مشاهده نسخه کامل
: نصب xp و vista با هم روی یک کامپیوتر؟
mhentezari
03-09-2007, 13:26
سلام
الان مثل اون اوایل که xp اومده بود و برنامه ها هنوز باهاش تنظیم نشده بودند و برای همین همه هم xp داشتند و هم 98 ، الان هم هم xp نیازه هم vista.
اول لطف کنید حالت هایی که این دو رو با هم نصب کردید و جواب گرفتید رو بگید.
فکر کنم اگه اول xp بذاریم و بعدش vista رو توی یک پارتیشن دیگه نصب کنیم جواب بده، درسته؟
من برعکسش رو هم می خوام بدونم، یعنی اولش ویستا داریم و می خوایم xp رو هم داشته باشیم، اگه همین جوری xp رو نصب کنیم درست میشه؟ یا اینکه نه باید کار خاصی انجام داد؟ یا اینکه اصلا نمیشه؟
این حالت مهمه. چون بعضی ها رو لپ تاپشون ویستا ی اصل دارند و نمی خوان که پاک بشه اما xp رو هم می خوان.
سوال بعدی اینکه آیا روشی هست که بشه جفتشون رو توی یک درایو نصب کرد؟ من یک بار تا حدی خوبی رفتم اما بوت لودرش رو نتونستم درست کنم، یعنی فقط ویستا بالا میومد یا فقط xp.فقط کافی بود از یک جا بهش فهموند که هر دوشون هستند.
یک سوال حاشیه ای مهم این که با سوال بالا هم مرتبط هست اینه که تنظیم بوت ویستا از کجا صورت میگیره؟ آخه xp یک فایل boot.ini داره که تنظیم بوت تا حدی از اونجاست. برای ویستا چنین چیزی هست؟
ممنون
من كه خودم اول xp بعد ويستا تو يه پارتيشن ديگه
دو تا ويندوز هم تو يه پارتيشن نصب كردم ولي خوب نيست دو تا xp اما بايد سه تا پوشه اصلي مثل windows
مشابه نباشن مثلا واسه يكي win واسه يكي win0 اما بايد فايل boot.ini ويرايش بشه
تنظيم بوت هم از boot.ini صورت ميگيره هم واسه vista هم xp
كه در اولين پارتيشن بصورت هيدن وجود داره
ديدنشم كه ميدوني
راستي از cmd هم ميتوني ببيني
c:\type boot.ini
واسه محتوياتش
و اين هم براي ديدن فايلهاي هيدن
c:\dir /a
mhentezari
03-09-2007, 15:48
چند تا xp رو یک پارتیشن که مشکلی نداره، منظورم xp و ویستا روی یک پارتیشن بود. تونستی؟
من که الان فقط ویستا دارم فایل boot.ini رو ندارم (میدونم اگه باشه هیدنه)
به نظرم شما چون xp رو هم داری، boot.ini رو xp برای شما ایجاد کرده
بهترین کار اینه که Xp را روی C و Vista را روی D نصب کنی.
Behroooz
03-09-2007, 18:51
نصب چند سیستم عامل در یک درایو باعث بی نظمی و کمبود جا خواهد شد . این کار رو نکنید
golmohammadi
03-09-2007, 19:09
بهترین کار اینه که Xp را روی C و Vista را روی D نصب کنی.
كاملا موافقم
راستي جا داره يه راهنمايي هم به من بشه
منم ويندوز XP را در C و ويستا را در D دارم
حالا ميخوام درايو C را فرمت و XP جديد نصب كنم طوري كه ويستا بمونه چيكار بايد بكنم ؟
البته موقع فرمت فكر كنم در داس با دستور format c:\s فايلهاي سيستمي بمانند
ولي چون با برنامه هاي ايميج گيري ميخوام اينكارو بكنم همه اطلاعات C بعد ازفرمت از بين ميره
Please Yardim konid
chejoory yek icon ra bezaram to rast click (masala icon anti virous).
Behroooz
03-09-2007, 20:11
اگه از درايو سي ايميج گرفته باشي و بعد ويستا رو تو دي نصب كرده باشي ، با فرمت كردن سي و اوردن مجدد ايميج در درايو سي فكر نكنم ويستات عيبي به هم بزنه . تا نظر دوستان چي باشه .
golmohammadi
03-09-2007, 22:21
اگه از درايو سي ايميج گرفته باشي و بعد ويستا رو تو دي نصب كرده باشي ، با فرمت كردن سي و اوردن مجدد ايميج در درايو سي فكر نكنم ويستات عيبي به هم بزنه . تا نظر دوستان چي باشه .
نه ببين من موقعي از درايو C ايميج گرفته ام كه ويستا را نصب نكرده بودم
واسه همين با برگرداندن ايميج فايل Boot.ini هم كه قبلا توش فقط XP تعريف شده بود كپي ميشه در نتيجه از ويستا خبري نميشه
سلام
همونجور كه گفتم با Boot.ini مشكل حل ميشه
فکر نکنم با فایل بوت هم بشه.
mhentezari
04-09-2007, 15:02
كاملا موافقم
راستي جا داره يه راهنمايي هم به من بشه
منم ويندوز XP را در C و ويستا را در D دارم
حالا ميخوام درايو C را فرمت و XP جديد نصب كنم طوري كه ويستا بمونه چيكار بايد بكنم ؟
البته موقع فرمت فكر كنم در داس با دستور format c:\s فايلهاي سيستمي بمانند
ولي چون با برنامه هاي ايميج گيري ميخوام اينكارو بكنم همه اطلاعات C بعد ازفرمت از بين ميره
Please Yardim konid
ریسک زیادی داره.
شما c رو فرمت کن، بعدش xp رو بریز و بعدش dvd ویستا رو بذار باهاش بوت کن.
همون اولش یک جایی داره برای تعمیر boot . اگه قرار بشه درست بشه اینجوری میشه.
ممکنه هم ویستا xp و بیخیال بشه و فقط ویستا رو بذاره.
mhentezari
04-09-2007, 15:05
خوب این سوال پست اول ما رو کسی نمیدونه:
- من برعکسش رو هم می خوام بدونم، یعنی اولش ویستا داریم و می خوایم xp رو هم داشته باشیم، اگه همین جوری xp رو نصب کنیم درست میشه؟ یا اینکه نه باید کار خاصی انجام داد؟ یا اینکه اصلا نمیشه؟
این حالت مهمه. چون بعضی ها رو لپ تاپشون ویستا ی اصل دارند و نمی خوان که پاک بشه اما xp رو هم می خوان.
golmohammadi
04-09-2007, 16:11
خوب این سوال پست اول ما رو کسی نمیدونه:
- من برعکسش رو هم می خوام بدونم، یعنی اولش ویستا داریم و می خوایم xp رو هم داشته باشیم، اگه همین جوری xp رو نصب کنیم درست میشه؟ یا اینکه نه باید کار خاصی انجام داد؟ یا اینکه اصلا نمیشه؟
فكر كنم كار شما راحته
شما كه ويستا را دارين همينجوري يه XP نصب ميكني البته به غير از درايوي كه ويستا نصب شده بعدش كار تمومه از هر دو ميتوني لذت ببري
در مورد خودم بايد بگم كه يه بار C را فرمت كرده بودم قبلا و قبل از فرمت ازفايل Boot.ini كپي داشتم و بعد از فرمت و نصب مجدد XP كشي كردم به C اما بازم ويستا ظاهر نشد
وايه همين فكر كنم پيشنهاد mhentezari بهتر باشه
Geeksboy
04-09-2007, 16:13
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mhentezari
04-09-2007, 23:12
ممنون، همین می خوام بدونم کسی این روتست کرده ببینه درسته یا نه؟ xp بریزیم خودش حله؟
من وقتي ميخوام xp رو روي نوت بوكم كه ويستا بصورت اصل روش نصب شده بريزم وقتي xp رو بصورت bootable بالا ميآورم به من پيغام ميده كه هيچ هارد ديسك و درايوي رو كامپيوترت نصب نيست. كسي مي دونه بايد چيكار كرد؟
بهترین کار همونی که قبلا گفتم بهتره دوباره xp روی c و ویستا رو روی d نصب کنید.
Lord_theOne
19-09-2007, 20:38
من ويندوز XP و ويستا داشتم در درايوهاي C , D الان C كه ويندوز باشد را عوض كردم ويستا بوتش پريده آيا راهي براي بازگرداندنه Vista هست؟
V A H I D
19-09-2007, 21:10
من دوتاش روی دستگاهم هست اول xp بود بعدش هم Vista ریختم....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.