ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک....... انتی ویروس روی گوشی n73 ن اجرا نمیشه

djehsan
04-09-2007, 20:14
سلام
من تازه یه n73خریدم که تو نصب انتی ویروس باهاش مشکل دارم وهر کاری میکنم روش انتی ویروس نصب نمیشه ویه پیغام میده و خارج میشه . پیغامه اینه:expride certificser(ممکنه یکی دو تا حرف کم وزیاد گذاشته باشم).درضمن بگم که چند تا انتی ویروس امتحان کردم ونشد مثل
Jiangmin Anti-Virus و Symantec[1].Security.Norton.Anti-virus.v4.1.16.Latest.Update و
Exovirus Stop
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه مگه وقتی بازی و نرم افزار وتمو انتی ویروس و...روروی گوشی نصب میکنیم نباید تو فایل منیجر مشخص باشه.ولی من دو تا بازی وچند تا نرم افزار نصب کردم(به غیر از انتی ویروس) و وقتی تو فایل منیجر رفتم هیچی توش نبود و همه قسمتای اون خالی بود.
باید ببخشید که طولانی شد .تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید نکنه گوشیم اصل نیست یا یه مشکل دیگهای داشته باشه:13:

MOSHAVER AMIN
04-09-2007, 22:12
سلام
اخيرا هفته نامه عصر ارتباط همراه با ويژه نامه موبايل اقدام به توزيع يه نرم افزار چند رسانه اي كرده شما ميتوني با خريد اين ويژه نامه و نصب انتي ويروس هاي مخصوص گوشي خود از طريق همان سي دي كه عرض شد به نتيجه برسي و در نصب اون هم مشكلي پيش نمياد
موفق باشي

M.etallic.A
08-09-2007, 13:27
برای n73 هیچ وقت ویروسی تولید نمیشه و نیازی به آنتی ویروس نیست دوست من... در مورد اون پیغام خطا... کافیه تاریخ گوشی رو چند ماه ببری عقب برنامه رو نصب کنی و دوباره تاریخ رو برگردونی.

Nikolas_95
10-09-2007, 18:05
آنتی ویروس برای n73 هست اما من که آزمایش کردم سرعت گوشی رو خیلی پایین میاورد برای همین پاکش کردم

NONE
10-06-2008, 21:47
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

NONE
10-06-2008, 21:51
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehrantriple
12-06-2008, 17:00
چرا از نتی ویروس Netqin استفاده نمیکنی

mehrantriple
12-06-2008, 17:10
اینم لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aryoo
17-04-2009, 11:52
سلام
من تازه یه n73خریدم که تو نصب انتی ویروس باهاش مشکل دارم وهر کاری میکنم روش انتی ویروس نصب نمیشه ویه پیغام میده و خارج میشه . پیغامه اینه:expride certificser(ممکنه یکی دو تا حرف کم وزیاد گذاشته باشم).درضمن بگم که چند تا انتی ویروس امتحان کردم ونشد مثل
Jiangmin Anti-Virus و Symantec[1].Security.Norton.Anti-virus.v4.1.16.Latest.Update و
Exovirus Stop
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه مگه وقتی بازی و نرم افزار وتمو انتی ویروس و...روروی گوشی نصب میکنیم نباید تو فایل منیجر مشخص باشه.ولی من دو تا بازی وچند تا نرم افزار نصب کردم(به غیر از انتی ویروس) و وقتی تو فایل منیجر رفتم هیچی توش نبود و همه قسمتای اون خالی بود.
باید ببخشید که طولانی شد .تو رو خدا اگه میدونید کمک کنید نکنه گوشیم اصل نیست یا یه مشکل دیگهای داشته باشه:13:
من یه n73دارم که تو نصب انتی ویروس باهاش مشکل دارم وهر کاری میکنم روش انتی ویروس نصب نمیشه ویه پیغام میده و خارج میشه . پیغامه اینه:expride certificser(ممکنه یکی دو تا حرف کم وزیاد گذاشته باشم).درضمن بگم که چند تا انتی ویروس امتحان کردم ونشد مثل
Exovirus Stop