مشاهده نسخه کامل
: چه جوری میشه یه سی دی رو خراب کرد
kasesang
04-09-2007, 20:01
اولا سلام به همه آقایونی که تو این تاپیکند
راستش من یه سی دی رو می خوام به طوری که صاحبش نفهمه خراب کنم که دیگه کار نکنه ..........می دونم یکمی بر عکس این تاپیکم . اینجا همه می خوان بازیافت کنن ولی من می خوام خراب کنم . آخه با خودم گفتم اونایی که تو recover کردن هستن توی خراب کردنم مهارت دارن ..............
لطفا کمکم کنین .......... یه کم عجله هم دارم چون می ترسم دیگه موقعیت رو از دست بدم .
I wate for your answers
می تونی با چاقو پشت سی دی نقاشی کنی :31:
فکر نکنم نرم افزاری در این مورد باشه :13:چون کسی به فکر خراب کردن نیست :41:
شاید فقط به شکل فیزیکی بشه :5:
به نظر من راهی نیست :13:
موفق باشی :11:
persiankitty
04-09-2007, 20:26
اولا سلام به همه آقایونی که تو این تاپیکند
راستش من یه سی دی رو می خوام به طوری که صاحبش نفهمه خراب کنم که دیگه کار نکنه ..........می دونم یکمی بر عکس این تاپیکم . اینجا همه می خوان بازیافت کنن ولی من می خوام خراب کنم . آخه با خودم گفتم اونایی که تو recover کردن هستن توی خراب کردنم مهارت دارن ..............
لطفا کمکم کنین .......... یه کم عجله هم دارم چون می ترسم دیگه موقعیت رو از دست بدم .
I wate for your answers
من فكر ميكنم براي اينكه صاحبش نفهمه كه سي دي اش رو خراب كردي بهترين كار اينه كه سي دي رو حرارت بدي ، بعد يك كاري بكني كه تاب برداره اما نسوزه ... اينطوري وقتي سي دي رو توي درايو بگذاري فاتحه اش خونده است. ظاهرش هم اگر ماهر باشي چيزي رو نشون نميده. خراب كردن هميشه ساده تر از درست كردن است و اگر تنها يك راه براي خراب كردن يك سي دي وجود داشته باشه ، شما اون رو پيدا مي كنيد.
چه جالب! به حرارت فکر نکرده بودم!
یه راه مسخره! اگه cd لیبل نداره ، بورو یه cd خام از همون مارک بخر بده بهش! :27:
Ronin_unLocker
04-09-2007, 22:02
طرف رو حرارت بده بعدشم تابش بده بپيچونتش بهتره :27:
اگه شد يه رايت دوباره رو سي دي بزني اطلاعات قبليش ديگه پيدا نيست
ميره سكشن قبلي :31:
همه دنیا دارن راه های جدیدی پیدا میکن Cd خراب رو درست کنند
اونوقت شما دنبال عکس این مسئله هستید
فکر نکنم راه حل نرم افزاری باشه
شکوندن بهترین و راحت ترین راه است به نظر من ( البته خطرناک ترین )
SILWESTER
05-09-2007, 01:07
حالا كه بحثه كارهاي بدبده منم نظر بدم
با يه سوزن نوك تيز يه دو تا ضربه در راستاي محور عمود به پشت سي دي ميزني تا دلت خونك شه و حال سي دي هم جا بياد:4:
SADEGH 7
05-09-2007, 01:19
حرارت خوبه ولی سخت می شه توش حرفه ای شد.بهترین راه اینه که روش استون بریزی.اگه یه جور بوش رو ببری صاحبش عمرا" نفهمه جریان چیه.
موفق باشی
*PiNk PaNTHeR*
05-09-2007, 01:22
سلام.
کار بدیه اما من کردم یک بار.
از خمیر دندونهای دورنگ استفاده کن.
البته یک روز باید مثل ماله چسبیده باشه.
حالا كه بحثه كارهاي بدبده منم نظر بدم
با يه سوزن نوك تيز يه دو تا ضربه در راستاي محور عمود به پشت سي دي ميزني تا دلت خونك شه و حال سي دي هم جا بياد
سیلوستر جان اینجوری که زیر نور بگیری مهلوم میشه.
ولی اگه راه حل نرم افزاری بخواین توی ویندوز نمیودنم ولی توی لینوکس به راحتی میشه با این دستور:
>>dd if=/dev/zero of=/dev/cdrw
با این کار کل CD رو با صفر پر میکنه و کلا نمیشه خوندش اگه هم بهش نگاه کنه همشو پر میبینه ولی وقتی توی درایو بزراه هیچی بالا نمیاد با این دستور هم میشه سریعتر به همین مقصد رسید مثلا چند رکورد اول رو صفر کرد که دیگه سی دی شناسائي نشه:
>>dd if=/dev/zero of=/dev/cdrw bs=1024 count=10
با اینم CD خراب میشه
یه راه دیگه اینکه با فرمتهائي سی دی رو بزنی که توی ویندوز قابل باز کردن نیست لینوکس میتونه با سی دی مثل یه فایل سیستم معمولی برخورد کنه واسه همین میتونین با این دستور یه سی دی بسازین که توی ویندوز بالا نمیاد ولی توی لینوکس راحت باز میشه مثلا
>>cdrecord -r cdimage cd_device
الان مخم نمیکشه ولی احتمالا راههای دیگه ای هم هست (نرم افزاری)
ضمنا لزومی نداره که حتما لینوکس رو نصب کنی میتونی از یه دیسک زنده استفاده کنی که احتیاج به نصب نداره و به شکل روتین از روی درایوت بالا میاد
kasesang
05-09-2007, 08:52
آقایون خیلی خیلی ممنون که اطلاعاتتون رو به من دادید راستش بین این همه راه نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم .
حرارت دادن رو می ترسم خراب کنم و همه چیز لو بره . استون که تو خونه نداریم . لینوکسم ندارم ولی دارم تو ویندوز امتحانش می کنم > چون از همه راحت تره > شاید جواب داد .......... ولی تو رو خدا هر کس راه دیگه ای هم بلده کمکم کنه ............................................ خیلی دلم ازش پره
kasesang
05-09-2007, 08:56
آقا لینوکس جواب نداد یکی یه راه راحتتر نداره
hakhamanesh
05-09-2007, 14:25
حرارت دادن رو می ترسم خراب کنم و همه چیز لو بره
بهترين راه همون حرارته.ترس هم نداره اما اگر ميترسي نمي خواد بگيريش رو حرارت مستقيم. فقط بايد كاري كني كه سي دي داغ بشه.من خودم يه بار با حرارت اين كار رو كردم.آب ميوه گيري خونمون رو باز كردم سي دي رو بستم به اونجا كه ميچرخه.آب ميوه گيري رو روشن كردم بعد يه تيكه پنبه ورداشتم گرفتم رو سيدي(اگر ديده باشين مثل اون حالتي كه خش سي دي رو ميگيرن).اونقدر پنبه رو رو سي دي نگه داشتم تا سي دي داغ داغ شد.بعد كه گذاشتم تو سي دي رام ديدم سي دي به فاك رفته.
آقا لینوکس جواب نداد یکی یه راه راحتتر نداره
شما واسه این کار چیکار کردید؟ مثلا از دیسک زنده استفاده کردید یا از یه سیستم لینوکسی؟
لطفا بگین کدام توزیع؟
دیگه اینکه اون دستورها پارامترهاشو باید خودت واسه ش بگی مثلا اگه cdrw روی درایور IDE هست ولی خوب لینک نشده باید عوضش بنویسی /dev/hdc یعین درایو وصل شده به مستر IDE2 کلا اگه از یه نفر که یکم آشنائي داره بخوای حتما میشه اون پارامترهاشو باید عوض کنید همونجرو کپی پست نمیشه مثلا CD Writer ت IDE ه اگه آره به کجا وصله وو....
من بارها این کار رو کردم البته باهاش سی دی خراب نکردم ولی مثلا یه فایل رو با همین دستور توی یه سی دی فرستادم
شدنیش که میشه فقط ممکنه احتیاج باشه یکم با یه نفر دیگه که واردتره مشورت کنی
SILWESTER
06-09-2007, 01:50
سلام.
سیلوستر جان اینجوری که زیر نور بگیری مهلوم میشه.
نه من كه گفتم. سوزن نوك تيز. تو نور معلوم نميشه اصلا ولي زيرميكروسكوپ شايد. البته بايد سوزن رو به فايل هاي حساس نصبي بزني.من بازي ميخريدم نصب ميكردم بعد سوزن ميزدم ميبردم ميدادم صاحبش ميگفتم خرابه پس بگير!:46: البته الان ديگه از اين كارها نميكنم
:11:
سلام.
.
چه خفن! به عنوان روش برگزیده انتخاب شد! :27:
kasesang
06-09-2007, 22:20
آقایون دستتون درد نکنه دیگه فکر کنم کار تموم شد > اول رفتم روی گاز خرارت دادم تا حدی که دستم روش می سوخت ولی لا مذهب عجب سی دی بود data life اصلا" ککشم نگزید ... چندین بار این کار رو کردم تا دیگه سی دی خراب شد >
مجبور شدم یه سی دی مثل همون بخرم روش رایت کنم بین رایت ریست کنم بعد دست خط روش رو جعل کنم و سر جاش بذارم . در مورد لینوکس هم من دستور رو توی xp اجرا کردم برا همین کار نکرد .ولی اگه میشه این روش سوزن رو توضیح بدید خیلی ممنون می شم ........... بعدا" بدرد می خوره .......... بازم تشکر
جونه من حال کردی ؟ :21: آخرشم روش من عملی شد ... :15:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.