PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرمت در ناپیکس

FreeMagic
02-09-2007, 02:09
من می خوام کول دیسک رو توی ناپیکس فرمت کنم ولی نمی دونم چه طوری
در ضمن هیچ فایلی رو هم پاک نمی کنه
باید کار خاصی رو انجام بدم
آخه کول دیسک رو به خاطر مسایل امنیتی (انتشار ویروس) نمی تونم تو ویندوز به کامپیوتر وصل کنم
می خوام توی ناپیکس فایل هارو پاک کنم
لطفا کمکم کنید

taia
02-09-2007, 10:58
من می خوام کول دیسک رو توی ناپیکس فرمت کنم ولی نمی دونم چه طوری
در ضمن هیچ فایلی رو هم پاک نمی کنه
باید کار خاصی رو انجام بدم
آخه کول دیسک رو به خاطر مسایل امنیتی (انتشار ویروس) نمی تونم تو ویندوز به کامپیوتر وصل کنم
می خوام توی ناپیکس فایل هارو پاک کنم
لطفا کمکم کنید

دوست عزیز شما قطعا یکی از برنامه های مدیریت پارتیشن رو دارید که خوب با اوون خیلی راحت پارتیشن رو فرمت کنید، ولی اگر ندارید به حالت root (فکر کنم با su اینکار در knoppix انجام بشه دیگه خودتون حتما می دوونید)
بعد هم دستور fdisk رو در ترمینال وارد کنید با آدرس usb flash خود مثلا
fdisk /dev/usb1 که دیگه جای usb1 هرچی آدرس usb flash تون هست رو تایپ کنید.

FreeMagic
03-09-2007, 02:29
دوست عزیز شما قطعا یکی از برنامه های مدیریت پارتیشن رو دارید که خوب با اوون خیلی راحت پارتیشن رو فرمت کنید، ولی اگر ندارید به حالت root (فکر کنم با su اینکار در knoppix انجام بشه دیگه خودتون حتما می دوونید)
بعد هم دستور fdisk رو در ترمینال وارد کنید با آدرس usb flash خود مثلا
fdisk /dev/usb1 که دیگه جای usb1 هرچی آدرس usb flash تون هست رو تایپ کنید.

اگه منظرتون از برنامه مدیریت پارتیشن همون برنامه Partition magic هست اون رو دارم ولی کول دیسک رو نمی شناسه
میشه درمورد کار اون دستور و استفادش بیشتر توضیح بدین ؟
یه چیز دیگه
من اصلا نمی تونم فایل رو تغییر نام، دستکاری محتویات، حذف، کپی و یا هر کار دیگه ای بکنم!!! برای این چی کنم ؟

taia
03-09-2007, 14:21
دوست عزیز من از این موضوع که آیا برنامه ی Partition magic در لینوکس هم کار میکنه خبر ندارم ولی خود توزیع ها برنامه های مدیریت پارتیشن قوی زیاد دارند مثلا من در محیط gnome در توزیع ubuntu از Gparted استفاده می کنم که خیلی هم کاربردی و محیط زیبایی هم داره ولی نمی دوونم برای محیط KDE که شما استفاده می کنید جه برنامه هایی هست ولی در کل می تونید از gparted هم استفاده کنید.
برای توانمند شدن در نوشتن و خواندن هم از دستور chown username directoryکه به جای username خوب به طبع نام کاربریتون رو بزنید و در ضمن باید root باشید.و به جای directory هم آدرس فولدرتون رو بزنید اگر با این مشکل حل نشد از chmod 777 directory استفاده کنید. که باز هم باید root باشید.

sudotux
03-09-2007, 14:39
من در kde از QTparted استفاده می کنم

FreeMagic
04-09-2007, 02:39
دوست عزیز من از این موضوع که آیا برنامه ی Partition magic در لینوکس هم کار میکنه خبر ندارم ولی خود توزیع ها برنامه های مدیریت پارتیشن قوی زیاد دارند مثلا من در محیط gnome در توزیع ubuntu از Gparted استفاده می کنم که خیلی هم کاربردی و محیط زیبایی هم داره ولی نمی دوونم برای محیط KDE که شما استفاده می کنید جه برنامه هایی هست ولی در کل می تونید از gparted هم استفاده کنید.
برای توانمند شدن در نوشتن و خواندن هم از دستور chown username directoryکه به جای username خوب به طبع نام کاربریتون رو بزنید و در ضمن باید root باشید.و به جای directory هم آدرس فولدرتون رو بزنید اگر با این مشکل حل نشد از chmod 777 directory استفاده کنید. که باز هم باید root باشید.

منظور من از استفاده Partition magic توی ویندوز بود
در ضمن خیلی ممنون
این دو روشی رو که گفتید امتحان می کنم اگه مشکل برطرف شد احتمالا دیگه نیازی به فرمت هم نباشه دستی بشه پاکشون کرد

taia
04-09-2007, 09:06
دوست عزیز،
در ویندوز که خوب شما با کلیک راست می توونید درایوتون رو فرمت کنید دیگه به partition magic چه نیازی هست؟
ولی در کل خیلی وقت هست من از این نرم افزار استفاده نکرده ام ولی کار با اوون خیلی راحت بود اگر usb drive شما رو نمی شناسه! احتمالا یا بد نصب شده یا شاید مشکل دیگه ای هست،‌در هر صورت اگر به مشکلی برخوردید بگید.

FreeMagic
05-09-2007, 03:36
دوست عزیز،
در ویندوز که خوب شما با کلیک راست می توونید درایوتون رو فرمت کنید دیگه به partition magic چه نیازی هست؟
ولی در کل خیلی وقت هست من از این نرم افزار استفاده نکرده ام ولی کار با اوون خیلی راحت بود اگر usb drive شما رو نمی شناسه! احتمالا یا بد نصب شده یا شاید مشکل دیگه ای هست،‌در هر صورت اگر به مشکلی برخوردید بگید.

عزیز کل مشکل من اینه که توی ویندوز نمی تونم فرمت کنم و با پیغام خطا مواجه می شم

taia
05-09-2007, 08:34
عزیز کل مشکل من اینه که توی ویندوز نمی تونم فرمت کنم و با پیغام خطا مواجه می شم

من در kde از QTparted استفاده می کنم

دوست عزیز جرا از برنامه ی QTparted استفاده نمی کنید؟ برای محیط KDE هم هست.

FreeMagic
05-09-2007, 13:10
دوست عزیز جرا از برنامه ی QTparted استفاده نمی کنید؟ برای محیط KDE هم هست.

خوب این برنامه رو از کجا گیر بیارم ؟

taia
05-09-2007, 17:24
دوست عزیز با دستورهای
sudo apt-get install qtparted
یا
gksudo apt-get install qtparted
نصبش کنید

rootnt
05-09-2007, 21:18
ناپیکس به طور پیشفرض qtparted داره
بگردید پیدا می کنید

FreeMagic
06-09-2007, 03:42
دوست عزیز با دستورهای
sudo apt-get install qtparted
یا
gksudo apt-get install qtparted
نصبش کنید

ناپیکس به طور پیشفرض qtparted داره
بگردید پیدا می کنید

از حرفای شما چیزی نفهمیدم:34:
میشه بیشتر توضیح بدین
اون دستور chmod هم کار نکرد
به صورت chmod 777 dir که بجای dir مسیر رو نشون دادم
یه پیغامی میداد که فکر می کنم یه تخته این دستور کمه
هر کاری که می خوام بکنم با پیغام Read Only مواجه میشم

tux-world
13-09-2007, 23:41
تو توزیعتون هستش می تونین از منو ها اجراش کنین .

taia
14-09-2007, 13:56
از حرفای شما چیزی نفهمیدم:34:
میشه بیشتر توضیح بدین
اون دستور chmod هم کار نکرد
به صورت chmod 777 dir که بجای dir مسیر رو نشون دادم
یه پیغامی میداد که فکر می کنم یه تخته این دستور کمه
هر کاری که می خوام بکنم با پیغام Read Only مواجه میشم

دوست عزیز، خوب پیغام خطا رو بگزار تا ببینیم چی می گه:31:
در ضمن chown username dir در زمینه ی نوشتن هم کار می کنه. حالا شما پیغام خطا رو بگزار