ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در باره سیستم parsiphp

leech
31-08-2007, 05:21
بت درود بیکران
دوستان من سیستم parsiphp روی پارسیه گیگ برای آپلود کردم اما هنگام نصب پیام خطا زیر را میده کسی دلیلشو نمیدونه :

Fatal error: Unable to read 208 bytes in /[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] on line 0

بعدش هم اون رو روی leadhoster.com آپلود کردم اما بازم پیام میده
با سپاس

Mohsen khan
31-08-2007, 07:02
شما يك بار روي لوكال نصب كنيد

ببينيد باز هم مشكل داره يا خير؟
تا مشخص بشه از هاست مجاني است يا خود سيستم و يا ....

leech
01-09-2007, 03:08
شما يك بار روي لوكال نصب كنيد

ببينيد باز هم مشكل داره يا خير؟
تا مشخص بشه از هاست مجاني است يا خود سيستم و يا ....

چظوری روی لوکال نصب کنم ؟

Mohsen khan
01-09-2007, 07:57
چظوری روی لوکال نصب کنم ؟
توي اين تاپيك توضيح نصب را دادم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nader91
02-09-2007, 03:06
کلا این پارسی چت میزنه یکم. از یه نیوک دیکه استفاده کنی بهتره.

leech
03-09-2007, 03:23
با درود بیکران
من روی لوکال نصب کردم اما صفحه اول این پیام را میده . البته روی یه هاست خارجی هم امتحان کردم هم پیام زیر را میده :

Zend Optimizer not installed
This file was encoded by the Zend Encoder / Zend SafeGuard Suite

In order to run it, please install the freely available Zend Optimizer, version 2.1.0 or later.

What is the Zend Optimizer?
The Zend Optimizer is one of the most popular PHP plugins for performance-improvement, and has been freely available since the early days of PHP 4. It improves performance by taking PHP's intermediate code through multiple Optimization Passes, which replace inefficient code patterns with efficient code blocks. The replacement code blocks perform exactly the same operations as the original code, only faster.

In addition to performance-improvement, the Zend Optimizer also enables PHP to transparently load files encoded by the Zend Encoder or Zend SafeGuard Suite.

The Zend Optimizer is a freely-available product from Zend Technologies. Zend Technologies is the company that develops the scripting engine of PHP, also known as the Zend Engine.

شاید مشکل از هاست باشه . لطفا راهنمایی کنید .
راستی من از چه سیستمی استفاده کنم که امکانات این سیستم را داشته باشه (مثلا انتقال مطالب وبلاگ به سایت ) و امکانات آن مثل سایت کمیاب آنلاین باشد .
با سپاس

Mohsen khan
03-09-2007, 07:27
روي لوكال با چه برنامه اي نصب كردين

Zend Optimizer not installed

اين پيغام مي گه كه zend نصب نيست
ظاهرا مشكل از برنامه لوكال هستش