ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا پست ها تو انجمن متفرقه جز پست ها حساب نمیشن؟

pouria007
26-08-2007, 17:19
من عاشق انجمن متفرقه هستم ولی هرچی پست میدم تعداد پست هام بالا نمیره چرا مدیرای سایت اینطوریش کردن؟

pillx
26-08-2007, 17:27
چون 1% مطالبش هم به درد بخور نیست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

S a f a 6 4
26-08-2007, 18:38
اینجا یک سایت تخصصی در مورد it و pc و هر چیز دیگه ای که به تکنولوژی مربوط بشه هستش

خوب این یه امر بدیهیه که مطالب دیگه زیاد مورد توجه قرار نمیگیره و مدیران این سایت برای مطالب متفرقه ارزشی قائل

نمیشن

AB
26-08-2007, 18:42
خب اصلا ارزشی ندارن که حساب بشن مثلا شام چی خوردین عنوان یکی از تاپیک ها بود

Hamed-Dehghani
26-08-2007, 22:48
بيشتر به اين دليل هست كه تاپيك ها Chat Room هست و

اسپم وار پست داده ميشه ( يكيش خود من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

ولي پستها حسابم بشه مگه چه حقوق و مزايايي گير من و شما مياد ؟!!

saviss
26-08-2007, 22:57
اینجارو بخونید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمهران توضیح دادن:

با سلام خدمت شما دوست عزيز

مقدمه

همان طو كه دوستان يه مقدار قديمي تر در جريان هستند ما انجمن در قديم داشتيم با عنوان انجمن متفرقه كه دوستاني متاسفانه با رعايت نكردن چهار چوب انجمن مطالبي از تخم مرغ نيمرو تا كيك زرد اورانيوم از تاپيك براي گل چيني سازي تا سوال براي خريد تفنگ يا توهين به يكديگر براي موضوعاتي ورزشي و فوتبالي تا سايت براي سفارش قتل
خلاصه اين انجمن با پيشناهد من و نظر مديران و ادمين هاي عزيز حذف شد تا دوستان باز براهاي بار تقاضا ايجاد اين انجمن رو كردن و ادمين هاي سايت طبق شرايطي اون رو قبول كردن

حالا با اين مقدمه بايد بدونيد كه در اين انجمن سعي بر اين ميشه كه موضوعات از چهارچوب و حيطه موضوع اصلي انجمن كه در مورد موضوعاتي مربوط به كامپيوتر و يا تكنولوژي هاي ديگه مثل موبايل و ماهواره و يا دي وي بي و ....هست خارج نباشه براي همين قوانين و ضوابط خاص خودش رو داره اين انجمن و يكي از موارد با ارسال پست در اين انجمن به تعداد پست شما هيچ پستي اضافه نمي شود اين يكي از راهكار هايي هست كه براي جلوگيري از بيهوده نويسي صورت گرفته

pouria007
27-08-2007, 16:55
ممنون دقیقاً فهمیدم چی شد
آها که اینطور؟