ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اساتيد لطفا كمك كنيد:DVD-Writer من چرا اينجوري شده؟

Contractor
29-08-2007, 14:26
دي وي دي رايتر من DVD-R را نميتونه رايت كنه و پيغام ميده يك ديسك خالي بذار تو! در صورتيكه طبق مشخصاتش كه در شكل زير هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بايد بتونه DVD-R رو رايت كنه ضمنا DVD+R رو رايت ميكنه اما تازگي ها از هر 10 تا فقط يكي!! و بقيه رو موقع رايت Fail Write ميكنه! با Nero وبا Sonic Record Now تست كردم فرقي نكرد درايورش رو دوباره نصب كردم و در يك ويندوز ديگه هم امتحان كردم اما هيچ پيشرفتي حاصل نشد. خيلي دنبال Frimware براش گشتم پيدا نشد و يكي دو تايي هم كه به اسم درايو من بود: فريم ور رو آپديت نكردچون انگار اصلا مال اون نبوده... 2-3 مارك مختلف DVD+R رو تست كردم بازم همونطور كه گفتم از هر چند تا يكي رايت ميكنه اساتيد راهنمايي كنند
ضمنا لپتاپ توشيبا Satellite هست
ممنون

Lord_theOne
30-08-2007, 07:44
من فقط اين را پيدا كردم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ديگه با خودته

Contractor
30-08-2007, 18:33
ممنون عزيز. اون دو تا فريم ور كه قبلا با هزار دردسر پيدا كردم و نخورد يكيش از همين لينكهايي هست كه شما گذاشتي ولي اون فروم مخصوص فريم وير برام جديد بود ميرم عضو ميشم شايد كمكي كردند اونجا...
فعلا دارم ماركهاي مختلف Dvd رو تست مي كنم ببينم كدومش كمتر گير داره با اين رايتر ما
قبلا اما اينجوري نبود اين.خدايي نكرده Multi DVD Writerهست همه نوع دي وي دي و سي دي رو بايد مثل آب خوردن بخوره