مشاهده نسخه کامل
: فولدرهای عجیب!!!
من مشکل عجیبی پیدا کردم!:18:
داخل کولدیسکم پر شده از فولدرهایی با نام های عجیب و با فونتهای نامفهوم که نمیتونم پاکشون کنم و مثل کرم دارن زیاد میشن!مثلا داخل هر کدومشون تعداد زیادی از خودشون ایجاد شده و فضای زیادی را اشغال کردن.:41:
با اکثر آنتی ویروسها هم اسکن کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم.
چطوری از شرشون راحت بشم؟:13:
sara_program
04-09-2007, 09:16
آنتی ویروس PE clasic رو از کد زیر دانلود کن قول میدم پیداش کنه. حتما این کارو بکن .
کد: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بزن روی download now بعد بزن روی windows 2000/xp/vista 32 bit (حجمش هم 17mb هستش)
من هم Nod32 رو پيشنهاد ميكنم
خيلي سبك هستش و خودش و آپديتهاش به صورت مجاني در دسترس هستش و از لحاظ قدرت هم يكي از آنتيويروسهاي خيلي خفن!! هستش.
خيلي راحت تو نت پيدا ميشه، تو يكي از تاپيكهاي قسمت آنتي ويروس هم لينك داونلودش پيدا ميشه
پست بالا تاييد مي شه . يه سر به اينجا بزن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه هیچ کدوم از این آنتی ویروسها هم جواب نداد!!!:18:
sara_program
04-09-2007, 11:23
من مطمئنم که PE(personal edition clasic رو امتحان نکردی . از کدی که بهت دادم دانلودش کن .
من مطمئنم که PE(personal edition clasic رو امتحان نکردی . از کدی که بهت دادم دانلودش کن .
دوست عزیز من دقیقا همون را دانلود کردم و با اون اسکن کردم ولی وقتی حدود 10 درصد میرسه متوقف میشه و دیگه اسکن نمیکنه!!! و صفحه مربوط به اسکن هم نمایش داده نمیشه.:13:
اون فولدر را هم جداگانه اسکن کردم ولی فرقی نکرد.یعنی هیچی...
sara_program
05-09-2007, 09:28
موقعی که اسکن می کنید براتون یه صفحه ای باز می شه که می پرسه ویروس رو delet کنه یا بذاره توی قرنطینه و یا از روی آن عبور کنه . شما نباید بزنین delet باید بزنین روی قرنطینه . به همین خاطره که انتی ویروس قفل می کنه .
Bizhan26
05-09-2007, 14:27
دوست عزيز خودت رو دردسر نده اگه اطلاعات با ارزشي روي فلشت نداري فرمتش كن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.