مشاهده نسخه کامل
: بچه هاممکنه که مایا با بعضی از ویندوز ها سازگاری نداشته باشه؟
sarina_sh
27-08-2007, 18:21
من همیشه مایا را نصب می کردم و کرکش رو هم بدون هیچ مشکلی انجام می دادم ........ ولی این سری نمی دونم چرا نمیشه کرکش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همیشه مقابل ethernet adress چند تا عدد و اینا نوشته می شد ولی الان که می رم فقط پشت سر هم چند نوشتهaaaaaa............فکر می کنم یه مشکلی هست . کسی نمی تونه کمک کنه......... من خودم فکر می کنم ایراد از ویندوزه ...... خواهشا هر کدوم می دونین بیا بگین این چشه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Aminzikzak
27-08-2007, 21:11
مشکل از کارت شبکه سیستمه ... یه کارت شبکه مجازی معرفی کنی حل میشه ...
sarina_sh
28-08-2007, 07:38
امین من کارت شبکه مجازی را هم درست کردم ........... همیشه مایا را نصب میکردم و مشکلی هم نبود ........مشکل از اون حروفیه که مقابل اترنت آدرس نوشته میشه .......فقط پشت سر هم نوشته شده aaaaaaدر صورتیکه نباید اینطوری باشه.کسی نبود بدونه این چشه .
Aminzikzak
28-08-2007, 08:10
ببینم شما بلوتوث به کامپیوترت وصل کردی؟ یا چیز دیگه ای مثل کارت کپچر اکسترنال؟
sarina_sh
28-08-2007, 08:12
نه .... اینکارو نکردم .
سلام
منم دقیقا همین مشکلو دارم . دفعه اول که نصب کردم خوب بود ولی دفعه های بعدی جلوی ethernet adress برا من بجای عدد می نوشت fffffffff . دیگه هم نتونستم نصبش کنم.
منم نه بلوتوث وصل کردم نه کارت خاصی
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
sarina_sh
28-08-2007, 16:20
بنده بالاخره بعد از دو روز موفق شدم و تونستم کرکش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم چرا اینطور شده بود ..... ولی رفتم دوباره از اول همه مراحل رو رفتم و دوباره کارت شبکه مجازی را ساختم و مشکل حل شد .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گنجشک جان شما هم باید همین کارو کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......... باید کارت شبکه مجازی درست کنی . اگه خواستی آموزشش را برات می ذارم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
من دوباره نصبش می کنم ببینم چی میشه.اگه احتیاج به کمک داشتم مزاحمت میشم سارینای عزیز
من یادم نمیآد کارت مجازی نصب کرده باشم؛ ولی با عوض کردن ویندوز تونستم درست کرکش کنم. در واقع با عوض کردن ویندوز آدرس Ethernet درست شده.
interior_design
11-09-2007, 16:49
اگه میدونستمم نمیگفتم:31:
سجاد:
اگه میدونستمم نمیگفتم
چون دختره؟!
interior_design
11-09-2007, 21:59
چون دختره؟!
نه بابا کارل عزیز. هویژوری.:38:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.