ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Parallels Workstation نصب سیستم عامل های مختلف در ویندوز / تمامي ورژنها در اين تاپيك

nightmare
27-08-2007, 15:40
تا به حال نام نرم افزار هایی مانند VMware ، Virtual PC و ... را شنیده اید ؟

اینها برنامه هایی هستند که به شما کمک می کنند در محیط اصلی ویندوزتان ، با چندین سیستم عامل دیگر همزمان کار کنید .

ممکن است شما برای یادگیری شبکه ، توان خرید چند کامپیوتر را ندارید و یا قصد ندارید برنامه هایی را که می گیرید در ویندوز اصلیتان تست کنید و بسیاری احتمالات دیگر .

برای حل این مشکلات ، برنامه نویسان برنامه هایی طراحی کرده اند که شما را قادر میسازد در محیط اصلی ویندوزتان ، چندین سیستم عامل دیگر نصب کنید و به صورت همزمان با تمامی آنها کار کنید ، آنها را به یکدیگر به صورت شبکه ارتباط دهید و ...

اما در مورد Parallels Workstation نیز که یکی دیگر از همین نوع برنامه ها می باشد ، مزیتی که نسبت به بقیه دارد سبک و کم حجم بودن آن نسبت به هم رقیبانش در این زمینه است .
به شخصه با این نرم افزار کار کردم و تمام قابلیت های نرم افزار های مشابه رو بلکه بیشتر داره و حجم و مقدار فضایی که در حافظه اشغال می کنه به نسبت خیلی کمتر هست .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم خوشتون بیاد . :11:

Parallels Workstation 2.2.2166

Download 19.24 MB

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Registration Key : 5DAC3-0EAYU-K2O3L-NBN35-XGRDD

تا بعد ...

shabgard
27-08-2007, 22:31
مچکرم خیلی به کار من امد!!!

Subzero
28-08-2007, 10:08
باسلام:
دستت درد نکنه مدتی بود دنبالش بودم ممنون.

x_2007
26-09-2007, 23:22
Parallels Workstation v2.2.2204

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Jalal
09-10-2007, 20:54
Parallels Workstation 2.2.

Parallels Workstation is the most powerful, easiest-to-use, cost-effective desktop virtual PC solution available today. It empowers any user, from experienced professional developers to sales executives to casual home users, with the ability to create completely networked, totally secure independent, maximally stable virtual machines on a single physical machine.

DOWNLAOD:

CODE

or

CODE

for ubuntu(linux)

CODE

Jalal
09-10-2007, 20:55
Parallels Workstation 2.2.2205

CODE

19.71 MB

Jalal
12-10-2007, 11:49
Parallels Workstation ۲.۲.۲۲۰۵

نرم افزاري براي ايجاد سيستم هاي مجازي Virtual Machine با استفاده از يك محيط كاربري بسيار ساده و بدون نياز به اطلاعات تخصصي مثل نرم افزارهاي مشابه .
قابليتهاي نرم افزار:
قابليت نصب ويندوز ۳.۱ تا ويندوز ويستا ، نصب لينوكس Red Hat, SuSE, Mandriva, Debian and Fedora Core and Ubuntu ، قاليت نصب FreeBSD, Solaris و سيستم عاملهاي بسيار قديمي مثل OS/۲, eComStation and MS-DOS.
اين نرم افزار بر روي كليه سيستمهاي عامل قابل نصب و اجرا ميباشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]لينك دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، لينك دانلود امكانات جانبي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

asd
13-10-2007, 14:55
يه سئوال داشتم كارش از VMware هم بهتره؟

nightmare
13-10-2007, 14:58
يه سئوال داشتم كارش از VMware هم بهتره؟

حجم کمتر و کارایی مشابه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تنها در یک مورد هست که Vmware 5.5 رو به همه ی اینا ترجیح میدم . کار با سستم عامل های لینوکس . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا بعد ...

asd
13-10-2007, 15:54
يعني با لينوكس مشكل داره؟

nightmare
13-10-2007, 22:32
يعني با لينوكس مشكل داره؟

من با Ubuntu کار می کنم و به خوبی ساپورتش نمی کنه .

دنبال این مدل برنامه بودم..
VMware رو میدونستم ولی حجمش بالا بود
واقعا کارم راه افتاد با این برنامه.

خیلی ممنون.

خواهش می کنم . امیدوارم کارت رو راه بندازه .

تا بعد ...

shahin666
15-12-2007, 00:53
سلام
تو خوده سایت آخرین ورژن از این برنامه رو زده 2.2.2204 ولی توی صفحه قبل جلال جان Parallels Workstation ۲.۲.۲۲۰۵ رو معرفی کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اون لینکی هم که دوست مون معرفی کردن از rapidshare هست که ما دایال آپی ها نمی تونیم دانلود کنیم
ممنون میشم یه لینک مستقیم با کرک از این برنامه بدید
ممنون

Luxe
20-02-2008, 18:23
Parallels Workstation v2.2.2222

حجم: 18MB

or

ali.
28-12-2009, 00:27
کسی کرک نسخه Parallels Desktop v4.0.6630.449744 شو داره؟