ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش : ايجاد يك افكت جذاب

amin3d
03-09-2007, 02:14
بخاطر مشكلات فراوان كه نمي دونم از كجا ناشي مي شود ... نمي تونم عكس ها را در اينجا قرار دهم . بهتر ديدم تا آموزش را در سايت مشاهده كنيد ... در واقع در اين آموزش فرا خواهيد گرفت بدون استفاده از action script و تنها با استفاده از ***** adjust color ......

اطلاعات بيشتر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

flashman
03-09-2007, 10:11
سلام دوسته من

آموزش جالبیه ممنون

موفق باشی

amin3d
05-09-2007, 16:41
اينم يك آموزش جديد كه نحوه ايجاد يك slide show را نمايش مي دهد .

اميدوارم خوشتون بياد منتظر آموزش هاي حرفه اي هم باشيد از دوستانم در سايت

تپل
06-09-2007, 09:43
ممنون

خیلی به کار آمد.

لطفا ادامه بده.

Manager_66
07-09-2007, 11:58
مرسي ...

از اين افكتا كه به درد ما مبتديا ميخوره بازم بذار (از لحاظ راحتي ميگم)

redprado
15-09-2007, 22:50
سلام دوست عزیز من یه سوال دارم این افکت های جالب رو که تو بعضی از فایلهای فلش تبلیغاتی دیده میشه چطور درست می کنن آیا با خود ماکرو مدیاست مثلا یه متن بایه سرعت خاصی تا یه جایی میاد بعد سرعتش عوض میشه و میره ممنون

flashman
16-09-2007, 10:37
سلام دوسته من

دوسته عزیز فلش در مورد افکت گذاری بر روی متون و عکس و یا خیلی چیزایه دیگه نیازی به کمک برنامه دیگه نداره ، تمامی افکت هاش به وسیله خد برنامه طراحی میشه

موفق باشی

amin3d
27-12-2007, 01:47
ايجاد يك منو تصويري

در اين آموزش قصد دارم نحوه ساخت يك منو تقريبا پيشرفته را به شما آموزش دهم . از اين كار مي توانيد براي intro سايت هاي خود و يا حتي Autorun درون CD ها بهره بريد . در اين آموزش از As هم استفاده خواهيم كرد . در ...

amin3d
27-12-2007, 01:48
ايجاد يك منو

در اين آموزش قصد دارم نحوه ايجاد يك منو در عين حال ساده ولي جالب را براي شما توضيح دهم از اين آموزش مي توانيد در ايجاد منو براي وب سايت خود و يا سي دي كاتالوگ ها بهره بريد. در اين آموزش موارد ذيل را دنبال ...

amin3d
27-12-2007, 01:49
ايجاد preloader

در اين آموزش قصد دارم نحوه ايجاد يك Proloader را ياد دهم . از Preloader مي توانيد در اغلب كارهاي فلش استفاده كنيد در واقع نحوه load شدن اين Preloader به حجم كار شما بستگي دارد . كار را با ...

amin3d
28-12-2007, 01:48
ايجاد يك سايت با استفاده از فلش

به نام خداوند جان آفرين . در اين آموزش قصد دارم نحوه ايجاد يك سايت ساده فلش را ياد دهم . براي آنكه وقت ما در روي طراحي منو ها سپري نشود . من منوها را از پيش طراحي كرده ام . شما با كليك برروي لينك پائين ..

hosein_gh
28-12-2007, 02:27
مرسي امين جان . كارهاي خوبي بودن . لذت بردم

amin3d
17-01-2008, 02:45
ايجاد افكت meto

به نام خدا . در اين آموزش قصد دارم يك افكت خيلي پركاربرد را آموزش دهم . در اين آموزش شما نيازي به استفاده از As نداريد . كار را با ايجاد يك سند جديد در فلش آغاز مي كنيم . ...

zauos
28-01-2008, 17:16
دستت دد نکنه
فلش جالی بود
استفاده کردیم

amin3d
05-02-2008, 10:18
ايجاد زير منو

به نام خداوند جان آفرين . در اين آموزش قصد دارم نحوه ايجاد يك منو كه شامل چندين زير منو مي شود را آموزش دهم . براي ايجاد زير منو روش هاي گوناگوني وجود دارد ، در اين روش سعي شده تا كمترين بهره را از As ببريم تا يادگيري نيز ساده تر شود.................