ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشرفت موسیقی در ایران

sayeh_softgirl
29-08-2007, 15:20
به نظرتون ایران بعد از انقلاب چقدر پیشرفت داشته و اوج پیشرفت کی بود
باتشکر از دوستانی که در این بحث شرکت میکنند :8:

sayeh_softgirl
29-08-2007, 15:23
به نظر من اوج پیشرفت سال اخیر بود با اومدن شبکه های جدید مثل ایران موزیک چون رقابت زیاد شده:8:

Rock Magic
29-08-2007, 17:30
به نظز من با این وضع حال هیچ پیشرفتی صورت نگرفته ....
شما موزیک قبل از انقلاب رو گوش کن بعد بیا مزخرفاتی مثه پاپ ایرانی رو گوش کن..نمونشم همین ایران موزیک که واقعا آبروی ایران رو برد...البته هستن که تعدادشون به انگشتان یه دستم نمیرسه و کارهای واقعا خوبی ارائه میدن و این نشون میده که موسیقی رو خوب میشناسن ..نه مثه هر بچه پولداری پا شه جنگولک بازی در بیاره.
خیلی شدید بود نه!!!!

sayeh_softgirl
29-08-2007, 19:26
[quote=Rock_.._Magic;1498604]به نظز من با این وضع حال هیچ پیشرفتی صورت نگرفته ....
شما موزیک قبل از انقلاب رو گوش کن بعد بیا مزخرفاتی مثه پاپ ایرانی رو گوش کن..نمونشم همین ایران موزیک که واقعا آبروی ایران رو برد...البته هستن که تعدادشون به انگشتان یه دستم نمیرسه و کارهای واقعا خوبی ارائه میدن و این نشون میده که موسیقی رو خوب میشناسن ..نه مثه هر بچه پولداری پا شه چنگولک بازی در بیاره.
خیلی شدید بود نه!!!!
توی هر چیزی خوب و بد داریم مثل موزیک

AmirDanT
29-08-2007, 20:23
موزیک پس از انفلاب مثلا اسلامی هیچ پیشرفتی نداشته! بلکه پس رفت هم داشته! اقا کسی تو این دوره زمونه نمی خواد مردم این مملکت شاد باشن الان فرق روز شهادت مثلا حضرت علی با روز تولدشون در اینکه در مجلس اولی مردم با نوحه مداح سینه می زنن اما در مجلس دومی مردم با همون نوحه مداح کف می زنن!

اقا فعلا هدف اینکه مردم همیشه غمگین و گرفتار باشن! باسه همینه که شهادت حضرت فاطمه یا حضرت علی یا امام رضا تعطیل رسمی یه اما تولدهاشون نه!

Rock Magic
29-08-2007, 20:56
[quote=Rock_.._Magic;1498604]
توی هر چیزی خوب و بد داریم مثل موزیک
خوب تعداد بدها خیلی زیاده ..تبلیغاتشونم بی نهایت...خوب پس خوبها این وسط گم میشن..تو بازار موسیقی سالی یه آلبومه خوب به زور میاد بیرون..البته کسانی مثه چاووشی (از لحاظ آهنگ سازی ) رضا صادقی و دو سه نفر دیگه باز حفظه آبرو کردن.

armanpsd
29-08-2007, 21:27
با سلام خسته نباشید که اینقدر از موشیقی پاپ ایران تعریف کردید ببینید تو ایران پاپ یعنی دختر بازی البته خب این خطاب به همه ی خوانندگان نیست یکی مثل رضا صادقی از مشکی میخونه و 3 سال موضوع رو کش میده یکی هم مثل مهدی مقدم خیلی قشنگ میخونه ولی از نظر بودجه کم میاره تو ایران تا وقتی قانون کپی رایت نیست فقط بچه پولدار ها میتونن آهنگ بیرون بدن و به قول Rock_.._Magic چنگولک بازی یا همون دختر بازی شون رو بیشتر کنن فعلا با این وعض فقط موزیک رپه که تو انم نوخاله زیاده داره حرف اول رو میزنه

Rock Magic
29-08-2007, 22:58
اون رپی هم که شما میگی به خاطر زیرزمینی بودنشه........ آزادیه که تو کاراشون دارن..

techno
29-08-2007, 23:36
من که اصلا با موزیک ایرانی حال نمی کنم ولی همین قمیشی رو به صد تا مثل قاسم افشار یا اصفهانی ترجیح می دم.بیشتر به خاطر معنی آهنگاش....در کل میشه گفت پسرفت داشته.

Actros
30-08-2007, 04:37
خواننده هایی که قبل از انقلاب معرفی شدند ببینین
بعد اونابب که الان معرفی میشن ببینین
ار خونه قهر مبکنه میره میشینه تو پارک یه اوازی میخونه. از صدای خودش خوشش میاد
میره خواننده میشه:5:

amirdaly
30-08-2007, 08:01
به نظر من سال 80 نقطه عطفی داخل موسیقی فارسی بود. چون استاد آهنگسازی سیاوش قمیشی تونست آلبوم نقاب خودش رو ریلیز کنه. این آلبوم طوری روی مردم اثر گذاشت که حتی بچه های کوچولو هم گوش میدادن.
می پرسید چرا؟
چون که برای اولین بار سبک ترنس رو یه خواننده تونسته بود با ترانه های فارسی مچ کنه.و اولین باری بود که صدای یه خواننده رو می توستید به صورت لیزری بشنوی.مثلا هون آهنگ " میلاد " " برای روز میلاد تن خود "
یا آهنگ "خاطره" " میرم از شهر تو با یه کوله بار خاطره "
البته سیاوش قمیشی همیشه طرفدار داشته و اونم به خاطر معانی عمیق شعرهاش و سبک آهنگسازی . ولی سال 80 ما دیدم که طرفداراش چند برابر شد چون تونسته بود سبک ترنس رو خوب اجرا کنه.
و حالا می بینیم که این سبک رو خیلی از خواننده ها استفاده می کنن و خیلی ها هم برای برطرف کردن زشتی صداشون اون رو لیزری می کنن.
خوش باشین

sayeh_softgirl
30-08-2007, 14:36
به نظر من هر خواننده که توی ایران موزیک میخو نه بدترینشون هم توی البوم شون یه اهنگ قشنگ دارن
مثل حسین صنعتی که خیلی مسخره میخونه ولی اهنگ عشق من زمان خودش خوب گل کرد

nazi_naughtygirl
30-08-2007, 23:31
به نظرمن ایران با این وضع پیش بره هیچوقت پیشرفت نخواهد کرد:8: