مشاهده نسخه کامل
: مشكل در يو اس بي d900i و شارژ
saeidsmxo
31-08-2007, 02:48
دوستان سلام:
اين مشکل اعصابمو خورد کرده چون من رو باتري خيلي حساسم.نميشه کاري کرد؟اصلا" چرا اين جوريه؟
اين ديگه چه صيغه ايه؟؟ k750 هم همين جوري بود. اگه راهنمايي کنيد خيلي ممنون ميشم.
يه مشکل ديگه هست اينه که با بلوتوس d900i به کامپيوتر هم نميشه فرستاد. چه جورياست؟؟:41:
magserver2000
31-08-2007, 10:25
من که تا حالا با این مشکلها برخورد نکردم///
saeidsmxo
31-08-2007, 15:42
گوشيت d900i هست؟
يعني وصل ميکني شارژ نميکنه؟
Ali_BlueBoy
31-08-2007, 16:14
این یه مزیته نه مشکل
S A M S U N G
31-08-2007, 17:38
گوشيت d900i هست؟
يعني وصل ميکني شارژ نميکنه؟
میشه بیشتر توضیح بدی !!!
morrigan_neit
31-08-2007, 20:08
اصلا مشکلت چیه؟
MOSHAVER AMIN
31-08-2007, 21:12
با توجه به اينكه فرموديد كه كا 750 شما هم اين مشكل رو داشته ممكنه مشكل از كامپيو تر شما باشه
minizoro
31-08-2007, 21:20
با توجه به اينكه فرموديد كه كا 750 شما هم اين مشكل رو داشته ممكنه مشكل از كامپيو تر شما باشه
به احتمال زياد همينه منم دي 900 آي دارم و هميشه با يو اس بي شارژ و انتقال اطلاعات ميكنم
اصولا از بولوتوث خوشم نمياد!
Ali_BlueBoy
01-09-2007, 00:55
اصلا مشکلت چیه؟
این جوری که من فهمیدم ایشون از اینکه با USB شارژ میشه مشکل داره!!!!!
minizoro
01-09-2007, 19:56
خوب اين كه خوبه!
من هميشه اين طوري شارژ ميكنم
راستي بچه ها به نظرتون كنار اومدن با كوچكي باتري d900 و d900i به غير از صرفه جويي راه ديگه اي هم داره؟؟؟؟
hellbrain666
01-09-2007, 20:03
با این که سوال مفهوم نبود یا مشکل از کامپیوتره یا از تنظیمات Ota 'گوشی ولی در کل من از شارژ از طریق یو اس بی راضی نیستم همش باطری مادر بورد رو ضعیف می کنه
saeidsmxo
01-09-2007, 20:56
این یه مزیته نه مشکل
از چه نظر ميگي مزيت؟از اينکه باتري گوشيت خراب شه؟
خير
اصلا مشکلت چیه؟
اينه که چرا ميره تو شارژ ؟
چرا گوشيهاي ديگه نميرن؟
میشه بیشتر توضیح بدی !!!
همين ديگه. شارژ ميکنه.
این جوری که من فهمیدم ایشون از اینکه با USB شارژ میشه مشکل داره!!!!!
درسته.
hossein-p30-f
01-09-2007, 22:39
اينه که چرا ميره تو شارژ ؟
چرا گوشيهاي ديگه نميرن؟
عزيز اكثر سوني ها يعني تا اونجايي كه من برخورد داشتم با Usb شارز ميشن
اگه با Usb شارز نشه كه هميشه بايد به برق باشه و به قول يكي از دوستان ميشه تلفن ثابت :31:
minizoro
01-09-2007, 23:38
سعيد جان شما مشكلت چيه آخه
اين قابليت خوبيه و من هم حرف داش حسينو تاييد ميكنم
شما اصولا بايد با كمييه ذخيره كردن باترييه گوشي مشكل داشته باشي نه نحوه ي شارژ؟؟؟!!!!!!!!!
S A M S U N G
01-09-2007, 23:43
من هم از اینطور شارز شدن راضی نیستم .... از شارزر استفاده بشه بهتره
بذار یه توضیح بدم , شاید این بدبینی حل بشه .
فرض کن داری از گوشی به سیستم یا برعکس فایل کپی میکنی و وسط کار یهو باطری گوشی تموم بشه .
اولین چیزی که میگی چیه ؟
شارژ کردن از طریق Usb یه جور ترفند ساده برای اینه که در مصرف باطری گوشی صرفه جویی بشه در عین حال زمان شارژ کردن گوشی هم حذف میشه .
یا به زبان ساده تر :
اگه اینطوری نبود , باید اول گوشی را شارژ میکردی , بعد به سیستم وصل میکردی ( این اتصال تمام توان گوشی رو مصرف میکنه ) بعد از حدود 1 ساعت که کارت با Usb تموم میشه میایی کابل رو بکشی شارژ گوشی تموم شده . دوباره باید بذاری زیر شارژ .
Ali_BlueBoy
02-09-2007, 18:52
فرض کن داری از گوشی به سیستم یا برعکس فایل کپی میکنی و وسط کار یهو باطری گوشی تموم بشه .
اولین چیزی که میگی چیه ؟
شارژ کردن از طریق Usb یه جور ترفند ساده برای اینه که در مصرف باطری گوشی صرفه جویی بشه در عین حال زمان شارژ کردن گوشی هم حذف میشه .
یا به زبان ساده تر :
اگه اینطوری نبود , باید اول گوشی را شارژ میکردی , بعد به سیستم وصل میکردی ( این اتصال تمام توان گوشی رو مصرف میکنه ) بعد از حدود 1 ساعت که کارت با Usb تموم میشه میایی کابل رو بکشی شارژ گوشی تموم شده . دوباره باید بذاری زیر شارژ .
کاملا تایید میشه
در ضمن باطری گوشی خراب نمیشه
saeidsmxo
03-09-2007, 20:00
سعيد جان شما مشكلت چيه آخه
اين قابليت خوبيه و من هم حرف داش حسينو تاييد ميكنم
شما اصولا بايد با كمييه ذخيره كردن باترييه گوشي مشكل داشته باشي نه نحوه ي شارژ؟؟؟!!!!!!!!!
من مشکلم از نحوه ي شارژه که اگه پر باشه بزني تو شارژ باتري آسيب ميبينه.
saeidsmxo
03-09-2007, 20:01
اولین چیزی که میگی چیه ؟
یا به زبان ساده تر :
خوب وقتي ميخواي فايل کپي کني از رسوندن شارژ گوشيت مطمئن باشي همچين اتفاقاتي برات نميفته!
Ali_BlueBoy
03-09-2007, 20:56
با شارژ شدن باطری با usb باطری خراب نمیشه
خوب وقتي ميخواي فايل کپي کني از رسوندن شارژ گوشيت مطمئن باشي همچين اتفاقاتي برات نميفته!
حساب احتمالاته , یه وقتهایی نه گوشی شارژ داره نه شارژر دم دستته نه وقت شارژ کردن داری .
در ضمن باطری گوشی در بدترین شرایط شارژ شدن حد اقل 1 سال و نیم دوام میاره , قیمت یه باطری اصلی نو فکر میکنی ارزش این یک سال و نیم اضطراب رو داره , بی خیال شو , هر وقت دلت خواست شارژ کن .
saeidsmxo
04-09-2007, 13:00
من موضوعي که مطرح کردم (آيا راه حلي براي اين مساله هست؟) ارتباطي به موضوعاتي که شما مطرح ميکنيد نداره...و از راهنماييهاي شما ممنونم.
اگه راه حلي که نيست پس منم مثل شما عمل ميکنم و از کمکي که کرديد سپاسگزارم.
با تشکر<<>>
راستي کسي پاسخ سوال دوم منو نميدونه؟(با بلوتوس d900i به کامپيوتر هم نميشه فرستاد failed ميزنه؟)
1) سلام. آقا ما نفهميديم اين d900i بالاخره باطريش تا چند ساعت دووم مياره يهجا ميخونبم نوشته 3ساعت و نيم(gsmarena.com) يجا نوشته 6ساعت و نيم(gsm.ir) شما كه دارين اين گوشيو بگيد چقدره لطفا.
2) من يه v3x دارم ميخوام ببينم d900i چطوره، بخرم يا نخرم. ميترسم بخرم از فرم گوشي زده بشم . اخه اين v3x خيلي تيپ نازي داره، تركيب منو بنديشم سادستو شلوغ كاري نكرده. خود گوشي هم خيلي خوش دسته خلاصه اين گوشي زيادي خوبه. تنها مشكلم باهاش اينه كه يه ساله دستمه ميخوام ببينم d900i نسبت به اون انتخاب خوبيه؟ در مورد دوربينشم لطفا توضيح بدين. چجورياست؟ كيفيتش مثل n73 يا k800 هست يا اسمي 3 مگا پيكسله و فقط سايز عكساش بزرگه؟ لطفا اگه كسي با دوربينش عكس گرفته، يه دونه از اون عكسايه توپشو كه گرفته اينجا بذاره ميخوام رنگبندي و كيفيتشو با v3x مقايسه كنم (هرچند v3x، دو مگا پيكسله) s-:. ممنون.
hossein-p30-f
06-09-2007, 09:21
دوبار پست شد :11:
امان از ديال آپ:2:
hossein-p30-f
06-09-2007, 09:34
1) سلام. آقا ما نفهميديم اين d900i بالاخره باطريش تا چند ساعت دووم مياره يهجا ميخونبم نوشته 3ساعت و نيم(gsmarena.com) يجا نوشته 6ساعت و نيم(gsm.ir) شما كه دارين اين گوشيو بگيد چقدره لطفا.
2) من يه v3x دارم ميخوام ببينم d900i چطوره، بخرم يا نخرم. ميترسم بخرم از فرم گوشي زده بشم . اخه اين v3x خيلي تيپ نازي داره، تركيب منو بنديشم سادستو شلوغ كاري نكرده. خود گوشي هم خيلي خوش دسته خلاصه اين گوشي زيادي خوبه. تنها مشكلم باهاش اينه كه يه ساله دستمه ميخوام ببينم d900i نسبت به اون انتخاب خوبيه؟ در مورد دوربينشم لطفا توضيح بدين. چجورياست؟ كيفيتش مثل n73 يا k800 هست يا اسمي 3 مگا پيكسله و فقط سايز عكساش بزرگه؟ لطفا اگه كسي با دوربينش عكس گرفته، يه دونه از اون عكسايه توپشو كه گرفته اينجا بذاره ميخوام رنگبندي و كيفيتشو با v3x مقايسه كنم (هرچند v3x، دو مگا پيكسله) s-:. ممنون.
سلام اول از همه عضويتتون رو توي اين فروم تبريك مي گم :11::10::11:
در مورد باطري چيزي كه من خودم امتحان كردم 3.5 با اسپيكر موزيك گوش دادم مداوم و با هدفون 5.15 دقيقه مداوم در حالت عادي من امتحان نكردم ولي ميگن بيشتر 45 . 46 ساعت نميره
حالا يه حسن داره كه USB شارزه من تا حالا با برق فقط 4 يا 5 بار شارز كردم الان 2 ماه كه دارم ((البته به نظر من يه حسنه بعضي ها هم اينو عيب مي دونن))
چون من با V3 كار نكردم برتري نسبت به اونو نمي دونم باشه دوستان كمك مي كنن
راجع به عكسهاش هم توي فضاي باز در روز واقعا عاليه :40: فضاي بسته هم خوبه فقط توي شب جايي كه نور كم باشه اصلا عكسهاي خوبي نمي شه گرفت
اينم چند تا عكس كه خودت قضاوت كني
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عكسها رو اول دانلود كن بعد ببين كه با اندازه واقعي باشه ((عكسهاي توي خونش زيادجالب نشده يخورده بهترميگيره))
در باره مقايسه با N73 هم امشب احتمالا دوستم كه N73 داره رو مي بينم چند تا عكس مقايسه اي برات ميزارم((اگه ديدمش))
اينم يه فيلم فقط زمانش كمه چون وقتي بالاترين كيفيت باشه حجمش خيلي زياد ميشه ما هم يه ديال آپي....:41:
((چون فرمتش رو سايت نشناخت زيپش كردم))
راستي يه چيز ديگه :عكسهاش خيلي به لرزش حساسه و زود تار ميشه
اگه سوال ديگه اي هم داشتي توي اين تاپيك مطرح كن
ممنون از توجهت
morrigan_neit
13-09-2007, 18:48
من با n73 مقایسه کردم .تو فضای باز حتی میتونم بگم بهتره البته تفاوتشون خیلی کم ولی تو فضای بسته samsung باید بیشتر توجه کنه.
من قبلا w700 و v3x داشتم میتونم بگم بهطور کلی d900i از جفتشون بهتره البته هر کدوم یک ویژگی هایی مخصوص به خود دادند که در کل d900i بهتره باتریش هم من با کا کرد معمولی تا 2.5 روز باهاش کار کردم فقط مشکلش اینه که 3تا خط شارژ داره خط اولش 2روز دوام داره اما خط دوم و سوم ظرف 1 ساعت تموم میشه دیگه اینجوریشو ندیده بودم ولی در کل خیلی خوبه من ازش راضیم مخصوصا کیفیت فیلم برداریش
saeidsmxo
29-12-2007, 05:50
آره ماله برادرم تا 3 روز هم جواب ميده !!!
v3x که ترکيب مزخرفي داره...هم چنين w700 که اصلا" زيبايي نداره...
در مورد فيلم برداري سامسونگ واقعا" حرف نداره.معرکست.توپّه توپّه (-:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.