مشاهده نسخه کامل
: فشرده سازی تا چه حد!
تو سیستمم با کمبود فضا مواجه شدم.واسه همینم تا وقتی که یه هارد بگیرم اومدم بیشتر فایل های پر حجممو با Winrar و با Compression Method : Best Rar کردم.این خیلی بهم کمک کرد تقریبا حجم هر فایل رو یک سوم کرد(خب خیلی خوبه.مثلا یه فایل 200 مگی رو کردمش 60 و خورده ای مگ)
خالا می خوام بدونم به فایل آسیبی نمی رسه؟ چون من همه فایل های سرس رو پاک کردم ها!!!
اگه این جوری باشه که خیلی خوبه! نصف هارد خالی میشه!
نه اصلا
از KGB Archiver هم ميتوني استفاده كني
نه اصلا
از KGB Archiver هم ميتوني استفاده كني
یعنی واقعا هیچ آسیبی به فایل نمی رسه؟ خیلی جالبه!
در مورد اون نرم افزار هم،کارش بهتر از Winrar هست یا نه؟ تا این حد می تونه یه فایل رو کم حجم کنه؟
یعنی واقعا هیچ آسیبی به فایل نمی رسه؟ خیلی جالبه!
در مورد اون نرم افزار هم،کارش بهتر از Winrar هست یا نه؟ تا این حد می تونه یه فایل رو کم حجم کنه؟
این فشرده سازی هیچ لطمهای به فایلها وارد نمیکنه. البته فشردهسازی بستگی به اون فایل داره. فایهای متنی اکثراً خوب فشرده میشند ولی فشرده سازی تصاویر و فیلمها چنگی به دل نمیزنه.:46:
یه برنامه هست که بیشتر باهاش بازیها رو فشرده میکنند. البته نسخه تجارتیش رو ندیدم. اسمش رو هم یادم نیست ولی قدرت زیادی داشت. البته نباید توقع معجزه داشته باشی!:11:
با سلام
برنامه اي كه در فشرده سازي معجزه مي كنه kgb هست ولي مي خواستم بدونم شما كه معرفي كردين مي دونين چه امكاناتي مي خواد؟؟؟؟
1600 مگا بايت رم در بعضي مواقع
اينم بگم ديدم يكي آفيس 2007 رو از 600 به 1وخورده اي ميگ رسونده آرشيوي كه براي باز شدن به حدود 7 ساعت زمان نياز داره البته اگه سرعت سيستم بالا باشه !!!!!!!!!!!!!!
ببينم سراغي از اين برنامه اي كه ميگي نداري:
یه برنامه هست که بیشتر باهاش بازیها رو فشرده میکنند. البته نسخه تجارتیش رو ندیدم. اسمش رو هم یادم نیست ولی قدرت زیادی داشت. البته نباید توقع معجزه داشته باشی!
با تشكر
بله درسته
فشرده سازي بيشتر=زمان بيشتر
سخت افزارم كه ديگه جاي خود داره
من با همين kgb آفيس 2003 رو به 4 مگ رسوندم تو 4 ساعت
برنامه اي رو هم كه بازي رو zip كنه نميدونم
ببينم سراغي از اين برنامه اي كه ميگي نداري:
یه برنامه هست که بیشتر باهاش بازیها رو فشرده میکنند. البته نسخه تجارتیش رو ندیدم. اسمش رو هم یادم نیست ولی قدرت زیادی داشت. البته نباید توقع معجزه داشته باشی!
با تشكر
برات می گردم!:10:
MOHAMMAD2010
04-09-2007, 00:57
بهترین برنامه برای فشرده سازی فایل های تصویری چیه؟
بستگي داره به فايلت
winrar
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.