ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بچه هاممکنه که مایا با بعضی از ویندوز ها سازگاری نداشته باشه؟

sarina_sh
27-08-2007, 18:21
من همیشه مایا را نصب می کردم و کرکش رو هم بدون هیچ مشکلی انجام می دادم ........ ولی این سری نمی دونم چرا نمیشه کرکش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همیشه مقابل ethernet adress چند تا عدد و اینا نوشته می شد ولی الان که می رم فقط پشت سر هم چند نوشتهaaaaaa............فکر می کنم یه مشکلی هست . کسی نمی تونه کمک کنه......... من خودم فکر می کنم ایراد از ویندوزه ...... خواهشا هر کدوم می دونین بیا بگین این چشه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aminzikzak
27-08-2007, 21:11
مشکل از کارت شبکه سیستمه ... یه کارت شبکه مجازی معرفی کنی حل میشه ...

sarina_sh
28-08-2007, 07:38
امین من کارت شبکه مجازی را هم درست کردم ........... همیشه مایا را نصب میکردم و مشکلی هم نبود ........مشکل از اون حروفیه که مقابل اترنت آدرس نوشته میشه .......فقط پشت سر هم نوشته شده aaaaaaدر صورتیکه نباید اینطوری باشه.کسی نبود بدونه این چشه .

Aminzikzak
28-08-2007, 08:10
ببینم شما بلوتوث به کامپیوترت وصل کردی؟ یا چیز دیگه ای مثل کارت کپچر اکسترنال؟

sarina_sh
28-08-2007, 08:12
نه .... اینکارو نکردم .

گنجشک
28-08-2007, 16:02
سلام
منم دقیقا همین مشکلو دارم . دفعه اول که نصب کردم خوب بود ولی دفعه های بعدی جلوی ethernet adress برا من بجای عدد می نوشت fffffffff . دیگه هم نتونستم نصبش کنم.
منم نه بلوتوث وصل کردم نه کارت خاصی
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

sarina_sh
28-08-2007, 16:20
بنده بالاخره بعد از دو روز موفق شدم و تونستم کرکش کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم چرا اینطور شده بود ..... ولی رفتم دوباره از اول همه مراحل رو رفتم و دوباره کارت شبکه مجازی را ساختم و مشکل حل شد .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گنجشک جان شما هم باید همین کارو کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......... باید کارت شبکه مجازی درست کنی . اگه خواستی آموزشش را برات می ذارم .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گنجشک
11-09-2007, 14:50
ممنونم
من دوباره نصبش می کنم ببینم چی میشه.اگه احتیاج به کمک داشتم مزاحمت میشم سارینای عزیز

Carl
11-09-2007, 16:26
من یادم نمیآد کارت مجازی نصب کرده باشم؛ ولی با عوض کردن ویندوز تونستم درست کرکش کنم. در واقع با عوض کردن ویندوز آدرس Ethernet درست شده.

interior_design
11-09-2007, 16:49
اگه میدونستمم نمیگفتم:31:

Carl
11-09-2007, 21:28
سجاد:
اگه میدونستمم نمیگفتم
چون دختره؟!

interior_design
11-09-2007, 21:59
چون دختره؟!

نه بابا کارل عزیز. هویژوری.:38: