ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیکشنری babylon نسخه ای برای Pocket PC

ENTEZAR
02-09-2007, 10:39
سلام
کسی نسخه ای از Babylon را برای Pocket Pc داره؟

یا یه دیکشنری خوب با کرک

ممنون

yaser-kamalinezhad
29-04-2008, 07:04
سلام دوستان
من به يك مشكل برخوردم . كسي ميتونه كمك كنه ؟‌
وقتي ديكشنري babylon مخصوص پاكت پي سي رو نصب مي كنم ديگه گوشي هيچ فونتي رو نمي خونه
يعني ديگه هيچ نوشته اي رو نشون نميده . نه اس ام اس ها ، نه ارور ها نه استارت . حتي نوشته هاي today

البته همه آيكون ها و تصاوير هست . كار هم ميكنه ولي هيچ گونه نوشته اي رو نمي آره !
كسي مي تونه كمك كنه ؟
اگه از دوستاي كسي بتونه كمك كنه ممنون ميشم .

لينك برنامه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

--------------
حدسي كه خودم ميزنم :
‌ وقتي اين برنامه رو نصب مي كنم . توي شاخه windows دو تا فايل به اسمهاي Tahoma_1_09_ttf و Tahomabd_1_09_ttf ساخته ميشه . جالب اينجاست كه اين فايل هاي پسوند ندارند !
من فكر ميكنم اشتباها به جاي علامت . قبل از ttf علامت _ گذاشته شده و به خاطر همين گوشي نميتونه فايل ها رو تشخيص بده و در نتيجه هيچ فونتي رو نميخونه . جالب اينجاست كه وقتي همون فايل ها رو تو كامپيوترم كپي مي كنم اول فايلها رو نميخونه ولي وقتي پسوند ttf. رو بصورت دستي بهش اضافه مي كنم فايل ها رو به درستي مي خونه .
جالبتر اينكه اين فايل ها نه قابل حذفند و نه قابل rename نه قابل replace حتي وقتي روش راست كليك ميكني و properties رو مي زني همه گزينه هاي read only و system و ... غير فعالند . در نتيجه امكان اين نيست كه تغييري روشون بديم .
من به اين نتيجه ها رسيدم ولي نتونستم درستش كنم . اگه دوستان لطف كنن با هم اين مشكل رو رفع كنيم چون فكر مي كنم فقط رو گوشي من نيست كه اين مشكل بوجود مي آد .

مرسي