ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك در مورد Microsoft Virtual PC

hoseinsoft
28-08-2007, 23:11
سلام دوستان
من روي Microsoft Virtual PC ويندوز ايكس پي sp2 نصب كردم ولي هر كاري مي كنم نمي تونم Microsoft Virtual PC رو با كامپيوتر خودم شبكه كنم و برخي از فايلهام رو از طريق شبكه به Microsoft Virtual PC انتقال بدم لطفا من رو راهنمايي كنيد
نيازمند ياري سبزتان هستم
ضمنا عيدتون هم مبارك

TheMohammad
29-08-2007, 01:40
سلام دوستان
من روي Microsoft Virtual PC ويندوز ايكس پي sp2 نصب كردم ولي هر كاري مي كنم نمي تونم Microsoft Virtual PC رو با كامپيوتر خودم شبكه كنم و برخي از فايلهام رو از طريق شبكه به Microsoft Virtual PC انتقال بدم لطفا من رو راهنمايي كنيد
نيازمند ياري سبزتان هستم
ضمنا عيدتون هم مبارك
توی تنظیمات اون xp در VirtualPC در قسمت Networking شبکه رو فعال کردی ؟
یه کارت شبکه رو باید انتخاب کنی یا Shared Networking

hoseinsoft
29-08-2007, 09:19
آره عزیزم شبکه فعاله ولی نمیدونم چرا همدیگرو پیدا نمی کنند ضمنا من آی پی رئ هم ست کردم ولی متاسفانه نشده ممنون میشم راهنماییم کنید

nightmare
31-08-2007, 02:01
شما باید در ویندوز خودتون Microsoft LoopBack Adapter رو نصب کنید :

Control Panel > Add New Hardware Wizard

بعد از اینکه اون ذره بین رفت :

Yes, I have already connected the hardware

در صفحه ی بعد از بین لیست سخت افزار ها ، آخرین گزینه ، Add a new hardware device رو انتخاب و Next کنید .

در اینجا Install the hardware that I manually select from a list رو انتخاب و Next کنید .

در این صفحه از بین لیست Network adapters رو انتخاب و Next کنید .

حالا در کادر سمت چپ Microsoft و در کادر سمت راست Microsoft Loopback Adapter رو انتخاب و Next کنید .

بعد از اینکه کارت شبکه مجازی رو نصب کرد Finish رو بزنید .

حالا از Control Panel میتونید وارد Network Connections بشید و اونجا می بینید که یه کارت شبکه جدید براتون اومده که کاملا میتونه مثل یه کارت شبکه واقعی عمل کنه ( برای Virtual Machine ها )

و بعد در قسمت تنظیمات مربوط به کارت شبکه در Virtual PC ، کارت شبکه Loopback رو به عنوان کارت شبکه مجازیتون انتخاب کنید .

تا بعد ...