مشاهده نسخه کامل
: cpu fan error - مشكل چيست ؟
سلام خسته نباشید
من فن cpu صدا میداد عوض کردم حالا هروقت سیستم روشن میکنم تو post message ارور میدهcpu fan error!
خواهش میکنم کمک کنید
mother board model:p5p800s(asus:
:41::41::41::41::41::41::41::41::41:
mahdi1004
02-09-2007, 22:16
فکر کنم فن اورجینال نیست چون برای من یک بار قبلا اینطور شد بازم دقیق نمیدونم
amir wolf
02-09-2007, 22:46
سلام دوست عزیز
البته حرف دوستون می تونه درست باشه، اما احتمالا فن رو بد جا زدی ، یکبار درش بیار و دوباره درست جا بزن
سلام دوست عزیز
البته حرف دوستون می تونه درست باشه، اما احتمالا فن رو بد جا زدی ، یکبار درش بیار و دوباره درست جا بزن
ممنون از راهنمایی ولی فن cpu2.8 اگه بد جا بزنی سیستم خاموش میشه برای من اینطوریه من بایوس رو اپدیت کردم اما درست نشد:41:
یه سوال دیگه نمیشه بایوس پست مسیج روغیر فعال کرد؟
Lord_theOne
03-09-2007, 07:48
اون فنت را روغن بزن وسط فن برچسب را باز كن روغن بريز توش درست مي شود همون را استفاده كن
اون فنت را روغن بزن وسط فن برچسب را باز كن روغن بريز توش درست مي شود همون را استفاده كن
ممنونم از این که راهنمایی کردی ولی فکر کنم مشکل از فن اورجینال چون فن اورجینال 800 اریم و فن جدیده 1200اریم .:41::41::41::41::41::41::41:
اگه ممکن بگید چه جوری باید بایوس پست مسیج رو غیر فعال کنم
javadshahvand
08-09-2007, 10:23
ممنونم از این که راهنمایی کردی ولی فکر کنم مشکل از فن اورجینال چون فن اورجینال 800 اریم و فن جدیده 1200اریم .:41::41::41::41::41::41::41:
اگه ممکن بگید چه جوری باید بایوس پست مسیج رو غیر فعال کنم
دوست عزیز این مشکل زیاد حاد نیست سیستم به کار خودش ادامه میده میتونی بری داخل ستاپ cpu fan error رو پیدا کن غیر فعال کن
arash rashno
08-09-2007, 11:06
دیگه کسی راهی بلد نیست؟
setup رو دیفالت کردی ؟؟؟؟؟؟؟
باید بری تو بایوس و قسمت pc health setup و گزینه ی warning falied fan رو disable کنی
باید بری تو بایوس و قسمت pc health setup و گزینه ی warning falied fan رو disable کنی
ممنون از راهنماییاتون دوستان ولی مادر برد منp5p800s و هیچ کدوم از این گزینه هایی که شما گفتین نداره:41:
راه دیگه ای برای غیر فعال کردن این ارور نیست
:20::20::20:
javadshahvand
10-09-2007, 21:39
راه دیگه ای برای غیر فعال کردن این ارور نیست
برو تو ستاپ قسمت boot گزینه wait for"F1"if error رو disable کن
برو تو ستاپ قسمت boot گزینه wait for"F1"if error رو disable کن
این کارو کرده بودم با این کار ارورو میده ولی دیگه منتظر نمیشه تا f1 بزنی .
با درود.دوستان من ویندوزمو عوض کردم بدون مشکل هم بالا اومد بعذ چند تا برنامه نصب کردم بعد ریست سیستم بعد بایوس ارور CPU_FAN error press F1 میده.سابقه نداشته اصلا
اینم عکسشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی میدونه علتش چیه؟ممنونم
با درود.دوستان من ویندوزمو عوض کردم بدون مشکل هم بالا اومد بعذ چند تا برنامه نصب کردم بعد ریست سیستم بعد بایوس ارور CPU_FAN error press F1 میده.سابقه نداشته اصلا
اینم عکسشه
از دوستان کسی میدونه علتش چیه؟ممنونم
با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و باتری مین رو چک کنید
درست نشد باید فن سی پی یو بررسی بشه و بایوس مین آپدیت بشه
با برداشتن باتری مین بایوس مین رو دیفالت کنید و باتری مین رو چک کنید
درست نشد باید فن سی پی یو بررسی بشه و بایوس مین آپدیت بشه
ممنونم.میشه یه عکسی بزاری.چون من تا حالا باتری مین رو در نیاوردم
ممنونم.میشه یه عکسی بزاری.چون من تا حالا باتری مین رو در نیاوردم
سیستم رو از برق بکشین و باتری مین همون که مثل باتری ساعت است گرده در میارید برای در آوردن باتری مین یک ضامن داره اونو میدین عقب باتری میاد بالا آزاد میشه بعد باتری رو راحت در میارین اگه ضامن نداشت با یک سرچاقو راحت در میاد سپس قسمت های آهنی که باتری است رو با پیچ گوشتی برای چند لحظه اتصال بدین باتری رو سرجاش بگذارین و سیستم رو به برق بزنید و تست کنید
درست نشد موارد دیگرو تست کنید
سیستم رو از برق بکشین و باتری مین همون که مثل باتری ساعت است گرده در میارید برای در آوردن باتری مین یک ضامن داره اونو میدین عقب باتری میاد بالا آزاد میشه بعد باتری رو راحت در میارین اگه ضامن نداشت با یک سرچاقو راحت در میاد سپس قسمت های آهنی که باتری است رو با پیچ گوشتی برای چند لحظه اتصال بدین باتری رو سرجاش بگذارین و سیستم رو به برق بزنید و تست کنید
درست نشد موارد دیگرو تست کنید
این مورد میتونه ربطی به ویندوز داشته باشه و یا نرم افزاری و اختلال برنامه ای چیزی باشه؟یا حتما سخت افزاریه اخه تا ویندوزو عوض کردم اینجوری شد؟
این مورد میتونه ربطی به ویندوز داشته باشه و یا نرم افزاری و اختلال برنامه ای چیزی باشه؟یا حتما سخت افزاریه اخه تا ویندوزو عوض کردم اینجوری شد؟
اگه اینکارو یعنی دیفالت کردن رو انجام دادین و باتری مین هم چک شد و نتیجه نداد سیستم رو ریستور کنید به قبل از نصب نرم افزار مورد نظر ببینید درست میشه یا نه
فن سی پی یو هم بررسی کنید
اگه اینکارو یعنی دیفالت کردن رو انجام دادین و باتری مین هم چک شد و نتیجه نداد سیستم رو ریستور کنید به قبل از نصب نرم افزار مورد نظر ببینید درست میشه یا نه
فن سی پی یو هم بررسی کنید
تو بایوس قسمت monitor یه قسمت داره cpu fan speed رو مانیتور (n/a) بود کردمش ignore دیگه پیغامو نمیده و درست میشه.
اما اون اول که بایوس بالا میاد تو قسمت cpu fan speed opt fan زده 593RPM و قرمز رنگه از اولم که سیستمو جمع کردم اینجوری بود دمای سی پی یو باید چند باشه و اط کجا میشه پی ببرم که دماش خوبه؟تازه من یه فن جدای عالی برا سی پی یوم گذاشتم
در ضمن دیفالت رو که بزنی میره رو تنظیم اولیه بایوس؟
تو بایوس قسمت monitor یه قسمت داره cpu fan speed رو مانیتور (n/a) بود کردمش ignore دیگه پیغامو نمیده و درست میشه.
اما اون اول که بایوس بالا میاد تو قسمت cpu fan speed opt fan زده 593RPM و قرمز رنگه از اولم که سیستمو جمع کردم اینجوری بود دمای سی پی یو باید چند باشه و اط کجا میشه پی ببرم که دماش خوبه؟تازه من یه فن جدای عالی برا سی پی یوم گذاشتم
در ضمن دیفالت رو که بزنی میره رو تنظیم اولیه بایوس؟
دیفالت که باشه تنظیمات بایوس به تنظیمات کارخانه برمیگرده
شما با آخرین ورژن نرم افزار hw monitor مقدار دور فن و دمای سی پی یو رو گزارش بدید
دور فن همیشه ثابت است ؟
دیفالت که باشه تنظیمات بایوس به تنظیمات کارخانه برمیگرده
شما با آخرین ورژن نرم افزار hw monitor مقدار دور فن و دمای سی پی یو رو گزارش بدید
دور فن همیشه ثابت است ؟
کیسم چند تا فن دیگه داره خودش
کیسم چند تا فن دیگه داره خودش
عکس باز نمیشه تو یک سایت دیگه آپلود کنید
hamed malekpour
27-07-2013, 16:11
یه سوال اون مایع یا کرم که بین فن وcpuوجد داره را من ندانسته پاک کرده ام آیا مشکل ساز می شه یا نه؟
یه سوال اون مایع یا کرم که بین فن وcpuوجد داره را من ندانسته پاک کرده ام آیا مشکل ساز می شه یا نه؟
اون خمیر سیلیکون است یک خمیر خوب بگیرید اونجا بزنید وگرنه دمای سی پی یو زیاد میشه و نوسان های دما بیشتر میشه
عکس باز نمیشه تو یک سایت دیگه آپلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دمای سی پی یو که خیلی خوبه و مشکلی نداره
در مورد دور فن اگر دور فن بالا است اول از همه تو بایوس smart fan فعال باشه که فن همیشه با دور ثابت کار نکنه و همچنین smart target رو مشخص کنید که در حالت idle دور فن کمتر بشه اینطوری هم نویز کمتر میشه و هم عمر فن بیشتر میشه و مصرف هم کمتر میشه
نرم افزار hw monitor آخرین ورژن باشه چون اطلاعات مربوط به دور فن به نظرم اشتباه است همچنین بایوس آپدیت باشه
TREASURES
27-07-2013, 21:13
سلام
شما 100 درصد به سی پی یو خمیر سیلیکون بزنید چون رابط گرمای بین سینک و سی پی یو هست در غیر اینصورت سی پی یو نمیتونه خنک بشه مخصوصا اینکه سی پی یو i7 هست
دمای سی پی یو که خیلی خوبه و مشکلی نداره
در مورد دور فن اگر دور فن بالا است اول از همه تو بایوس smart fan فعال باشه که فن همیشه با دور ثابت کار نکنه و همچنین smart target رو مشخص کنید که در حالت idle دور فن کمتر بشه اینطوری هم نویز کمتر میشه و هم عمر فن بیشتر میشه و مصرف هم کمتر میشه
نرم افزار hw monitor آخرین ورژن باشه چون اطلاعات مربوط به دور فن به نظرم اشتباه است همچنین بایوس آپدیت باشه
فن سی پی یو رو ترمال رایت انداختم اینم عکسشه
Archon Rev.A
سلام
شما 100 درصد به سی پی یو خمیر سیلیکون بزنید چون رابط گرمای بین سینک و سی پی یو هست در غیر اینصورت سی پی یو نمیتونه خنک بشه مخصوصا اینکه سی پی یو i7 هست
دماشم که طبیعیه الان بین 28 تا 33 درجست.مشکل از کجاست پس؟یکی تو سایت همسایه میگه ممکنه سنسورش خراب شده باشه اره؟
فن سی پی یو رو ترمال رایت انداختم اینم عکسشه
Archon Rev.A
دماشم که طبیعیه الان بین 28 تا 33 درجست.مشکل از کجاست پس؟یکی تو سایت همسایه میگه ممکنه سنسورش خراب شده باشه اره؟
دمای سی پی یو مناسبه و مشکلی نداره
برای کنترل فن سی پی یو هم گفتم چیکار کنید
دمای سی پی یو مناسبه و مشکلی نداره
برای کنترل فن سی پی یو هم گفتم چیکار کنید
برای رفع این ارور CPU_FAN error
چه کار کنم؟فقط در یه حالت ارور دیگه نمیاد که تو بایوس قسمت monitor یه قسمت داره cpu fan speed رو مانیتور (n/a) بود باید تغییرش بدی به ignore دیگه پیغامو نمیده و درست میشه .حالا بزارم رو همین ایگنور مشکلی نداره؟
ess_1362
28-07-2013, 08:35
اگر فن پردازنده کار می کنه و در ویندوز هم تست استرس را با دمای مناسب پاس می کنه مشکلی نداره روی ignore باشه
البته این مشکل قاعدتا با آپدیت بایاس قابل رفع هست و اگر با این روش هم مشکل حل نشد یک ایمیل به قسمت ساپورت ایسوس بزنید و ضمن شرح کامل مشخصات سخت افزاری و شرح مشکل احتمالا یک آپدیت بایاس برای شما ارسال می کنند که مشکل شما حل میشه
پ.ن : سعی کنید زمان ارسال ایمیل خودتون را ساکن امارات یا ترکیه یا هر جای دیگه ای اعلام کنید تا به درخواست شما رسیدگی و پاسخ داده شود
برای رفع این ارور CPU_FAN error
چه کار کنم؟فقط در یه حالت ارور دیگه نمیاد که تو بایوس قسمت monitor یه قسمت داره cpu fan speed رو مانیتور (n/a) بود باید تغییرش بدی به ignore دیگه پیغامو نمیده و درست میشه .حالا بزارم رو همین ایگنور مشکلی نداره؟
ignore کنید مشکلی نداره
شما ignore کنید فن که کار میکنه
همونطور که گفتم بایوس مین رو آپدیت کنید
TREASURES
28-07-2013, 10:26
شما دمای واقعی سی پی یو رو میتوتونید از داخل بایاس چک کنید
اون 33 درجه احتمالا اشتباست....
ignore کنید مشکلی نداره
شما ignore کنید فن که کار میکنه
همونطور که گفتم بایوس مین رو آپدیت کنید
اپدیتم کردم تغییری نکرد.میگم یه برنامه خوب معرفی میکنید که دمای سی پی یو رو هر موقع بالا بره با اخطار نشون بده که خیالم راحت باشه دیگه
شما دمای واقعی سی پی یو رو میتوتونید از داخل بایاس چک کنید
اون 33 درجه احتمالا اشتباست....
تو بایوس که میزنه 28 درجه تازه.تازه میگن تو بایوس معلوم نمیکنه باید ویندوز اجرا بشه چند تا برنامه سنگین کار کن تا دمای واقعی رو نشون بده.برا من با چند تا برنامه هم تست کردم از 33 بالاتر نمیره
TREASURES
28-07-2013, 13:32
از نرم افزار SPEED FAN استفاده کنید......
از نرم افزار SPEED FAN استفاده کنید......
با speed fan دمای cpu رو زده 29 درجه.چه کارش کنم که خودش باز بشه موقعی که ویندوز بالا میاد؟
اپدیتم کردم تغییری نکرد.میگم یه برنامه خوب معرفی میکنید که دمای سی پی یو رو هر موقع بالا بره با اخطار نشون بده که خیالم راحت باشه دیگه
تو بایوس که میزنه 28 درجه تازه.تازه میگن تو بایوس معلوم نمیکنه باید ویندوز اجرا بشه چند تا برنامه سنگین کار کن تا دمای واقعی رو نشون بده.برا من با چند تا برنامه هم تست کردم از 33 بالاتر نمیره
دوست من دمای سی پی یو شما مناسب است و مشکلی نداره عرض کردم برای دور فن اگه زیاده و نویز ایجاد بکنه چیکار کنید
نرم افزار argus monitor بهترین نرم افزار در نشان دادن و مانیتورینگ دما است با این نرم افزار میتونید مشخص کنید دما از یک مقدار بیشتر شد مثلا بوق بزنه که معلوم بشه دما به اون مقدار رسیده گدجت هم داره و میتویند به صورت دائم دما رو چک کنید فقط اگر گرفتید و دیدید دمایی رو نشون نمیده حتما باید آپدیت کنید نرم افزار رو به صورت اینترنتی
TREASURES
28-07-2013, 14:33
اگه 28 درجه است پس درسته دیگه:n02:(ولی برای من هنوز باورش سخته:n04:)
برای speed fan هم باید یه کوپی ازش داخل startup ویندوز بسازید تا هر دفعه بالا بیاد.....
نرم افزاری که مهرداد خان هم گفتند نشنیده بودم ممنون مهرداد.....:n16:
چیزی که فهمیدم اینه که تقریبا 90 درصد مادبوردهای ASUS با CPU های جدید Intel همین مشکل رو دارند.البته الان دیگه درستش کردن.
باید بری توی قسمت بایوس و Check Fan رو Disable کنی. مشکل حل میشه.فن هم مشکلی نداره
ممنونم از دوستان
دوست عزیز باید فن مخصوص خودش بگیری یکی مثل دیفالتش روغن کاری هم فایده نداره اگه درست نشه سی پی یو مادربوردروبه فنادادی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.