ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تشکیل تیم 3ِِd

interior_design
03-09-2007, 23:39
با سلام.

آقا من معتقدم برای پیشرفت در کارها باید تیم تشکیل دا. چون تو تیم که بچه ها دستشون جلو میره. یه تیم تشکیل

بدیم با قسمت های زیر: ( در ضمن هر کی یه بخشی رو در نظر بگیره).

1)مدلینگ (خودم)

2)انیمیشن(؟)

3)نورپردازی(؟)

4)رندرینگ(؟)

5)جلوه های ویژه(؟)

از دوستان عزیز خواهشمندم این موضوع را جدی بگیرند.:5:

مرتضی nvcd
04-09-2007, 02:56
عزیز ما که خودمون اینجاییم یه تیمیم.بعد هم خوب فرض تشکیل شد چی کار می خوایم بکنیم؟

Aminzikzak
04-09-2007, 07:04
من جدی گرفتم ...
اما میدونی که نیاز به هماهنگی شدید و سرعت بالا داریم.

SomeThink
04-09-2007, 15:57
از این چیزا توی انجمنها زیاده و تقریبآ همشون بی نتیجه میمونه...

hamid 3a
04-09-2007, 17:10
man movafegham vali mitoonam esme toono bedoonam..??!!1

Petros
04-09-2007, 17:19
از این چیزا توی انجمنها زیاده و تقریبآ همشون بی نتیجه میمونه

خوب فرض تشکیل شد چی کار می خوایم بکنیم؟

راس میگن

به نظر من بهتره یه Bluprint از یک شی رو انتخاب کنیم، بگیم همه برن اون رو درست کنن (نه اینکه برن یه اتاق با هر سلیقه ای بسازن- فقط نظرم در مورد مسابقه عوض شده) ==> وقتی نتیجه کار رو اوردیم اونوقت همگی سر یه موضوع صحبت میکنیم. اونوقت اون گروه باحال تر میشه.:20:

interior_design
04-09-2007, 17:35
راس میگن

به نظر من بهتره یه Bluprint از یک شی رو انتخاب کنیم، بگیم همه برن اون رو درست کنن (نه اینکه برن یه اتاق با هر سلیقه ای بسازن- فقط نظرم در مورد مسابقه عوض شده) ==> وقتی نتیجه کار رو اوردیم اونوقت همگی سر یه موضوع صحبت میکنیم. اونوقت اون گروه باحال تر میشه.:20:

عزیز جان همه که اینو بلد نیستن بعضیها حتی یه مدادم نمیتونن بسازن. بعد بیان از روی blueprints طراحی کنن.

Petros
04-09-2007, 18:40
عزیز جان همه که اینو بلد نیستن بعضیها حتی یه مدادم نمیتونن بسازن. بعد بیان از روی blueprints طراحی کنن؟

سجاد خان، سجاد خان
مگه خبر نداری که از برای طبیعی در آوردن کوچکترین چیزها هم باید از بلوپرینت (یا هر چیزی شبیه به اون) استفاده کرد؟

حالا فکر میکنی پیچ و مهره ساختن بلوپرینت میخواد یا نه؟ شاید بگی نه. ولی تو همین نت یه آموزش هست که از بلوپرینت استفاده کرده و خیلی هم حرفه ای هست.

من نگفتم که بیاییم بلوپرینت ماشین رو بزاریم و بعدش بیام سه بعدیش کنیم که. میتونیم از لوازم آشپزخونه، ابزارهای مکانیکی و ... شروع کنیم.