مشاهده نسخه کامل
: پاك كردن برنامه nokia درايو مجازي
من نرم افزار Nokia Pc Suite را نصب كردم كه يك درايو در my computer ايجاد ميكند بعد من اين برنامه را به صورت كامل پاك كردم به طوري در هيچ جا اثري از آن نيست ولي درايوي كه در my computer ساخته بود را هنوز پاك نكرده چه جوري مي تونم اين درايو را پاك كنم.:19:
دوست عزیز معمولا با پاک کردن این مدل برنامه ها درایو هم باید از بین بره . شما میتونی یه بار دیگه برنامه رو نصب کنی و بعد از کنترل پنل و از Add
or Remove Programs اون برنامه رو Remove کنی . اگه بازم مشکل حل نشد میتونی در کنترل پنل به روی گزینه system بری و از پنجره پاز شده
به سربرگ Hardware بری و بعد روی گزینه Device manager کلیک کنی و در پنجره باز شده درایو مورد نظر رو پیدا کنی و بعد روی اون راست کلیک
کنی و برای پاک شدن کامل این درایو گزینه Umimstal رو بزنی و مراحل رو طی کنی یا برای غیر فعال کردن اون میتونی Disable رو بزنی . سعی کن
درایو دیگه ای رو اشتباهی پاک نکنی . موفق باشی
دوست عزیز معمولا با پاک کردن این مدل برنامه ها درایو هم باید از بین بره . شما میتونی یه بار دیگه برنامه رو نصب کنی و بعد از کنترل پنل و از Add
or Remove Programs اون برنامه رو Remove کنی . اگه بازم مشکل حل نشد میتونی در کنترل پنل به روی گزینه system بری و از پنجره پاز شده
به سربرگ Hardware بری و بعد روی گزینه Device manager کلیک کنی و در پنجره باز شده درایو مورد نظر رو پیدا کنی و بعد روی اون راست کلیک
کنی و برای پاک شدن کامل این درایو گزینه Umimstal رو بزنی و مراحل رو طی کنی یا برای غیر فعال کردن اون میتونی Disable رو بزنی . سعی کن
درایو دیگه ای رو اشتباهی پاک نکنی . موفق باشی
در ليست سي دي درايو ها نبود و الان كه نگاه مي كنم اصلا درايو نيست يك چيزي مثل shared documents در my computer است سي دي اين برنامه را ندارم نميشه از رجيستري يك جوري پاك كرد؟؟:19:
||SIAVASH||
30-08-2007, 20:37
این مشکل عجیبیه !!! ولی ماله من هم یه بار شد که با یه ریست کردن کامپیوتر حل شد!!!!!!
black_wondrous
01-09-2007, 12:50
جناب ahsanx ما ارادت داریم.
شما درست میگویید من این مشکل رو حل کردم.
از مطالب شما در تاپیک های دیگر هم استفاده کردیم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.