PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مادر بورد و سی پی یو میخوام تا 2.5 میلیون

amirpsx
04-09-2007, 21:34
دوستان اگه لطف کنن یه مادر بورد تک که بتونه دو تا سی پی یوی 4 هسته ایی رو ساپورت کنه به من پیشنهاد کنن .
قبلا نظرم روی مادر بورد L1n64 بود ولی با سی پی یوی ای ام دی به کارم نمیاد !! حتمی میگید این سیستم برای چه مه ولی من اونو برای کارای خیلی سنگین و بازی های نسل بعد میخوام مثل بازیه کرایسیس .که شدیدا به قدرت بالا نیاز داره سیستم قبلم فقط بدرد بازی های که با دایرکت ایکس 9 بالا میاد خوبه! سیستمم اینه .
asus m2n sli deluxe
4* ram apacer 512 bus 800
cpu:amd 64 x2 5200+
geforce en8800 ultra

فقط اگه میشه یکم زودتر جوابمو بدید چون میخوام برم ببندمش:10:با تشکر:11:

Mahdi_Moosavi
05-09-2007, 00:42
دوستان اگه لطف کنن یه مادر بورد تک که بتونه دو تا سی پی یوی 4 هسته ایی رو ساپورت کنه به من پیشنهاد کنن .
قبلا نظرم روی مادر بورد L1n64 بود ولی با سی پی یوی ای ام دی به کارم نمیاد !! حتمی میگید این سیستم برای چه مه ولی من اونو برای کارای خیلی سنگین و بازی های نسل بعد میخوام مثل بازیه کرایسیس .که شدیدا به قدرت بالا نیاز داره سیستم قبلم فقط بدرد بازی های که با دایرکت ایکس 9 بالا میاد خوبه! سیستمم اینه .
asus m2n sli deluxe
4* ram apacer 512 bus 800
cpu:amd 64 x2 5200+
geforce en8800 ultra

فقط اگه میشه یکم زودتر جوابمو بدید چون میخوام برم ببندمش:10:با تشکر:11:

دو تا cpu چهار هسته ای واسه بازی !!:blink::blink: . چه خبره مگه :23: .

بهت قول میدم الان حتی یه Q6600 اینتل از پیچیده ترین افکت های بازی ها آینده بر میاد :27: .

ضمنآ سیستمی که الان داری که خیلی عالیه :23: دیگه 8800Ultra از پس هرچی بازیه اساسی بر میاد . :21:

والا من هر چی فکر میکنم همچین سیستمی رو واسه سرور می بندن نه واسه بازی :41: !!!

ضمنآ این جور مادربوردها که شما میخوای چون بیشتر واسه سرور استفاده میشه خیلی کم تو ایران گیر میاد . :5:

Stream
05-09-2007, 03:16
بابا همین سیستم خوبه. صبر کن وقتی X38 و nforce 7 اومدن مادربورد بگیر!

mrc
05-09-2007, 09:27
main board supermicro x7dae
و cpu xeon quad core5310

amirpsx
05-09-2007, 12:46
سلام دوستان درباره این سیستم زیاد تعجب نکنید! اگه یه کم درباره بازی CRYSIS تو اینترنت سرچ کنین نظرتون عوض میشه . این بازی که بر اساس directx 10 بنا شده ! تقریبا میتونم بگم که میتونه با کنسولهای نسل اینده برابری کنه و اون طور که من تحقیق کردم با cryengine 2 بازی ساخته شده و سازنده هاش گفتن یکی از سنگینترین بازی های پی سی هست و خودشون با جدیدترین سی پی یوی اینتل 4 هسته ای! که تست زدن بازی با 25 الا 30 fps اجرا شد من از نظر گرافیکی مشکلی ندارم فقط مشکلم رو پردازنده بود . حالا با برادرم شریکی میخوایم این سیستمو جمع کنیم . میخوایم طوری باشه که ps3 رو بزاره تو جیب:27: البته اگه شد!! مهدی جون گفت اینجور مادر بورد ها کم گیر میاد اگر هم این طور بود میخایم سفارش بدیم!! اگر هم دوستان جاییی رو تو تهران برا این کا میشناسن مارو هم بی خبر نذارن
راستی ویرگیل جون مگه سری چیپست 7xx در راهه من فقط میدونم که مادر بورد asus l1n64 ws چیپستش nforce 680 i هست. با تشکر:11:

Stream
05-09-2007, 15:47
amirpsx من خودم سه ماه هست دارم برای Crysis ثانیه شماری میکنم!
تا دو سه ماه دیگه nforce 7 و x38 همراه با PCI Express 2.0 عرضه میشن. یعنی خرید مادربورد گرون الان اشتباه هست بهتره با همین سیستم کنار بیای تا وقتی یکی از این دو چیپست بیان.(حدود 1 ماه دیگه) تا اون موقع هم Crysis نمیاد چون قراره دوباره تاخیر بخوره. به فکر ddr3 و PCI Express 2.0 و 45 نانومتری ها باش! :d

و cpu xeon quad core5310

mrc جان شما انگار فقط سیستم سرور پیشنهاد میدی !

amirpsx
05-09-2007, 19:59
تا دو سه ماه دیگه nforce 7 و x38 همراه با PCI Express 2.0 عرضه میشن. یعنی خرید مادربورد گرون الان اشتباه هست بهتره با همین سیستم کنار بیای تا وقتی یکی از این دو چیپست بیان.(حدود 1 ماه دیگه) تا اون موقع هم Crysis نمیاد چون قراره دوباره تاخیر بخوره. به فکر ddr3 و PCI Express 2.0 و 45 نانومتری ها باش! :d

دست شما درد نکنه ویرگیل جون ! واقعا حالا نظرم عوض شد ! پس منتظر pci express 2 میمونیم .راستی دیگه اینایی که گفتی میتونه قوقا کنه! ؟ اطلاعات بیشتر راجع به pci express 2 رو میتونم از کجا گیر بیارم؟ ایا تو همین فوروم دربارش بحث شده؟.خیلی ممنونم:11:

sulfur99
05-09-2007, 21:37
با سلام.اگه واقعا این قدر پول داری نظرت در مورد مکینتاش چیه اینقدر هست که می تونی با آن موشکهای ناسا را طراحی کنی چه برسه به بازی.

Stream
05-09-2007, 23:07
دست شما درد نکنه ویرگیل جون ! واقعا حالا نظرم عوض شد ! پس منتظر pci express 2 میمونیم .راستی دیگه اینایی که گفتی میتونه قوقا کنه! ؟ اطلاعات بیشتر راجع به pci express 2 رو میتونم از کجا گیر بیارم؟ ایا تو همین فوروم دربارش بحث شده؟.خیلی ممنونم:11:

اینجا اطلاعاتی راجب PCI Express 2.0 هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

توی فروم ندیدم راجبش بحث بشه. شاید بعد از اومدن X38 بهتر بشه دربارش بحث کرد.
راستی درستش ورژیل هست!

rsh
05-09-2007, 23:22
دوست عزیز زننده تاپیک برای یک بازی مزخرفی مثل کرایسیس میخوای 2.5 ملیون خرج کنی ایول بابا
به نظرم بهتره بری با 500 تومان یک xbox360 بخری چون این بازی برای این کنسول هم خواهد امد
در ثانی کارت گرافیگ شما که از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی میکنه و این بازی براحتی برات اجرا میشه
اما اگر نظر منو میخوای کمی صبر کن اولن تا انجا که میدونم قراره دایرکت ایکس 10.1 بیاد که متاسفانه کارتهای سری 8 اونو ساپورت نمیکنند
پس صبر کن برای کارتهای جدیدتر
سی پی یو هم چهار هسته ای بگیر با فن اوری 45 نانومتری
هر چه دیرتر بخری بهتره چون تا انجا که میدونم فن اوریهای جدیدی در راهند فقط 4 ماه صبر کن

Stream
05-09-2007, 23:27
دوست عزیز زننده تاپیک برای یک بازی مزخرفی مثل کرایسیس میخوای 2.5 ملیون خرج کنی ایول بابا
به نظرم بهتره بری با 500 تومان یک xbox360 بخری چون این بازی برای این کنسول هم خواهد امد
در ثانی کارت گرافیگ شما که از دایرکت ایکس 10 پشتیبانی میکنه و این بازی براحتی برات اجرا میشه
اما اگر نظر منو میخوای کمی صبر کن اولن تا انجا که میدونم قراره دایرکت ایکس 10.1 بیاد که متاسفانه کارتهای سری 8 اونو ساپورت نمیکنند
هر چه دیرتر بخری بهتره چون تا انجا که میدونم فن اوریهای جدیدی در راهند فقط 4 ماه صبر کن

بازی مزخرف مثل کرایسیس ؟؟؟؟ چه صفت خوبی برای بازی ای که 90 درصد گیمرهای دنیا براش لحظه شماری میکنند.

mrc
06-09-2007, 07:55

نقل قول:
و cpu xeon quad core5310

عزیز جان چون این افراد دنبال سیستم های خفن هستن مثلا کسی که دنبال qx6850 میگرده بهتر نیست xeon quad core بگیره که هر cpu 350000 تومان هست

rsh
06-09-2007, 16:01
بازی مزخرف مثل کرایسیس ؟؟؟؟ چه صفت خوبی برای بازی ای که 90 درصد گیمرهای دنیا براش لحظه شماری میکنند.
من دموی ازین بازی دارم نمیدونم اصلا ازش خوشم نیومد
دموی که من دیدم تو جنگل داره هی دار و درخت رو با تیر میشکنه میندازه پایین
خوب هر کس نظری داره دیگه:8:

Stream
06-09-2007, 18:03
عزیز جان چون این افراد دنبال سیستم های خفن هستن مثلا کسی که دنبال qx6850 میگرده بهتر نیست xeon quad core بگیره که هر cpu 350000 تومان هست

درسته ولی پردازنده های Xeon برای پردازش های ساده ولی طولانی طراحی شده اند. ولی پردازنده های Core 2 برای پردازش های پیچیده ولی کوتاه طراحی شده اند. که بازی جزو پردازشهای کوتاه و پیچیده به حساب میاد!

Stream
06-09-2007, 18:15
من دموی ازین بازی دارم نمیدونم اصلا ازش خوشم نیومد
دموی که من دیدم تو جنگل داره هی دار و درخت رو با تیر میشکنه میندازه پایین
خوب هر کس نظری داره دیگه:8:
هر کسی یه نظری داره، پس بهتره اینقدر راحت به یه بازی نگیم مزخرف! من از BioShock خیلی خوشم نیومد ولی خیلیها عاشقش شدن پس من هم باید بگم بازی خیلی خوبیه!

Gabana
06-09-2007, 19:40
درسته ولی پردازنده های Xeon برای پردازش های ساده ولی طولانی طراحی شده اند. ولی پردازنده های Core 2 برای پردازش های پیچیده ولی کوتاه طراحی شده اند. که بازی جزو پردازشهای کوتاه و پیچیده به حساب میاد!

Virgil جان يكم در مورد اين صحبتتون توضيح مي ديد ؟ ( البته همراه با مدرك - برام جالبه بدونم )

amirpsx
07-09-2007, 01:35

این نظر توئه که مزخرفه! ولی crysis تنها بازی ایه که قدرت directX 10 رو میتونه نشون بده. من خودم هم xbox360 premium دارم هم ps3 60gb که تازه خریدم.ولی برام دنیایه کامپیوتر یه چیز دیگس! .و خودم به شخصه میگم اگه حتی برا xbox هم بیاد به کیفیت کامپیوتر نمیتونه برسه! مثل همونطوری که epic game قول داده که گیرز اف وارو
(gears of war) برای پی سی با کیفیت بهتری نسبت به xbox360 ارائه بده! در ضمن من که فقط نمیخوام با این سیستم بازی کنم اونو برا کار با blender 3d که یکی از نرم افزار های پر قدرت گرافیکی اوپن سورس هست میخوام!
با این سیستمی که دارم برا رندر کردن یه example مجبور شده تا یه ساعت صبر کنم!

از مدیر این بخش جناب gabana به خاطر اینکه بحث هام از موضوع اصلیش منحرف شد عذر میخوام:20:.

ببخشید میخاستم بدونم برای جمع کردن این سیستم های اینده چه قدر بودجه لازم دارم. یا اینکه از قیمت این قطعات دوستان خبری دارن ؟ خیلی ممنون:11:

Stream
07-09-2007, 01:59
Virgil جان يكم در مورد اين صحبتتون توضيح مي ديد ؟ ( البته همراه با مدرك - برام جالبه بدونم )
اوه اوه باز یه چیز پیدا شد که Gabana به من گیر بده! محکوم به مرگ شدم! (شوخی!)
حالا کجاش رو توضیح بدم؟

ببخشید میخاستم بدونم برای جمع کردن این سیستم های اینده چه قدر بودجه لازم دارم. یا اینکه از قیمت این قطعات دوستان خبری دارن ؟ خیلی ممنون

قیمتش با این مقداری که الان مجبوری برای یه سیستم High-end بدی فرق نمیکنه. وقتی نسل جدید بیاد قیمتهای High-End های این نسل میشن برای نسل بعد و این نسل ارزون میشه.

mrc
07-09-2007, 16:44
سلام به همه

virgil جان ببخشید البته ولی از کی تا حالا کارهای 3d شده پردازش ساده در ضمن من کسی رو سراغ دارم که کارش انیمیشن سازی و تیزر سازی هستش و سیستمش بعضی وقتها تا یک هفته خواموش نمیشه پس cpu DUAL CORE هم قابلیت کار در مدت زمان طولانی رو داره و این جواب شما هیچ ارتباطی با مطلب بالات نداره

بازم پوزش میخوام

Stream
07-09-2007, 19:17
mrc جان مثل اینکه منظور من رو درست متوجه نشدید شاید هم من بد منظورم رو رسوندم... پردازش طولانی مدت یعنی یک یا دو سال روشن موندن. از Xeon ها روی سرورهایی استفاده میکنند که اگه الان روشن میشن تا دو سال دیگه حتی Reset هم نمیشن چه برسه به خاموش شدن. یک هفته و یک ماه یعنی کوتاه مدت. سیستم من هم با Core 2 الان چند هفته هست که خاموش نشده. از پردازنده های Xeon روی سرورهایی استفاده میشه که نهایت کارشون Zip کردن و Extract کردن و کپی و بک آپ کردنه. نه خبری از محاسبه دات پروداکت ها هست نه از پردازش فیزیک و این چیزا. حالا ممکنه یه Zip کردن چند ماه طول بکشه. کارهای ساده ولی طولانی. اکثر این سرورها هم اصلا کارت گرافیک ندارند که کسی بخواد باهاشون کار گرافیکی انجام بده. برای رندر کردن و انیمیشن سازی همه از همین Core 2 ها استفاده میکنند همراه با کارتهای گرافیکی WorkStation نه پردازنده های Xeon !

mrc
08-09-2007, 08:46
کارهای 3d و maya از توان cpu بطور کامل استفاده میکنه یعنی 100% پس cpu هرچه قوی تر بهتر(cpu dual core =100% توان استفاده میشود و اگر cpu quad core باشد پس توان 2 برابر میشود)شما یه سوال از کسایی که سیستم حرفهای جمع میکنن و maya کارها بکنید متوجه میشوید در ضمن بد نیست یه سری هم به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزنید و مادربورد x7dae رو یه نگاه بکنید چون این مین اسات pci ex داره

با تقدیم احترام

Stream
08-09-2007, 21:21
کارهای 3d و maya از توان cpu بطور کامل استفاده میکنه یعنی 100% پس cpu هرچه قوی تر بهتر(cpu dual core =100% توان استفاده میشود و اگر cpu quad core باشد پس توان 2 برابر میشود)شما یه سوال از کسایی که سیستم حرفهای جمع میکنن و maya کارها بکنید متوجه میشوید در ضمن بد نیست یه سری هم به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزنید و مادربورد x7dae رو یه نگاه بکنید چون این مین اسات pci ex داره

با تقدیم احترام
بحث سر پردازنده Xeon و Core 2 بود! نه دو هسته ای و چهار هسته ای! هر دوشون هم دو هسته ای دارند هم چهار هسته ای.
اینکه یه مادربورد سلات PCI-Express داشته باشه چه ربطی به بحث ما داشت؟

- بحث رو اگه بشه یه جای دیگه ادامه بدیم بهتره چون اینجا جای این بحث نیست.

Mahdi_Moosavi
09-09-2007, 01:57
بحث سر پردازنده Xeon و Core 2 بود!

virgil جان منتظریم .............. اگه ممکنه کل معماری این دو تا مدل رو از پایه باز کن . من خیلی اشتیاق دارم

بفهمم چرا xeon چرا تو محاسبات Floating-point این قدر سریعتر از core 2 عمل میکنه ؟؟!! ولی تو محاسبات

3D قضیه برعکس میشه ؟؟؟!!

Stream
09-09-2007, 02:10
virgil جان منتظریم .............. اگه ممکنه کل معماری این دو تا مدل رو از پایه باز کن . من خیلی اشتیاق دارم

بفهمم چرا xeon چرا تو محاسبات Floating-point این قدر سریعتر از core 2 عمل میکنه ؟؟!! ولی تو محاسبات

3D قضیه برعکس میشه ؟؟؟!!
تو بخش سی پی یو یه تاپیک درست میکنیم برای بحث درباره Xeon و Core 2 ها که بتونیم مسئله رو به یه جایی برسونیم. البته باید شما و بقیه هم همکاری کنید اطلاعات من قد نمیده بخوام از این کارا بکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gabana
09-09-2007, 22:05
mrc جان مثل اینکه منظور من رو درست متوجه نشدید شاید هم من بد منظورم رو رسوندم... پردازش طولانی مدت یعنی یک یا دو سال روشن موندن. از Xeon ها روی سرورهایی استفاده میکنند که اگه الان روشن میشن تا دو سال دیگه حتی Reset هم نمیشن چه برسه به خاموش شدن. یک هفته و یک ماه یعنی کوتاه مدت. سیستم من هم با Core 2 الان چند هفته هست که خاموش نشده. از پردازنده های Xeon روی سرورهایی استفاده میشه که نهایت کارشون Zip کردن و Extract کردن و کپی و بک آپ کردنه. نه خبری از محاسبه دات پروداکت ها هست نه از پردازش فیزیک و این چیزا. حالا ممکنه یه Zip کردن چند ماه طول بکشه. کارهای ساده ولی طولانی. اکثر این سرورها هم اصلا کارت گرافیک ندارند که کسی بخواد باهاشون کار گرافیکی انجام بده. برای رندر کردن و انیمیشن سازی همه از همین Core 2 ها استفاده میکنند همراه با کارتهای گرافیکی WorkStation نه پردازنده های Xeon !

خوب ببين Virgil جان ..
اين چيزي كه گفتي بيشتر شبيه نظر شخصي مي مونه ..

معماري اون دو تا رو بررسي كن . ببين دقيقا اختلاف يه پردازنده Xeon با پردازنده دسكتاپ چيه !!؟
اونطوري بهتر به نتيجه مي رسي ..

حرف از اين زدي كه پردازش فيزيكي روي سرور نيست . OK قبول . اما سروري كه مثلا Active Directory داره و DNS داره و مجبوره پردازش سنگين داشته باشه فكر مي كني چقدر كمتر از پردازش فيزيكي باشه ؟

Stream
09-09-2007, 22:43
خوب ببين Virgil جان ..
اين چيزي كه گفتي بيشتر شبيه نظر شخصي مي مونه ..

معماري اون دو تا رو بررسي كن . ببين دقيقا اختلاف يه پردازنده Xeon با پردازنده دسكتاپ چيه !!؟
اونطوري بهتر به نتيجه مي رسي ..

حرف از اين زدي كه پردازش فيزيكي روي سرور نيست . OK قبول . اما سروري كه مثلا Active Directory داره و DNS داره و مجبوره پردازش سنگين داشته باشه فكر مي كني چقدر كمتر از پردازش فيزيكي باشه ؟
قبول دارم...
من از روی کاربرد توضیح دادم وگرنه معماریشون رو به طور پیشرفته و دقیق بررسی نکردم. (ان شاء الله یه تاپیک تو بخش پردازنده درباره معماریشون میزنیم و بهتر به نتیجه میرسیم.)

سروری که Active Directory و DNS داره کارش خیلی سنگینه خیلی سنگینتر از پردازش فیزیک، ولی چون حجم درخواست ها و اطلاعات بالاست وگرنه نوع پردازش باز هم محاسبات پیچیده مثل فیزیک و اینجور چیزها نیست. البته من اینطوری فکر میکنم شاید واقعا اینطوری نباشه.