PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد سیستم تا 2.3 میلیون

Bug_NEO
04-09-2007, 11:48
سلام به همه دوستان
ما در محل کارمون به سیستم های خیلی سریع برای پردازشهای ریاضی نیازمندیم.
قبلا از server ها استفاده میکردیم اما الان به این نتیجه رسیدیم که به قیمتشون نمیارزن و با کلاستر کردن چندتا سیستم desktop ما به همون سرعت میرسیم!
حالا قصد داریم کیس تا قیمت 2.3 میلیون ببندیم! و فقط باهاش کار تحلیلی ریاضی انجام بدیم، احتمال کلاستر کردنشون خیلی زیاده.
کار گرافیکیی با این سیستم انجام نمیشه و یه کارت گرافیک که همون ویندوز رو جواب بده کافیه!
خودم اینجور فکر میکنم که بهتره مینبرد این سیستم اصلا sli نباشه! ولی نمیدونم این مینبرد با این هزینه ای که ما میخواهیم بکنیم اصلا موجود هست یا نه!؟
لطفا در مورد گارانتی قطعات سیستمهای پیشنهادیتونم من رو راهنمایی کنید.

با تشکر از راهنمایی همه دوستان
جای دوری نمیره:27::21:

mrc
04-09-2007, 12:50
سلام دوست عزیز

میشه مشخصات سیستم سرورتون رو بنویسید که جواب کارتون را نداده تا من یه سیستم سرور بهت پیشنهاد بدهم

Bug_NEO
04-09-2007, 14:43
سلام دوست عزیز

میشه مشخصات سیستم سرورتون رو بنویسید که جواب کارتون را نداده تا من یه سیستم سرور بهت پیشنهاد بدهم

خوب نمیشه بگیم جواب کار مارو نداده، اما ما دنبال سرعت بیشتر میگردیم! چون ممکن یک run ما یک ماه طول بکشه و ما دنبال کوتاه کردن این زمانیم!
سرور هایی که ما الان داریم اینان
HP ML370 G4
HP DL580 G2(4x7140M)a
البته مشکل ما در حقیقت قیمت بالای این سرور هاست مثلا همین سروری که مدلشو بالا نوشتم 22 هزار دلار تموم شد! وقتی خوب بررسیش کردم دیدم ما بیشتر پول بالای توانایی های storage این سیستم دادیم نه performance، رو همین حساب قصد کلاستر چند تا desktop رو داریم تا ببینیم کدوم به صرفه تره!
اگر شما میخوایید سرور معرفی کنید و سرورهارو خوب میشناسید ما قصد خرید یک سرور 60 هزار دلاری داریم (بودجه ای که فقط بابت خرید ارزی به ما میدن !:2:) برای اون من رو راهنمایی کنید. اما یک لطفی کنید برای اینکه بحث این تاپیک منحرف نشه پیغام خصوصی بدید.

Stream
04-09-2007, 15:50
برای همچین سیستمی به مادربورد های WorkStation نیاز دارید. برای پشتیبانی از DDR3 و FSB 1333 بهتره از ASUS P5K64 WS استفاده کنید که مادربورد گران قیمت و رده بالایی هست.
سی پی یو هم که نظر خودتون Core 2 QX6850 بوده. پس همون رو میگذاریم.

CPU : Intel Core 2 QX6850
MB : ASUS P5K64 WS
RAM : 2GB OCZ DDR3 1333MHZ
VGA : ASUS Geforce 7300GT
HDD : Western Digital RaptorX 150GB
Power : OCZ ModXStream 780w

قیمت رم و پاور رو از انفورماتیک گستر و قیمت مادربورد و کارت گرافیک رو از الماس بگیر. هارد از سازگار ارقام. در کل حدود 2.5 میشه با دو گیگ رم و 3 میشه با 4 گیگ رم.

mrc
04-09-2007, 16:05
برای همچین سیستمی این مادربورد زیاد تعریفی نداره البته این نظر من هستش

پیشنهاد من super micro PDSM4+ هست

mrc
04-09-2007, 16:10
این یادم رفت که بگم vga onboard هست

Bug_NEO
05-09-2007, 14:21
بغیر از asus برند دیگه ای ddr3 تولید نکرده؟
توی بنچ مارکها سری مینبردهای ddr3 نسبت بردهای همون برند و هم سطح هم که ddr2 هستند خیلی فرق ندارند! من خودم مال asus رو دیدم! با این اوصاف میصرفه من خودم رو محدود به ddr3 بکنم؟
راستی مینبردهای abit IP35 Pro چطوره؟
من تو این سری چیپست P35 تو همه بنچ مارکها دیدم که giga اول بوده اما من از giga خاطره خوشی ندارم! با اونکه محصولاتش خوبه اما همشون کیفیت یکسانی ندارند! مثلا اون دفعه من یکی خریدم همون موقع خراب بود!

Stream
05-09-2007, 14:40
همه مارکها تولید کردند. ولی اون مادربوردی که نوشتم یه مادربورد فنی و کارکن بود که برای همین کار طراحی شده.
Abit IP35 Pro هم خوبه. گیگا هم خوبه.

Actros
06-09-2007, 04:19
مگه ایسوس مشکلی داره؟؟؟

Bug_NEO
08-09-2007, 21:57
قیمت رم و پاور رو از انفورماتیک گستر و قیمت مادربورد و کارت گرافیک رو از الماس بگیر. هارد از سازگار ارقام.

خیلی ممنون من همون asus p5k64 ws رو میخوام بگیرم. با مینبرد asus هم هیچ مشکلی ندارم، اما در کل و خیلی مسخره از abit بیشتر خوشم میاد!همین. اما فعلا که ddr3 نداده بیرون!
اما من تقریبا تمام بازار رضا و ایران رو زیر پا گذاشتم، نه مین p5k64 گیرم اومد! نه رم ocz ddr3 نه qx6850
البته سایت شرکت انفورماتیک گستر رو پیدا کردم و دیدم که ocz ddr3 رو وارد کردن و فکر کنم میتونم پیدا کنم.
اما در مورد asus هرچی گشتم سایت شرکتی با نام الماس که مینبرد asus رو گارانتی کنه نیافتم! ممنون میشم راهنماییم کنید!
در نهایت میتونم بگم من همه قطعاتی که میخوام رو پیدا کردم به جز:
1- intel core 2 quad extreme qx6850
2-asus p5k64 ws
هرکس میدونه کدوم فروشگاه این قطعات رو داره و یا آدرس وب سایت نمایندگیشون رو به من بده خیلی ممنون میشم!

Bug_NEO
09-09-2007, 00:25
کسی نبود به من کمک کنه؟

Mezzo
09-09-2007, 01:28
فكر نكنم رم باس بالا و DDR3 در كارهاي محاسباتي خيلي باعث افزايش پرفورمنس بشه. اگه از نرم افزارهايي مثل Ansys و يا ساير نرم افزار هاي اجزاي محدود استفاده مي كنيد بالا بردن توانايي Storage خيلي بيشتر كمك مي كنه و همينطور افزايش مموري. جالبه كه اين برد p5k64 ws پورت PCI-X نداره چون ساير بردهاي Workstation قبل از اون داشتند و ميشد از هاردهاي 15000RPM و SCSI Ultra320 حتي بصورت Raid استفاده كرد.

Bug_NEO
09-09-2007, 12:24
کار ما با نرم افزار های اجزا محدود نیست، تو کار ما رم بیشتر از GB 1.5-1.8 استفاده نمیشه!
رو همین حساب زیاد با هارد کار نداریم، ولی این صحبت شما که DDR3 تاثیر خاصی رو کارایی سیستم برای محاسبات نداره، من رو واقعا گیج کرده!
من از دوستان میخوام که من رو راهنمایی کنن!
من باید پیش فاکتورهارو زود تحویل بدم! تا قبل از شروع ترم جدید! من هنوز جایی رو پیدا نکردم که cpu رو ازش بخرم!
فقط منتظر شمام که منو راهنمایی کنید!

Mezzo
10-09-2007, 02:51
اگه بگي دقيقا با چه نرم افزاري كار مي كنيد بهتر ميشه گفت. معمولا محاسباتي كه تا چند روز طول مي كشه فقط به پردازنده و مموري بستگي نداره... در مورد DDR3 بايد بگم درسته كلاك بالاتري داره ولي تايمينگ هاش كندتر از DDR2 هست و قيمتش هم البته خيلي بيشتره در حالي كه مثلا در Super PI حداكثر 2-3 درصد افزايش كارايي داره. يكي دوتا Review بخوني بد نيست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چيپست P35 توصيه ميشه چون مموري كنترلر بهتري از چيپست هاي قبلي داره و تاثيرش در عمل هم ديده ميشه ولي DDR3 هنوز نسبت به قيمتش توصيه نميشه.

Stream
10-09-2007, 03:27
برای Ddr2 مدل Asus P5k Ws هم هست که مادربورد خوبیه و Pci-x هم داره!

Actros
13-09-2007, 03:16
پست بالا تایید میشه