ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اونایی که با child control کار کردند بیان تووووو

mamy joon
29-08-2007, 08:39
می خواستم بدونم که آیا کسی با نرم افزار Child Controlکار کرده یا نه؟

می خواستم بدونم چطور می تونم اونرو تنظیم کنم که مثلا در روز های شنبه،دوشنبه،بشه از کامپیوتر فقط 5ساعت

استفاده کرد،حالا فرق نمی کنه چه ساعتی روشن یا خاموس بشه.

مر30

تو اون شام مهتاب کنارم نشستی عجب شاخه گل وار بپایم شکستی

hesamzadeh
29-08-2007, 21:52
سلام دوست گرامی
یوزر مورد نظر رو انتخاب کن و سپس در سمت چپ گزینه time limit رو کلیک کن و در صفحه باز شده تیک گزینه اول یعنی pc availability را تیک بزن تا فعال شود سپس روزهائی که میخواهی را درون آن ساعت را بنویس همچنین میتوانی میزان ساعت در ماه و ساعت در هفته را مشخص کنی و سایر روزها را هم صفر کن و در ضمن در قسمت sitting نیز انتخاب میکنی که کامپیتر خاموش شود یا log off
در این قسمت میتوانی مشخص کنی که در حالت اسکرین سیور تایم حساب شود یا نه (با انتخاب never در pause timer ) و ...
باز هم اگر سوالی داشتی درخدمتیم...

mamy joon
30-08-2007, 09:10
hesamzadeh جان من در قسمت daily اون رو روی 1:00 تنظیم میکنم و در قسمت weekly میزارم 9:00

پنجشنبه رو یک ساعت اضافه می کنم که بشه 2ساعت،بعد روز پنجشنبه که شد دیدم همون یک ساعت اولیه است.

یه مشکل دیگه که بعضی وقتها که ساعت ها رو دستکاری میکنم اون پایین یه اخطار مینویسه:

Notice:the weekly time limit is less than the daily limit.

با این حال که ساعت هفتگی از مجموع ساعتهای هفت روز هفته بیشتر است

خواهش می کنم که از تجربیات خود من رو نیز راهنمایی کنید

hesamzadeh
30-08-2007, 12:19
خوب دوست عزیز شما چرا به عکس تنظیم میکنی
من فکر میکنم شما باید تنظیم کنی روزی 2 ساعت سپس در روزهای هفته هر میزان که دوست داشتی و کمتر از 2 ساعت رو انتخاب کنی چون به نظر میرسه ساعت در روز و ساعت در هفته و در ماه به ریز ساعتهای شنبه و غیره اولویت داشته باشه.
موفق باشی.