مشاهده نسخه کامل
: کارت گرافیک یه مشکل سخت افزاری داره
سلام این کارت گرافیک ما یه مشکل براش پیش اومده
من داشتم کارتمو تمیز میکردم که یه قطعه اش شکست ولی کار میکنه !! این هم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همه تقت ضا میکنم اگه مشکله خاصی است بگین
ممکنه کارتم بسوزه ؟؟
یه نفر تو رو خدا یه چیزی بگه
Lord_theOne
30-08-2007, 07:23
امكان داره اون قطعه مهمي نباشه مثلا براي خروجي تصوير باشد كه ربطي به پردازش نباشه
يا ممكنه براي بهتر پردازش باشد
دوست عزیز اگه این عکس همون مدار هست در ظاهر که مشکلی نداره ولی به هر جهت این قطعه اگه به رنگ ( کرم ) هست پس یه خازن میباشد و
در همه مدارها برای تثبیت مورد استفاده قرار میگیره . و در کارت گرافیک برای نوسانات ورودی . خروجی آی سی استفاده میشه . در کل قطعه
مهمی نیست و شاید در شرایط خاص باعث بروز مشکل بشه . من تعمیر کار هستم و در مدار موبایل من جای همچین قطعه ای رو خالی گذاشتم ولی
در کارت گرافیک نمیدونم به چه صورت هست . من از روی عکسی که گذاشتی بررسی میکنم و نتیجه رو بهت اطلاع میدم . در ضمن شما در مدارهای
مشابه میتونید یه همچین قطعه ای رو پیدا کنی و به راحتی اون رو لحیم کنی اگه برات هم مقدور نیست میتونی مداری مثل مودم سوخته یا سیدی رم
خراب گیر بیاری و به مغازه تعمیر گاه معمولی ببری و بهشون بدی برات عوض کنن که چند دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه . تا دوستان نظر ندادن و من
نتیجه رو بهت نگفتم زیاد به کارت گرافیکت فشار نیار شاید مشکلی باشه . موفق باشی
سلام من خودم یه چیزایی سر در میارم
این ریز تراشه رو ببین چی مثل خودشو لحیک میکنم دوباره سر جاش خیلی خیلی ممنون از پاسختون
این عکس دقیقش نیست
با ید خودم عکس بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اون قطعه این است
اگه توی ویندوز خوب بهت کار میده و توی بازی ها مشکلی نداری حتما قطعه مهمی نبوده.نگرانش نباش.........
من بازی سنگین جنرال3 رو روی این کارت گرافیک به راحتی اجرا میکنم
128 اف ایکس 5200 هست سولتک
من میگم در اینده مشکلی پیش نمیاد ؟
Lord_theOne
01-09-2007, 07:38
General 3
بازيهاي جديد رو بگو
تازه منظور اين نيست كه كيفيت بازي را بياوري پايين مثلا 640*480 بدرد بازي نمي خوره
soheilsos
01-09-2007, 15:47
حالا که کار میمنه بر خدا رو شکر کن
نه بابا من با رزولیشن 1204 در 768 بازی میکنم !!
دوست عزیز همون طور که عرض کردم این قطعه وظیفه مهمی نداره و فقط برای تثبیت هست ولی چون عوض کردنش راحته و هزینه کمی داره , اگه
اون رو عوض کنی بهتره و خیالت هم راحت میشه موفق باشی
soheilsos
02-09-2007, 14:41
این قطعه ها رو از کجا میشه پیدا کرد
این قطعه ها رو از کجا میشه پیدا کرد
دوست عزیز متاسفانه این مدل قطعات مینیاتوری تو بازار ایران موجود نیست و میشه گفت که همه تعمیر کاران با این مشکل
روبرو هستند . من خودم از مدارهای دیگه استفاده میکنم یا برای تعمیر موبایل از یه گوشی برای تعمیر چند تا استفاده میکنم .
این قطعه که یه خازنه توی اکثر مدارها هست و شما میتونی از یه رایتر خراب و وسایل دیگه ای که از این قطعات دارن
استفاده کنی . موفق باشی
soheilsos
03-09-2007, 14:58
مشکل من قطعه ای که خازن نیست ترانزیستور و مقاومت هم نیست شبیهش خیلی کمه هر کدوم هم جای اون کذاشتم کلر نکرد
مشکل من قطعه ای که خازن نیست ترانزیستور و مقاومت هم نیست شبیهش خیلی کمه هر کدوم هم جای اون کذاشتم کلر نکرد
دوست عزیز من طبق عکسی که شما گذاشتی و دور اون خط کشیدی گفتم که خازن هست .
on ax ro ke man gozashtam va khazan fekr nakonam bash
.=. in sheki
ghate =
lahim . .
:D
metal_militia
08-09-2007, 12:29
جنرالز 3 با کارت 5200 من که اصلا باورم نمیشه
keylogger
11-09-2007, 15:18
جنرال 3 رو با 5200 باز ميكني !!!؟؟؟؟؟؟:18:
امكان نداره در ضمن به نظرم بيخيال agp برو يه سري 8 بگير يا اگه ميخواي خيلي نشه برو يه 6200 agp slot
بگير تا خلاص بشي :46:
man daram bazi mikonam bedon lag
shayad vasatash lagi beshi ama chand lahzeii
اگه مشکلی نداره برو کیف کن
حساسیت هم نشون نده !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.