مشاهده نسخه کامل
: کمک برای رایت dvd
parya_shilan
29-08-2007, 18:34
سلام
dvd رایترم 1035 hp هست وقتی می خوام رایت بکنم dvd خام را پر نشون میده و اعلام می کنه که dvd پره و یه خالیشو وارد dvd رایتر بکنید. از dvd مارک princo باسرعت 16x استفاده کردم.:19:
Behroooz
29-08-2007, 22:25
ببين دي وي دي خام شما از طرف رايترت ساپورت ميشه يا نه ؟
روي كارتن رايترت رو بخون
سلام
امروز می خواستم با نرو یه Video DVD رایت بزنم. از اون یه Image داشتم. گزینه Burn Image to disc رو زدم و همه کاراش رو درست انجام دادم ولی دست آخر پیغام داد که نمی تونه روی این دی وی دی رو به صورت Disk at once رایت کنه. وقتی خواستم Write method رو تغییر بدم، نگذاشت و فقط Disc at once رو خودش انتخاب کرده بود. با 4 تا دی وی دی خام دیگه هم امتحان کردم نشد که نشد.
با بعد image رو گذاشتم توی درابو مجازی و خواستم با Burn DVD-Video file رایت کنم که اونم همین بازی رو سرم در آورد. مشکل از چیه؟ باید چکار کنم؟
در ضمن برنامه رایت دیگه ای هم ندارم. خیلی فوریه.
منم از Princo 16x استفاده می کنم. و در ضمن نمی تونم به جعبه دی وی دی رایتر مراجعه کنم! چون دی وی دی رایتر مال لپ تاپ هست و خودتون میدونید که جعبه و دفترچه نداره.
parya_shilan
01-09-2007, 09:02
ببين دي وي دي خام شما از طرف رايترت ساپورت ميشه يا نه ؟
روي كارتن رايترت رو بخون
دوست عزیز کل قوطی نوشته های چینی داره راهی نداره که از خود مثلا (برنامه ی نرو) تست بکنم.
سلام
dvd رایترم 1035 hp هست وقتی می خوام رایت بکنم dvd خام را پر نشون میده و اعلام می کنه که dvd پره و یه خالیشو وارد dvd رایتر بکنید. از dvd مارک princo باسرعت 16x استفاده کردم.:19:
فکر کنم عیب از خود DVD باشه.
من 2 تا 50 تا سی دی Princo 52x گرفتم ولی نمی تونم با هیچ رایتری روش بالاتر از 32ي بزنم.:18:
مرده شور این Princo رو ببرند. قبلاً کیفیتش خوب بود ولی الان :2:
من پشنهاد می کنم DVD مارک Data Life بگیری. هم ارزون تره و هم بهتر. من 5 تاش رو گرفته دونه ای 250 . مشکلی هم باهاش نداشتم.:46:
parya_shilan
07-09-2007, 13:04
:18:
فکر کنم عیب از خود DVD باشه.
من 2 تا 50 تا سی دی Princo 52x گرفتم ولی نمی تونم با هیچ رایتری روش بالاتر از 32ي بزنم.:18:
مرده شور این Princo رو ببرند. قبلاً کیفیتش خوب بود ولی الان :2:
من پشنهاد می کنم DVD مارک Data Life بگیری. هم ارزون تره و هم بهتر. من 5 تاش رو گرفته دونه ای 250 . مشکلی هم باهاش نداشتم.:46:
سلام
دوست عزیز امتحان کردم متاسفانه برای دیتا لایف هم دوی دوی من جواب نداد از راهنماییت ممنونم انگار باید یه 5/6 تومن بسلفیم تا کشف کنیم که این رایتر ما چه مارک دی ودی رو ساپورت می کنه بازهم از توجهت ممنونم .
:18:
سلام
دوست عزیز امتحان کردم متاسفانه برای دیتا لایف هم دوی دوی من جواب نداد از راهنماییت ممنونم انگار باید یه 5/6 تومن بسلفیم تا کشف کنیم که این رایتر ما چه مارک دی ودی رو ساپورت می کنه بازهم از توجهت ممنونم .
نرمافزار رایت رو عوض کردی؟
اگه جوابت بله هست، من 3 تا احتمال میدم:
1- دیویدی رایتر شما فقط بر روی DVD هایی با کد منطقهای خاص (احتمالاً اطراف چین) رو میخونه و میتونه رایت بزنه.
2- دیویدی رایتر شما بر روی DVD با انواع کد منطقهای میتونه رایت بزنه ولی شما قبلاً براش کد منطقهای خاصی گذاشتید. (با توجه به اطلاعات من، در این صورت فقط باید دیویدی رایتر رو عوض کنید. چون یه جایی توی خود ویندوز نوشته بود اگه منقطهای برای دیویدی رایتر خود تعیین کنید، با تغییر ویندوز، این تنظیم از بین نمیرود.)
3- دیویدی رایتر شما فقط از DVD+R یا فقط از DVD-R پشتیبانی میکند و شما میخواهید بر روی DVD رایت کنید که همخوانی با فرمت شما ندارد.
فکر کنم مشکل شما همون گزینه 3 باشه.
البته باید یه نگاهی به مشخصات این مدل شما بندازم.:10::11:
parya_shilan
18-09-2007, 09:46
[quote=SuB;1539485]نرمافزار رایت رو عوض کردی؟
1- دیویدی رایتر شما فقط بر روی DVD هایی با کد منطقهای خاص (احتمالاً اطراف چین) رو میخونه و میتونه رایت بزنه.
2- دیویدی رایتر شما بر روی DVD با انواع کد منطقهای میتونه رایت بزنه ولی شما قبلاً براش کد منطقهای خاصی گذاشتید. (با توجه...................
دوست عزیز از راهنمایی ارزنده ات ممنونم مشکل حل شد بلاخره موفق شدم نوع سی دی رو که ساپورت می کنه رو پیدا کنم واقعا از توجه شما تشکر می کنم واقعا دوستانی مثل شما باعث دلگرمی میشه که اگه یه روز مشکلی پیش اومد دیگه ............. هیچ کس تنها نیست . موفق باشید:11:
[quote=SuB;1539485]نرمافزار رایت رو عوض کردی؟
2- دیویدی رایتر شما بر روی DVD با انواع کد منطقهای میتونه رایت بزنه ولی شما قبلاً براش کد منطقهای خاصی گذاشتید. (با توجه...................
دوست عزیز از راهنمایی ارزنده ات ممنونم مشکل حل شد بلاخره موفق شدم نوع سی دی رو که ساپورت می کنه رو پیدا کنم واقعا از توجه شما تشکر می کنم واقعا دوستانی مثل شما باعث دلگرمی میشه که اگه یه روز مشکلی پیش اومد دیگه ............. هیچ کس تنها نیست . موفق باشید:11:
قابلی نداشت.:11:
ما کوچیک همه دوستان هستیم.:21:
amiroo88
01-11-2007, 15:40
سلام
امروز می خواستم با نرو یه Video DVD رایت بزنم. از اون یه Image داشتم. گزینه Burn Image to disc رو زدم و همه کاراش رو درست انجام دادم ولی دست آخر پیغام داد که نمی تونه روی این دی وی دی رو به صورت Disk at once رایت کنه. وقتی خواستم Write method رو تغییر بدم، نگذاشت و فقط Disc at once رو خودش انتخاب کرده بود. با 4 تا دی وی دی خام دیگه هم امتحان کردم نشد که نشد.
با بعد image رو گذاشتم توی درابو مجازی و خواستم با Burn DVD-Video file رایت کنم که اونم همین بازی رو سرم در آورد. مشکل از چیه؟ باید چکار کنم؟
در ضمن برنامه رایت دیگه ای هم ندارم. خیلی فوریه.
منم از Princo 16x استفاده می کنم. و در ضمن نمی تونم به جعبه دی وی دی رایتر مراجعه کنم! چون دی وی دی رایتر مال لپ تاپ هست و خودتون میدونید که جعبه و دفترچه نداره.
سلام دوستان
منم دقیقا همین مشکل رو دارم اول فکر کردم مشکل از رایتر هست. بردم دادمش به نمایندگی بعد از چند روز گفت مشکل نداره دوباره اومدم وصلش کردم دیدم رایت نمیکنه با 20 نوع سیدی تست کردم ویندوزم رو عوض کردم.نرو رو عوض کردم بازم نشد. نمیدونم چی کنم!؟:41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.