PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشت محکمی بر دهان مایکروسافت

sudotux
05-09-2007, 00:59
اعضای ISO/IEC به پیشنهاد Micro$oft OOXML رأی منفی دادند.

سازمان بین المللی استاندارد به استاندارد پیشنهادی شرکت مایکروسافت به شماره ISO/IEC DIS 29500 رای منفی داد.

در صورت موفق شدن در مراحل رأی گیری سازمان بین‌المللی استاندارد، ایزو، به استاندارد بین‌المللی تبدیل می شد که خطری بالقوه برای کاربران، تولیدکنندگان، شرکت ها، سازمان ها و جریانهای مستقل نرم افزاری ، و به خصوص نهضت نرم افزارهای آزاد و جوامع کوچکترزبانی، به خصوص فارسی زبانان می شد.

در کمال افتخار لازم به ذکر است که کشور عزیزمان ایران از جمله کشورهایی است که به این پیش نهاد رأی منفی (Disapproval) داده بود. متن مخالفت ایران با این پیشنهاد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این پیروزی بر همه ی مردان و زنان آزادی خواه جهان مبارک باد!

منبع خبر :

Oracle_Eldorado
05-09-2007, 01:23
میشه یکمی واضح تر بگی ؟!
این پیشنها یعنی چی ؟!

sudotux
05-09-2007, 01:31
میشه یکمی واضح تر بگی ؟!
این پیشنها یعنی چی ؟!

OOXML چیست و چرا با آن مخالفیم ؟

Bayazee
05-09-2007, 01:50
منم بسيار خوشحالم ! باشد كه اين اتفاق عامل و نشونه اي باشه براي بسيار از كاربران نرم افزار هاي بسته و غير آزاد ! چون شركتهايي چون مايكروسافت به تفكرات انحصار طلبانه خودشون ادامه خواهند داد .

rootnt
05-09-2007, 21:31
مبارکه
عجب خبر خوبی
خستگیم در رفت
خیلی برای open sourcی ها و مخصوصا ایرانی ها خوب شد

*PiNk PaNTHeR*
05-09-2007, 21:34
من هم توضیحات رو خوندم و تحقیقات رو کردم.
از مزایایی که داشت بگذریم خوب شد چون امکان داشت روی مدیفکیشن بازی ها هم تاثیر بذاره.

sudotux
06-09-2007, 00:48
متاسفانه الان باخبر شدم که رای گیری صورت گرفته به صورت اولیه بوده و رای گیری مجددی در اولیل سال ۲۰۰۸ میلادی انجام خواهد شد.

قسمتی از اظهار نظر رابرتسون - مدیر عمومی بخش استاندارد در مایکروسافت - بعد از اعلام نتایج رای گیری :

ترجمه :

این رای اولیه مقطعی بوده و برای پذیرش گسترده فرمت OpenXML در سرتاسر جهان برای منفعت میلیون ها مشتری میباشد. نتیجه رای گیری امروز دلگرم کننده بوده و ما ایمان داریم که نتیجه نهایی در سال ۲۰۰۸ منجر به تایید فرمت Open XML به عنوان استاندارد ایزو خواهد شد.

منبع خبر :

امیدوارم که همچین اتفاقی نیوفته و مایکروسافت این آرزو رو با خودش به گور ببره.

*PiNk PaNTHeR*
06-09-2007, 00:52
حسین جان خیلی عصبانی هستی.
من هم امیدوارم این اتفاق نیفته اما به فکر X360 هم باش.

sudotux
29-09-2007, 10:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AA%DB%8C.jpg

دومین دادگاه عالی اتحادیه اروپا پس از 9 سال بررسی پرونده مایکروسافت، با درخواست این شرکت نرم‌افزاری مخالفت کرد و محدودیت‌های خود را برای فعالیت‌های مایکروسافت در مقابل دیگر شرکت‌های کامپیوتری افزایش داد. دادگاه اتحادیه اروپا اعلام کرد که کمیسیون اروپا در مورد پرونده مایکروسافت به‌درستی اقدام کرده است. این کمیسیون مدعی شده بود که شرکت مایکروسافت از حاکمیت خود بر بازار کامپیوترهای شخصی، برای تصاحب بازار نرم‌افزارهای سرور و Media Playerها در دهه 1990 سوءاستفاده‌ کرده است و همچنان تهدیدهای خود را بر این بازار ادامه می‌دهد. اتحادیه اروپا در سال 2004 غول نرم‌افزاری دنیا را با این اتهام 497 میلیون یورو (613 میلیون دلار) جریمه کرده بود که گفته می‌شود این بزرگ‌ترین جریمه‌ای است که قانون‌گذاران اتحادیه اروپا تاکنون درنظر گرفته‌اند. با موفقیت اتحادیه اروپا در این پرونده، اروپا به عنوان قانون‌گذار بین‌المللی، بازار نرم‌افزار تمامی شرکت‌های نرم‌افزاری بزرگ سراسر جهان را کنترل خواهد کرد.

منبع خبر : ITIran

toodi
29-09-2007, 12:35
کم مونده بیان بیل گیتس رو دستگیر کنن ببرن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر های خوب خوب بزارین:21:

c0dest0rm
29-09-2007, 14:15
ها!!!!!
تبدیل قالب‌های سنتی نرم‌افزارهای دفتری مایکروسافت به استاندارد جهانی؟
حسین جان خودتو ناراحت نکن!
نگران شدم! یعنی چی میشه؟!