مشاهده نسخه کامل
: این (توجه مهم) چیه؟
time prince
01-09-2007, 18:03
این توجه مهم چیه که زیر نوار ابزار انجمنه؟
مگه اتفاقی افتاده؟
منم الان دیدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی میدونه چی شده؟نکنه دوباره با یوزر یکی از کاربرا تو سایت چرت و پرت نوشتن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی ها از بی اطلاعی کاربرا استفاده کرده بودن و توسط آدرس های جعلی اقدام به دزدین پسورد ملت میکردن
پیغام فوق بر اساس اصل پیشگیری بهتر از درمان در سایت نمایش داده شده :46:
بعضی ها از بی اطلاعی کاربرا استفاده کرده بودن و توسط آدرس های جعلی اقدام به دزدین پسور ملت میکردن
پیغام فوق بر اساس اصل پیشگیری بهتر از درمان در سایت نمایش داده شده :46:
یعنی امروز دوباره با اسمه کاربرای دیگه بعضیا اومدن تو فروم؟
نه ربطی به این قضیه نداره . فقط یه هشدار امنیتی هست ...
M A T I N
01-09-2007, 18:20
نقل قول از Amin :
این مربوط میشه به سایتهایی که مدعی میشن برای اعضای سایت پی سی ورلد امکانات خاصی در نظر دارن و فقط کافیه شما یوزر / پسورد خودتون رو در سایتهای مذکور وارد کنید (لوگین کنید) ! تا اووونها هم یوزر / پسورد شما رو بدست بیارن ! :دی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
time prince
01-09-2007, 19:04
سینا جان ممنون از شما هم متشکرم متین جان
به این میگن fishing!
یه صفحه مثل صفحه ی ورود به p30world درست میکنن ، بعد طرف user & pass رو میزنه و .... ;)
ولی دیگه این ترفند ها فایده نداره
این توجه مهم چیه که زیر نوار ابزار انجمنه؟
این چیزه دیگه :دی
که اینطور!من داشتم میرفتم توی یه تایپیک که آدرسش تو منو ی favorites ام بود.دیدم میگه یوزر و پسورد وارد کنید.ولی چون ویندوزمو عوض کردم خوب کوکی هام پاک شده و اینطور شده و مشکوک نشدم.بعد که وارد شدم دیدم این رو نوشته مشکوک شدمو پسوردمو عوض کردم!پس چیزی نیست.
online-amir
02-09-2007, 10:52
...! خوبه....اقدامات امنيتي جديد...موفق باشيد... .
Zendooni777
02-09-2007, 14:21
به این میگن fishing!
درستش Phishing هست
اون Fishing که میشه ماهیگیری بالام جان
من هی به این مدیرا گفتم آقا بن نکنید...ملت عقده ای میشن...
گوش نمی کنن که
به احتمال زیاد افراد بن شده در حال حمله کردن هستن...
کلک قدیمیه!!
بروبچ قبلاً برای بعضی از سایت ها که برای کاربراشون اکانت می ساختن(مثل یاهو یا ...)از این تکنیک استفاده میکردین...
همینجوری که میبیند لو رفته...
حالا از من اصرار،از مدیرا انکار
minizoro
04-09-2007, 02:48
من خودم با اين كه به ياد داشتن رو زده بودم ديدم بالا سمت چپ جاي يوزر وپس خاليه
شك كردم همزمان تو چند صفحه ديگه بودم
اونا و اينو ريفرش كردم ديدم اونا نميخوان و لي اين ميخواد شك كردم
ولي چون ميخواستم تو اون صفحه پست بدم پسمو دادم
حالا من مورد اين حمله قرار گرفتم يا نه
پسمو عوض كردم فوري
احتمال حمله؟؟ چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟///////////
كمك
تو رو خدا يه فكر ي به حال اين بكنين
يه كاري كنين نشه ايميلو تغيير داد بعدا
لااقل مالمن اينطوري باشه
من به شدت فكر ميكنم مورد اين حمله قرار گرفتم
كمككككككككككككككككككككككك ككككككككككككك
به گمونم
آدرس دكمه ها و شكلهاي تو صفحه تغيير كرده (زدم تو حالت cached images) فكر كنم الان اين صفحه جعليه
آقا سينا آقا ميثم به دادم برسينننننننننننننننن
نگران نباش.فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.راستی سینا جان احتمال حمله و هک چقدره؟
سلام
ببیند من موضوع رو باز میکنم تا همه متوجه بشن
چندیدن بار دیده شده کاربر هایی در امضا یا پستشون تبلیغ میکنن که در این آدرس فلان امکان یا آموزش یا ... قرار داره
اون آدرس هم آدرسی هست که اصلا ربطی به انجمن نداره ( میشه از آدرس فهمید - ممکنه شباهت داشته باشه فقط)
در اون آدرس صفحه ای شبیه به این انجمن طراحی شده که از کاربر یوزر نیم و پسورد میخواد
کاربر هم فکر میکنه اون صفحه مربوط به همین سایت هست و به همین سادگی اطلاعات ورود خودش رو وارد میکنه و همزمان اطلاعات برای سازنده اون صفحه جعلی ارسال میشه و بعد ایشون میتونه از اون اطلاعات سوء استفاده کنه
اطلاعیه فوق فقط این موضوع رو یادآوری میکنه تا کاربر ها به همین سادگی یوزر نیم و پسوردشون رو به این ترتیب از دست ندن!
minizoro
04-09-2007, 18:31
سلام
ببیند من موضوع رو باز میکنم تا همه متوجه بشن
چندیدن بار دیده شده کاربر هایی در امضا یا پستشون تبلیغ میکنن که در این آدرس فلان امکان یا آموزش یا ... قرار داره
اون آدرس هم آدرسی هست که اصلا ربطی به انجمن نداره ( میشه از آدرس فهمید - ممکنه شباهت داشته باشه فقط)
در اون آدرس صفحه ای شبیه به این انجمن طراحی شده که از کاربر یوزر نیم و پسورد میخواد
کاربر هم فکر میکنه اون صفحه مربوط به همین سایت هست و به همین سادگی اطلاعات ورود خودش رو وارد میکنه و همزمان اطلاعات برای سازنده اون صفحه جعلی ارسال میشه و بعد ایشون میتونه از اون اطلاعات سوء استفاده کنه
اطلاعیه فوق فقط این موضوع رو یادآوری میکنه تا کاربر ها به همین سادگی یوزر نیم و پسوردشون رو به این ترتیب از دست ندن!
ممنون آقا سينا .....
از كجا بايد بفهميم كه اينطوري شديم و اين اتفاق برايمون افتاده؟
اگه افتاد آيا سايت هيچ گونه امكانات امنيتي اي در اختيارمون قرار ميده
مثل ياهو كه اگه آي ديمون هك بشه ميتونيم با استفاده از اطلاعات شخصيمون اونو دوباره بازيابي كنيم
آيا اين قابليت وجود داره؟
از كجا بايد فهميد آدرس جعليه؟
مشخصه ي خاصي داره؟
بازم از توجهتون ممنون
اگه با
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](dat)p30world(dat)com
شروع نشد جعلیه دیگه
باید حواستون به آدرس بار باشه
nightmare
04-09-2007, 18:44
ببخشید sina ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان خب راهی نداره حالا این هشدار رو از اون بالا بر داریم ؟
بخدا انقدر دیدم این پیغام رو که چند روز پیش خواب دیدم دارم توی یه فروم دیگه یوزر نام و پسوردم رو میزنم ، حتی آدرسشم یادمه این بود : divefoum.org [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یدفعه تو خواب دوباره این پیغامو دیدم نجات پیدا کردم .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .
تا بعد ...
آقا سینا تو رو جان هرکی دوست داری بیا این پیغام رو بردار
دوستان بتونن شب راحت بخوابن
این پیغام شده یکی از مشکلات عمده جوانان در جامعه
نمیدونم کسی به خاطر این پیغام تا حالا خودکشی کرده یا نه؟
nightmare
04-09-2007, 19:04
آقا سینا تو رو جان هرکی دوست داری بیا این پیغام رو بردار
دوستان بتونن شب راحت بخوابن
این پیغام شده یکی از مشکلات عمده جوانان در جامعه
نمیدونم کسی به خاطر این پیغام تا حالا خودکشی کرده یا نه؟
یه زمانی میگفتن معتادای اینترنتی خواب هاشون هم HTML ه .... می خندیدیم . الان فهمیدم چی میگن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من روزا میخوابم . nightmare شبا فعالیت می کنه آخه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم معتادم به اینترنت
ولی انگار شما حالتون خیلی وخیم تره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.