ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطف كنيد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maahak_4344
28-08-2007, 20:09
سلام

چگونگي فارسي كردن Welcome اول ويندوز ايكس پي را بگوييد

Kurosh
28-08-2007, 22:51
همین جوری فکر نکنم بشه،ولی با نرم افزار فارسی کننده اکس پی میشه.ولی اون کل ویندوز رو فارسی می کنه.

AB
28-08-2007, 23:21
میشه بیشتر توضیح بدی؟
یعنی اسم یوزرها فارسی بیاد؟

dariushiraz
28-08-2007, 23:28
من بلد نیستم :31:

Kurosh
28-08-2007, 23:59
میشه بیشتر توضیح بدی؟
یعنی اسم یوزرها فارسی بیاد؟
منظورش احتمالا همون کلمه Welcome است که می خواد بشه خوش آمدید!
(البته فقط حدسه!)

Kurosh
29-08-2007, 00:00
بچه ها راه حل دیگه ای غیر اونی که من در بالا گفتم،هست؟

avril
29-08-2007, 00:38
میشه ساخت ولی باید از یه نرم افزار کمک بگیری
البته میتونی بعد از جایگزینی نرم افزار رو پاک کنی
style.xp
میتونی یه فایل Logins از سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بگیری البته اول یه فایل قشنگ از نظر خودت انتخاب کن بعد با برنامه res hacker تو قسمت replace یه فایل تصویری با پسوند bmp جایگزین کنی و فایل جدیدی بسازی
حالا باید اون فایلو با یکی از فایلهای ویندوز جایگزین کنی
اگه خاصتی میتونم ویدیو آموزشی و برنامه ها رو بهت بدم
آموزش تصویری کاری از خودم :31::12::33::thumbsup:

robert
29-08-2007, 01:03
من بلد نیستم :31:

اینهم یه روش خوب برای افزایش تعداد پستها !!!! :41::41:
بلد نیستی برو یاد بگیر بعد بیا اینجا پست بزن تا اگر هم تعداد پستهات زیاد میشه حداقل تو این فروم یه کاری کرده باشی !!!!:13:

در ضمن شما Maahak_4344 عزیز !!
فکر کنم بتونین از نرم افزار style xp که منحصرا برای تغییر ظاهر محیز ویندوز راحی شده استفاده کنین !!!!:20:
من این نرم افزار رو سیستمم نصب هست ولی تا حالا سعی نکردم welcome اول ویندوز رو فارسی کنم !!
ولی فکر کنم همچین قابلیتی داشته باشه !!!:20:

avril
29-08-2007, 01:11
این قابلیتو که نداره باید فایل رو تغییر بدی بعد با برنامه ازش استفاده کنی اگه میخای اون برنامه هم پاک کنی باید فایلو رو جایگزین یکی از فایلهای system32 کنی دقیقا یادم نیست ولی گفتم آموزشش هست پیدا کنم ابلاغ میکنم:38:

ahsanx
29-08-2007, 05:38
دوست عزیز فایلی در پوشه ویندوز و در پوشه System32 به نام logonui.exe وجود داره که شما میتونی با برنامه rishack یا برنامه های مشابه اون

رو هک کنی و هر کاری خواستی انجام بدی مثلا متنهای انگلیسی رو فارسی کنی و عکسها و رنگها رو عوض کنی . آموزش هك boot screen در

تاپیک دوست و استاد عزیزم جناب MB_Danger هست که اگه این آموزش رو بخونی به راحتی میتونی صفحه welcom و فایلهای دیگه از این قبیل رو

هک کنی چون مثل هم هستن فقط اگه خواستی صفحه Welcome رو هک کنی باید در پوشه System32 فایلی به نام logonui.exe رو پیدا و در جایی

اصلش رو کپی کنی و بعد از اینکه با برنامه تغییر دادی باید فایل سیو شده جدید رو با همون اسم در پوشه System 32 جايگزین کنی . این برنامه

خیلی جالب هست و کاربردهای دیگه هم مثل فارسی کردن برنامه ها و منوها داره . اگه مشکل یا سئوالی داشتی خوشحال میشم کمک کنم .

آدرس تاپیک آموزش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلود فایل آموزش با حجم 220

دانلود برنامه برای هک

تاپیک برنامه های مشابه برای هک

البته برنامه هایی برای این کار هست ولی لطفش به اینه که خودت درست کنی چند نمونه برای کامپیوتر خودم طراحی کردم اگه خواستی تا لینک دانلود اونو برات بذارم . موفق باشی