مشاهده نسخه کامل
: یک گوشی 380 تومان با tv و 4 باند و 2 سیم کارت خور! و 3 مگا پیکسل و خیلی چیزای دیگه می ارزه؟
Satrikon
29-08-2007, 20:55
سلام!!!:20:
یکی از دوستان یک گوشی قاچاق!:18: آورده نوکیا n95 ولی نه اون یکی که تابلوست یک مدل دیگه
لمسی----3 مگا پیکسل----4 باند(خیلی صداش عالیه)---تلویزیون دار با صفحه بزرگ و با کیفیت و 2 باتری و اینکه شارژش نزدیک 3 برابر 3250 هست! (2000میلی آمپر و 3250 800میلی)
ولی رو جعبش نوشنه فنلاند که فکر کنم 99% الکیه
سیم کارت هم که رجیستره
می ارزه؟
Amir(Steve)
29-08-2007, 21:06
اون N95 هست اما برای یه شرکت چینی به نام Nokla نه Nokia
صفحه لمسی هست و جاوا و سیستم عامل نداره...از یه طرف هم Slider داره و پنل میوزیک نداره.
دوربین سه مگ هم داره اما بدون هیچ گونه فن اوری و در حد یک و سه مگ هست (کیفیت واقعی)
صدای خیلی بلندی داره و خوبه در این زمینه....
مقدار استندبای هم تا 5 روز نگه می داره و میانگین تا 3-4 روز براتون کار می کنه
در مورد tv نشنیدم و نمی دونم این گوشی هم tv داره یا نه
قیمتش هم الان خیلی وقته که اومده پایین و 260-280 تومنه....
----------
این گوشی ها مونتاژ هستند و توسط شرکت های درجه دو و سه چین جمع می شوند و کپی برداری شده از برندهای مختلف با هزینه بسیار اندک هستند که قطعات درجه دو و سه دارند و عملا برای افرادی ساخته می شه که دوست ندارن گوشی های گران قیمت بخرن و فقط به ظاهرش اهمیت می دن
چون گوشی های با پدر و مادر دار هم نیستند هیچ تضمینی بهشون نیست که بعد از یه مدت خراب نشن...گارانتی و پشتیبانی هم تو ایران ندارن
یادمه یکی از دوستام گرفته بود این گوشی و گوشی مشکل ریست پیدا کرده ... مجبور شده بود 30 تومن پول فلش بده که فقط یه نفر تو علادین می تونست فلش کنه....
اگر دنبال گوشی tv دار می گردید همین شرکت ها یه گوشی به نام TV Mobile تولیده کرده اند که lcd بزرگتری هم داره و همه این امکاناتی هم که نوشتید رو داره و قیمتش 240 تومنه...یه گوشی دیگه هم هست تو این رنج که الگو برداری شده از n70 هست و برای مالزی هست و قیمتش 260 تومنه !!!!
بعضی از این گوشی ها بعد از مدتی دچار مشکلات lcd می شن.به عنوان مثال در چند فروم پرژن دیدم که افرادی که گوشی NEC 1000 رو خریده اند LCD لمسی از کار افتاده و حتی LCD هم تو بازار نیست که عوض کنند !!
همشون هم جاوا هستند اما با نرم افزارهای جاوا مشکل دارند !! روی چند تاشون فایل Jar می فرستادم اصلا به عنوان Install Jar شناسایی نمی کردن و Unknown می شناختند !
همه این دو گوشی ها هم دو سیم کارته هستند و سیم کارت رو سویچ نمی کنند و به صورت مجزا ساپورت می کنند !
هرچیزی که در مورد این گوشی ها لازم بود نوشتم...
ahmadreza_gh
29-08-2007, 22:25
البته گویا این گوشی ها به NEC معروف شدن.بیشترشونم Blutoothe شون خراب .
من فک می کنم این گوشیها یه بار مصرفن کلا وقتی خریدی باید قید پولتو بزنی .
بله همشون چینی هستند و ارزش خرید ندارن
اگه گوشی اصل نوکیا میخوای من N77 رو پیشنهاد میکنم ولی قیمتش یه خورده زیاده و امکانات و قیافه ای نزدیک به N72 داره
قیمتش هم آخرین بار که دیدم 665 هزار چوق بود
در ضمن دوست من یه کم صبر کنی گوشی های آینده از شرکتهای قوی همشون از این تکنولوژی جدید استفاده کرده اند
سلام!!!:20:
یکی از دوستان یک گوشی قاچاق!:18: آورده نوکیا n95 ولی نه اون یکی که تابلوست یک مدل دیگه
لمسی----3 مگا پیکسل----4 باند(خیلی صداش عالیه)---تلویزیون دار با صفحه بزرگ و با کیفیت و 2 باتری و اینکه شارژش نزدیک 3 برابر 3250 هست! (2000میلی آمپر و 3250 800میلی)
ولی رو جعبش نوشنه فنلاند که فکر کنم 99% الکیه
سیم کارت هم که رجیستره
می ارزه؟
من اگه جای شما بودم به روش "خدایا به امید تو!" می خریدمش...!!!
به امید اینکه در آینده هیچ گونه مشکلی از هیچ نظری پیدا نکنه...!
من فک می کنم این گوشیها یه بار مصرفن کلا وقتی خریدی باید قید پولتو بزنی .
دقیقا همینطوره
خریدش ریسکه
Satrikon
30-08-2007, 23:12
بله همشون چینی هستند و ارزش خرید ندارن
اگه گوشی اصل نوکیا میخوای من N77 رو پیشنهاد میکنم ولی قیمتش یه خورده زیاده و امکانات و قیافه ای نزدیک به N72 داره
قیمتش هم آخرین بار که دیدم 665 هزار چوق بود
در ضمن دوست من یه کم صبر کنی گوشی های آینده از شرکتهای قوی همشون از این تکنولوژی جدید استفاده کرده اند
از کدوم تکنولوژی جدید؟
joopiter
06-09-2007, 09:16
اگر دنبال گوشی tv دار می گردید همین شرکت ها یه گوشی به نام TV Mobile تولیده کرده اند که lcd بزرگتری هم داره و همه این امکاناتی هم که نوشتید رو داره و قیمتش 240 تومنه...یه گوشی دیگه هم هست تو این رنج که الگو برداری شده از n70 هست و برای مالزی هست و قیمتش 260 تومنه !!!!
ميشه يه كم در مورد اونيكه شبيه n70 هست و ساخت مالزيه بيشتر توضيح بدي :18:
aslanaslan
06-09-2007, 22:13
عمرشون می دونی چقدره؟ دقیقا 604800 ثانیه! که به عبارتی دیگر می شود
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یه هفته!
Sasan Info
07-09-2007, 01:23
بله همه اینا درسته ولی تلویزیون برام عجیبه
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه 200 هزار تومان
arash_zp
07-09-2007, 03:59
بله همه اینا درسته ولی تلویزیون برام عجیبه
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه 200 هزار تومان
چيز خاصي نيست فقط باند vh رو ميگيره ميندازه رو lcd فكر كنم كيتش هم باشه
mersad_mob
07-09-2007, 17:46
فقط نوکیا فنلاندی اصل بگیر تقلبی بگیری ضرر می کنی.
ali racer
08-09-2007, 02:09
من اگه جای شما بودم به روش "خدایا به امید تو!" می خریدمش...!!!
به امید اینکه در آینده هیچ گونه مشکلی از هیچ نظری پیدا نکنه...!
:31::31::31::31::31::31::31::27::27::27::27:
پستتو خوندم فقط یه ساعت خندیدم
ali racer
08-09-2007, 02:14
عمرشون می دونی چقدره؟ دقیقا 604800 ثانیه! که به عبارتی دیگر می شود
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
یه هفته!
یه موضوع دیگه هم که هست بازار بد دسته دوم و
افت قیمت شدیدیه که دارن!!!
ali racer
08-09-2007, 02:17
فقط نوکیا فنلاندی اصل بگیر تقلبی بگیری ضرر می کنی.
الان شعبه فنلاند نوکیا
هیچ گوشی با قیمت 300 تومن تولید نمیکنه :13:
arash_zp
08-09-2007, 02:37
علي جان بهتر بود همه ي اينا رو تو يه پست ميزدي .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.