مشاهده نسخه کامل
: جدیدا آنتی ویروسم توی startup ام نمیاد !!!!!!!!! چیکار کنم
mahyarSAMSUNG
03-09-2007, 23:47
جدیدا آنتی ویروسم توی startup ام نمیاد !!!!!!!!! چیکار کنم
من یه ویروس گرفتم که بعد از کشتنش دیگه آنتی ویروسهایی که نصب میکنم (البته فقط نورتون ) توی استارت آپ نمیاد . اینم بگم که آنتی ویروسم آپدیت هم میشه و مشکلی نداره ولی میترسم که آماده نباشه . :41::41::41:
آنتی ویروس 2004 و 2006 و 2007 رو نصب کردم نمیومد درصورتی قبلا می اومدن :41:
توی ران بنویس msconfigو بعد تیک آنتی ویروست رو بذار
toadstool
04-09-2007, 10:33
برو توي Control Panel --> Administrative Tools -->Services بعد ببين اونجا سرويسش فعال باشه
بعد هم اگه تو Startup نيست تيكش رو توي msconfig ( پست بالايي ) بزن
mahyarSAMSUNG
04-09-2007, 21:15
بله هم توی سرویس جلوش نوشته started و هم توی ران که کلمه رو وارد کرده تیک خوره ولی توی استارت آپم نمیاد . ولی همین الان که دارم اینو مینویسم داره آپدیت میشه . یکی بهم بگه که آیا آنتی ویروسم فعال هست یا نه ؟ حالا مشکلی نیست که اون زیر نباشه !
javad2625
05-09-2007, 05:06
اگه اسم آنتي ويروس توي startup هست ولي اجرا نميشه احتمال داره يا خراب شده يا ويروس غير فعالش كرده.
مي توني توني اون رو پاك كرده و مجدداً نصب كني احتمالاً درست ميشه.
ضمناً وقتي آيكون آنتي ويروس، كنار ساعت ويندوز نباشه يعني آنتي ويروس غير فعال هست.
سلام فک کنم باشه و شما نمی بینی شما اون فلشه رو بذار کنار ببین هست
سلام عکسی می ذارم که فکر کنم مشکلت حل بشه
اول یه پروپرتیس از استارت بگیر و بعد کاستوم و آنتی ویروست رو مثل تصور همیشه نمایش تنظیم کن -
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahyarSAMSUNG
05-09-2007, 22:33
خوب شما که این عکس رو گذاشتی . من رفتم اونجا ولی آیکونش توی این لیست نبود که always show رو بزنم
آقای شاهدی من که 100 بار ویندوز هم پاک کردم ولی بازم درست نشد حالا شما میگی که پاکش کنم و از اول نصبش کنم ؟!!!!!!!
با درود.
دوست من اول اينكه از آنتي ويروس nod32 يا kaspersky 7 استفاده كنيد.
دوم هنگام format كردن درايو c عبارت : format c:/s
را در خط فرمان dos اجرا كنيد.
در ضمن بعضي از ويروسها فقط با fdisk ازبين مي روند
خوب شما که این عکس رو گذاشتی . من رفتم اونجا ولی آیکونش توی این لیست نبود که always show رو بزنم
آقای شاهدی من که 100 بار ویندوز هم پاک کردم ولی بازم درست نشد حالا شما میگی که پاکش کنم و از اول نصبش کنم ؟!!!!!!!
سلام شما آنتی ویروستون چیه؟اسم بگو
به هر حال شما برو توی ستینگ آنتی ویروست و در بخشی مثل استارت آپ آبجکت یا مشابه تیک Run on sys startرو بزن نشد یه شورت کات از آنتی ویروست بساز بذار توی پوشه ی استارت آپ توی آل پروگرا شما بگو از چه سیستم عاملی استفاده می کنی یه عکس هم از تنظمات آنتی ویروست(پنجره ای که وقتی باز می کنی )بذار
نه ویندوز نصب نکن..........
راستی فقط نورتن توی استارت آپ شما هست یا فقط نورتون نمی یاد جمله دو پهلو هست.........
Maximillion
06-09-2007, 11:17
از منوی استارت،روی start up کلیک راست کن و اونو باز کن.حالا shortcut انتی ویروس رو پاک کن و یه shortcut
جدید بساز.شاید مشکلت حل بشه
javad2625
06-09-2007, 16:53
از منوی استارت،روی start up کلیک راست کن و اونو باز کن.حالا shortcut انتی ویروس رو پاک کن و یه shortcut
جدید بساز.شاید مشکلت حل بشه
آره دیگه.
وقتی آنتی ویروس توی startup اجرا نمیشه یعنی یا گزینه اون توی استارت آپ نیست یا کلاً از کار افتاده و به طور معمول هم اجرا نمیشه. از این دو حال نمی تونه خارج باشه. مگر این که اجرا بشه و شما متوجه اجرا شدنش نشید!
mahyarSAMSUNG
06-09-2007, 21:49
البته من همه این راهها رو امتحان کردم . مطمئنم کار همون ویروس هستش .
ویروسش همون ویروسی که فولدر آپشن رو حذف میکنه و regedit هم باز نمیشه . آیا کسی این ویروس رو گرفته و این مشکل رو نداشته باشه ؟!!!!!!!!!
آقا اگه میتونی ویروس کش رو حذف کن و کاسپر رو نصب کن تا اگه هنوز ویروسیم باقی مونده باشه رو پیدا کنه.
mahyarSAMSUNG
06-09-2007, 22:58
باشه باید همین کار کنم . راستی مکافی آپ دیت میشه ؟؟؟ که اونو نصب کنم . اگه میشه چطوری ؟؟؟ چون نصب کردم آپ دیت نمیشد . آگه راهی داره بگید ممنون !
باشه باید همین کار کنم . راستی مکافی آپ دیت میشه ؟؟؟ که اونو نصب کنم . اگه میشه چطوری ؟؟؟ چون نصب کردم آپ دیت نمیشد . آگه راهی داره بگید ممنون !
پی مکافی نرو که ضرر می کنی چون نه آپدیت می شه نه تشخیص خوبی داره.... تنها راه آپدیتش هم فقط مخفی کردن آی پی هست
javad2625
07-09-2007, 01:37
شما گفتی ویندوز عوض کردم مشکل حل نشده!
با تعویض ویندوز مشکل هر گونه ویروس به طور 100% حل میشه. مگر این که درایو سیستم رو فرمت نکرده باشی و یا بعد از نصب ویندوز جدید دوباره خودت ویروس رو فعال کنی.
ضمناً من هم همین الآن روی لپ تاپم ویروس Folder Options رو دارم ولی آنتی ویروس نصب نکردم ببینم اجرا میشه یا نه. راه حل رو هم اینجا نوشته:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما چون طولانی هست تست نکردم.
mahyarSAMSUNG
07-09-2007, 22:07
آقا دست همه درد نکنه . چون دیگه کارم حل شد . به گفته آقا تورج رفتم و ویروس کشم و عوض کردم البته گفتند کاسپر رو بریز ولی من دیدم مکافی اینترپرایز رو دارم و تعریف خوبی ازش شنیدم . برای همین نصب کردم و یه ویروس کشی کامل کردم دیدم چهار تا ویروس w32 توی درایو e توی فولدر سیستم ولوم جا خوش کرده بودن در صورتی که نورتون نتونسته بود که پیداش کنه . این مکافی که شنیدم نشخه تجاری هم هست قابلیت آپ دیت هم داره که الان دارم آپ دیتش میکنم . توی استارت آپم هم مونده .
thankssssssssssssssssss
Maximillion
08-09-2007, 10:07
خوشحالم مشکلتون حل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.