مشاهده نسخه کامل
: کمک....... انتی ویروس روی گوشی n73 ن اجرا نمیشه
سلام
من تازه یه n73خریدم که تو نصب انتی ویروس باهاش مشکل دارم وهر کاری میکنم روش انتی ویروس نصب نمیشه ویه پیغام میده و خارج میشه . پیغامه اینه:expride certificser(ممکنه یکی دو تا حرف کم وزیاد گذاشته باشم).درضمن بگم که چند تا انتی ویروس امتحان کردم ونشد مثل
Jiangmin Anti-Virus و Symantec[1].Security.Norton.Anti-virus.v4.1.16.Latest.Update و
Exovirus Stop
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه مگه وقتی بازی و نرم افزار وتمو انتی ویروس و...روروی گوشی نصب میکنیم نباید تو فایل منیجر مشخص باشه.ولی من دو تا بازی وچند تا نرم افزار نصب کردم(به غیر از انتی ویروس) و وقتی تو فایل منیجر رفتم هیچی توش نبود و همه قسمتای اون خالی بود.
باید ببخشید که طولانی شد .تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید نکنه گوشیم اصل نیست یا یه مشکل دیگهای داشته باشه:13:
MOSHAVER AMIN
04-09-2007, 22:12
سلام
اخيرا هفته نامه عصر ارتباط همراه با ويژه نامه موبايل اقدام به توزيع يه نرم افزار چند رسانه اي كرده شما ميتوني با خريد اين ويژه نامه و نصب انتي ويروس هاي مخصوص گوشي خود از طريق همان سي دي كه عرض شد به نتيجه برسي و در نصب اون هم مشكلي پيش نمياد
موفق باشي
M.etallic.A
08-09-2007, 13:27
برای n73 هیچ وقت ویروسی تولید نمیشه و نیازی به آنتی ویروس نیست دوست من... در مورد اون پیغام خطا... کافیه تاریخ گوشی رو چند ماه ببری عقب برنامه رو نصب کنی و دوباره تاریخ رو برگردونی.
Nikolas_95
10-09-2007, 18:05
آنتی ویروس برای n73 هست اما من که آزمایش کردم سرعت گوشی رو خیلی پایین میاورد برای همین پاکش کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mehrantriple
12-06-2008, 17:00
چرا از نتی ویروس Netqin استفاده نمیکنی
mehrantriple
12-06-2008, 17:10
اینم لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من تازه یه n73خریدم که تو نصب انتی ویروس باهاش مشکل دارم وهر کاری میکنم روش انتی ویروس نصب نمیشه ویه پیغام میده و خارج میشه . پیغامه اینه:expride certificser(ممکنه یکی دو تا حرف کم وزیاد گذاشته باشم).درضمن بگم که چند تا انتی ویروس امتحان کردم ونشد مثل
Jiangmin Anti-Virus و Symantec[1].Security.Norton.Anti-virus.v4.1.16.Latest.Update و
Exovirus Stop
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه مگه وقتی بازی و نرم افزار وتمو انتی ویروس و...روروی گوشی نصب میکنیم نباید تو فایل منیجر مشخص باشه.ولی من دو تا بازی وچند تا نرم افزار نصب کردم(به غیر از انتی ویروس) و وقتی تو فایل منیجر رفتم هیچی توش نبود و همه قسمتای اون خالی بود.
باید ببخشید که طولانی شد .تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید نکنه گوشیم اصل نیست یا یه مشکل دیگهای داشته باشه:13:
من یه n73دارم که تو نصب انتی ویروس باهاش مشکل دارم وهر کاری میکنم روش انتی ویروس نصب نمیشه ویه پیغام میده و خارج میشه . پیغامه اینه:expride certificser(ممکنه یکی دو تا حرف کم وزیاد گذاشته باشم).درضمن بگم که چند تا انتی ویروس امتحان کردم ونشد مثل
Exovirus Stop
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.