مشاهده نسخه کامل
: شماره رديف براي ركورد هاي جدول در هنگام نمايش در dbgrid
sara_she
04-09-2007, 10:59
سلام به همگي دوستان
من با بانك اينتربيس و زبان دلفي كار مي كنم
مي خوام براي بعضي از جداول بانك وقتي توي dbgrid ركوردهاي جدول رو ليست مي كنم . اين ركورد ها شماره داشته باشند
ترجيح مي دم شماره رو به عنوان يك فيلد اضافي به جداول بانكم اضافه نكنم . چون در اينصورت هم تعداد فيلدها بيشتر مي شه و هم اينكه موقع حذف ركوردي از ميان ركوردها شماره ها اشتباه مي شه
پيشنهاد شما چيه؟
مرد مباح
04-09-2007, 12:05
میتونی به جای استفاده از DBGrid از کامپوننت StringGrid استفاده کنید و اطلاعات رو به صورت دستی در اون وارد کنید.
چون من راحی برای اضافه کردن یک ردیف که به صورت آتومات باشه رو در DBGrid سراغ ندارم.
MasterData
04-09-2007, 16:39
می تونی از Calculated Fields استفاده کنی
فکر کنم قبلا توضیح داده شده
با سلام
روی DBGrid دابا کلیک کن و فیلد مورد نظر رو حذف کن.
سلام من گزارش گیری در دلفی را یاد ندارم اگه ممکن است من را راهنمایی کنید
sara_she
05-09-2007, 09:49
من منظور mavix رو از جمله "روی DBGrid دابا کلیک کن و فیلد مورد نظر رو حذف کن " متوجه نشدم
sara_she
05-09-2007, 12:19
می شه یه توضیحی در مورد Calculated Fields و اینکه چه طور میشه ازش استفاده کرد بدین من لینکش رو تو وبلاگ نتونستم پیدا کنم
sara_she
09-09-2007, 11:18
می تونم یه فیلد برای dbgrid بذارم و تو یه حلقه for به اندازه تعداد رکوردها این فیلد بانک رو مقدار دهی کنم .این کار
فقط برای نمایش دادنه ردیف رکوردها در dbgrid است و نیازی به فیلد اضافی در بانک نداره. ولی نوشتن کدش رو بلد نیستم. اگه راهنماییم کنید
ممنون می شم
با سلام
روی DBGrid دابل کلیک کن و یک فیلد جدید ایجاد کن ؛ کلید Insert
عنوان (Title) فیلد جدید رو مثلا برابر No قرار بده
و کد زیر را در رویداد OnDrawColumnCell مربوط به DBGrid بنویس :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sara_she
13-09-2007, 10:41
یک دنیا ممنون. مشکلم حل شد
البته یه سوال دیگه تو این زمینه داشتم . من caption این فیلد رو 'ردیف' گذاشتم ولی با این عنوان if کار نمی کنه . اگه عنوان رو عوض کنم . مثلا بذارم 'شماره ' درست می شه . فکر می کنم مشکل از حرف 'ی' است نظر شما چیه؟
مرد مباح
13-09-2007, 10:59
اگه دقیقا همون چیزی که توی خود Caption مینویسید رو توی کدها هم وارد کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد.
یعنی اگه اونجا توی عنوان از Shift+X برای "ی" استفاده کردی توی کد هم باید از همون استفاده کنی.
موفق باشی
با سلام
روی DBGrid دابل کلیک کن و یک فیلد جدید ایجاد کن ؛ کلید Insert
عنوان (Title) فیلد جدید رو مثلا برابر 'ردیف' قرار بده
و کد زیر را در رویداد OnDrawColumnCell مربوط به DBGrid بنویس :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.