مشاهده نسخه کامل
: نرم افزار taknikbartar cline up xp
تکنیک برتر
05-09-2007, 01:56
با سلام خدمت شما دوستان عزیز و عرجمند
اگر یادتون باشد قرار بود بنده نر افزار system optimizer رو بسازم ولی به دلیل کم کاری برخی از دوستان و وقت بردن زیاد و اینکه بنده دست تنها بودم فقط قسمت taknikbartar cline up xp رو برای شما دوستان آماده کردم و امیدوارم از این برنامه لذت بده و هرگونه ایراد و مشکل را در این انجمن به بنده ارائه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نرم افزار را از لینک زیر دانلود کنید.
با حجم:1.84مگابایت
فرمت :zip
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام آقا مجيد.
واقعا بايد بگم كه خسته نباشي. ميدونم كه كلي زحمت كشيدي.
منم پارسال ميخواستم يه همچين چيزي بنويسم، ولي وقتي ديدم خيلي كار ميبره، پشيمون شدم.
يه سوال هم دارم. كل امكانتش هميناست كه توي عكسه؟
اگه اينجوريه كه خيلي كار داره هنوز.
راستي اگه بخواي حاظرم توي تكميل برنامه كمكت كنم.
بازم سلام
ايندفعه راجع به امضاته
من رفتم ولي چيزي برا دانلود وجود نداشت. يعني هيچي نبود. فقط اينو نوشته بودي.
به نام خدا
سلام خدمت دوستان عزیز و عرجمند / به خصوص دوستان p30world
خوب حدود 1 ماه پیش من در امضاء خودم زده بودم که خبر خوشی برای
برنامه نویسان ویژوال بیسیک دارم . خوب وعده دادم حالا وقت عمل کردن است. خوب من یه تصمیمی گرفتم که هم یه جورائی به نفع من است و هم صد در صد به نفع شما است. من محصولی رو آماده کردم که بیشتر به نفع شما است و از 100% حدود 2 درصد به نفع ما است./
به همراه بهترین و جایزه
آها اون بالايي بود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اينكه رايگان نبود كه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکنیک برتر
05-09-2007, 23:52
سلام
نه دوست عزیز امکاناتش بیشتر از این است فقط صفحه اول را برای شما گزاشتم
اگر دقط کنید من زدم کامپوننت که هر کسی اون مجموعه رو بخره این مجموعه برایش به صورت رایگان فرستاده می شود./
یادتون هست که چند ماه پیش تو امضاء خودم زده بودم یه خبر برای برنامه نویسان دارم البته برنامه نویسات ویبی
و اما خبر خوش مجموعه ای پر از کامپوننت گران قیمت به صورت رایگان برای شما برای دیدن لست کامپوننت به آدرس
زیر بروید به آخر صفحه مراجعه کنید
تکنیک برتر
06-09-2007, 00:29
شرمنده ام دوستان لینک تصیح شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.