسمت بعدشه برات آپلود كردم :

موفق باشي

Porya66ps
30-10-2007, 14:50
دوست عزیز خیلی خیلی ممنونم من بیشتر توی پرو اولوشن ساکر فعالیت دارم هر در خواستی داشتی در خدمتم

Porya66ps
30-10-2007, 14:52

Porya66ps
01-11-2007, 23:38
خداییش بازیش یکه

Viren
02-11-2007, 01:37
سلام

بازی بسیار قشنگی هست.من 1 و 2 رو تموم کردم.کسایی که گیر میکنن احتمالا 1 رو بازی نکردند.اگه 1 رو بازی کنید آسان میشه

راستی نمیدونم چرا این اتفاقات ترسناکه در مکان های
آموزشی رخ میده.
شما ره 1 در دبیرستان
شماره 2 در دانشگاه
شماره 3 هم حتما در اداره آموزش و پرورش!!!

علیرضا
02-11-2007, 21:44
سلام بچه ها .
از بخت بد من یک ماه اخیر با سیستمم دردسر داشتم.
الان هم رفتم و Obscure II رو خریده ام.

بازی خیلی باحالی به نظر می رسه و اونطور که شماها تعریفشو کردید پس یقیناً بازی باحالیه !!

فقط اومدم بگم که در آینده مزاحمتون می شم برای کمک !

leon scott kendy
03-11-2007, 11:08
سلام گفتم این بازی رو باسهی پی اس تو دارم می گم باسهی کامپیوترش چند تا سی دی هست و چه گرافیکی و رم این چیز ها احتیاج داره بگید شاید باسهی کامپیوتر هم گرفتم

amirk
03-11-2007, 21:08
من تو حیاط بیمارستان گیر کردم تا در و می خوام ببندم یه غول می یاد و دختر رو میکشه.
هر کار می کنم دره زود بسته نمیشه. اگه میشه کمکم کنید.

Morteza4SN
04-11-2007, 15:20
amirk من تو حیاط بیمارستان گیر کردم تا در و می خوام ببندم یه غول می یاد و دختر رو میکشه.
هر کار می کنم دره زود بسته نمیشه. اگه میشه کمکم کنید.

من خودم اين قسمت رو با كيبرد نتونستم رد كنم ولي با دسته و آنالوگ اون به راحتي رد شد !

از اونجا كه چند نفر اينجا گير كرده بودن سيو قسمت بعدي رو كه داخل بيمارستان زدم و بايد ديناميت درست كنيد براتون آپ كردم ، ديناميت رو كه درست كرديد بريد جلو در ورودي و ديوار آجري رو خراب كنيد و ....

اينم از سيو :

kissyou
05-11-2007, 14:05
bebakhshid man avalin bazi vaght ba oon pesare vadokhtare ke moohash talayeeye hastam oon ghesmati ke mogoode ke chaghe hamle mikone hva mikoshimesh baad az oon vaghti mikham beram tooye dare jelooyee bazi error mide myad boroon mige obscure2.exe moshkel dare mishe lotfan rahnamayee konid

Porya66ps
05-11-2007, 14:26

منم مثل شما همین مشکل رو داشتم ولی سیو مرحله بعدشو به کمک یکی از همین دوستان این تاپیک گیر :10:آوردم و تا آخر بازی دیگه مشکلی پیدا نکردم (دقیقا معلوم نیست کجا رو میگی فارسی بنویس شاید بتونیم کمکت کنیم)

علیرضا
05-11-2007, 21:12
پسر ! من ديشب تو حياط بيمارستان سرويس شدم !!!
دكمه ي Space كي بردم به نقطه ي ذوب رسيد !!

دو تا عرض داشتم :

اوليش :
Jun مرد !
چيكار كنم ؟
اون اول نه ... اون اول از دست اون غول گنده و بيريخت نجاتش دادم و از پنجره افتاد پايين .... تو قسمت بعدي مرد.
تو همون ساختمونه كه از طريق دوربين مدار بسته كنترلش مي كردي.
ببينم اين اتفاق جزء داستانه يا ميشه جلوش رو گرفت ؟

دوميش :
Mei هم مرد !!!!
چيكار كنم بابا من نميتونم بشينم ببينم شخصيت هاي بازي همشون پرپر ميشن.
Kenny كشتش . نميشه جلوي اين اتفاق رو گرفت ؟

از دست دادن اين خواهران دوقلو خيلي سخت بود.
ممنون.

Morteza4SN
06-11-2007, 10:42
پسر ! من ديشب تو حياط بيمارستان سرويس شدم !!!
دكمه ي Space كي بردم به نقطه ي ذوب رسيد !!

دو تا عرض داشتم :

اوليش :
Jun مرد !
چيكار كنم ؟
اون اول نه ... اون اول از دست اون غول گنده و بيريخت نجاتش دادم و از پنجره افتاد پايين .... تو قسمت بعدي مرد.
تو همون ساختمونه كه از طريق دوربين مدار بسته كنترلش مي كردي.
ببينم اين اتفاق جزء داستانه يا ميشه جلوش رو گرفت ؟

دوميش :
Mei هم مرد !!!!
چيكار كنم بابا من نميتونم بشينم ببينم شخصيت هاي بازي همشون پرپر ميشن.
Kenny كشتش . نميشه جلوي اين اتفاق رو گرفت ؟

از دست دادن اين خواهران دوقلو خيلي سخت بود.
ممنون.

حالا حياط بيمارستان كه خوبه ، برو جلوتر يه جا هست كه بايد يه جعبه رو بلند كني بزاري رو يكي ديگه ، اينجا احتمالا خودتون به نقطه ذوب مي رسيد !

سخت بود ؟ به! من كه كلي حال كردم! مردن اينها هم جزء بازي هست چون من هم زياد ور رفتم نتونستم كاري بكنم .

علیرضا
06-11-2007, 11:03
حالا حياط بيمارستان كه خوبه ، برو جلوتر يه جا هست كه بايد يه جعبه رو بلند كني بزاري رو يكي ديگه ، اينجا احتمالا خودتون به نقطه ذوب مي رسيد !

سخت بود ؟ به! من كه كلي حال كردم! مردن اينها هم جزء بازي هست چون من هم زياد ور رفتم نتونستم كاري بكنم .

اون قسمت هم رد کردم , درسته نزدیک بود خودم به نقطه ی ذوب برسم !!:31:

سخت نبود , فقط بد قلق بود ( کمی ) و اون دکمه زدن هاش خیلی بی پایه و اساس بود : تند تر می زدی بیشتر بازیش می گرفت:13:

moslem.b
06-11-2007, 12:03
من اونجایش گیر کردم که سه تا مجسمه هستن رو دو تا شون باید صلیب بزاری بعد به ترتیبشون کنی

ترتیبشون باید چجوری باشه ؟

علیرضا
06-11-2007, 18:36
من تو اون قبرستونه گیر کردم که باید از سوراخ اون صلیبه نگاه کنی و نفر دیگه باید بره و سنگ قبر ها رو به ترتیب بالا و پایین کنه .
خیلی ناجوره!! چجوری ردش کنم ؟ ترتیبش چیست دوستان ؟

Morteza4SN
07-11-2007, 10:31
من تو اون قبرستونه گیر کردم که باید از سوراخ اون صلیبه نگاه کنی و نفر دیگه باید بره و سنگ قبر ها رو به ترتیب بالا و پایین کنه .
خیلی ناجوره!! چجوری ردش کنم ؟ ترتیبش چیست دوستان ؟

لازم نيست از صليب نگاه كني ! شما قبلا يه عكس پيدا كردي كه طبق اون بايد بري و قبرهايي كه قسمتي از اين عكس روشونه رو بالا بياري ؛ پس همه قبرها رو يك بار ببر پايين و بعد فقط قبرهايي كه شكل روشون تو عكس هست رو بالا بيار ، راستي عكس رو پيدا كردي ؟‌ فكر كنم به جورچين بود كه دختره جمعش ميكرد و ....

اون قسمت هم رد کردم , درسته نزدیک بود خودم به نقطه ی ذوب برسم !!

سخت نبود , فقط بد قلق بود ( کمی ) و اون دکمه زدن هاش خیلی بی پایه و اساس بود : تند تر می زدی بیشتر بازیش می گرفت

كمي بد قلق و البته خيلي مزخرف ! حالا اگه يه معماي به درد به خور به جاي اين كارا ميذاشتن كه بهتر بود ! تازه بعدش يه غولي هست كه روت اره برقي ميكشه و تو هم اره كشي ميكني ! و با همين سبك مسخره دكمه رو همش فشار بده بايد بكشيش ! در كل اين قدر كه بايد دكمه فشار ميداديم برا حل معماهاش به مغزمون فشار نداديم !!

موفق باشي

Morteza4SN
07-11-2007, 10:32
من اونجایش گیر کردم که سه تا مجسمه هستن رو دو تا شون باید صلیب بزاری بعد به ترتیبشون کنی

ترتیبشون باید چجوری باشه ؟

در واقع از اين دو تا فقط يكي صليب مي خواد .... از راه پله كه اومدي پايين اولي رو صليب دار كن وسطي جاش درسته و فقط اولي و سومي رو بايد جابجا كني ؛ تو طبقه بالا يه راه پله دوطرفه بود يه طرفش يه در قفله با پسره (stan) قفلش رو باز كن و به همراه دختره (keny) به اتاق ظهور عكس برو و با دختره اون عكس رو ظاهر كن ، عكسي هست كه ترتيب قرار گرفتن مجسمه ها رو نشون ميده !‌
فكر ميكنم اولي از سمت خودت رو بايد تو همون رديف يكي به چپ ببري و دومي كه جاش درسته و آخري رو يه رديف به عقب و يه خونه به چپ ! اگه درست گفته باشم !

leon scott kendy
07-11-2007, 11:25
دوستان همون جایی که باید بری اون مجسمه ها رو تو زیر زمین یک خونه جابه جا کنی 3 تا هسن یکی روش سلیب مب تونی جابه جا کنی من چه جوری از کجا سلیب گیر بیارم بزارم رو دست ها و بلندشان کنم و جا ها رو درست کنم عکس هم زاحرکردم ولی سلیب ندارم جاش رو به من بگید خوشحال می شوم

علیرضا
07-11-2007, 12:14
لازم نيست از صليب نگاه كني ! شما قبلا يه عكس پيدا كردي كه طبق اون بايد بري و قبرهايي كه قسمتي از اين عكس روشونه رو بالا بياري ؛ پس همه قبرها رو يك بار ببر پايين و بعد فقط قبرهايي كه شكل روشون تو عكس هست رو بالا بيار ، راستي عكس رو پيدا كردي ؟‌ فكر كنم به جورچين بود كه دختره جمعش ميكرد و ....

كمي بد قلق و البته خيلي مزخرف ! حالا اگه يه معماي به درد به خور به جاي اين كارا ميذاشتن كه بهتر بود ! تازه بعدش يه غولي هست كه روت اره برقي ميكشه و تو هم اره كشي ميكني ! و با همين سبك مسخره دكمه رو همش فشار بده بايد بكشيش ! در كل اين قدر كه بايد دكمه فشار ميداديم برا حل معماهاش به مغزمون فشار نداديم !!

موفق باشي

آره اون قسمت رو ردش کردم بدون اینکه اصلاً به صلیب نگاه کنم.
خوب گفتی ! اونقدر که به کی بردمون فشار اومد به مغزمون نیومد !!

در واقع از اين دو تا فقط يكي صليب مي خواد .... از راه پله كه اومدي پايين اولي رو صليب دار كن وسطي جاش درسته و فقط اولي و سومي رو بايد جابجا كني ؛ تو طبقه بالا يه راه پله دوطرفه بود يه طرفش يه در قفله با پسره (stan) قفلش رو باز كن و به همراه دختره (keny) به اتاق ظهور عكس برو و با دختره اون عكس رو ظاهر كن ، عكسي هست كه ترتيب قرار گرفتن مجسمه ها رو نشون ميده !‌
فكر ميكنم اولي از سمت خودت رو بايد تو همون رديف يكي به چپ ببري و دومي كه جاش درسته و آخري رو يه رديف به عقب و يه خونه به چپ ! اگه درست گفته باشم !

چی شد ها !!!:27:
الان میرم ببینم چطوری اونطوری میشه.
خیلی ممنون Morteza4SN جون !

دوستان همون جایی که باید بری اون مجسمه ها رو تو زیر زمین یک خونه جابه جا کنی 3 تا هسن یکی روش سلیب مب تونی جابه جا کنی من چه جوری از کجا سلیب گیر بیارم بزارم رو دست ها و بلندشان کنم و جا ها رو درست کنم عکس هم زاحرکردم ولی سلیب ندارم جاش رو به من بگید خوشحال می شوم

دقیقاً یادم نمیاد Leon جان ... ولی یدونه اش رو اینجا پیدا کردم :
وارد یه اتاق میشی که یه میز وسطش هست و سمت چپ میز یه شومینه ی بزرگ هست که درش رو کاملاً تخته کردن. باید اون تخته ها رو بشکنی و با اون Cory که آکروبات بازه بری توش ... شومینه هه بزرگه و مثل اینکه یه طبقه هم بالاش داره (!!) باید با Cory بپری و از لبه بگیری و بری بالا و صلیب رو برداری .

علیرضا
07-11-2007, 18:17
متاسفانه دوباره یه جا گیر کردم.
اون غول بی شاخ و دم که اره برقی دستشه رو پیدا کردم ... میزنمش میره لای اون درخت ( آغوش مهربان پدرش!) مخفی میشه .... بعد چیز چشم مانند اون درخته رو می زنم تا یکی از بازو هاش که زخمیه میفته رو زمین ... هر کاری می کنم نمیتونم شکستش بدم .. نمیدونم باید به اون بازو هه صدمه بزنم ؟!
دوباره بلند میشه و اون اره به دسته میاد بیرون !
کمک ! ای تمام کرده ها مرا یاری دهید !!

leon scott kendy
07-11-2007, 21:50
مجکرم دوباره دارم از اول با یکی از رفیقام بازی می کنم

Morteza4SN
08-11-2007, 10:37
متاسفانه دوباره یه جا گیر کردم.
اون غول بی شاخ و دم که اره برقی دستشه رو پیدا کردم ... میزنمش میره لای اون درخت ( آغوش مهربان پدرش!) مخفی میشه .... بعد چیز چشم مانند اون درخته رو می زنم تا یکی از بازو هاش که زخمیه میفته رو زمین ... هر کاری می کنم نمیتونم شکستش بدم .. نمیدونم باید به اون بازو هه صدمه بزنم ؟!
دوباره بلند میشه و اون اره به دسته میاد بیرون !
کمک ! ای تمام کرده ها مرا یاری دهید !!

خب شما بايد اين خوشگله رو با تير بزني بعد كه رفت لای اون درخت ( آغوش مهربان پدرش!) بايد به درخته تير بزني تا يكي از بازوهاش بيفته (تا اينجا رو كه بلد بودي !) ، حالا بايد با اره برقي بري جلو اون قسمت بازو كه قرمز شده و مثلا خون ازش مياد و بازو رو از اونجا ببري . چند تا بازو رو كه بريدي پدره زرتي ميفته ميميره و غوله مياد روت اره ميكشه و شما دوباره بايد به كيبرد خود فشار بياريد تا اين قسمت رو هم رد كنيد! اينجا ديگه تقريبا آخرين باري است كه بايد اين كار مسخره رو انجام بديد و تا آخر بازي چيزي نمونده. (راستي احتمالا وقتي شما به اين مرحله غول كشي ميرسيد اره برقي نداريد كه به طور خودكار تو ليست وسيله هاتون اضافه مي شود و شما فقط بايد به ليست اسلحه ها اضافه كنيدش.)

موفق باشي

علیرضا
08-11-2007, 16:01
خب شما بايد اين خوشگله رو با تير بزني بعد كه رفت لای اون درخت ( آغوش مهربان پدرش!) بايد به درخته تير بزني تا يكي از بازوهاش بيفته (تا اينجا رو كه بلد بودي !) ، حالا بايد با اره برقي بري جلو اون قسمت بازو كه قرمز شده و مثلا خون ازش مياد و بازو رو از اونجا ببري . چند تا بازو رو كه بريدي پدره زرتي ميفته ميميره و غوله مياد روت اره ميكشه و شما دوباره بايد به كيبرد خود فشار بياريد تا اين قسمت رو هم رد كنيد! اينجا ديگه تقريبا آخرين باري است كه بايد اين كار مسخره رو انجام بديد و تا آخر بازي چيزي نمونده. (راستي احتمالا وقتي شما به اين مرحله غول كشي ميرسيد اره برقي نداريد كه به طور خودكار تو ليست وسيله هاتون اضافه مي شود و شما فقط بايد به ليست اسلحه ها اضافه كنيدش.)

موفق باشي

ای ول Morteza4SN جون !
لطف کردی به من عزیز !!

الان میرم و خبرش رو برات میارم . تو از کدوم سیاره اومدی Morteza4SN جان ؟

khorh
08-11-2007, 21:38
بعد مرحله بیمارستان که درش با دوتا کارت باز میشه وقتی واردمرحله بعدمیشین پسره و دختره خونشون کمه این جکو وجونوارا بشون حمله میکنن میمیرن چکار کنم بازی ترینر درست حسابی نداره یه سه چهار تا دانلود کردم تو بازی که میخوام اجراش کنم از بازی خارج میشه لطفا" یکی راهنمایی کنه

علیرضا
08-11-2007, 22:20
بعد مرحله بیمارستان که درش با دوتا کارت باز میشه وقتی واردمرحله بعدمیشین پسره و دختره خونشون کمه این جکو وجونوارا بشون حمله میکنن میمیرن چکار کنم بازی ترینر درست حسابی نداره یه سه چهار تا دانلود کردم تو بازی که میخوام اجراش کنم از بازی خارج میشه لطفا" یکی راهنمایی کنه

خدمت شما :

khorh
09-11-2007, 00:46
خدمت شما :

دستت درد نکنه جواب داد بابا مچم شکست این دره بسته نشد که چطوری گیم پدمو تنظیم کنم؟

علیرضا
09-11-2007, 11:13
دستت درد نکنه جواب داد بابا مچم شکست این دره بسته نشد که چطوری گیم پدمو تنظیم کنم؟

خواهش می کنم داداش !:46:
من با کی برد رفتم ، دکمه ی Space ام بخار شد !!:27::27:
اگه مشکل با گیم پد داری از Morteza جان بپرس ایشون وارد تر اند (تو صفحه ی قبل داشتیم با هم صحبت می کردیم)
چاکریم ، جمیعاً ...

moslem.b
09-11-2007, 13:42

آقا من کماکان اینجا گیر کردم یکی یه عکسی بزاره بگه ترتیبشون چطوریه

علیرضا
09-11-2007, 14:39
فکر کنم اینجوری باشه :

شما فکر کن نقشه ی اون چهار خونه مربعی ها رو طوری جلوی صورتت گرفتی که دری که قفله بالا قرار میگیره.
اونوقت به ترتیب زیر عمل کن:

ردیف اول از طرف نزدیک به دری که قفله و باید باز شه : خالی
ردیف دوم : از چپ دومی
ردیف سوم از چپ : سومی
ردیف چهارم از راست : دومی یا سومی نمیدونم.
شاید هم اشتباه گفته باشم ها درست نمی دونم که چه جوری بود.
اگه مشکل داشتی بگو بیشتر توضیح بدم.

khorh
09-11-2007, 20:46
سلام بروبچ
اون مرحله که با قایق واردیه جزیره میشم چکار باید بکنم همه جا بن بسته!؟

moslem.b
09-11-2007, 21:42
فکر کنم اینجوری باشه :

شما فکر کن نقشه ی اون چهار خونه مربعی ها رو طوری جلوی صورتت گرفتی که دری که قفله بالا قرار میگیره.
اونوقت به ترتیب زیر عمل کن:

ردیف اول از طرف نزدیک به دری که قفله و باید باز شه : خالی
ردیف دوم : از چپ دومی
ردیف سوم از چپ : سومی
ردیف چهارم از راست : دومی یا سومی نمیدونم.
شاید هم اشتباه گفته باشم ها درست نمی دونم که چه جوری بود.
اگه مشکل داشتی بگو بیشتر توضیح بدم.

آقا بازم نشد این عکسش

علیرضا
10-11-2007, 19:48
فکر کنم این طوری درست بشه :(عکس گذاشتم)
اگه عکس نیومد از لینک زیر ببینش :

فرصت نکردم برم تو بازی ببینم چجوریه چون می خواستم سریع جوابت رو بدم.
اگه نشد دیگه میرم تو بازی و 100% درست میشه !

alireza_goodboy_20
10-11-2007, 19:55
سلام به همه.
من تو بیمارستان گیر کردمفقط 2 تا کلید دارم.یه در هم هست که 2 تا دستگیره میخواد.در آهنیه و 2 تا چراغ هم اطرافشه.تو رو خدا بگید چکار کنم؟!!!
منتظرم.و بازم متشکرم

khorh
11-11-2007, 00:49
سلام بروبچ
اون مرحله که با قایق واردیه جزیره میشم چکار باید بکنم همه جا بن بسته!؟
مرسی خودم حلش کردم

moslem.b
11-11-2007, 07:24
فکر کنم این طوری درست بشه :(عکس گذاشتم)
اگه عکس نیومد از لینک زیر ببینش :

فرصت نکردم برم تو بازی ببینم چجوریه چون می خواستم سریع جوابت رو بدم.
اگه نشد دیگه میرم تو بازی و 100% درست میشه !
دست گلت درد نکنه علرضا جان

khorh
11-11-2007, 10:29
واسه جابجا کردن این مجسمه ها 2تا صلیب میخواد یکیش که باید بری تو شومینه اون بالا ورشداری یکی دیگش کجاست چطوری پیداش کنم ؟!

علیرضا
11-11-2007, 17:42
سلام به همه.
من تو بیمارستان گیر کردمفقط 2 تا کلید دارم.یه در هم هست که 2 تا دستگیره میخواد.در آهنیه و 2 تا چراغ هم اطرافشه.تو رو خدا بگید چکار کنم؟!!!
منتظرم.و بازم متشکرم

میشه یه عکس بزاری ؟ آخه اصلاً یادم نمیاد کجا رو میگی ! (حافظه ام از دست رفته !)
حد اقل یکم بیشتر راهنمایی کن ... قبلش کجا بودی؟
خداییش از خودم تعجب می کنم !

واسه جابجا کردن این مجسمه ها 2تا صلیب میخواد یکیش که باید بری تو شومینه اون بالا ورشداری یکی دیگش کجاست چطوری پیداش کنم ؟!

به جان خودم یادم نمیاد !
یکم صبر کنید مثل اینکه باید دوباره یه جاهایی رو رد کنم.

khorh
11-11-2007, 21:10
میشه یه عکس بزاری ؟ آخه اصلاً یادم نمیاد کجا رو میگی ! (حافظه ام از دست رفته !)
حد اقل یکم بیشتر راهنمایی کن ... قبلش کجا بودی؟
خداییش از خودم تعجب می کنم !

به جان خودم یادم نمیاد !
یکم صبر کنید مثل اینکه باید دوباره یه جاهایی رو رد کنم.
تورو خودا زود باش طاقت ندارم

علیرضا
11-11-2007, 23:16
تورو خودا زود باش طاقت ندارم

چشم چشم ! به زودی ...

Porya66ps
12-11-2007, 11:55

اونجایی که گروه نشستن یه چندتا پله هست باید بری بالا یه دری اونجا هست که باید با پسره قفلشو باز کنی بعد اینکه رفتی داخل باید شیشه یه درو توسط یه چوب گلف بشکنی و بری داخل صلیب اونجاس

Porya66ps
12-11-2007, 12:19
سلام به همه.
منتظرم.و بازم متشکرم

خوب توضیح ندادی کجایی ولی فکر کنم اونجایی هستی که باید با استفاده از دوتا کارت شناسایی درو باز کنی
در مورد کلیدها یکیش زیر تخت یکی از اتاق های بیمارستانه دومی توی اتاقیه که قفسه داره (همونجایی که باید از کلید ها استفاده کنی) سومی هم اونجاییه که برای اولین بار از اون شیشه وارد بیمارستان شدی و با بیسیم پسره شروع به حرف زدن کرد اونجا یه در هست که باید با چوب گلف بشکنی و وارد اتاق بشی هم یه کلید هست هم یه کارت ولی کارت دوم هم باید وارد یه اتاق که یه مریض توش خوابیده بشی و یه پنجره هست بشکنی و وارد بالکن یا حیاط پشتی بشی و با پسره که مث میمون از دیوار بالا میره ازش استفاده کنی وبری بالای پله های استراری تا توسط پنجره وارد یه اتاق بشی که کارت شناسایی دوم اونجاس
کل کارهایی که تو بیمارستان باید انجام بدی اینه :10:

Porya66ps
12-11-2007, 12:26
البته باید بگم تمام این توضیح ها قبلا توسط دوستان تو همین تاپیک داده شده و فکر کنم اگه گفتگوهای قبلی رو نگاه کنید حتما جواب سوالاتونو پیدا میکنید

علیرضا
12-11-2007, 17:26
بچه ها معذرت . Porya66ps جان ممنون.
به خدا فرصت نکردم ( دانشگاه !) وگرنه زود جوابتون رو می دادم.
ولی تا آخر این هفته هستم(بیکار)

khorh
12-11-2007, 19:53
اونجایی که گروه نشستن یه چندتا پله هست باید بری بالا یه دری اونجا هست که باید با پسره قفلشو باز کنی بعد اینکه رفتی داخل باید شیشه یه درو توسط یه چوب گلف بشکنی و بری داخل صلیب اونجاس
دستت درد نکنه پیداش کردم برم این نامرد اره بدستو بکشم

leon scott kendy
12-11-2007, 20:18
آقا دو دقیق وایسید من هم برسم مثلا با هم بودیم ببخشید دو روز فقط نکردیم بازی کنیم امتحان دادیم همه ازمون جلو افتادن

khorh
13-11-2007, 13:24
ببخشید اونجا که باید با بیل مکانیکی او گوی بندازم تو حیات . وقتی میندازم پایین پیش اون ماشینه میفته کنارش به ماشین وصل نمیشه چکار باید بکنم اینم عکسش

@R3Z
13-11-2007, 16:07
سلام بچه ها
من امروز بازيو خريدم
بعد 1 ساعت بازي رفتم سيو كنم ديدم سيو نداره
فكر كردم خودش سيو ميكنه ولي نكرده بود؟
چي جوري بازي سيو ميشه؟مرحله ايه؟

علیرضا
13-11-2007, 16:41
ببخشید اونجا که باید با بیل مکانیکی او گوی بندازم تو حیات . وقتی میندازم پایین پیش اون ماشینه میفته کنارش به ماشین وصل نمیشه چکار باید بکنم اینم عکسش

شما باید سوار این وسیله بشین.
بعد با استفاده از اون دکمه هایی که تو قسمت بالا و چپ صفحه ظاهر میشن ، دستگاه رو راهنمایی کنین و اون بازو رو بالا ، پایین ، چپ و راست و احیاناً بیرون بیارید تا موقعی که بازو دقیقاً بالای سر گوی قرار بگیره به اون قسمت سمت چپ و بالای صفحه که راهنمای استفاده از کلید ها بود ، یه کلید دیگه هم اضافه شه.
مثلاً اگه شما درست تنظیم کرده باشی ، یک نوشته مثل این میاد :
[f] Pick up the stone.
یا یه همچین چیزی... بعد دکمه رو بزنید و ...

سلام بچه ها
من امروز بازيو خريدم
بعد 1 ساعت بازي رفتم سيو كنم ديدم سيو نداره
فكر كردم خودش سيو ميكنه ولي نكرده بود؟
چي جوري بازي سيو ميشه؟مرحله ايه؟

Save کردن بازی اینطوریه که :
بعضی اوقات شما روی یک دیوار ، یک دسته از اون گل های بنفش رو میبینید که بیرون زده ( خیلی تابلو است) ، اگه برید سمتش و دکمه ی space رو بزنید ازتون یک سوال می پرسه ، اگه دوباره Space رو بزنید میره تو قسمت save و همین !

khorh
13-11-2007, 22:53
دستت درد نکنه برم امتحان کنم ببینم چی میشه

علیرضا
13-11-2007, 23:11
چاکریم !
انجام وظیفه بیده !!

mohammad ketabi
13-11-2007, 23:27
سلام حال همه چه طور است

mohammad ketabi
13-11-2007, 23:38
ببخشید برای سیو یه مرحله از بازی از طریق اینترنت چی کار باید بکنم؟ باید دانلود کنم یا...؟ بعدش باید چی کار کنم؟ لطفا کمکم کنید.

mohammad ketabi
13-11-2007, 23:54
سلام به همه

AMIRSSS
14-11-2007, 06:25
سلام..

من درست تو اول بازی تو اون قبرستونه موندم ....دختره همش میگه:this is freaking me out.lets get through the cemetery ....بابا من داغون شدم ....

مطابق با عکس این 3 تا مجسمه لعنتی نمیشکنند یکی از دوستان تو همین تاپیک گفتند که اینقدر باید بزنی تا بشکنه اما بازم نشد...

راهنماییم کنید پلیز

khorh
14-11-2007, 10:34
علیرضاجون سلام
ببخشید جز دردسر چیز دیگه ای ندارم .میگم رمز این لعنتی چه

علیرضا
14-11-2007, 12:44
سلام..

من درست تو اول بازی تو اون قبرستونه موندم ....دختره همش میگه:this is freaking me out.lets get through the cemetery ....بابا من داغون شدم ....

مطابق با عکس این 3 تا مجسمه لعنتی نمیشکنند یکی از دوستان تو همین تاپیک گفتند که اینقدر باید بزنی تا بشکنه اما بازم نشد...

.

راهنماییم کنید پلیز
بله شما فقط باید تند تند بزنید به این سه تا آدمک تا بشکنن.
سه چهار بار کلیک چپ موس رو بزن ، یک حرکت سه ضرب انجام میده ، همون کافیه.
تنها راهش هم همینه جان خودم.

علیرضاجون سلام
ببخشید جز دردسر چیز دیگه ای ندارم .میگم رمز این لعنتی چه

این چه حرفیه ؟
مگه خود من هم قبلاً از بقیه ی بچه ها سوال نکردم ؟

خوب ، رمز برا من این بود : به ترتیب از چپ به راست 234
یعنی :
دلتا=2
تتا=3
گاما=4
مشکلی بود به من بگو.

khorh
14-11-2007, 13:05
این چه حرفیه ؟
مگه خود من هم قبلاً از بقیه ی بچه ها سوال نکردم ؟

خوب ، رمز برا من این بود : به ترتیب از چپ به راست 234
یعنی :
دلتا=2
تتا=3
گاما=4
مشکلی بود به من بگو.
رمزش اشتباه بود:41:

علیرضا
14-11-2007, 13:13
خوب تنها کاری که می تونی بکنی اینه که بری طبقه ی بالا و اون قسمت که جای سه تا صفحه ی سینی مانند هست رو نگاه کنی.
اگه سینی هات کامل اند یعنی دوتا سینی دیگه رو هم پیدا کردی باید بیاری و رو قسمت مخصوص به خودشون نصب کنی.
اگه دقت کنی روی هر سینی یک یاقوت قرمز رنگ قرار داره ... سینی رو که می چرخونی روی زمین یکی از علامت های دلتا تتا گاما ظاهر میشه.
طرز پیدا کردن رمز هم اینجوریه که :
شما سینی رو نگاه میکنی و مکان قرار گرفتن یاقوت روی سینی، مکان ستون توی سالن رو نشون میده. روی هر ستون هم یک عدد نوشته شده که اون میشه عدد رمز .حالا اگه سینی رو بچرخونی ، علامتی که ظاهر میشه ( دلتا تتا گاما) مشخص میکنه که این رمزی رو که پیدا کردی برای دلتا ، تتا یا گاما است.

mohammad ketabi
14-11-2007, 16:03
سلام به همگی.دیروز کسی جوابم نداد ! دوباره می پرسم:تو حیاط بیمارستان اون در که می بندی یه قول میاد دخترر می گیره وبازی تموم می شه !باید سلاح خاصی داشته باشم؟خواهش می کنم کمک کنید

khorh
14-11-2007, 16:18
سلام به همگی.دیروز کسی جوابم نداد ! دوباره می پرسم:تو حیاط بیمارستان اون در که می بندی یه قول میاد دخترر می گیره وبازی تموم می شه !باید سلاح خاصی داشته باشم؟خواهش می کنم کمک کنید
دوست عزیز باید تند تند دکمه اسپس بزنی تا در بسته بشه یه پیشنهاد واسه این مرحله دکمشو عوض کن من گذاشتم ctrl راست تا تونستم ردش کنم

khorh
14-11-2007, 16:21
خوب تنها کاری که می تونی بکنی اینه که بری طبقه ی بالا و اون قسمت که جای سه تا صفحه ی سینی مانند هست رو نگاه کنی.
اگه سینی هات کامل اند یعنی دوتا سینی دیگه رو هم پیدا کردی باید بیاری و رو قسمت مخصوص به خودشون نصب کنی.
اگه دقت کنی روی هر سینی یک یاقوت قرمز رنگ قرار داره ... سینی رو که می چرخونی روی زمین یکی از علامت های دلتا تتا گاما ظاهر میشه.
طرز پیدا کردن رمز هم اینجوریه که :
شما سینی رو نگاه میکنی و مکان قرار گرفتن یاقوت روی سینی، مکان ستون توی سالن رو نشون میده. روی هر ستون هم یک عدد نوشته شده که اون میشه عدد رمز .حالا اگه سینی رو بچرخونی ، علامتی که ظاهر میشه ( دلتا تتا گاما) مشخص میکنه که این رمزی رو که پیدا کردی برای دلتا ، تتا یا گاما است.

برم امتحان کنم ببینم میشه یا نه:10:

khorh
14-11-2007, 17:13
من تمامش کردم هورا
علیرضا آخرش همونه که تو استادیوم با غوله میجنگن؟

leon scott kendy
14-11-2007, 20:45

نه اونجا وقتی می روی تو در بیمارستان باید یک چیز شیشه ای مانند هست اون رو بشکون با پسره بگیرش و اونجا می گوید یه دکمهای بزن و یکدفعه می بینی غول می آید و در رو می گیره بعد تو بیاد تن تن دکمه رو بزنی تا در بسته بشه دختره بیرون جا نمونه

علیرضا
14-11-2007, 21:36
من تمامش کردم هورا
علیرضا آخرش همونه که تو استادیوم با غوله میجنگن؟

آره دیگه مطمئن باش همون آخرشه !!:27:
بازی باحالی بود ! من در طول بازی ، دو بار فکر کردم که آخر بازی فرا رسیده ، ولی انگار دست بردار نبود !!:27:

mohammad ketabi
14-11-2007, 22:43
سلام به بچه های با معرفت!ببخشید من توی انباری زیرزمینم <مرحله بعد از حیاط بیمارستان >هر چی جعبه ها رو عقب جلو میکنم اتفاق خاصی رخ نمی ده" با دینامیت باید کاری بکنم یا ...؟کمکم کنید:41:

leon scott kendy
16-11-2007, 14:43
به نظرتان من چند ساعته می تونم بازی رو تموم کنم من تا نصفه بازی قبلا رفتم چقدر به نظر شما طول می کشد

mohammad ketabi
16-11-2007, 17:44
مهم نیست که کی تمومش میکنی ؛مهم اینکه من الان به کمک یکی مثل تو نیاز دارم!لطفا اگه جواب سوالم می دونی کمکم کن؛{سوالم صفحه قبل نوشتم}منم دعا می کنم تو هم زودتر بازی رو تموم کنی:10:

Porya66ps
17-11-2007, 16:00
سلام به بچه های با معرفت!ببخشید من توی انباری زیرزمینم <مرحله بعد از حیاط بیمارستان >هر چی جعبه ها رو عقب جلو میکنم اتفاق خاصی رخ نمی ده" با دینامیت باید کاری بکنم یا ...؟کمکم کنید:41:

باید بعد از درست کردن دینامیت بری اونجایی که گروه نشستن اون پسره که مث میمون میپره این ور اون ور - و اون پسره که قدرت بازوش زیاده رو انتخاب کنی (اسمشون یادم نیست) کنار دری که برای اولین بار اومدی داخل
این اتاق یه دیوار تقریبا" پوسیده هست دینامیت و بنداز جلوش وارد یه جای دیگه میشی که اولش یه پله شکستس با اون زور بازوایه برو پایین ولی میمونه رو نبر ! ؟ ... زیر همین پله شکسته چندتا جعبه روی هم هست که باید اونو توست بازو خان بکشی بیرون و میمونه رو بندازی روش و اونو بکشی رو به روی قفسه جلوت
حالا با میمون خان (الان دیگه میفهمی چرا بهش میگم میمون) این ور اون ور بپری تا برسی به در
البته یادت باشه میمونه هم میتونه اویزون بشه وهم میتونه بپره بری کنار لبه قفسه میگه با چه دکمه ای میپره
:10: التماس دعا :21:

Porya66ps
18-11-2007, 12:43
این سیو هم برای یه دوست عزیزی که درخواست کرده بود (رامین)

mohammad ketabi
18-11-2007, 19:27
سلام به همگی ببخشید دوباره مزاهم شدم از عزیزانی که این بازی رو تموم کردن خواهش می کنم اخر بازی رو توصیف کنند ؛من کاملا گیج شدم,نمی دونم بازی تموم شده یا نه؟!لطفا کمک کنید

saadi2
22-11-2007, 20:16
salam man oonjayi ke oon aslahe barghio migire baad mire too oon ketabkhoone gir kardam oonja bayad chikar konam?

RAMINET
23-11-2007, 20:13

دوستان لطفا کمک کنید من هم همینجا گیر کردم!!!!

Morteza4SN
27-11-2007, 02:43
من خودم اين قسمت رو با كيبرد نتونستم رد كنم ولي با دسته و آنالوگ اون به راحتي رد شد !

از اونجا كه چند نفر اينجا گير كرده بودن سيو قسمت بعدي رو كه داخل بيمارستان زدم و بايد ديناميت درست كنيد براتون آپ كردم ، ديناميت رو كه درست كرديد بريد جلو در ورودي و ديوار آجري رو خراب كنيد و ....

اينم از سيو :

دوستان لطفا کمک کنید من هم همینجا گیر کردم!!!!

تو سيوي كه گذاشتم همونطور كه گفتم بايد ديناميت درست كني ، همه مواد لازم رو گرفتم فقط مونده آخري كه تو قفسه جلوي محل سيو هست و شما بايد به ترتيبي كه در يكي از كاغذ هايي كه پيدا كردي گفته شده عمل كني

موفق باشي

tatu_mail
01-12-2007, 00:39
Salam Sharmande Windowsam Farsi Nadare Bacheha Chetor Mishe To Bazi Save Kard Man Nemitonam Save Konam Lotfan Komak Konid

tatu_mail
01-12-2007, 21:52
سلام یکی کمک کنه طریقه سیو تو این بازی Obscure2 به چه شکله؟؟

Morteza4SN
02-12-2007, 10:24
سلام یکی کمک کنه طریقه سیو تو این بازی Obscure2 به چه شکله؟؟

Save کردن بازی اینطوریه که :
بعضی اوقات شما روی یک دیوار ، یک دسته از اون گل های بنفش رو میبینید که بیرون زده ( خیلی تابلو است) ، اگه برید سمتش و دکمه ی space رو بزنید ازتون یک سوال می پرسه ، اگه دوباره Space رو بزنید میره تو قسمت save و همین !

دوستان لطفا صفحات قبل رو حتما يه نگاهي بكنيد

به نظر من همه مشكلاتي كه ممكنه در بازي بهش بر بخوريد عنوان و بهش پاسخ داده شده

با تشكر

tatu_mail
02-12-2007, 13:20
دوستان لطفا صفحات قبل رو حتما يه نگاهي بكنيد

به نظر من همه مشكلاتي كه ممكنه در بازي بهش بر بخوريد عنوان و بهش پاسخ داده شده

با تشكر

بله ممنونم دوست عزیز ولی من به صفحه های قبل مراجعه کردم چیزی ندیدم
به هر حال ممنون

leon scott kendy
04-12-2007, 20:36
سلام من هم بلخره تمومش کردم خیلی هم فکری نبود ولی خیلی قشنگ بود خیلی ازش خوشم امد کسی مثل این بازی دیگه سوراغ نداره یکی به من معرفی کنید
:46:

ali_game
08-12-2007, 21:42
سلام یکی به من کمک کنه من تو بازی obscure 2 اونجایی که اول بازی تو اتاق بیلیارد که یک گاو صندوق دیجیتالی هست گیر کردم فقط به من بگید کد را از کجا پیدا کنم چون رمزشو از یک سایت پیدا کردم ولی همینجوری کد را بزنی بازی هنگ میکنه به من کمک کنید رمز چجوری پیدا میشه یه دنیا ممنون میشم

leon scott kendy
09-12-2007, 19:53
سلام یکی به من کمک کنه من تو بازی obscure 2 اونجایی که اول بازی تو اتاق بیلیارد که یک گاو صندوق دیجیتالی هست گیر کردم فقط به من بگید کد را از کجا پیدا کنم چون رمزشو از یک سایت پیدا کردم ولی همینجوری کد را بزنی بازی هنگ میکنه به من کمک کنید رمز چجوری پیدا میشه یه دنیا ممنون میشم

از همون اتاقه کخ اومدی تو از پنجره اونجا با دختره شو رو میز برو و نگاه کن بعد اونجا می گه یک دکمه بزن اون رو بزن رمز رو از روی میز می خونه اون رو ببر رو قابصندق بزن در باز می شود و تفنگ گیرت می آید

ali_game
10-12-2007, 13:26
بازی اصلی Obscure 2 مال کدام شرکته چون مال من اصلی نیست اول بازی موقعی که تفنگو میگیری هنگ میکنه ممنون

@R3Z
02-01-2008, 15:04
سلام آقا من اين پروجكتورو ميندازم رو بلندگو ولي باز نميشه بهش دست زد انگار هنوز اون سياهه روشه!!
كسي سيو دوم اين بازيو داره (بعد اينجا)
عكس:

jalil esmi
03-01-2008, 20:48
سلام به همه دوستان من در مرحله اي كه بايد درخت با سه تا بازو و مردي كه اره برقي در دستش گير كردم و هرچه با انواع تفنگها مي زنم نمي ميره لطفاً راهنمائي كنيد

jalil esmi
03-01-2008, 20:54
با پسري كه پرش مي كنه و اوني كه لباس قرمز داره به اونجا برو با پسري كه پرش مي كنه نورافكن هدايت كن و با پسر لباس قرمز با كمي فاصله از باندگو وقتي كلمه size ظاهر شد بلندگو را حركت بده

amirk
11-01-2008, 16:35
سلام خدمت همه ی دوستان
من درست اخر این بازی دچار مشکل شدم .وقتی بازی تمام میشه بعد دوباره ادامه پیدا می کنه و از امبولانس چپ شده که بیرون میای و دوباره داخل کالج که میشی و بازی رو ادامه میدی به یک در عجیب میرسی که باید دو تا لوح رو داخل در قرار بدی بعد باید 2تا شکل بسازی من اینجا گیر کردم نمیدونم شکلها چجورین لطفا کمکم کنی

@R3Z
11-01-2008, 22:40
يكي از شكلارو يكي از دوستان چند صفحه پيش گذاشته ولي اون يكيش لود نميه من خودم چرخوندم در باز شد.
بايد خطاي بينشون تو امتداد هم باشن

amirk
12-01-2008, 00:50
يكي از شكلارو يكي از دوستان چند صفحه پيش گذاشته ولي اون يكيش لود نميه من خودم چرخوندم در باز شد.
بايد خطاي بينشون تو امتداد هم باشن

با سلام
میشه بیشتر توضیح بدی. من که هیچی نفهمیدم.

@R3Z
12-01-2008, 12:53
بيا اين يكيش:

@R3Z
12-01-2008, 12:55
ببين شياراي بين اشكال رو دقت كن تو يه راستا هستن تو بايد جوري اين لايه ها رو بچرخوني تا شيارا در امتداد هم قرار بگيرن بعد كه تونستي اين كارو بكني حالا دو تا لايه رو با هم كم كم بچرخون تا در باز شه مثلا در مورد دلتا(مثلث):
در امتداد اضلاع مثبث شيار شكل هاي لايه دوم ديده ميشه

salarsafa
14-01-2008, 21:46
سلام دوستان من اول بازی گیر کردم بعداز اینکه 3تا کلید رو بدست میاره واسلحه رو هم از گاوصندوق میگیره.
بعداز اینکه غوله رو کشت و کلید وبدست آورد .به طرف در روبرو که میره از بازی خارج میشه همونجایی که دختره کمک میخواست.عکساشو ببینید .لطفا کمک کنید
salarsafa@gmail.com

arminkhoshgele
15-01-2008, 18:55
سلام من اونجا که باید درو ببندیم بعد اون غول میاد دخترو میگیره گیر ردم تا میام بزنمش دخترو می شه چیکار باید کنم

cyrus_ln
16-01-2008, 10:38
سلام من اونجا که باید درو ببندیم بعد اون غول میاد دخترو میگیره گیر ردم تا میام بزنمش دخترو می شه چیکار باید کنم

خوب باید space رو تند و پشت سر هم بزنی.
اگه گیم پد آنالوگ داری خیلی راحت تر میتونی ردش کنی اگه چند بار آنالوگ رو بچرخونی در راحت و سریع بسته میشه اگه گیم پد ندار تو قسمت کنترل space رو با ctrl عوض کن و دوباره امتحان کن این راهیه که یکی از بچه ها تو صفحه های قبلی گفته بود.

salarsafa
25-01-2008, 00:36
سلام خدمت دوستان خوبم
آقا کسی ترینر این بازی رو نداره من دایم تو مراحل بازی گیر میکنم

salarsafa
25-01-2008, 15:16
بازم سلام
ببینم تاپیک تعطیل شده کسی جواب ما رو نمی ده ؟!
آقا من توی این مرحله بازی موندم کد عبور میخواد خواهشا اگه کسی کد رمزو داره برام بزاره ممنون میشم
عکسهاش رو براتون میزارم .

redfild
26-01-2008, 03:31
بازم سلام
ببینم تاپیک تعطیل شده کسی جواب ما رو نمی ده ؟!
آقا من توی این مرحله بازی موندم کد عبور میخواد خواهشا اگه کسی کد رمزو داره برام بزاره ممنون میشم
عکسهاش رو براتون میزارم .

دوست من رمز اینجا : freud ( یا همون زیگموند فروید خودمون ) هست اگر اشتباه نکنم

salarsafa
26-01-2008, 10:20
با سلام خدمت دوست محترم راستش انقدر کلنجار رفتم تا تونستم رمزش رو پیدا کنم . از شما هم متشکرم که پیغام من رو جواب دادی.
حالا هر سه کلید رو بدست آوردم و اون اسلحه گرفتم .دوتا کارت ورود رو هم پیدا کردم ولی در باز نمیشه ؟
دختره باپسره هر دو رو روبروی کارت خوان قرار دادم ولی هر چی کلید( اسپیس) رو میزنم در باز نمیشه ؟یعنی هی پیغام میده که دوتایی باید کارت رو بکشن ولی چطوری هر دو تاشونو من چطور انتخاب کنم آخه؟!

لطفا کمک کنید ! ! !

@R3Z
26-01-2008, 14:31
خوب با يكيشون دو تا كارتو بذار!!

salarsafa
26-01-2008, 20:06
سلام انجام دادم نمیشه ! با دسته آنالوگ هم انجام دادم نشد .شما چطور این کارو میکنی برای من هم توضیح بده شاید متوجه بشم. یکی از بچه ها تو تاپیک های قبلی گقته که کلیدها باید 5 تا باشه اونها رو از کجا باید بدست بیاورم؟! به خاطر همین نیست که کلیدها کمه ؟! ممنونتم

salarsafa@gmail.com

redfild
26-01-2008, 20:30
با سلام خدمت دوست محترم راستش انقدر کلنجار رفتم تا تونستم رمزش رو پیدا کنم . از شما هم متشکرم که پیغام من رو جواب دادی.
حالا هر سه کلید رو بدست آوردم و اون اسلحه گرفتم .دوتا کارت ورود رو هم پیدا کردم ولی در باز نمیشه ؟
دختره باپسره هر دو رو روبروی کارت خوان قرار دادم ولی هر چی کلید( اسپیس) رو میزنم در باز نمیشه ؟یعنی هی پیغام میده که دوتایی باید کارت رو بکشن ولی چطوری هر دو تاشونو من چطور انتخاب کنم آخه؟!

لطفا کمک کنید ! ! !

خب شما باید با یک کاراکتر یه کارت رو وارد کنید و بلافاصله کنترل اونیکی کاراکتر رو بدست بگیرید و اونیکی کارت رو داخل اونیکی کارت خوان وارد کنید . اگر سریع باشین با همون یک کاراکتر هم میشه در رو باز کنین . اونقدرها هم مشکل نیست و تعویض کلید احتیاج نداره .

salarsafa
26-01-2008, 20:45
سلام آقا راهش رو پیدا کردم من آیتم ها رو تو دسته آنالوگ تعریف نکرده بودم برای همین به مشکل بر خوردم. مشکل فعلا حل شده ، از راهنمایی های شما هم خیلی متشکر م

pajman
29-01-2008, 12:39
سلام بر دوستان
آقا یکی به ما کمک کنه
این obscure2 ما رو دیونه کرده الان دوهفته بیشتره که بعد از اینکه دختره و پسره از لوله های بخار رد میشن و بعد نوبت دوبازیکن دیگه می شه که باید دوجعبه بزرگ رو هم بذارند گیر کردم

@R3Z
29-01-2008, 16:25
تند تند f يا space (دقيق يادم نيست خيلي وقته تمومش كردم) رو بزن يا اگه با كيبور نميتوني (البته راحته)با آنالوگ دسته برو

Gamemaster
30-01-2008, 00:55
از obscure 3 خبرى نيست؟

salarsafa
30-01-2008, 17:50
سلام خدمت دوستان محترم
من تو این مرحله بدجوری گیر افتادم نه دختره کاری میکنه !نه پسره !؟شما بگین چه کار باید بکنم .؟تا میخوام یه کم از بازی لذت ببرم یه جا گیر میکنه و حالم رو میگیره لطفا کمک کنید . عکسهاش رو میگذارم ببینید .
کسی داستان کامل بازی رو نداره که هی مزاحم دوستان نشیم؟؟؟؟؟؟

salarsafa
30-01-2008, 20:04
تند تند f يا space (دقيق يادم نيست خيلي وقته تمومش كردم) رو بزن يا اگه با كيبور نميتوني (البته راحته)با آنالوگ دسته برو

از راهنمایی ات ممنون فهمیدم چه کار کنم .باید f رو رو نقطه سیاه رنگه اون خطه انقدر بزنی تا خط کم کم مهو بشه oky . اگه شما f رو نمی گفتی تا حالا توش مونده بودم .دستت درد نکنه.:10::11:

pajman
31-01-2008, 11:24
آقا سلام
ببخشید که دوباره مزاحم شدم راستش هر کاری گفتی انجام دادم ولی بازم انجام نشد که نشد حالا نمیشه سیو بعد اونو برام بزاری به خدا هم با goypad انجام دادم هم با کیبورد لطفی کن اون سیو بعدشو برام بذار
ممنون میشم

salarsafa
31-01-2008, 17:28
آقا سلام
ببخشید که دوباره مزاحم شدم راستش هر کاری گفتی انجام دادم ولی بازم انجام نشد که نشد حالا نمیشه سیو بعد اونو برام بزاری به خدا هم با goypad انجام دادم هم با کیبورد لطفی کن اون سیو بعدشو برام بذار
ممنون میشم

سلام اگه من درست متوجه شده باشم اونجایی رو میگی که پسر مو بوره با پسره که مثل میمون میمونه نوبتشونه ؟! اینجا باید کنترل رو به دست مو بوره بدی بعدش جعبه ها رو رو هم قرارمیده البته به کمک شما اینطوری که باید وقتی جعبه رو گرفت شما تند تند f رو میزنی تا جعبه رو بالا ببره .بعدش هم دوباره کنترل رو به پسر میمونه میدی واز جعبه بالا میره و بقیه ماجرا. . . . .

salarsafa
31-01-2008, 17:37
حالا یکی به خود من کمک کنه ! من تو قسمتی که باید در آسانسور باز بشه گیر کردم .هیچکدومشون نمی تونن درو باز کنن . به قسمت قبلی هم که اومدن نمیشه رفت چون لای اون پروانه های موتوره گیر میکنن و میمیرن. لطفا کمک کمک کنید ! ! !

pajman
31-01-2008, 23:40
:10:آقا بازم سلام
آقا نشد هر کاری بگی انجام دادم پشت سر هم هی دکمه f رو زدم جعبه رو بلند می کنه ولی تا می خواد اون بزاره و دوشش از دست سر می خوره دوباره روز از نو روزی از نو ببخشید که اینو می گم حالا نمیشه سیو بعد اونو برام بزاری
البته یه خواهش دیگم دارم اما شما به بزرگی خودتون ببخشید
می خوام بدونم چه جوری یه عکسو تو این تایپیک قرار می دن لطف می کنی که راهنمایم کنی

redfild
01-02-2008, 01:00
حالا یکی به خود من کمک کنه ! من تو قسمتی که باید در آسانسور باز بشه گیر کردم .هیچکدومشون نمی تونن درو باز کنن . به قسمت قبلی هم که اومدن نمیشه رفت چون لای اون پروانه های موتوره گیر میکنن و میمیرن. لطفا کمک کمک کنید ! ! !

دقیقا یادم نیست ، ولی اگر درست یادم بوده باشه شما باید یه جعبه تعمیرات توی دستگاه کار بذاری . آیتم هات رو چک کن ، بعد با زنه در رو باز کن .

salarsafa
01-02-2008, 01:01
:10:آقا بازم سلام
آقا نشد هر کاری بگی انجام دادم پشت سر هم هی دکمه f رو زدم جعبه رو بلند می کنه ولی تا می خواد اون بزاره و دوشش از دست سر می خوره دوباره روز از نو روزی از نو ببخشید که اینو می گم حالا نمیشه سیو بعد اونو برام بزاری
البته یه خواهش دیگم دارم اما شما به بزرگی خودتون ببخشید
می خوام بدونم چه جوری یه عکسو تو این تایپیک قرار می دن لطف می کنی که راهنمایم کنی

شما باید خیلی سریع عمل کنی با این حال . . . . . .
اینم سیو این قسمت که میخواستی .امیدوارم بدردت بخوره !

طریقه آپلود کردن اینه که بری توی این سایت و عکستو وارد کنی بعد که دکمه آپلود رو زدی کمی صبر میکنی تا لود بشه بعد آدرس رو از اونجا کپی میکنی تو قسمتی که مطلبت رو میخوای بفرستی .تمو مه :27:

pajman
01-02-2008, 01:12
آقا سلام
می خواستم قبل از اینکه سیو رو بردارم از تشکر کنم بابت اینکه من از این مخمصه نجات دادی بابت راهنمای که در مورد آپلود عکسم کردی بازم ممنون
راستی میدونم نباید اینو بگم چون تو خیلی از من بهتری (مخصوصا تو رد کردن بازی) اما اگه درباره بازیهای فکری و معمای سوالی داشتی در خدمتم

salarsafa
01-02-2008, 01:20
دقیقا یادم نیست ، ولی اگر درست یادم بوده باشه شما باید یه جعبه تعمیرات توی دستگاه کار بذاری . آیتم هات رو چک کن ، بعد با زنه در رو باز کن .

سلام دوست من راهش رو پیدا کردم اون جعبه که میگی رو باید روی سیستمی که اول دستکاریش کرد باید کار بذارم حالا در باز شدو من تو یه مرحله دیگه گیر کردم !
بعد از مرحله ای که رفیقشون(مو بوره زور بازو داشت)کشته میشه .توی تونل موندم سراغ هر دری میرم باز نمیشه البته یه راهرویی هم هست که یه چیزی مثل تنه درخت جلوش رو گرفته ولی راهش باز نمیشه ؟با دینامیت هم باز نشد؟! همونجا که دختر پیرهن قرمزه با پسره که قفل ها رو باز میکنه نوبتشونه!؟

salarsafa
01-02-2008, 01:27
سلام هم خدمت شما
خواهش میکنم .کمکی که تونستم برات انجام دادم از قدیم گفتن از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری.
راستش من خودم هم بعضی جاها میمونم که شاید برای شما ردکردنش خیلی راحت باشه ؟!موفق باشی.

redfild
01-02-2008, 02:36
سلام دوست من راهش رو پیدا کردم اون جعبه که میگی رو باید روی سیستمی که اول دستکاریش کرد باید کار بذارم حالا در باز شدو من تو یه مرحله دیگه گیر کردم !
بعد از مرحله ای که رفیقشون(مو بوره زور بازو داشت)کشته میشه .توی تونل موندم سراغ هر دری میرم باز نمیشه البته یه راهرویی هم هست که یه چیزی مثل تنه درخت جلوش رو گرفته ولی راهش باز نمیشه ؟با دینامیت هم باز نشد؟! همونجا که دختر پیرهن قرمزه با پسره که قفل ها رو باز میکنه نوبتشونه!؟

خب این قسمت خیلی راحته . شما باید تونل رو تا اخر ادامه بدی و بعد بپیچی سمت راست و تا اخر بری . همونجا یه حیوون از یه راه فرعی یماد بیرون که باید بکشیش . بعد یه دره که هر چی میزنین باز نمیشه ! ( ای بابا ! )

پس همون اول که داخل تونل شدی ، چند قدم جلوتر یه جا هست که خیلی تابلوعه ، یه چیزی شبیه چرخ دنده واسه دره ، که اینورتر از یه در قدیمی باید برش داری بعد ببری اونجا که همون اول گفتم . می دونم توضیحاتم مبهمه ، چون خیلی وقته این بازی رو انجام ندادم و فقط یک سری تصاویر تو ذهنمه . به هر حال یه جستجوی کوچیک کافیه تا چرخ دنده ی در رو پیدا کنی :)

salarsafa
01-02-2008, 02:37
بازم سلام خدمت دوستان
این بار هم راهش رو پیدا کردم البته پس از ده بار که دینامیت رو حدر دادم ودوباره این مرحله رو شروع کردم سخت بود ولی بالاخره موفق شدم ببخشید که مدام مزاحم دوستان میشم !
بازم از بچه ها که به من لطف دارن ممنونم.

salarsafa
02-02-2008, 11:34
سلام خدمت دوستان
بالاخره تمومش کردم .حالا برم بقیه تام رایدر رو تموم کنم.

pajman
06-02-2008, 12:53
سلام
امروز تونستم این بازی رو رد کنم البته ناگفته نماند که به کمک آقا سالار که باید بگم واقعا با صفای آقا سالار
the end obscure2

afsaneyeshab
10-02-2008, 10:26
در بازی obscure 2 یکی کمکم کنه من اونجایی که توی حیاط بیمارستان هستند (دختره و پسره ) گیر کردم دارم خل می شم هر کاری کردم نمی تونم ردش کنم بلد هم نیستم از سایت سیوش را دانلود کنم یکی بگه از چه سایتی و چه جوری باید سیو را دانلود کنم خواهش می کنم زودتر کمکم کنید

farhadtrade
10-02-2008, 14:49
من اونجا گیر کردم که ماشین میوفته تو دره چپ میکنه --یه دختر و یه پسر بیورن میان و باید با یک سیخ دری را که کنار رودخونه است باید باز کنیم وقتی میریم تو دیگه نمیدونم چکار کنم یکی کمک کنه یا عکس بزاره ببینم باید چکار کنم

am_merman01
11-02-2008, 02:40
سلام دوستان عزيز
من قبل از اينكه وقت كنم بيام به اين تاپيك بازي رو تموم كردم. فكر نميكردم انقدر زود تموم بشه . من 8 ساعته تمومش كردم .
بازي جالبي بود ولي آخرش چي شد پس بچه هاي اين يارو چي شدن ؟
اصلا چرا اين پسره كوري خود كشي كرد مگه ديوونه بود ؟
در ضمن يه بار بعد از ازبين بردن درخت و كشتن پدر كوري تيتراژ پايان مياد ولي بازي دوباره ادامه پيدا ميكنه !!!!
در كل بازي بدي نبود ولي حيف كه زود تموم شد.

afsaneyeshab
14-02-2008, 14:42
تو سيوي كه گذاشتم همونطور كه گفتم بايد ديناميت درست كني ، همه مواد لازم رو گرفتم فقط مونده آخري كه تو قفسه جلوي محل سيو هست و شما بايد به ترتيبي كه در يكي از كاغذ هايي كه پيدا كردي گفته شده عمل كني

موفق باشي
من این صفحه را باز کردم ولی نمی دونم باید کجاش را بزنم که دانلود بشه لطفا دقیق تر راهنماییم کن چون اولین باره که می خوام سیوی از بازی را دانلود کنم ممنون

mohsentanha
14-02-2008, 17:31
این که منظورش توی بازی هستش یعنی اینکه این بازی برای سیو یه محل خاصی داره نه که لینک سیو گذاشته باشه
داره تو بازی راهنمایی می کنه اگه سیوشو می خوای برو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سرچ کن باید باشه

afsaneyeshab
21-02-2008, 13:41
از همه دوستانی که تا حالا کمکم کرده بودن ممنونم اما باید بگم که من هنوز همونجای بازی گیر کردم و رهاش کردم بازم ممنونم

titanium_zarin
19-03-2008, 14:17
سلام
من بازی Obscure2 نصب کردم . جایی که با دو نفر بعدی بازی میکنیم( همون اول بازی) بعد از اتاق بیلیارد وقتی که غول رو میکشم و کلید رو بر میدارم ، میخوام برم در رو باز کنم از بازی میپره بیرون و send error میده !!! تنظیمات خاصی داره ؟؟

titanium_zarin
31-03-2008, 13:39
سلام.امیدوارم جواب بدین....

من از همین جا سیو این بازی رو برداشتم.اخه بعد از سیو اول و کشتن اون غوله از بازی خارج میشد...

حالا میخوام بدونم که اسم سیو دوم بازی چیه؟؟؟؟یا مکانش چه شکلیه؟؟؟؟اخه میخوام تو سیوها پیداش کنم.
اگرم دارید خودتون سیو دوم بازی رو واسم بذارید.
ممنون.

ehsan_wwe
12-05-2008, 17:21
اون در سنگی که در آخر بازی باید حلقه هاشو بچرخونیم باید چجوری رد بشه آیا یکیش درست بچرخه مشخص می شود تو صفحه 16 یه چیز ی پیدا کردم امما ناقس بود

amir_motevaledemeh
12-05-2008, 18:27
بچه ها بازی باحالی هست؟از نظر گرافیک چطوره؟بگیرم؟

k750s
21-06-2008, 19:12
سلام من در قسمت حياط بيمارستان گير كردم جايي بايد در رو ببندي ولي غول نميذاره اگه ميشه سيو بعد از اون هركي داره واسم بذاره اگه ميشه زودتر ممنون ميشم

Ar@m
21-06-2008, 20:58
دقيقا منظورت كحاست من يادم نمي ياد! همون جايي كه دارين مي رين خواهر دختره رو نجات بدين؟

cyrus_ln
21-06-2008, 21:14
سلام من در قسمت حياط بيمارستان گير كردم جايي بايد در رو ببندي ولي غول نميذاره اگه ميشه سيو بعد از اون هركي داره واسم بذاره اگه ميشه زودتر ممنون ميشم
اونجا رو من نتونستم با کیبرد رد کنم
اگه گیم پد داری به راحتی میشه با چرخوندن یکی از آنالوگها در رو ببندی.

Mist
22-06-2008, 20:24
اونجا رو من نتونستم با کیبرد رد کنم
اگه گیم پد داری به راحتی میشه با چرخوندن یکی از آنالوگها در رو ببندی.

البته با كيبوردم ميشه انجامش داد بايد ضربه هات ريتمش يكسان باشناگه زياد تند يا كند دكمه رو بزني جواب نميده نميدونم تونستم كمك كنم يانه من با كيبورد تمومش كردم

بازي خيلي جالبيه مخصوصا معماهاش مغز ادمو ميپزه

مخصوصا آخري Wow

جايي برا آپلود ندارم وگرنه سيوشو ميدادم اگه هست بدين بذارم

Ar@m
22-06-2008, 22:51
معماهاش بد نبود حتي شروع بازي و اون كابوس اولش خيلي جالب بود اما بعدش خرابش كردن من كه زياد خوشم نيومد!

Mist
23-06-2008, 15:02
خداييش من سري سايلنت هيلم بازي كردم ولي اونقد كه سر معماي آخري اين فك كردم مغزم پريدهمون سه تا بشقاب كه بايد

بچرخوني من كه راضيم (اين نظر منه حالا خوبه ياكه بده) D:

k750s
24-06-2008, 15:22
البته با كيبوردم ميشه انجامش داد بايد ضربه هات ريتمش يكسان باشناگه زياد تند يا كند دكمه رو بزني جواب نميده نميدونم تونستم كمك كنم يانه من با كيبورد تمومش كردم

مخصوصا آخري Wow

جايي برا آپلود ندارم وگرنه سيوشو ميدادم اگه هست بدين بذارم

سلام اگه ميشه سيو بعد از اون قسمت رو بفرست به ايميلم ممنون ميشم چون من هرچي سعي كردم نتونستم رد كنم. solistar30@yahoo.com

Mist
25-06-2008, 10:04
خيلي وقته بازيشو تموم كردم امشب وقت شد دوباره بازي ميكنم رد كردم اون قسمتو ميذارم همين جا برات فعلا Assassin's Creed اين پروژه

دستمه D:

Abolfazl3007
26-06-2008, 22:27
اینم عجب بازیه توپیه!
قبلا نگرفته بودمش
فکر نمیکردم اینقدر باحال باشه
تو سیو مشکل داشتم که حل شد

k750s
27-06-2008, 17:35
هيچكي اينجا نيست به من كمك كنه؟من تو قسمت پاركينگ بيمارستان موقعي كه ميخوام درو ببندم هيولا نميذاره وبعد دختره رو ميكشه ميخوام با گيم پدم نتونستم رد كنم اگه كسي سيو بعد از اين قسمت رو داره واسم بذاره ممنون ميشم يا بفرسته به ايميلم.solistar30@yahoo.com

Mist
28-06-2008, 22:58
دوست عزيز بالا رو خونده باشي گفته بودم وقت شد برات بازي ميكنم ميذارم سيوشو البته عذر ميخوام يكم كار داشتم برات بازيش

كردم اينم سيوش خيلي هم راحت بود البته توصيه ميكنم لمشو ياد بگيري چون تو اين بازي از اين جور موردها زياده

بازم مشكلي بود درخدمتيم

Mist
29-06-2008, 13:32
اینم عجب بازیه توپیه!
قبلا نگرفته بودمش
فکر نمیکردم اینقدر باحال باشه
تو سیو مشکل داشتم که حل شد

اگه عشق سايلنت هيل باشي اينم معما هاش كم از اون نداره باهاله

Abolfazl3007
29-06-2008, 14:22
اگه عشق سايلنت هيل باشي اينم معما هاش كم از اون نداره باهاله
خیلی قشنگ بود معماهاش هم باحال و نسبتا سخت بود مخصوصا معمای medallion آخر بازی سخت بود
boss fight هاش هم جالب بودند ولی حیف که کوتاه بود و زود تموم شد

Mist
30-06-2008, 20:24
خیلی قشنگ بود معماهاش هم باحال و نسبتا سخت بود مخصوصا معمای medallion آخر بازی سخت بود
boss fight هاش هم جالب بودند ولی حیف که کوتاه بود و زود تموم شد

موافقم تنها ايرادشم همين زود تموم شدنشه ولي گفتن سري بعدشم مياد يكش خوب نبود ولي اين جالب بود اون معماي آخري عذاب كشيدم مغزم كار نميكرد تا بالا خره اون نقطه هارو پشت آينه ها ديدم تلنگر زد به مغزم

خيلي باهال بود من شخصا حال كردم باهاش گرافيك نسبتا خوبي هم داشت

Ashkan1990
01-07-2008, 19:13
من سال قبل Obscure 1 رو تا آخر رفتم خیلی خوب بود.حالا Obscure 2 رو گرفتم به نظرم اصلا به خوبی یکش نیست.

Mist
01-07-2008, 19:46
من سال قبل Obscure 1 رو تا آخر رفتم خیلی خوب بود.حالا Obscure 2 رو گرفتم به نظرم اصلا به خوبی یکش نیست.

پس بشين قشنگ بازي كن تا آخرش برو بعد مطمئن باش اين نظرتو ويرايش ميكني D:

موفق باشي

am_merman01
01-07-2008, 22:48
سلام خدمت دوستان عزيز
من حدود شش ماه پيش اين بازي رو تموم كردم و اون موقع انقدر ازش لذت بردم كه توي يك هفته 5 بار اونو تموم كردم .
من اصلا نسخه يك اين بازي رو نديدم ولي اميد وارم نسخه بعديش هم جالب باشه و سعي نكنن توش تحول ايجاد كنن و خرابش كنن.
موفق باشيد.!!

kamyfares
13-07-2008, 10:27
هيچكي اينجا نيست به من كمك كنه؟من تو قسمت پاركينگ بيمارستان موقعي كه ميخوام درو ببندم هيولا نميذاره وبعد دختره رو ميكشه ميخوام با گيم پدم نتونستم رد كنم اگه كسي سيو بعد از اين قسمت رو داره واسم بذاره ممنون ميشم يا بفرسته به ايميلم.solistar30@yahoo.com

k750s جان منم تو همین جا گیر کردم اگه تونستی رد کنی به ایمیل منم بفرست ممنون میشم
منم همونجا هستم که تو حیاط بیمارستان هر چقدر تن تن space رو میزنم در بسته نمیشه و غول میاد دختر رو میکشه نمیدونی چن روزه فقط تو این مرحله گیر کردم من کل تاپیکو خوندم همه یه توضیحی دادن ولی نتونستم ردش کنم اگه کسی تموم کرده یه توضیح کامل بده یا save بعد این قسمت رو بزاری ممنون میشم

Mist
13-07-2008, 14:01
k750s جان منم تو همین جا گیر کردم اگه تونستی رد کنی به ایمیل منم بفرست ممنون میشم
منم همونجا هستم که تو حیاط بیمارستان هر چقدر تن تن space رو میزنم در بسته نمیشه و غول میاد دختر رو میکشه نمیدونی چن روزه فقط تو این مرحله گیر کردم من کل تاپیکو خوندم همه یه توضیحی دادن ولی نتونستم ردش کنم اگه کسی تموم کرده یه توضیح کامل بده یا save بعد این قسمت رو بزاری ممنون میشم

من چطور رد كردنشو توزيح دادم ايشون نتونسته بود خودم رفتم تا اونجا رد كردم مرحله رو سيوشم گذاشتم

شما چرا صفحات قبل رو نميخوني

دوست عزيز بالا رو خونده باشي گفته بودم وقت شد برات بازي ميكنم ميذارم سيوشو البته عذر ميخوام يكم كار داشتم برات بازيش

كردم اينم سيوش خيلي هم راحت بود البته توصيه ميكنم لمشو ياد بگيري چون تو اين بازي از اين جور موردها زياده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازم مشكلي بود درخدمتيم

kamyfares
21-07-2008, 21:29
من چطور رد كردنشو توزيح دادم ايشون نتونسته بود خودم رفتم تا اونجا رد كردم مرحله رو سيوشم گذاشتم

شما چرا صفحات قبل رو نميخوني

سلام Mist جان
ببخشید چن وقت نبودم سرم مشغول پروژه های دانشگاهیه
واقعن مرسیییییییییییییی Mist جان
نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم
انگار که دنیارو بهم دادن
راستشو بخوای من قبل از اینکه بخوام برات اون سوال قبلیمو بپرسم تمام تا÷یکو خونده بودم همه هم یه توضیحی داده بودند که باید تن تن space رو بزنی یا دکمشو به Ctl تبدیل کنی ولی هر کاری کردم نتونستم خود شما هم حتما با گیم پد ردش کردید به حر حال خیلیییییییییی ممنونم
الان هم تا اون در رفتم همون که دلتا و تتا فکر کنم امروز تمومش کنم
بازم ممنون :40:

Mist
21-07-2008, 22:19
ایول عالیه

نه یه لم خاص داره اینطور نیست که تند یا کند بزنی

باید تو یه حدی نگه داری

بازم کاری بود من در خدمتم بعد اون باید دینامیت بسازی نمیدونم حل کردی یا نه

موفق باشی

shayang
01-09-2008, 18:26
با سلام

من توی بیمارستان گیر کردم. یک در هست که 2 تا کارت میخوره ولی معلوم نیست چه جوری در باز میشه. اگه میشه راهنمایی کنید. لازم به ذکر است که یک کارت هم دارم ولی باز هم در باز نمیشه.

Mist
02-09-2008, 10:03
خوب معلومه دیگه یه کارت داری خودت میگی دوتا کارت میخواد

یه کارتش همونجاییه که از پنجره میای تو بیمارستان یه در نزدیکش هست شیشه رو بشکن برو تو داخل اتاق آخری هستش

اون یکی رو هم که حتما میدونی بعد اینکه اون غولو کشتی باید ورداری یادت باشه اونجا حتما سیو کن که تو آسانسور گیر میکنی

مطمئنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ALIREZA4232
25-09-2008, 10:21
سلام من اونجای گیر کردم که بعد از اتاق بلیارد میره تو کتاب خونه اونجا سه تا قفصه هست باید بااونا چیکارکنم

titanium_zarin
25-09-2008, 11:16
سلام من اونجای گیر کردم که بعد از اتاق بلیارد میره تو کتاب خونه اونجا سه تا قفصه هست باید بااونا چیکارکنم

ببین توی یه جایی مثل اشپزخونه اگه اشتباه نکنم یه عکس هست که مشخص کرده اون قفسه ها رو چجوری بچینی.یه کم بگرد:11:

blackrevolutioner
03-02-2009, 22:27
سزچ كردم در مورد obscure 1 ببينم تاپسك هست اينجارو پيدا كردم آقا ولي عجب بازي هست من چندبار تموم كردم سماره 2شم باس بگيرم

SnoWall
05-02-2009, 17:19
این بازی خیلی قشنگه (من خودم دوبار تا آخرش رفتم). منظورم ObsCure II

کسانی که در بازی میمرند!!!

1. Mei
2. June
3. Steve

SnoWall
05-02-2009, 17:25

blackrevolutioner
05-02-2009, 23:36
توي 2 مگه بايد اينا بميرن ؟ آخه تو 1 اينجوري نبود دست خودمونه كه بمبرن يا نه

SnoWall
07-02-2009, 16:49
ولی توی 2 ، من هر کاری کردم دیدم آخرش اینا میمیرن.

rijina
16-02-2009, 12:33
من تو اون قسمت گیر کردم که دختر وپسر فرار می کنند میروند توی آسانسور بعد اون غول سیاه دنبالشونه نمیدونم چه جوری در را ببندم

rijina
17-02-2009, 14:21
کد داخل بیمارستان که باید آخرین مواد را بردارم چیه؟

d_a_n_t_e
29-03-2009, 13:55
من این بازی رو قبلا تموم کردم الان که دوباره دارم بازی میکنم یه جا گیر کردم

من همه چی رو پیدا کردم برای ساخت دینامیت ولی چطوری باید بسازم اول یخ بریزم بعد چیزای دیگه کلا ترکیبش چطوریه ؟:31:

خیلی ممنون:10:

bahman26
09-04-2009, 18:11
d_a_n_t_e جان من همون جام ولی همه مواد دینامیت رو به غیر از اخری دارم اخریه فکر کنم تو یه قفسه است که رمز داره اگه رمزشو کسی داره بده ممنون
تورو خدا سیو نذاریدا اخمن دارم با ps2 بازی می کنم

SnoWall
10-04-2009, 12:01
من تو اون قسمت گیر کردم که دختر وپسر فرار می کنند میروند توی آسانسور بعد اون غول سیاه دنبالشونه نمیدونم چه جوری در را ببندم

اگر دقت کنی چهارتا فلکه که هر سر آن یک رنگ است وجود دارد. برای بستن درب باید رنگ چهار سر فلکه به هم بخورد.

مثلا اگر رنگ فلکه سمت چپ-بلا یکی از چهر سر آن که رو به سمت پایین است آبی میباشد، فلکه پایین آن رنگ رو به سمت بالا که به سمت آبی است باید آبی باشد.

SnoWall
10-04-2009, 12:04
کد داخل بیمارستان که باید آخرین مواد را بردارم چیه؟

اگر منظورت اون دستگاهی است که توش یه ماده برای ساخت دینامیت است( همون اتاقی که دوتا جانور نسبتا بزرگ هم وجود داره کدش توی یک کامپیوتر است که باید با Mei هکش کنی.

SnoWall
10-04-2009, 12:06
من این بازی رو قبلا تموم کردم الان که دوباره دارم بازی میکنم یه جا گیر کردم

من همه چی رو پیدا کردم برای ساخت دینامیت ولی چطوری باید بسازم اول یخ بریزم بعد چیزای دیگه کلا ترکیبش چطوریه ؟:31:

خیلی ممنون:10:

ترتیب ریختن مواد داخل همون کامپیوتری هست که باید با Mei هکش کنی.

SnoWall
10-04-2009, 12:10
d_a_n_t_e جان من همون جام ولی همه مواد دینامیت رو به غیر از اخری دارم اخریه فکر کنم تو یه قفسه است که رمز داره اگه رمزشو کسی داره بده ممنون
تورو خدا سیو نذاریدا اخمن دارم با ps2 بازی می کنم

اگر صفحه مربوط به رمز میاد که رمزش تو کامپیتر هست. (باید هکش کنید!!!!!!!!!)

اگر منظورت اون یکی که داخل اتاقی هست که میتونی اونجا مواد رو با هم ترکیب کنی،

اون رو با استفاده از اون تیر کمانی که انفجاری هست، باید شیشه اش رو منفجر کنید.!!!

Tom Clancy's
17-04-2009, 00:15
سلام دوستان
لطفا هرکی این بازی رو انجام دادخ کمک کنه
او قسمتی که باید جلوی در بیمارستان کرکره رو بکشی پایین چه جوریه؟
من وقتی میرم تا نصفه میاره پایین بعد اون هیولا میار میده بالا
ممنون

SnoWall
17-04-2009, 12:15
سلام دوستان
ممنون

همون کلیدی رو مداوم باید بزنی تا در بسته بشه موقع اومدن اون هیولا هم همون رو با سرعت بیشتری بزن تا هیولا دستش رو بکشه بیرون و بره...

Tom Clancy's
17-04-2009, 19:31
همون کلیدی رو مداوم باید بزنی تا در بسته بشه موقع اومدن اون هیولا هم همون رو با سرعت بیشتری بزن تا هیولا دستش رو بکشه بیرون و بره...

آقا من هرکاری میکنم نمیشه
تا قبل از اومدن هیولا تا نصفه می اد پایین بعد دیگه نمیاد
وقتی ام که هیولا میاد هرچی میزنم کار نمیکنه میو میخوره و میبازم:19::41:

SnoWall
18-04-2009, 20:40
آقا من هرکاری میکنم نمیشه
تا قبل از اومدن هیولا تا نصفه می اد پایین بعد دیگه نمیاد
وقتی ام که هیولا میاد هرچی میزنم کار نمیکنه میو میخوره و میبازم:19::41:

نمیدونم شاید باید یک کمی زودتر عمل کنی( قبل از اینکه هیولا بیاد در رو بیشتر از نصفه ببندی )

Tom Clancy's
18-04-2009, 20:54
نمیدونم شاید باید یک کمی زودتر عمل کنی( قبل از اینکه هیولا بیاد در رو بیشتر از نصفه ببندی )

تا نصفه درو میبنده بعد از اون هر چی میچرخونم میره بالا بعد اون هیولا میاد

امير110
19-04-2009, 19:49
تا نصفه درو میبنده بعد از اون هر چی میچرخونم میره بالا بعد اون هیولا میاد
من با پي اس2 بازي كردم دكمه ها را بلد نيستم ولي فكر كنم بع از نصفه يا بايد دكمه اي ديگه را بزني يا خيلي سريع دكمه را بزني يا اول هيولارا بكشي بعد بياي تو اخريش احتمالش بيشتره

امير110
19-04-2009, 19:51
يا بعد از نصف بر عكس بچرخوني

SnoWall
20-04-2009, 17:01
من با پي اس2 بازي كردم دكمه ها را بلد نيستم ولي فكر كنم بع از نصفه يا بايد دكمه اي ديگه را بزني يا خيلي سريع دكمه را بزني يا اول هيولارا بكشي بعد بياي تو اخريش احتمالش بيشتره

ولی من با کلید f راحت این کار رو انجام دادم (من با pc این بازی رو رفتم)

Tom Clancy's
23-04-2009, 22:45
ولی من با کلید f راحت این کار رو انجام دادم (من با pc این بازی رو رفتم)

دوستان کمک کنید
دوست عزیز شما در رو تا آخر بستی یا غولو کشتی؟
من میرم درو تا یهجایی میاره پایین بعد از اون هرچیمیزنم میره بالا بعد می اد
غول رو هم خواستم بکشم اما نمیشه

SnoWall
26-04-2009, 18:36
دوستان کمک کنید
دوست عزیز شما در رو تا آخر بستی یا غولو کشتی؟
من میرم درو تا یهجایی میاره پایین بعد از اون هرچیمیزنم میره بالا بعد می اد
غول رو هم خواستم بکشم اما نمیشه

من درب رو تا آخر بستم.

Mei رو ببر اون ته بذار شاید دست غول بهش نرسه بعد امتحان کن...

Tom Clancy's
30-04-2009, 18:23
من درب رو تا آخر بستم.

Mei رو ببر اون ته بذار شاید دست غول بهش نرسه بعد امتحان کن...

دوست عزیز من که خودمو کشتم نشد:41:
اگه ممکنه سیو بعد از این مرحله رو بزارید
ممنون:19:

SnoWall
01-05-2009, 10:27
دوست عزیز من که خودمو کشتم نشد:41:
اگه ممکنه سیو بعد از این مرحله رو بزارید
ممنون:19:

من اگر سیوهای بازی رو داشتم همون اول براتون میذاشتم.

راستی چند روز پیش داشتم چرخی تو اینترنت میزدم یکدفعه به فکر ترینر بازی افتادم. ازش استفاده کن شاید بدردت خورد.

Tom Clancy's
02-05-2009, 18:23
من اگر سیوهای بازی رو داشتم همون اول براتون میذاشتم.

راستی چند روز پیش داشتم چرخی تو اینترنت میزدم یکدفعه به فکر ترینر بازی افتادم. ازش استفاده کن شاید بدردت خورد.

اتفاقا خودم قصد استفاده داشتم اما چند تا دانلود کردم وقتی تو بازی میزنی از بازی می اد بیرون ارور میده:41:

Porya66ps
22-07-2009, 14:39
یادش بخیر بازی قشنگی بود:40:

ultr@
26-05-2010, 19:53
بچه ها بازی تموم شد اینم سیو تا آخرین مرحله

خدایش بازی سرحالی بود ولی به کامل بودن نسخه شماره یکش نمیرسید راستی یه خبر دیگه اینکه بازی آخرش تموم نمیشه و احتمالا نسخه سومی در راه است به امید بازی کردن نسخه سوم بای بچه ها
دوستان عزیز ورژن pc بازی obscure 2 دارای باگ های زیادی است به طوری که خودم به شخصه در چند مورد چیزهایی دیدم که شاخ در آ وردم تا حالا تو بازی ها و عمر گیمریم همچین چیزی هایی ندیدم. به طور مثال توی یک مرحله از بازی تمامی کارهای ممکن آنجام دادم ولی جواب نمی داد وقتی از یکی یا چند save game قبلی دوباره شروع کردم مشکل حل شد...
یا در جایی.. مثلا یک ورودی مانعی رو به صورت کامل کنار نزدم کاراکتر من از مانع رد می شد ولی بازیکن دوم حتی بعد از لود کردن دوباره مرحله در انجام کارهایی که باید می کرد ناتوان بود...جالب اینجاست که وقتی چنین اتفاقاتی میفته بازی با همون باگ ها save میشه و چاره ای جز شروع کردن بازی از save قبلی یا چند save game قبلی وجود نداره.. پس اگر راهنمایی دوستان یا کارهای معمولی کاراکتر های بازی دچار مشکل شد و نتونست کاری رو که قبلا میکرد انجام بده تعجب نکنید و از دست خودتون شاکی نباشید.. چون 100% ایراد از بازی و با شروع کردن از save game های قبلی مشکل معمولا حل میشه.

3taxxx
28-05-2010, 01:14
سلام دوستان
ممنون
سلام
اگه داری با پی سی بازی رو میری باید اینجا از دسته استفاده کنی با کیبورد وحشتناک سخته.راستی دسته باید انالوگ داشته باشه.بعد با اون دوتا دکمه توپی روی دسته هست که 180 درجه میچرخه(یه عمر ایکس باکس دارم نمیدونم اسمشو:31:) اونو پر بده در بسته میشه