PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال از بچه های کاردانی کامپیوتر (نرم)

hadi_joulaee
31-08-2007, 18:17
من میخوام امسال تویه آزمون آزمایشی شرکت کنم! ترم 2 هستم و دارم میرم ترم 3
به نظرتون آزمون های کدوم آموزشگاها واسه کنکور کارشناسی خوبه؟ مدرسان شریف، پارسه ...
اگه میشه حدود قیمتشون رو هم بگین.
متشکرم!:10::11:

ali zi zeperto
31-08-2007, 22:50
دوست عزیز به نظر من همون درسها و واحدهای دانشگاه رو خوب پاس کن ،حسابی مطلب رو درک کن اونوقت فقط می مونه تست زدن که اون هم با چند دور دوره کردن کتابهای تست موجود توی بازار می تونی موفقیت کسب کنی.می دونی ،کلاس کنکور هم جز اینکه بگن برو کتاب خودشون رو بخر و تست بزن چیزی نداره باز هم بر می گرده به سطح درک خودت از مطالب.
توصیه میکنم برای کارشناسی ارشد حتما از کلاس کنکور استفاده کن.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hadi_joulaee
01-09-2007, 08:56
دوست عزیز به نظر من همون درسها و واحدهای دانشگاه رو خوب پاس کن ،حسابی مطلب رو درک کن اونوقت فقط می مونه تست زدن که اون هم با چند دور دوره کردن کتابهای تست موجود توی بازار می تونی موفقیت کسب کنی.می دونی ،کلاس کنکور هم جز اینکه بگن برو کتاب خودشون رو بخر و تست بزن چیزی نداره باز هم بر می گرده به سطح درک خودت از مطالب.
توصیه میکنم برای کارشناسی ارشد حتما از کلاس کنکور استفاده کن.

عزیز من ،گل من، من منظورم کلاس کنکور نیست! آزمون آزمایشیه.
سوال من واضح بود شما هم اگه نمیتونی به سوال من جواب بدی الکی پست نفرست!

ali zi zeperto
01-09-2007, 10:20
برای من مهم پست فرستادن نیست.در ضمن باز هم نظر من بود.چیزی از منظورم پوشیده نیست مخصوصا برای شما که ترم 2 هستی.باز هم میگم شما همون درسها رو خوب بخون هنوز به درسهای کنکوری نرسیدی.ظاهرا اون دو تا سایت جواب سوال شماست.گلم والا به خدا چیزی به من نمیرسه که بخوام پست الکی بفرستم.شما توی انجمن متفرقه هم همین سوال رو مطرح کردی و جواب هم گرفتی.شما دیگه چرا؟
باز هم از لطف شما سپاسگذارم . :6:

hadi_joulaee
02-09-2007, 10:46
ممنون از راهنماییت ولی جواب سوال من اینی که تو گفتی نبود!

saeedeh1363
03-09-2007, 06:29
سلام

اميدوارم توو كنكور ي كه در پيش داري موفق باشي.من توو كنكور پارسال رتبه 9 رو آوردم و اگه از من بپرسي واسه اين كنكور جز در دروسي كه واقعا ضعف داري نياز به كلاس رفتن نداري.من كتاباي مقسمي رو خوندم توو درسايي مث مدارمنطقي و زبان هاي برنامه نويسي بهت كتاباي مقسمي رو پيشنهاد ميكنم توو درسايي هم مث ساختمان داده و ذخيره و بازيابي كتاباي پارسه انتخاب خوبين.براي دروس عمومي هم تستاي مدرسان كه توو يه كتاب قطور جمع آوري شده مناسب بنظر ميرسه.شركت توو آزمون هاي آزمايشي هم يه بايد محسوب ميشه.
در نهايت ايشالله موفق بشي و اين سد كنكور رو هم پشت سر بزاري

hadi_joulaee
03-09-2007, 09:54
سلام

اميدوارم توو كنكور ي كه در پيش داري موفق باشي.من توو كنكور پارسال رتبه 9 رو آوردم و اگه از من بپرسي واسه اين كنكور جز در دروسي كه واقعا ضعف داري نياز به كلاس رفتن نداري.من كتاباي مقسمي رو خوندم توو درسايي مث مدارمنطقي و زبان هاي برنامه نويسي بهت كتاباي مقسمي رو پيشنهاد ميكنم توو درسايي هم مث ساختمان داده و ذخيره و بازيابي كتاباي پارسه انتخاب خوبين.براي دروس عمومي هم تستاي مدرسان كه توو يه كتاب قطور جمع آوري شده مناسب بنظر ميرسه.شركت توو آزمون هاي آزمايشي هم يه بايد محسوب ميشه.
در نهايت ايشالله موفق بشي و اين سد كنكور رو هم پشت سر بزاري

ممنون از راهنماییت

شما که رتبه 9 آوردی(آزاد یا سراسری؟) میشه درصد هاتو بگی!
اگه این لطف رو بکنی ممنون میشم.

saeedeh1363
04-09-2007, 00:16
سلام.

من توو كنكور سراسري اين رتبه رو آوردم.
از لحاظ در صدها هم بايد بهت بگم كه اكثره درسا رو 40 درصدي زدم جز مدارمنطقي كه 70 درصد زدم و عمومي هام كه 60 بودند(معارف و ادبيات).رياضي و زبان انگليسي رو هم در حد 20 تا 30 درصد زدم.
البته يكسال از اونموقع ميگذره شايد درصدايي كه دارم بهتون ميگم زياد دقيق نباشه اما همين حدودا بوده.
موفق باشي.

hadi_joulaee
04-09-2007, 12:16
سلام.

من توو كنكور سراسري اين رتبه رو آوردم.
از لحاظ در صدها هم بايد بهت بگم كه اكثره درسا رو 40 درصدي زدم جز مدارمنطقي كه 70 درصد زدم و عمومي هام كه 60 بودند(معارف و ادبيات).رياضي و زبان انگليسي رو هم در حد 20 تا 30 درصد زدم.
البته يكسال از اونموقع ميگذره شايد درصدايي كه دارم بهتون ميگم زياد دقيق نباشه اما همين حدودا بوده.
موفق باشي.

و الان کجا تحصیل میکنی؟

sepideh khanom
25-09-2007, 12:31
پارسه پیشنهاد میشه