مشاهده نسخه کامل
: میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم
سلام دوستان
راستش من اصلا تا به حال برنامه نویسی کار نکردم.آشنایی من هم از اون خیلی کمه.اما تصمیم گرفتم که به صورت کاملا حرفه ای این کار رو شروع کنم.چه زبانی رو پیشنهاد میکنید که از همه قوی تر باشه؟
برای کار های گرافیکی آموزش کدوم نرم افزار مهم تره؟
میخوام بدونم که برنامه نویسی تحت لینوکس با ویندوز چه فرقی داره؟زبانشون جداست؟در هر کدوم قوی ترین رو لطفا نام ببرید!!!
ممنون میشم.
فکر میکنم بی حال ترین قسمت پی سی ورلد همین قسمت برنامه نویسی باشه!!!
واقعا کسی نیست به ما جواب بده؟.....
*PiNk PaNTHeR*
27-08-2007, 22:11
پیشنهاد میکنم اول از اسکریپتهای ساده مثل Mmb شروع کنی و بعد Vb.
Ali_Moradi
27-08-2007, 22:21
لینوکس با ویندوز آره فرق میکنه...
ولی خوب اکثراً برای ویندوز برنامه مینویسن دیگه...
پیشنهاد میکنم طی یک مدت کم مثلاً یک الی دو ماه با زبانهای ساده و آموزشی کار کنین ، مثلاً با Qbasic یا پاسکال
تا منطق برنامه نویسی دستتون بیاد (اما سعی کنین زیاد قرق اون ها نشید )
بعدش شروع کنید به برنامه نویسی با زبانهای مطرح مثل delphi و یا VB
بعد اینا برید سراغ C شارپ
M A T I N
27-08-2007, 22:28
برای کار های گرافیکی آموزش کدوم نرم افزار مهم تره؟
بهتره که Flash و ActionScript رو یاد بگیری .....
جملات عجیب غریب زیادی بچه ها گفتن!!!!!!! flash و mmbچه ربطی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظر من مهمترین کار برا برنامه نویس خوب شدن یادگیری الگوریتم و فلو چارته اگه اینو بلد باشی می تونی بینش خوبی برا برنامه نویس شدن داشته باشی.
در مورد زبان برنامه نویسی هر کدومو یاد بگیری خوبه فقط باید تا انتهاش بری ولی من خودم پیشنهاد می کنم با برنامه های تحت ویندوز مثل,delphi,vc++,c#,vbشروع کنی چون دلسردی کمتری دارن و همه چیز توش امادست
amir wolf
27-08-2007, 23:15
سلام دوستان
منم حرف دوستمونو تائید می کنم
برای برنامه نویسی باید اول الگوریتم و فلوچارت برنامه نویسیو خوب یاد بگیری و بعد با زبا نهای ساده ای که برای آموزش طراحی شدن شروع کنی ، مثلا Qbasic ,gwbasic,pascal,... و بعد می تونی کم کم با زبان خانواده C آشنا بشی و برنامه نویسیه شی گرا رو شروع کنی و بعد از آموزش این ها شروع کنی به این چیز هایی که پیشنهاد می کنم ( , PASCAL,VB,VC,VC++, VC#, ,ASP.NET,SQL,JAVA) )، البته این زبان ها بستگی داره که شما چه نوع برنامه نویسیو دوست داری یاد بگیری ، مثلا برنامه نویسی طراحی وب ، برنامه نویسی بانک اطلاعاتی ، برنامه نویسی جامع و مولتی مدیا و ....
سلام دوستان
منم حرف دوستمونو تائید می کنم
برای برنامه نویسی باید اول الگوریتم و فلوچارت برنامه نویسیو خوب یاد بگیری و بعد با زبا نهای ساده ای که برای آموزش طراحی شدن شروع کنی ، مثلا Qbasic ,gwbasic,pascal,... و بعد می تونی کم کم با زبان خانواده C آشنا بشی و برنامه نویسیه شی گرا رو شروع کنی و بعد از آموزش این ها شروع کنی به این چیز هایی که پیشنهاد می کنم ( , PASCAL,VB,VC,VC++, VC#, ,ASP.NET,SQL,JAVA) )، البته این زبان ها بستگی داره که شما چه نوع برنامه نویسیو دوست داری یاد بگیری ، مثلا برنامه نویسی طراحی وب ، برنامه نویسی بانک اطلاعاتی ، برنامه نویسی جامع و مولتی مدیا و ....
با سلام
حرف بچه ها کاملا تایید میشه
و خیلی خوبه که برنامه نویسی دات نت هم با مونو تو لینوکس امکان پذیر شده
اما شما بعد از اینکه اصول و الگریتم رو یاد گرفتی زبانت رو انتخاب کن
یه نصیحت رو از کوچیکت بشنو
باید برنامه بنویسی تا برنامه نویسی یاد بگیری
یعنی نمیشه در لینوکس واسه ویندوز بنویسم؟
من دوست دارم از همون ابتدا باز زبان خانواده C آشنا بشم ولی نمیدونم کدومشون قوی تره.
amir wolf
28-08-2007, 21:43
یعنی نمیشه در لینوکس واسه ویندوز بنویسم؟
من دوست دارم از همون ابتدا باز زبان خانواده C آشنا بشم ولی نمیدونم کدومشون قوی تره.
سلام دوست عزیز
نه نمیشه
برنامه نویسیه این دو سیستم عامل فرق می کنه ، فقط زبانهای برنامه نویسیشون مشترکه ، مثلا هردو ،زبان C رو ساپورت می کنن
اما قضیه یه خانواده زبان c : ببین دوست عزیز یکم سخت میشه که یهو بری و از زبان تجاری c شروع کنی ، شما باید در ابتدا از الگوریتم برنامه نویسی شروع کنی و خوب یاد بگیری، بعد با زبانهای آموزشی مثل qbasic برنامه نویسیو شروع کنی ، والا سریع از برنامه نویسی زده میشی، اما اگه خیلی عجله داری با زبان C شروع کنی ، با زبان #VISUALL C شروع کن ، فوق العاده پیشرفته ، پویا و حرفه ای ، در یک کلام
Moh3en_DDD
30-08-2007, 00:27
اسمبلی مادر زبان ها است ! اگر خیلی علاقه داری برو تو کار اسمبلی !
*PiNk PaNTHeR*
30-08-2007, 00:34
اسمبلی که زیاد استفاده نمیشه.
بعضی از برنامه های اوپن سورس رو باهاش مینویسن.
اما توی بعضی از کتابهای c یک مقایسه کرده بودن این دوتا رو باهم به هم خیلی نزدیکن.
راستی چطور میخوای یاد بگیری؟ با توجه به سنت فعلا فکر نکنم بتونی درست و حسابی یاد بگیری. مگه اینکه کدهای ماده رو وی ++C کامپایل کنی. من 2.3 اصطلاحات ریاضی توی کتابها رو نفهمیدم.
Moh3en_DDD
30-08-2007, 03:09
اسمبلی که زیاد استفاده نمیشه.
بهتره بگیم استفاده معمول نمی شه !
اسمبلی زبان کامپیوتر هست ! یعنی مثل باقلوا با کامپیوتر حرف می زنیم ! بیشتر به درد کار هکر ها و ویروس نویس ها می خوره ! بهر حال من دارم اسمبلی یاد می گیرم ! اینم بگم که خیلی سخته حسن ....
زبان قوي و ضعيف معناي مشخصي در دنياي برنامه نويسي نداره هر زباني در ابتدا براي يك كاربري خاص طراحي شده بسته به نوع استفاده ما است كه ضعف و قدرت پيدا ميكنه مثلا ابتدا به ساكن زبان C رو براي نوشتن برنامه هاي سيستمي و قابل انتقال طراحي كردن و ّfortran رو براي برنامه نويس هاي رياضي و علمي و پاسكال جهت آموزش و ورود به دنياي برنامه نويسي و ...، حالا با توجه به علاقه خودت به مباحث مختلف دنياي كامپيوتر بايد زبان متناسب رو انتخاب كني ، اين زبان متناسب با توجه به بحث مرتبطش قوي ترينه تو اون زمينه.
سلام
چون چندتا اسم شنیدم که به نظرم اصلاً ربطی به برنامه نویسی نداشتند، گفتم لیست زبانهای زنده و جاری را هنوز استفاده میشوند به ترتیب الفبا بنویسیم! تا حق انتخابها روشن تر شود.
تحت ویندوز:
Visual Assembly
++Visual C
#C
Delphi
تحت ویندوز و با تکنولوژی داتنت:
Visual Basic.Net
Visual C++.Net
Visual C#.Net
Delphi.Net
تحت وب: (محیطهای برنامه نویسی تحت وب)
ASP
ASP.Net (شامل برنامه نویسی با کلیه زبانهای تحت دات نت)
PHP
آقا این دات نت ها چه فرقی با معمولی داره؟
من پس از ++c یا #c شروع کنم؟
به نظر من شما زبان python رو شروع کن. خیلی زبان قوی و پیشرفته ای هست و همچنین از c و c++ راحتتره. خود پایتون با زبان c نوشته شده. شما یک برنامه ای رو که در c++ نوشته شده و ۵۰ خط داره , میتونی با ۱۰ تا ۱۵ خط در پایتون بنویسی. مخصوصا با یادگیری این زبان میتونی کمک بزرگی به دنیای لینوکس بکنی. خیلی از قسمت های سیستم عامل لینوکس با پایتون نوشته شده ! پایتون به صورت پیش فرض در تمام توزیع های لینوکس نصب هست. هر کاری که با پایتون بخوای میتونی انجام بدی . حتی برنامه نویسی گرافیکی . ناسا از این زبان برنامه نویسی استفاده می کنه .
برای شروع میتونی از اینجا استفاده کنی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من شما زبان python رو شروع کن. خیلی زبان قوی و پیشرفته ای هست و همچنین از c و c++ راحتتره. خود پایتون با زبان c نوشته شده. شما یک برنامه ای رو که در c++ نوشته شده و ۵۰ خط داره , میتونی با ۱۰ تا ۱۵ خط در پایتون بنویسی. مخصوصا با یادگیری این زبان میتونی کمک بزرگی به دنیای لینوکس بکنی. خیلی از قسمت های سیستم عامل لینوکس با پایتون نوشته شده ! پایتون به صورت پیش فرض در تمام توزیع های لینوکس نصب هست. هر کاری که با پایتون بخوای میتونی انجام بدی . حتی برنامه نویسی گرافیکی . ناسا از این زبان برنامه نویسی استفاده می کنه .
برای شروع میتونی از اینجا استفاده کنی :
سلام حسین جان
کجا میتونم اموزش این زبان رو پیدا کنم؟
سلام
اولاً یادآوری میکنم در مورد python کلمه "لینوکس" را فراموش نکنید!
آقا این دات نت ها چه فرقی با معمولی داره؟
زبانهای تحت دات نت مثل بقیه زبانها هستند و تمام امکانات شی گرایی را هم دارند و هم تحت ویندوز کار میکنند و هم وب (شنیده ام کارهایی برای لینوکس هم شده.) ولی اصلی ترین مزیت این زبانها وجود Framework.Net است که شامل چندین هزار ماژول کلاسس آماده است و تقریباً برای هر کاری یک ماژول آماده دارد (چندین هزار) وگرنه هر مزیتی که من بخواهم بگویم، بقیه هم دارند.
مثلاً (تا حالا چندین بار این مثال را زده ام!)
دات نت تنها مجموعه برنامه نویسی است که به صورت بومی و بدون نیاز به هیچ چیز خارجی تقویم شمسی و قمری و 9 تقویم دیگر را دارد.
طبیعتاً با زبانهای دیگر هم میتوان تقویم درست است و این یک مزیت بنیادین به حساب نمی آید و شاید به نظر بعضی ها چیز خفنی نباشد! ولب بهرحال این چند هزار ماژول که روند برنامه نویسی را به شدت تسریع میکند.
سلام حسین جان
کجا میتونم اموزش این زبان رو پیدا کنم؟
کتاب آموزشی به زبان انگلیسی و به صورت PDF هم وجود داره. اگه خواستی بگو لینکش رو برات بذارم.
سلام
اولاً یادآوری میکنم در مورد python کلمه "لینوکس" را فراموش نکنید!
دوست من الان يكي از شركتهايي كه دارم باهاش همكاري مي كنم كلا از دات نت رفته رو پايتون و اكثرا پروژه هاش با هدف اصلي ويندوز ولي بصورت ذاتي چند پلتفرمه نوشته مي شه ! يعني برنامه هايي بسيار حرفه اي و پيچيده با زبان پايتون در ويندوز . خوبه بدونيد پايتون با نام IronPython در دات نت هم هست كه به تمام توابع و امكانات موجود دسترسي داره . به همراه مزيت هاي فوق العادش چون آزاد بودنش ، رايگان بودنش و ...
پايتون و كلا تكنولوژي هاي وابستش بسيار پويا هستند و با سرعت زيادي در حال گسترش ! تقريبا واسه همه چيزي يه كارايي مي شه بهاهاش انجام داد ! براي مثلا كسي از جاوا خوشش مي ياد يا بلده مي تونه از Jython استفاده كنه كه به پايتون امكان مي ده به تمام كتابخانه هاي جاوا دسترسي داشته باشه .
زبانهايي كه شما گفتيد همش انحصاري و بسته بودند . خوب بود نام چند زبان آزاد و بروزتر رو هم ذكر مي كرديد كه كلي هم طرفدار دارند .
سلام
برای تحت ویندوز من فکر میکردم بجز برنامه هایی که نام بردم چیزی استفاده نمیشه و این را طبق شواهد شهودی و دیداری شخصی ام گفتم! که شما میفرمایید استفاده میشه! اما عزیز جان آخه چند درصده؟ اتز محصولات مایکروسافت هم که فاکتور بگیریم (...-Office(Word-Access-Excel) و SQL Server یا IE و... و...) حتماً Photoshop یا 3DMax یا Maya یا Nero و... را تحت ویندوزشان را با پایتون نوشته اند.
در مورد حرکت و پویایی و انجام حرکاری هم باید بگویم این مزیتهای عمومی آخرین ورژنهای تمام زبانهای برنامه نویسی هست و این جور کلمات را علاقه مندان به یک زبان خاص همیشه در وصف زبان مورد علاقه شان استفاده میکنند، مثالی بزنید که بتوان با پایتون انجام داد ولی با VC++2005 نشود انجام داد، اینطوری بهتر است تا یک سری کلمات زیبا.
----------------------------------------------------------------------------------
البته در کل من بارها نظر قطعی خودم را به روشنی ابراز کرده ام، من با هیچ زبانی مخالف نیستم به شرطی که آخرین ورژن آن باشد، زبانی نباشد که آخرین نسخه آن ده سال قبل عرضه شده! به نظر من همه زبانها به شرط به روز بودن و استفاده از آخرین نسخه نهایی ارزش کار کردن را دارند و تنها توصیه ام همین آپدیت بودن و نصب مداوم آخرین نسخه ها است. (من فکر کنم جزء اولین نفرادی بودم که ویستا را نصب کردم.)
(البته اینجا چون صرف نوشته است، لحن کلام مشخص نیست و یکبار سروران ناراحت نشوند، یک بحث عادی میکنم! که فکر کنم اتفاق نظر هم داریم.)
فکر کنم دیگر پستی ندهم و باعث کشدار شدن تاپیک و نارحتی دوستان عزیز سایت شوم، بهتر باشد.
علما جمعاً موفق و پیروز باشید.
m_nazari_iran
02-09-2007, 11:04
با عرض سلام خدمت تنی چند از اربابان برنامه نویس و علمای فضل
خدمت دوست عزیز که سول کردند می خواهد برنامه نویسی را شروع کند
عرض می کنم
نیت شما از شروع چیه و چرا می خوای اینکار را انجام بدی آیا هدف خاصی مد نظرت یا فقط به منظور خاصی می خوای برنامه نویسی را یا بگیری ( مثلا برای کلاسش)
خوب در گام نخست اگر هدف رو مشخص کنی خیلی بهتر دیگران می توانند به شما کمک کنند
من یکطرفه با قاضی نمی رم منتظرم هدف از برنامه نویسی رو بگی تا اگر در توانم بود راهنمایت کنم
نظری
asef2006
02-09-2007, 11:40
کامل ترین زبان دات نت چیه؟
آسون هم باشه!
m_nazari_iran
02-09-2007, 12:53
سی شارپ
یادگیریش یکم زمانبر اما ارزش داره هیچ جا کم نمی آره می تونی امتحان کنی
کمک خواستی بگو پروسه یادگیرش برات بگم
به امید دیدار:11:
با این Phyton میشه واسه لینوکس هم برنامه نوشت؟
شك نكن
ولي من تا حالا ننوشتم
اصلا پيشفرض تو PACKAGE لينوكس هست
:18::18:
مطلب صفحه پیش منو خوب خوندی ؟ لینوکس با زبان پایتون درست شده و به صورت پیش فرض هم نصب هست :20:
سلام
برای تحت ویندوز من فکر میکردم بجز برنامه هایی که نام بردم چیزی استفاده نمیشه و این را طبق شواهد شهودی و دیداری شخصی ام گفتم! که شما میفرمایید استفاده میشه! اما عزیز جان آخه چند درصده؟ اتز محصولات مایکروسافت هم که فاکتور بگیریم (...-Office(Word-Access-Excel) و SQL Server یا IE و... و...) حتماً Photoshop یا 3DMax یا Maya یا Nero و... را تحت ویندوزشان را با پایتون نوشته اند.
در مورد حرکت و پویایی و انجام حرکاری هم باید بگویم این مزیتهای عمومی آخرین ورژنهای تمام زبانهای برنامه نویسی هست و این جور کلمات را علاقه مندان به یک زبان خاص همیشه در وصف زبان مورد علاقه شان استفاده میکنند، مثالی بزنید که بتوان با پایتون انجام داد ولی با VC++2005 نشود انجام داد، اینطوری بهتر است تا یک سری کلمات زیبا.
سلام
دوست عزيز زبانهاي بسيار ديگري نيز هستند كه حتي شايد اسمشم نشنيديم !! شما فقط زبانهاي بسته و غير آزاد رو گفتيد ! من فكر مي كنم دليل اين تفاوت بين سلايق خيلي بنيادي تر هست ! شما متوجه مزيت فوق العاده نرم افزار آزاد نيستيد !! به تكنولوژي هاي بسته و غير آزاد و مخصوصا زبانهايي چون دات نت و ... نمي شه گفت پويا و فعال !! چند سال طول مي كشه تا يك تغيير روش اعمال بشه ! اگر به عنوان يك برنامه نويس يه ويژگي يا امكاني به ذهنت برسه چطوري مي توني درخواست بدي تا اعمال بشه ! گيريم مايكروسافت قبول كرد ! چند سال طول مي كشه اعمال بشه و به دستت برسه ! اما در زبان آزادي چون پايتون اگر كارتو خوب بلد باشي و يك تغيير خوب و بجا بدي شايد در عرض چند ثانيه به بسته مفسر اضافه بشه !!به اين مي گن پويا !! زبان رو برنامه نويسان و كاربران همون زبان توسعش مي دن ! پس نيازهاشونو بهتر مي دونن و مي دونن چي مي خوان ! اما در زبانهاي بسته يه چند نفر نشستن كه اولا نظرات كاربران رو كمتر كسب مي كنند و در ثاني شايد اصلا خودشون از اون زبان هم استفاده نكنند !!
در ضمن جديدا برنامه هايي بسياري هست كه در ويندوز با پايتون نوشته مي شه ! من اسم نمي برم چون نيازي نيست ! بنظر خودم كميت نمي تونه تاثير داشته باشه ! كيفيت مهمتره ! پيكان هم تو كشور ما زياده !! در مورد مقايسه پايتون با ويژال سي پلاس پلاس قبلا كلي بحث رو اينترنت هست ! و فكر نمي كنم ما در اون حد باشيم كه بتونيم اينارو مقايسه كنيم ! من كه علاقمند پايتون هستم آشنايي كامل باهاش ندارم ! چه رسد دات نت و تكنولوژي هاي وابسته ! اما اينم بگم هميشه انجام گرفته شدن يك كار به هر روشي مد نظر نيست ! خيلي وقتا م يخواييم پيچيده ترين پروژه هارو با راحتترين روش ها و در كمترين زمان ممكنه و با بهترين كيفيت بنويسيم !! اگر زباني يكي از اينارو نقض كنه بايد در انتخابش دقت كنيم ! پس اين درست نيست كه بگيد يه چيزي باشه كه بشه با پايتون نوشت با فلان نشه !! در حاليكه مطمئنا هست !! براي مثال كد زير كه يك خط كد پايتون هست يك وب سرور درست مي كنه كه هم روي ويندوز و هم لينوكس و هم مك و ... بدون مشكل و تغيير اجرا مي شه ! يك وب سرور تك خطي !! با كلي امكانات !! همينو سعي كن تو ويژال سي پلاس پلاس بنويسي ! زير 5 هزار خط نوشتني خوشحال باش !
اطلاعات بيشتر از اين كد يك خطي به همراه چند عكس از خروجي برنامه :
به هر حال من قصد مقايسه نداشتم ! فقط گفتم در ليستتون بايد بقيه زبانها هم مي بود . كه شما به هر دليلي يادتون رفته بود . من ياد آوري كردم . پايتون زبان كوچك و كم اهميتي نيست ! شركتهاي بسيار بزرگي چون گوگل داره ازش استفاده مي كنه ! همين گوگل ارس با پايتون نوشته شده .
براي مثال كد زير كه يك خط كد پايتون هست يك وب سرور درست مي كنه كه هم روي ويندوز و هم لينوكس و هم مك و ... بدون مشكل و تغيير اجرا مي شه ! يك وب سرور تك خطي !! با كلي امكانات !! همينو سعي كن تو ويژال سي پلاس پلاس بنويسي ! زير 5 هزار خط نوشتني خوشحال باش !
در یک کلمه باید بگم واقعا شاهکاره !!!
یکی از ویژگی های پایتون اینه که می توان از کد ها و دستورات نوشته شده با سایر زبانها در داخل پایتون بهره برد یا برعکس از پایتون در زبانهای دیگر استفاده کرد.
Learn python in 10 minutes
۱۰ دقیقه ؟؟؟!!! :31::5:
asef2006
03-09-2007, 10:38
سی شارپ
یادگیریش یکم زمانبر اما ارزش داره هیچ جا کم نمی آره می تونی امتحان کنی
کمک خواستی بگو پروسه یادگیرش برات بگم
به امید دیدار:11:
سلام
من قبلا vb کار کردم البته نه زیاد
به نظر شما vb.net رو بخونم یا سی شارپ
آخه زبان های خانواده سی یه کم سختن:31:
فکر کنم راحت بشه برنامه هی نوشته شده به زبانهای مختلف dot NET رو به هم تبدیل کرد درسته؟
این پایتون واقعا فوق العاده هستش
سلام
گرچه نمی خواستم در این تاپیک دیگر پستی بدهم و مثلاً بگویم اگر به حجم تعداد خطوط باشد کدنویسی اغلب پروژه ها در Net. بسیار کوتاه تر از هر زبان دیگری است یا بگویم ....
ولی دیدم شایسته تر است سوال دات نتی را من جواب دهم!
به نظر شما vb.net رو بخونم یا سی شارپ
آخه زبان های خانواده سی یه کم سختن
زبان C#.Net و VB.Net هم از نظر قدرت و هم از نظر سادگی کاملاً در یک درجه قرار دارند، البته طبیعی است که دوست داشتن یک سینتکس خاص کاملاً جنبه شخصی دارد و شخصی شاید از سینتکس VB.Net خوشش بیاید و آن را بلد باشد و در نتیجه ان را آسانتر و روانتر بداند و کس دیگری ممکن است همین وضعیت را نصبت به C#.Net داشته باشد.
(البته قدرت VC++.Net در مقایسه VB.Net و C#.Net بیشتر است والبته سخت تر هم است)
فکر کنم راحت بشه برنامه هی نوشته شده به زبانهای مختلف dot NET رو به هم تبدیل کرد درسته؟
تبدیل کدهای VB.Net و C#.Net آنقدر راحت است که برنامه های زیادی ساخته شده و سایتهای زیادی این تبدیلات را آنلاین انجام میدهند.
برای تبدیل آنلاین به تاپیک زیر مراجعه کنید یا در گوگول سرچ کنید
forum.p30world.com/showthread.php?t=148836
مجدداً تاکید میکنم که من مطالب فوق را دلیل برتری دات نت نمیدانم و برای من صرف آخرین ورژن مهم است.:31: مثلاً از چیزی که خیلی بدم می آید، آموزش پاسکال است که هفت کفن نه، بلکه هفتاد کفن پوسانده! :31:
سلام
گرچه نمی خواستم در این تاپیک دیگر پستی بدهم و مثلاً بگویم اگر به حجم تعداد خطوط باشد کدنویسی اغلب پروژه ها در Net. بسیار کوتاه تر از هر زبان دیگری است یا بگویم ....
دوست من راستش منم هي نمي خوام بحث الكي بكنم ! ولي از طرفي مي بينم زبانهايي چون پايتون مظلوم واقع شدند . از طرفي بنا به نداشتن اطلاعات كافي در مورد برخي تكنولوژي ها و براي مثال زبان ها اونها زبانهايي به درد نخور و ضعيف تلقين مي شند ! يكي از مواردش همين سايت ها هست ! بسياري از دوستان با ديدن نظر دوستان كه معمولا نظري شخصي بيش نيست فكر مي كنن يك حقيقت هست و نسبت به اون انتخاب مي كنند ! بدون مطالعه و تحقيق !
در مورد اين مطلب دوست عزيز مي شه مدركي يه نمونه كدي لطف كنيد ؟ اگر بخواييم پايتون رو با زبانهاي دات نتي مقايسه كنيم تقريبا تا سه برابر مختصر تر هست ! كه اين در بعضي مواقع تا 10 برابر هم مي رسه !! براي مثال مقايسه زير بين جاوا و پايتون هست :
تکنیک برتر
04-09-2007, 06:22
_h2_
مثل همیشه مطالبتون زیبا و منطقی بود خوشم اومد واقعا که دوست بودن با شما برای من افتخاره که هرچی که می نویسی با دلیل و منطق است و واقعا من تمامی حرف های شما رو تائید می کنم./
دوست من راستش منم هي نمي خوام بحث الكي بكنم ! ولي از طرفي مي بينم زبانهايي چون پايتون مظلوم واقع شدند . از طرفي بنا به نداشتن اطلاعات كافي در مورد برخي تكنولوژي ها و براي مثال زبان ها اونها زبانهايي به درد نخور و ضعيف تلقين مي شند ! يكي از مواردش همين سايت ها هست ! بسياري از دوستان با ديدن نظر دوستان كه معمولا نظري شخصي بيش نيست فكر مي كنن يك حقيقت هست و نسبت به اون انتخاب مي كنند ! بدون مطالعه و تحقيق !
در مورد اين مطلب دوست عزيز مي شه مدركي يه نمونه كدي لطف كنيد ؟ اگر بخواييم پايتون رو با زبانهاي دات نتي مقايسه كنيم تقريبا تا سه برابر مختصر تر هست ! كه اين در بعضي مواقع تا 10 برابر هم مي رسه !! براي مثال مقايسه زير بين جاوا و پايتون هست :
تمام حرفاتون ۱۰۰ درصد تایید میشه. متاسفانه بعضی اظهار نظرها به دلیل عدم آشنایی و اطلاعات کافی در مورد این زبان هست.
دوستان الان وقت نشد صفحات قبلو کامل بخونم ولی با توضیحات شما به این زبان علاقه مند شدم...
فقط گفتین پایتون تحت ویندوزه؟؟ (عذر میخوام اگه تکراریه سوالم)
دوستان الان وقت نشد صفحات قبلو کامل بخونم ولی با توضیحات شما به این زبان علاقه مند شدم...
فقط گفتین پایتون تحت ویندوزه؟؟ (عذر میخوام اگه تکراریه سوالم)
- پایتون یک زبان برنامه نویسی رایگان و متن باز (open source) هست.میتوانید متن آن و خود برنامه را به رایگان از اینترنت دریافت یا در توسعه آن همکاری کنید .
- پایتون را میتوانید در تمام سیستم عامل ها اجرا کنید. شما می تونید یک برنامه را در ویندوز بنویسید و سپس بدون تغییر روی لینوکس یا مکینتاش یا هر سیستم عامل و سخت افزار دیگری که پایتون روی آن نصب باشد اجرا کنید.
- شما می توانید قطعه ای از کد را در زبانی چون سی پلاس پلاس، سی و جاوا نوشته سپس از آن در برنامه نوشته شده با پایتون استفاده کنید. می توان از کد های پایتون در زبانهای دیگر نیز استفاده کرد (درونی سازی)
- بی شک و حداقل از نظر بسیاری از برنامه نویسان , پایتون یکی از آسان ترین زبان ها برای یادگیری و استفاده می باشد و از آن به عنوان یک زبان سریع برنامه نویسی یاد می کنند .
- این زبان نیازی به کامپایل ندارد و شما مستقیما می توانید پس از نوشتن کد و با یک دستور آن را اجرا کنید . دستورات این زبان بسیار نزدیک به زبان انسان می باشد.
اطلاعات بیشتر :
خیلی ممنون عالی بود
اینکه نیاز به کامپایل نداره خیلی جالبه!
سلام
اولاً باز این پیر انجمن VB ما را آب کرد!
دوماً
در مورد اين مطلب دوست عزيز مي شه مدركي يه نمونه كدي لطف كنيد ؟ اگر بخواييم پايتون رو با زبانهاي دات نتي مقايسه كنيم تقريبا تا سه برابر مختصر تر هست ! كه اين در بعضي مواقع تا 10 برابر هم مي رسه !!
چشم! ما پیرمرد حرف گوش کنی هستیم ولی باور کنید با پایتون شفیق شما مشکلی ندارم! :41::10:
عزیز جان من نمیخواهم بحث کنم ولی چون خودتان گفتید من مثالهایی اندک از قابلیت ها و تعداد خطوط برنامه نویسی را می آورم به هر کدام شک داشتید بگویید تا کدش را بگذارم ولی قبول کنید که الآن کدها زیاد میشود.
من که از اول هم قصد کوبیدن پایتون شفیقتان را نداشتم ولی به شما پیشنهاد میکنم اگر خواستید چیزی را بکوبید دست روی قوی ترین نقطه قوت آن نگذارید!!!!!
باز تاکید میکنم که تعداد خطوط زیاد هم ملاک نیست ولی اگر ملاک باشد بدون تردید و باقطعیت میگویم که VB.Net و همتایش C#.Net در صدر هرم کدنویسی کم قرار دارند، چون شما فرمودید، چشم!
لطف کنید و انصافاً همین نمونه ها را بگویید در پایتون شفیقتان چند خط میشود؟
تمام دستورات زیر بدون هیچ نوع Include خارجی استف نه اینکه بگویم فلان ActiveX را بیاورید و آنگاه با یک خط کد کار انجام میشود.
هر چه یادم بیاید بدون ترتیب مینوسم، چون اتخاب یک کلاسس ماژول اتز بین چندین هزار کلاسس ماژول و بعد هم انتخاب یک تک دستور از بین ده ها دستور یک کلاسس مازول کار زیاد ساده ای نیست.
نکته آخر آنکه تمام امکانات فوق هم در وب و هم ویندوز و یک رایانه واحد جواب میدهند و اصولاً فرقی ندارد.
----------------------------------------------------------------------------
1- ارتباطات سطح سوکت برای دو رایانه در یک شبکه و اجرای دستور یکی در دیگری
(مثلاً شما از اینجا دستور بدهید و photoshop در آن طرف بالا بیاید.)
کمتر از 10 خط کد نویسی برای هر سمت!
2- تبدیل IP به نام دامنه و تبدیل نام دامنه به IP
برای هر کدام 1 خط
3- تبدیل تاریخ [شمسی-قمری-چینی-ابری-ژاپنی-تایوانی و 4 تقویم دیگر] به میلادی
2 خط (و مشابه پایتونش ... البته اینکه کلاسسی در 100 خط تعریف کنید و بعد در دو خط استفاده کنید این میشود کد 102 خطی، گفتم یادآوری کنم یکبار دوستان نامش را کد دوخطی نگذارند.)
4- تبدیل تاریخ میلادی به [شمسی-قمری-چینی-ابری-ژاپنی-تایوانی و 4 تقویم دیگر]
4 خط
5- به دست آوردن اطلاعات فرهنگی یک فرهنگ یا کشور خاص (مثلاً واحد پول! یا فرمت نمایش اعداد، اعشار دارد؟ چند رقم و...)
1 خط کد اولیه و برای هر آیتم مورد نظر 1 خط دیگر
(کلاسسها و قسمتهای دیگر دات نت هم از اطلاعات فرهنگ و تقویم استفاده میکنند و شما میتوانید با وراثت تقویم و فرهنگ جدید بسازید و به ماژولهایی که برای موارد کارشان مصرف کننده هستند بدهید، واقعاً این دات نت خیلی بسته است!!!!!!!!!!)
6-تغییر زبان تایپی کیبورد در برنامه های ویندوزی
1 خط
7- بازکدن یک فایل متنی و اضافه کردن متن به انتهای ان و بستن آن
1 خط!
8- اکسن تمام کلاسس ها و نوع های تعریفی در یک dll کامپایل شده به جهت لیست کردن محتویات و امکانات و یا پیدا کردن کلاسس خاصی که از کلاسسی وراثت دارد یا نام خاصی دارد.
کمتر از 10 خط !
9- ارسال ایمیل
2 خط! (به طور وحشتناکی جالب است!)
10- پخش یک فایل wav در ویندوز
2 خط
11- دانلود یک فایل zip یا تصویر یا ... و ذخیره در محل مورد نظر هارد (با صرف کد نویسی و بدن نمایش هیچ پنجره ای)
2 خط!!
12- آپلود فایل در صفحات وب
1 خط! (این یکی را خیلی خوشحال میشوم بدانم در پایتون شفیق چند خط میشود.)
13- حفظ وضعیت و محتویات کنترلرها در وب و صفحات ASP.Net به طوری که در بین submit ها و نمایش مجدد محتویات حفظ شود!
صفر خط کد!!! انجام به طور خودکار (خودتان میدانید در زبانهای دیگر چه دردسری دارد!)
14- اعتبار سنجی مقادیر ورودی در صفحات وب (مثلاً جایی باید کاربر ایمیلش را ندهد ولی چیزی وارد کند که از نظر دستوری ایمیل نباشد!)
فقط یک خط کد ان هم در بلاک HTML نیاز دارد و در مازول اصلی کد نویسی هیچ کدی نمیخواهد!
15- ذخیره کل یک جدول در یک فایل XML و باز یابی یک جدول از یک فایل XML
برای هر کدام کمتر از 10 خط کد.
16- نمایش یک جدول از بانک اطلاعاتی در صفحات وب و با قابلیت Page بندی و مثلاً هر صفحه 20 آیتم!
هیچ خط کد نویسی مستقیم! فقط به کنترل DataGrid و DataSource نیاز دارد که در بلاک html می آیند (... asp:DataGrid>)یعنی هیچ دستور VB.Net یا C#.Net ای شما نخواهید دید.
17 - تغییر سایز runtime تصویر و ارسال برای نمایش در صفحات وب
کمتر از 10 خط
18- ساخت یک لیست پیوندی برای استفاده و نگه داری شاخه های شی ای!
1 خط
19- ساخت یک Collection معمولی و یا Sort شده که جستجو در ان به صورت الگوریتم فوق سریع Binary (هر تست حذف نصب آیتمها) صورت میگیرد
1 خط
20- جستجوی Binary در یک آرایه عددی Sort شده
1 خط !
21- ساخت نمونه از حافظه به حالت Stack یا LIFO (آخرین ورودی-اولین خروجی) یا خشابی
1 خط
22- ساخت نمونه از حافظه به حالت (FIFO) (اولین ورودی-اولین خروجی) یا صف
1 خط
23- ساخت یک تصویر Runtime به همراه نوشتن یک متن روی آن (یک کار ساده گرافیکی، که کاربرد هم دارد، مثلاً برای اعتبار سنجی و جلوگیری از حملات dos قابل استفاده میشود)
3 خط کد!
اگر با قابلیت RightToLeft برای متون فارسی نیاز باشد، میشود 4 خط کد!
(بیشتر زیانهای دیگر هنوز در ترسیمات گرافیمی RightToLeft را ندارند.)
24-به دست آورن پوشه های سیستمی ویندوز-یا رنگها و فونتهای استاندارد تنظیم شده در ControlPanel برای قسمت های مختلف (برای برنامه های غیر وبی)
1 خط کد برای هر کدام.
25- لیست فونت های نصب شده برای برنامه تحت ویندوز
2 خط
26- ارتباط با پورت سریال رایانه و ارسال اطلاعات
حدود 5 خط
27- تبدیل یک String با توجه به Encoding مورد نظر به آرایه بایتی (مثلاً برای ذخیره دستی در فایل یا ارسال با فورمت دلخواه و...) اغلب زبانها انجام میدهند ولی صرفاً یا Unicode هستد یا Ascii ولی دات نت UTF-8 و UTF-7 و UTF-32 و BigEndian را هم دارد و اجازه تولید فرمت خاص جدید خودتان را هم میدهد (واقعاً این دات نت چقدر بسته است!!!!!)
1 خط کد!!!
28- ساخت ریسمان جدید و به همراه دستور شروع به کار ریسمان جدید برای انجام موازی
2 خط
29- قابلیتهای runtime بسیار قوی، که اصلاً برخی زبانها بکل فاقد آن هستند.
به دست آوردن نام توابع و متدها و رویدادهای عضو یک کلاسس
در حدود 5 تا 10 خط میتوان کل اعضای یک کلاسس را پیاده کرد و مثلاً یک چیزی شبیه کاوشکر داخل فایل dll ساخت
(کلاسسها را نشان دهد، اعضای کلاسس ها و اینکه هر کدام چه پارامتری میگیرند و چه پس میدهند و در صورت نیاز ساخت new کلاسس و اجرای دستور و...)
قابلیتهای runtime دات نت به حدی قوی است که اغلب متوجه نمیشوند اصلاً آدم چه میگوید و بیان اغلب آنها نیاز به مثالهای زیادی دارد.
30- کد لازم برای دادن یک فایل و تحویل گرفتن فشرده شده آن روی هارد و یا از فشردگی خارج کردن فایل آن و به همراه کدی که بین این تبدیلات فایل را با الگوریتم های بسیار پیچید (حق انتخاب با شماست) و User و Pass های امنیت را تضمین کرد.
کمتر از 10 با کد الگوریتم رمز گذاری
31- نمایش دیالوگ Save و Open و Print و... استاندارد ویندوز
2 خط کد برای هر کدام.
32- Resize پنجره های برنامه و حرکت کنترلرها در موقعیت جدید با توجه ابعاد جدید.
صفر خط! اغلب نیاز به کد نویسی ندارد!
مثلاً تمام کنترلرهای دات نت در مورد حفظ فاصله شان با طرفین قابل تنظیم هستند.
یعنی در تمام زبانها کنترلرها همواره فاصله خود را از Top و Left والد خود حفظ میکنند و اگر بخواهیم در دیالوگ Option دکمه Apply در سمت راست باشد یا در پنجره های RightToLeft بخواهیم Label سمت راست ثابت باشد، باید در رویداد Resize چیدمان را از نو انجام دهیم، در حالی که در دات نت اغلب نیازی به این کار نیست.
این را انصافاً میگم
من Visual با Basic و ++C و Assembaly کار کرده ام و در VB و ++VC تجربه ساخت پنجره را داشته ام (به کرات) واقعاً دچار سردرد میشدم و حالم گرفته میشد وقتی که پنجره ای باید قابلیت تغییر سایز میداشت و من باید برایش رویداد Resize را کد نویسی میکردم و کنترلرها را برحسب ابعاد فعلی پنجره تغییر محل میدادم، ولی در دات نت تا حالا فقط یک بار کد تغییر سایز نوشتم، آنهم چون میخواستم یک کنترل در زمان تغییر ابعاد والد نوعی خیلی خاصی جابه جا شود و دیگر بجز مورد فوق تا حالا در دات نت نیازی به کد نویسی Resize پیدا نکرده ام و تازه بیشتر هم پنجره هایم قابلیت تغییر سایز دارند.
حالا پایتون شفیق شما را نمیدانم ولی بعید میدانم بی نیاز از کد Resize باشد...
33- وب سرویس
در حد 4 الی 5 خط
توجه مهم:
نمیدانم کد پایتونی که شما نوشتید دقیقاً چه بود ولی اگر کد فوق کد راه اندازی باشد، خیلی بی انصافی به خرج داده اید براداران!!!! منظورم ان است که شما یک تابع با صدها خط کد تعریف کنید و بعد ان را در یک خط فراخوانی کنید این نمیشود کد یک خطی!!!!
واقعاً دیگه نمیدانم کدام طرف رابگم!!
بزرگترین مزیت زبانهای OpenSource قیمت و پول است!!!! نفس بشریت! که به علت آنکه ایرانی ها اصولاً پول برایشان اصلاً و ابداً اهمیت ندارد مورد فوق زیاد مطرح نمیشود!!!!
پیشنهاد میکنم به پست زیر هم نگاهی کنید که مطلب را بیشتر توضیح داده ام که در مورد ASP.Net و PHP در آنها بحث شده
forum.p30world.com/showthread.php?t=135777
forum.p30world.com/showthread.php?t=54774
سروران عزیز p30 فعلاً بای! فردا هم انلاین نیستم از شرم راحتید!:31::10:
- پایتون یک زبان برنامه نویسی رایگان و متن باز (open source) هست.میتوانید متن آن و خود برنامه را به رایگان از اینترنت دریافت یا در توسعه آن همکاری کنید .
- پایتون را میتوانید در تمام سیستم عامل ها اجرا کنید. شما می تونید یک برنامه را در ویندوز بنویسید و سپس بدون تغییر روی لینوکس یا مکینتاش یا هر سیستم عامل و سخت افزار دیگری که پایتون روی آن نصب باشد اجرا کنید.
...
ممنون از اطلاعات جامع و مختصر دوست عزيز
پايتون زبان بسيار گسترده و به معناي واقعي همه كاره هست ! از برنامه نويسي وب سايت ، سرورهاي قوي و حرفه اي ، برنامه هاي تحت شبكه ، مديريتي ، رياضي و محاسباتي گرفته تا كار با ديتا بيس هاي مختلف و حتي گيم و گرافيك و ... در سيستم هاي مختلف و سخت افزار هاي متعدد هم قابل اجراست ! براي مثال pymite
مفسر پايتون براي ميكروكنترالر ها و پردازنده هاي 8 بيتي هست ! يعني مي شه برنامه هايي با پايتون براي ربات ها و سخت افزار هاي مختلف نوشت كه نسبت به ساير زبانهاي مشابه چون اسمبلي بسيار بسيار راحتتر و سريعتر خواهد بود . پايتون روي موبايل ها هم اجرا مي شه .
ولي باز سواي اين بحث ها هر كسي مي تونه با توجه به سليقه و نوع كارش از زبانهاي مختلفي استفاده كنه . هيچ كدوم بد يا خوب نيست ! مقايسه اينها هم نسبي مي تونه باشه ! و هر كدوم در جاي خودش مي تونه كاربردي باشه !
سلام
اولاً باز این پیر انجمن VB ما را آب کرد!
دوماً
چشم! ما پیرمرد حرف گوش کنی هستیم ولی باور کنید با پایتون شفیق شما مشکلی ندارم! :41::10:
عزیز جان من نمیخواهم بحث کنم ولی چون خودتان گفتید من مثالهایی اندک از قابلیت ها و تعداد خطوط برنامه نویسی را می آورم به هر کدام شک داشتید بگویید تا کدش را بگذارم ولی قبول کنید که الآن کدها زیاد میشود.
من که از اول هم قصد کوبیدن پایتون شفیقتان را نداشتم ولی به شما پیشنهاد میکنم اگر خواستید چیزی را بکوبید دست روی قوی ترین نقطه قوت آن نگذارید!!!!!
...
سلام
مرسي از جوابتون . اولا بگم كه قصد من از دفاع از پايتون نظرات شخصي بنده نيست ! كه هيچ وقت دوست ندارم نظراتم تحميل بشه ! فقط از اينكه مي بينم هم وطنانم تب زبانهاي بسته مايكروسافت رو دارند كه واقعا اونارو به يك مصرف كننده صرف تبديل مي كنه ناراحت مي شم ! نمي دونم خبرد دار بوديد يا نه مايكروسافت در فكر ايجاد استاندارد ها و قوانيني هست كه ضربات جبران ناپذيري رو ممكنه در پي داشته باشه ! فرمت تمامي نرم افزار هاي خودشو كاملا مخفي و انحصاري خواهد كرد ! در اين بين خيلي ها از آزادي موجود در تكنولوژي هاي آزاد و مزيت هاي اون باخبر نيستند . پس اين وظيفه افرادي مثل من هست كه بيام اينجا بحث كنم و براي مثال زباني مثل پايتون كه مظلوم واقع شده دفاع كنم ! وگرنه بيكار نيستم كه الكي اينجا بحث كنم . من با چند تا شركت نرم افزار همكاري مي كنم و شديدا مشكل زماني دارم با اين وجود اينگونه بحث هارو وظيفه خودم مي دونم . از شما و بحث شما هم ممنونم .
در مورد بحث كوتاه بودن بحث روي ساينتكس هست نه چند مثال خاص ! من اين مثال هاتونو ديدم . در 90 درصد موارد كدهاي پايتون مي تونه كوتاهتر باشه ! حالا بحثي ندارم شايد بشه يك بخشي از كد رو به عنوان يك ماژول نوشت و بعد ادعا كرد كه من فلان برنامه رو در يك خط نوشتم ! يا از ماژول ها و كتابخانه هايي كه در خود كتابخانه هاي زبان نيستند استفاده كرد ! اين بحث بحث جالبي هست و در زبان پايتون روش زياد كار شده ! شايد براي بسياري يك بحث بي اهميت و حتي مسخره و بچه گانه بياد ولي مبحثي در پايتون هست به نام Python One Liners كه سعي مي كنه هر برنامه اي رو در يك خط بنويسه ! و اين رو در سطح ساينتكس انجام مي دن نه با استفاده از ماژول ها و توابه آماده ! در اين حالت كد باز هم قابل فهم و واضح (حداقل براي برنامه نويس آشنا به زبان پايتون !) هست . چند مثال :
1. كد زير نام يك فايل رو به عنوان پارامتر هنگام اجرا مي گيره . فايل رو باز مي كنه . اونو مي خونه . سپس با منطق ------ اونو رمزگشايي مي كنه و دوباره در فايل جديدي كه اونرو هم از ترمينال و به عنوان پارامتر گرفته ذخيره مي كنه !
اين البته يك كد معمولي هست كه شايد در زبانهاي ديگه هم بشه همچين كاري كرد .
2. كد تك خطي زير :
خروجي :
كه تا 128 بيت چاپ مي كنه .
و مثال هاي زياد كه مي تونيد از گوگل پيدا كنيد . اما اين مختصر بودن از ساينتكس هست ! نمي دونم منظورمو مي تونم برسونم يا نه ! براي مثال در پايتون اومده تگ هايي چون اكولاد يا لغاتي چون begin و end رو كه نشون دهنده شروع قطعه كد و خاتمش هست رو برداشته ! و بجاش از تو رفتگي استفاده مي كنه ! پس كد كوتاهتر شده و برنامه نويسي سريعتر مي شه ! در ضمن طرف مجبوره برنامه هايي زيبا بنويسه ! نمي شه همينطوري كد هارو زير هم نوشت رفت جلو ! كد ها حتما خوانا خواهند بود چون يك قانونه ! روشهاي بسياري هم براي مختصر نويسي هست ! براي مثال چند نمونه بسيار زيبا و كاربردي رو توضيح مي دم .
فكر مي كنم توضيح زيادي نخواد ! اعداد زوج تا 100 رو چاپ مي كنه . به امكان ادغام حلقه و شرط توجه داريد ؟ به اين مي گم مختصر نويسي لحاظ شده از لايه ساينتكس كد !
آخرين مثال ! كد زير رو در نظر بگيريد :
اين كد طول لغات موجود در جمله رو حساب كرده و چاپ مي كنه . خروجي :
اين كد مي تونه حاصل كار كسي باشه كه تازه پايتون ياد گرفته ! اما كسي كه آشنايي خوبي با اين زبان داره شايد همچين چيزي بنويسه :
همونطور كه مي بينيد منطق و ساينتكس زيان هست كه روشهايي براي مختصر نويسي فراهم مي كنه ! و در اين خلاصه نويسي بر خلاف زباني چون پرل خوانايي برنامه حفظ مي شه !و اين واقعا يك هنره !
حالا ممكنه در زباني مثل ...دات نت ماژولي باشه كه با يك تابع يا API تاريخ شمسي امروز رو بده ! خوب اين يك چيز طبيعي هست ! اما مي خواستي خودت اين ماژول رو بنويسي چند خط مي شد ؟!؟! و آيا خود اين ماژولي كه نوشته شده حجمش چقدره ؟ كل زبان پايتون 10 مگ هست !!! با كل كتابخونه هاي استانداردش و مفسرش و ... .
لازم بود حواب اين خطارم بدم :
وب سرویس
در حد 4 الی 5 خط
توجه مهم:
نمیدانم کد پایتونی که شما نوشتید دقیقاً چه بود ولی اگر کد فوق کد راه اندازی باشد، خیلی بی انصافی به خرج داده اید براداران!!!! منظورم ان است که شما یک تابع با صدها خط کد تعریف کنید و بعد ان را در یک خط فراخوانی کنید این نمیشود کد یک خطی!!!!
واقعاً دیگه نمیدانم کدام طرف رابگم!!
بزرگترین مزیت زبانهای OpenSource قیمت و پول است!!!! نفس بشریت! که به علت آنکه ایرانی ها اصولاً پول برایشان اصلاً و ابداً اهمیت ندارد مورد فوق زیاد مطرح نمیشود!!!!
خوب وب سرويس شما هم حتما از كدهاي دروني استفاده مي كنه ! ولي كد بنده وب سرور هست ! نه وب سرويس !! وب سروري كه ريگوست هندل مي كنه !!و البته اين برنامه با ماژول هاي استاندارد پايتون نوشته مي شه ! پس وقتي شما مي خواييد يك وب سرور بسيار قوي بنويسيد به كد هاي بسيار كوتاه نياز داريد ! چون فكر همه چيز قبلا شده !
در مورد برداشت شما از اپن سورس و نرم افزار آزاد كاملا ابزار تاسف مي كنم ! اين برداشت غلط و كاملا اشتباه هست ! همين بود كه نام free رو به open source تغيير دادن ! آزاد بودن مهمه دوست عزيز نه رايگان بودن ! نرم افزار اپن سورسي داريم كه ميليون ها تمون قيمتشه !! اما آزادي كامل و حق هرگونه تغيير و ديدن كد ها هم همراه برنامه به شخص خريدار داده مي شه ! پيشنهاد مي كنم كمي از مزيت هاي اپن سورس و نرم افزار آزاد مطالعه كنيد .
براي نمونه آيا چيزي از OOXML شنيديد ؟ احتمالا نه ! يه جستجويي تو گوگل بكنيد يا اينجارو بخونيد :
چون احتمالا موضع بي اهميتي به نظر بياد و حتي نريد ببينيد چي هست چند خطش رو مي ذارم اينجا :
استاندارد پیشنهادی شرکت مایکروسافت به شماره ISO/IEC DIS 29500، که در صورت موفق شدن در مراحل رأیگیری سازمان بینالمللی استاندارد، ایزو، به استاندارد بینالمللی تبدیل خواهد شد، خطری بالقوه برای کاربران، تولیدکنندگان، شرکتها، سازمانها و جریانهای مستقل نرمافزاری، و بهخصوص نهضت نرمافزارهای آزاد و جوامع کوچکتر زبانی، بهخصوص فارسیزبانان است. ....
مي بينيد ! به اين مي گن شما آزاد نيستيد ! مجبوريد قبول كنيد ! چون تمامي حقوق نرم افزارهاتون مال يكي ديگه هست ! و شما با پولي كه مي ديد اجازه استفاده بسيار محدود اونو فقط براي يك نفر مي خريد !! همين ! اما تو نرم افزار آزاد مي تونيد بگيد من نرم افزار رو خريدم ! چون مي تونيد كدشو ببينيد ، تغيير بديد و حتي دوباره بفروشيدش !! به اين مي گن آزادي . البته بحث بسيار مفصلي هست و از حوصله جمع خارج !
جناب Bayazee , نگرانی و دقدقه ی شما نصب به انحصار طلبی مایکروسافت شدیدا جای تقدیر داره.
در مورد زبان پایتون هم خیلی خوب , با حوصله و کامل توضیح دادید . برای من که یک مبتدی در زبان پایتون هستم خیلی مفید بود. فکر نمی کنم جای شک و شبحه ای باقی مونده باشه. با تلاش افرادی مثل شما برای جامعه اوپن سورس , امید ها برای مقابله با انحصار طلبی زنده میمونه. بازم تشکر می کنم ازتون.
جناب Bayazee , نگرانی و دقدقه ی شما نصب به انحصار طلبی مایکروسافت شدیدا جای تقدیر داره.
در مورد زبان پایتون هم خیلی خوب , با حوصله و کامل توضیح دادید . برای من که یک مبتدی در زبان پایتون هستم خیلی مفید بود. فکر نمی کنم جای شک و شبحه ای باقی مونده باشه. با تلاش افرادی مثل شما برای جامعه اوپن سورس , امید ها برای مقابله با انحصار طلبی زنده میمونه. بازم تشکر می کنم ازتون.
خواهش مي كنم دوست عزيز . همونطور كه گفتم اينكارو همچون وظيفه اي براي خودم مي دونم . اميدوارم مفيد باشه و بتونم هرچند اندك كمكي كرده باشم . تازگي ها حركت به سمت نرم افزار آزاد كمي رشد داشته . (در ايران) افراد بيشتري علاقمند مي شند و مي رن دنبالش . قبلا كه وضعيت بدتر بود ! خيلي ها اسم خيلي از تكنولوژي ها و نرم افزار هاي آزاد رو هم نشنيده بودند ! اميدوارم سرعت رشد اين حركت بيشتر بشه و روزي شاهد اين باشيم كه هم وطنان ما هم همچون بقيه كشور ها سهمي در اين تكنولوژي ها داشته باشند و آزادانه بتونند از نرم افزار ها استفاده كنند .
از علاقه و پيگيري شما هم ممنونم . اميدوارم موفق باشيد .
c0dest0rm
30-09-2007, 16:20
حسین جان و bayazee عزیز!
واقعا متشکرم!
پیش به سوی پایتون!
و زبان های لینوکسی!
من رفتم کتاب پایتون دانلود کنم!
حسین جان و bayazee عزیز!
واقعا متشکرم!
پیش به سوی پایتون!
و زبان های لینوکسی!
من رفتم کتاب پایتون دانلود کنم!
اگر انگلیسیت خوبه پیشنهاد می کنم با کتاب Beginning Python: From Novice to Professional شروع کن. خیلی کامل و راحت توضیح داده و حدود ۶۰۰ صفحه هست.
کتاب Dive Into Python هم خوبه و ترجمه این کتاب در دست اقدامه و تا الان دو فصل از این کتاب ترجمه شده. اصل کتاب و ترجمش رو میتونی از لینک های زیر دانلود کنی.
در ضمن سایت pylearn.com هم یادت نره.
دست اپن سورسيها درد نكنه
راجع به سوكت پروگرامينگ با پايتون مقاله اي دارين؟
واقعا خیلی بی انصافیه که اپن سورس بودن و نرم افزار آزاد (Free Software ) با نرم افزار رایگان (Free = مجانی ) اشتباه گرفته بشه.........محض نمونه واسه قدرت نرم افزارهای اپن سورس من توی ویندوز Maple به ذهنم میرسه که چه پیشرفتی داشته و توی بحش محاسبات سمبلیک ریاضی با چه سرعتی پیش رفته......
فکر کنم یه بحث راجع به مفاهیم نرم افزار آزاد و متن باز و فلسفه های این بحث توی بخش ویندوز فروم لازم باشه.........شاید یه تاپیک زدم اگه تونستم....
ضمنا در مورد آقای H2 معتقدم که تمام پستهای ایشون توام با منطق و تا حدی بدور از تعصب بود....... ولی باز به نظر خودم اون مثالهائي که زدند درست نبود یعنی همونطوری که گفتن صدها خط کدی که توی ماژولش پنهان شده بود رو در نظر نگرفتن البته فکر کنم اشاره کردن..........ولی این دست زبان رو به شخصه دوست ندارم چون منو یاد ریجیستری ویندوز میندازه که واسه تنظیماتش توی حالت کلی باید یه مرجع جامع مایکروسافت جلو دستت باشه (یعنی قاعده خیلی روشن و استانداردی نداره همش واسه اینکه میخواد تا حد ممکن پنهان کاری کنه) توی این دست زبانها هم همینطوره خیلی برنامه نویس رو وابسته میکنه..... البته این سلیقه منه.
ضمنا لینوکس به خصوص کرنلشو با c نوشتن نه پایتون و پایتون توی این بخش دخالتی نداشته.
از طرفی هر زبانی کاربرد خاص خودشو داره مثلا از زبان اساسی و قدرتمندی مثل c و c++ اونم نسخه استانداردش واسه طراحی وب استفاده نمیکنن اما تقریبا زبان برتر واسه سیستم عامل و اپلیکیشنهای سیستمی هست توی نزم افزارهای علمی هم کاربرد داره........
اما اگه بخوایم جمیع جهات رو در نظر یگیریم منم پایتون رو پیشنهاد میکنم..... البته جاوا هم قابل توجهه ولی به نظر من با توجه به هدف ایجاد کننده تاپیک پایتون از همه بهتره
دست اپن سورسيها درد نكنه
راجع به سوكت پروگرامينگ با پايتون مقاله اي دارين؟
در این زمینه فکر کنم جناب بیاضی بیشتر بتونند کمکتون کنند. ولی من چند تا مرجع انگلیسی برای Socket Programming در پایتون پیدا کردم. امیدوارم مفید باشه.
البته این تاپیک برای حدود یک ماه پیشه ولی به نظر من تاپیک خیلی خوبی بود و بحث ها و مقایسه های خیلی آموزنده و مفیدی در این تاپیک انجام شد ( حداقل برای من خیلی مفید بود). در مورد پایتون و لزوم آشنایی با زبان های دیگر همچون جاوا بهتره گریزی بزنم به یکی از پست های خودم در این تاپیک :
- شما می توانید قطعه ای از کد را در زبانی چون سی پلاس پلاس، سی و جاوا نوشته سپس از آن در برنامه نوشته شده با پایتون استفاده کنید. می توان از کد های پایتون در زبانهای دیگر نیز استفاده کرد (درونی سازی)
پایتون زبان خیلی کامل و همه کاره ای هست و تقریبا میشه گفت کاری نیست که نشه با پایتون انجام داد. ولی اگر به هر دلیل کمبودی احساس بشه, میشه با استفاده از زبان های دیگر ( اونایی رو که قرمز کردم) در داخل پروژه ای که با پایتون نوشته میشه , اون کمبود رو جبران کرد. مثلا بعضی مواقع برای افزایش سرعت نرم افزار میشه قسمت هایی از برنامه رو با یک زبان دیگر نوشت.
ضمنا در مورد آقای H2 معتقدم که تمام پستهای ایشون توام با منطق و تا حدی بدور از تعصب بود....... ولی باز به نظر خودم اون مثالهائي که زدند درست نبود یعنی همونطوری که گفتن صدها خط کدی که توی ماژولش پنهان شده بود رو در نظر نگرفتن البته فکر کنم اشاره کردن..........ولی این دست زبان رو به شخصه دوست ندارم چون منو یاد ریجیستری ویندوز میندازه که واسه تنظیماتش توی حالت کلی باید یه مرجع جامع مایکروسافت جلو دستت باشه (یعنی قاعده خیلی روشن و استانداردی نداره همش واسه اینکه میخواد تا حد ممکن پنهان کاری کنه) توی این دست زبانها هم همینطوره خیلی برنامه نویس رو وابسته میکنه..... البته این سلیقه منه.
با این قسمت از صحبتتون هم کاملا موافقم.
am_merman01
01-10-2007, 04:39
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
راستش من به تازگی دارم با دات نت کار میکنم و یه چیزایی ازش میفهمم. ولی از پایتون و اپن سورس چیز زیادی نمیدونم ولی در مورد اینکه ماکرو سافت انحصار طلب هستش شاید کمی حق داشته باشید ولی باید قبول کرد که حتی خود مستر بیلی هم قبول دارد که دوران انحصار سر آمده و نمیتواند همه چیز را در انحصار خود در آورد مثل اینکه بگیم اینتر نت مال کیه .
در مورد اینکه به دات نت تحمت بسته بودن من چندان نمی پسندم چون در واقع دات نت یک استاندارد است نه یک مجموعه کد آماده و شما خودتان میتوانید بر اساس این استاندارد کد های مورد نظر خودتان را بسازید و از آن استفاده کنید.
اجازه دهید به یکی از مثالهای شما اشاره کنم .
شما فرمودید با پایتون می توان برای گوشی موبایل کد نوشت ولی با ید به این نکته توجه کرد که در حالت عادی و بدون نصب پایتون بر روی گوشی کد شما کار نخواهد کرد . این در حالی است که با آنکه دات نت در حالت عادی توانایی کد نویسی برای سیستم عامل سیمبین را ندارد ولی با ساختن کلاس هایی بسیار ساده میتوان به هر زبان تحت دات نت برای این سیستم عامل برنامه ساخت و بدون نیاز به نصب یک برنامه اضافه آن را در گوشی پیاده سازی کرد.
در مورد آنکه فرمودید پایتون برای صرفه جویی در کد فقط از فرورفتگی خط ها استفاده میکند خب به نظر من و باز هم تاکید میکنم "من" این مساله باعث سختی درک کد ها می شود و وجود عبارات مشخص کننده ابتدا و انتهای خط ها کمک زیادی به خوانایی برنامه میکند و باید توجه داشت که این مطالب را ما تایپ نمیکنیم بلکه خود دات نت آنقدر با شعور هست که این مطلب را بفهمد.
در ضمن نمیشه از محیط ویژوال دات نت گذشت که گاهی اوقات کد نویسی رو به حد صفر و یا کمتر کاهش میده.
در ضمن از اونجا که دات نت یه استاندارده به شما اجازه میده کدش رو به سایر زبانها تفسیر کنی و یا برعکس حد اقل در مورد جاوا من شک ندارم .
و باز به علت همین استاندارده که شما میتونید دات نت رو در هر بستر سخت افزاری به شرط نصب فرم ورک به کار ببری . و البته نباید از مستقل بودن ++vc از فریم ورک هم چشم پوشی کرد.
و البته باید به این نکته توجه داشت که شرکت های مختلفی ابزار های کمکی زیادی برای استفاده در دات نت در اختیار ما قرار میدن.
ولی از این حرف ها بگذریم من پایتون رو نمیشناختم و با چیز هایی که گفتید تا حدودی باهاش آشنا شدم و فهمیدم که باید چیز جالبی باشه .
به نظر من این بحث شباهت زیادی به مقایسه زبان جاوا و دات نت با هم داره که در نهایت به این نتیجه میرسیم که هر دو استاندارد های جالبی هستن و هر کدام نقاط ضعف و قوت خود را دارند و هیچ کدام دیگری را نقض نمیکند.
به هر حال اگر در مطالبم اشتباهاتی می بینید به بزرگواری خودتان ببخشید چون ساعت 4:30 بامداد این مطالب را نوشتم.
در ضمن از زحمات استاد H2 بینهایت ممنون که همواره با مضوعات منطقی بر خورد میکنند
خوب راجع به قدیمی بودن پست باید بگم بالا اومده بود یعنی توی پستهای جدید اومده بود منم همه تاپیک رو خوندم.
راجع به .Net من چون باهاش کار نکردم از نزدیک راجع به بحثهای فنی ش اظهار نظر نمیکنم........ ولی آزاد بودن کد مزیت بزرگیه که اگه به عمقش توجه کنیم شاید نشه ازش گذشت.......
بهرحال نه فقط در ایران بلکه توی تمام دنیا این موضوع چندان شناخته شده نیست این بحث یه بحث فلسفی بعضا داره که خیلیها ممکنه بهش علاقه نشون ندن واسه همین اکثر کاربرا با این موضوع آشنا نیستن.
در مورد اینکه به دات نت تحمت بسته بودن من چندان نمی پسندم چون در واقع دات نت یک استاندارد است نه یک مجموعه کد آماده و شما خودتان میتوانید بر اساس این استاندارد کد های مورد نظر خودتان را بسازید و از آن استفاده کنید.
یك استاندارد بسته و كاملا انحصارطلبانه !! :46:
شما فرمودید با پایتون می توان برای گوشی موبایل کد نوشت ولی با ید به این نکته توجه کرد که در حالت عادی و بدون نصب پایتون بر روی گوشی کد شما کار نخواهد کرد . این در حالی است که با آنکه دات نت در حالت عادی توانایی کد نویسی برای سیستم عامل سیمبین را ندارد ولی با ساختن کلاس هایی بسیار ساده میتوان به هر زبان تحت دات نت برای این سیستم عامل برنامه ساخت و بدون نیاز به نصب یک برنامه اضافه آن را در گوشی پیاده سازی کرد.
برای پایتون می شه فایل sis و .. تولید كرد . (py2sis)
در مورد آنکه فرمودید پایتون برای صرفه جویی در کد فقط از فرورفتگی خط ها استفاده میکند خب به نظر من و باز هم تاکید میکنم "من" این مساله باعث سختی درک کد ها می شود و وجود عبارات مشخص کننده ابتدا و انتهای خط ها کمک زیادی به خوانایی برنامه میکند و باید توجه داشت که این مطالب را ما تایپ نمیکنیم بلکه خود دات نت آنقدر با شعور هست که این مطلب را بفهمد.
یكی از كارای من تو دانشگاه این بود كه برنامه های نوشته شده هم كلاس هامو رفع عیب می كردم ! از این كار خیلی چیزا یاد گرفتم . تقریبا اكثر دانشجو ها تورفتگی (indentation) رو رعایت نمی كردند ! درسته از عباراتی برای شروع و خاتمه استفاده می كردند ولی با نبود تورفتگی در كد تقریبا غیر قابل خوندن می شد !! در مورد پایتون هم شاید چند روز اول براتون عجیب بیاد ولی پس از مدتی شدیدا بهش عادت می كنید و تبدیل می شه به قانونی كه بدون هیچ گونه كداضافی هم كدهای نوشته شده رو منظم و مرتب می كنه و هم قطعه كدهارو مشخص می كنه ! بنظرم (نظر شخصی بنده و اكثر پایتون كارا) این ویژگی یكی از بهترین موارد و میژگی های پایتون هست :46:
در ضمن نمیشه از محیط ویژوال دات نت گذشت که گاهی اوقات کد نویسی رو به حد صفر و یا کمتر کاهش میده.
كه زیاد خوب نیست ! طرف تنبل بار می یاد و می شه یك مونتاژ كننده ! همون كاری كه تقریبا همه جا انجام می دیم ! نهایتا یه چیزی هم خودمون طراحی می كنیم و بخش های مختلف رو به هم مونتاژ می كنیم ! نتیجه می شه یه چیزی مثل یه خودرویی كه موتورش یه چیزه ! گیربكس یه مدل دیگه و ... ! وقتی آزادی كامل در استفاده از سورس برنامه ها باشه و مجبور باشیم خیلی از جاهارو خودمون بنویسیم اونقت هم روند كار دستمون می یاد و هم به استفاده كننده تبدیل نمی شیم ! ماهم یه چیزایی اساسی و بنادین می نویسم كه بقیه می تونن استفاده كنند . این مبحث مربوط می شه به فلسفه آزادی نرم افزار كه خودش مبحثی هست بسیار پیچیده و گسترده !!! خوشحال می شم بحثی در این مورد باشه (از پیشنهاد دوستمون GnuHDL استقبال می كنم )
در ضمن از اونجا که دات نت یه استاندارده به شما اجازه میده کدش رو به سایر زبانها تفسیر کنی و یا برعکس حد اقل در مورد جاوا من شک ندارم .
[url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]Jython Project[url] :
Jython is an implementation of the high-level, dynamic, object-oriented language Python written in 100% Pure Java, and seamlessly integrated with the Java platform. It thus allows you to run Python on any Java platform.
و ...
و باز به علت همین استاندارده که شما میتونید دات نت رو در هر بستر سخت افزاری به شرط نصب فرم ورک به کار ببری . و البته نباید از مستقل بودن ++vc از فریم ورک هم چشم پوشی کرد.
هر سخت افزاری كه روش ویندوز نصب باشه !( در مواردی هم مونو به دادش می رسه )
تعدادی از پلتفرم هایی كه پایتون روش اجرا می شه :
Unix-like:
AIX operating system, BSD, Darwin, FreeBSD, HP-UX, IRIX 5 and later, Plan 9 from Bell Labs, Mac OS X , NetBSD, Linux, OpenBSD, Solaris, Tru64, Other Unixes
Desktop OSes
AROS, AtheOS, BeOS, Windows, Windows NT, OS/2, RISC OS ...
Special and embedded
GP2X, iPodLinux, Nintendo DS, Nintendo Gamecube, Nokia 770 Internet Tablet, Palm OS, PlayStation 2, Psion, QNX, Sharp Zaurus, Xbox/XBMC, VxWorks ....
Mainframe and other
OS/390, VMS, z/OS , ....
Amiga, AS/400, DOS using DJGPP, PlayStation Portable, Symbian OS, Windows CE/Pocket PC
تنها دلیل اینكه می تونه بر روی این همه پلتفرم اجرا بشه اینكه آزاده و اپن سورس ! هر شركت و فردی می تونه به راحتی اونو روی پلتفرم های مختلف انتقال بده ! مایكروسافت عمرا بتونه همچین كاری بكنه ! سالها طول می كشه !! اینم باز بر می گرده به فلسفه نرم افزار آزاد ! زبانهای دات نت در انحصار مایكروسافت هست و برای مثال در سیستم عامل مهمی چون لینوكس با هزار مشكل اجرا می شه !! این سرعت و قدرت در توصعه یكی از ویژگی های نرم افزار آزاد هست ! یه سری به اكستنشن های فایرفاكس بزنید ! چند سال طول می كشه به همون اندازه برای اینترنت اكسپلورر اكستنشن ایجاد شه !!! شاید سالها !! :46:
بحث طولانی شد !! بازهم حرفایی هست برای زدن اما ...
از دوست عزیز ممنونم بخاطر نظرشون .
در مورد برنامه نویسی سوكت و شبكه با پایتون حتما بزودی یه آموزش می نویسم . خیلی وقته ازم درخواست می شه :46:
ممنون جناب Bayazee بابت توضیحاتتون. در تکمیل صحبت های شما حیفم اومد این نکته رو دوباره یادآوری نکنم :
حالا ممكنه در زباني مثل ...دات نت ماژولي باشه كه با يك تابع يا API تاريخ شمسي امروز رو بده ! خوب اين يك چيز طبيعي هست ! اما مي خواستي خودت اين ماژول رو بنويسي چند خط مي شد ؟!؟! و آيا خود اين ماژولي كه نوشته شده حجمش چقدره ؟
كل زبان پايتون 10 مگ هست !!! با كل كتابخونه هاي استانداردش و مفسرش و ... .
am_merman01
01-10-2007, 20:27
با سلام خدمت همه اساتید عزیز :10:
در وهله اول میخواستم بگم من در مورد زبان برنامه نویسی مورد علاقه شما اطلاعات چندانی ندارم به همین دلیل سعی کردم در موردش نظر ندم و در کل نظر شخصی بنده و باز هم تاکید میکنم "نظر شخصی بنده" اینه که وقتی آدم با یکی از زبان های برنامه نویسی کار میکنه که به روز هم هست دیگه نباید فکرش رو مشغول چیز دیگه ای بکنه و فقط باید به تمامی امکانات این زبان برنامه نویسی تسلط داشته باشه حالا فرقی نمیکنه که این زبان چی باشه.
مسئله دیگه اینکه آدم باید با خودش رو راست باشه و بشینه و ببینه که انتظارش از یک زبان برنامه نویسی چیه و آیا این زبان میتونه نیاز های فرد رو برطرف کنه یا نه؟ بعد بره و یه زبان رو یاد بگیره . به نظر شخصی بنده دات نت میتونه تمام نیاز های من رو براورده کنه و حتی فرا تر از اون حال اگه شما می فرمایید که دات نت یک استاندارد بسته است (که البته من هنوز هم قبول ندارم و باید دید تعریف از بسته بودن چیست) چشم . قبول . ولی اصلا مهم نیست چون آنچه را که من میخواهم به من میدهد.
مسئله دیگر اینکه باور کنید من بر روی دات نت هیچ اصرار و غیرتی ندارم و اگر بخواهم سنگ زبانی را بر سینه ام بزنم فقط به زبان جاوا علاقه دارم ولی چندان با آن آشنا نیستم .
حالا میخواستم چند مسئله کوچک را روشن کنم البته هدفم خدایی نکرده پوز زنی و لجاجت نیست فقط میخواهم خدایی نکرده برای بعضی از دوستان سو تفاهم پیش نیاید.
در مورد انحصار طلبی مستر بیلی که شکی نیست :41: ولی هرچه تلاش کند نمی تواند برنامه نویسی را به انحصار خود در آورد .:31: ناسلامتی ما برنامه نویس هستیم و زبان برنامه نویسی هم ، خود یک برنامه است که مانند هر برنامه دیگری میتوان در آن دست برد حتی اگر سورس آن قفل باشد.:27:
بر منکرش لعنت ولی برای آنکه برنامه بعد از نصب بر روی گوشی کار کند نیاز به نصب پلتفرم پایتون دارد این درحالی است که sis های تولید شده با دات نت همچین مشکلی ندارند.
در ثانی تولید برنامه برای موبایل شاید البته به نظر شخص بنده چندان کار پیشرفته ای نباشد چراکه با پاسکال هم میتوان برای گوشی موبایل برنامه تولید کرد ولی پاسکال چندان زبان پیشرفته ای نیست.:13:
اینکه تورفتگی باعث خوانا تر شدن برنامه میشه شکی درش نیست و دات نت هم این مسئله رو از نظر دور نکرده و علاوه بر استفاده از تو رفتگی ها ، فضا های نام متفاوت را با استفاده از کلماتی قرار دادی از هم جدا میکند و البته این هر دو کار را خودش به صورت خود کار انجام میدهد و نیازی نیست شما بنشینید و برای ایجاد آن برنامه را اصلاح کنید.
درست است که دات نت محیط ویژوال دارد ولی هیچ اصراری به استفاده از آن نیست و شما می توانید کما فی سابق بنشینید و رویه نویسی کنید :19: و هرچه را که می خواهید خودتان بوجود بیاورید که البته کار چندان سختی هم نیست و نیاز به کد زیادی ندارد.
نباید این مطلب رو نادیده گرفت که بیش از 90% رایانه ها از سیستم عامل ویندوز :2: استفاده میکنند و این آمار در ایران یعنی جایی که من در آنجا برنامه نویسی میکنم به مراتب بالاتر است.
البته اینکه برنامه های اپن سورس زودتر گسترش میابند شکی درش نیست ولی سرعت دات نت تازه وارد هم در زمینه چشم گیر بوده و در مدتی کم توسعه زیادی پیدا کرده .
البته اپن سورس بودن گاهی باعث خروج از استاندارد میشود برای مثال از آنجا که لینوکس یک سیستم عامل اپن سورس است هرکسی این اجازه را دارد که آن را مطابق با نیاز خودش تغییر دهد و نتیجه آن این میشود که بنا به ادعای خود لینوکس در حال حاضر بیش از 1000 نگارش مختلف :18: از لینوکس وجود دارد که کمتر از 10 تای آنها استاندارد هستند.
در پایان باید یک نکته دیگر را اضافه کنم و آن بحث گسترش و فراگیری است. من در ابتدا هم اعلام کردم که عاشق جاوا :40: هستم ولی تنها دلیلی که باعث شد به دنبال فراگیری آن نروم کم بودن اساتید آن در ایران بود و دیدم که اگر کار را شروع کنم و کمی جلو بروم و به مشکل بر بخورم هیچکس نیست که به من کمک کند(در واقع هیشکی نیست که منو دوست داشته باشه). در مورد پایتون هم همین مساله صادق است مگر چند استاد پایتون مثل شما در ایران وجود دارد؟ تازه این اساتید تا چه اندازه به پایتون تسلط دارند؟ و اگر من کمک بخواهم می آیند و به رایگان به همه کمک میکنند(البته شما را عرض نمیکنم)؟
صبر کنید تا چیز دیگری را برایتان تعرف کنم . یک بار یه مشتری به من سفارش برنامه ای داد و بعد پرسید که من با چه زبان برنامه نویسی ای قرار است برنامه اورا بنویسم . وقتی گفتم با VB.NET مشتری را از دست دادم و ایشان ادعا کرد که قدرت vb برای انجام کارمورد نظر او کم است و یا من باید با C برنامه بنویسم و یا به کس دیگری پیشنهاد میدهد. خلاصه بگویم که بعد از کلی بحث و روشنگری باز هم طرف حاضر نشد حتی اجازه آزمایش را به من بدهد. حالا فرض کنید من اسم زبان برنامه نویسی ای را بیاورم که حتی خلیل از برنامه نویس ها هم اسم آن را نشنیده اند ، آنوقت چه اتفاقی می افتد ا... و اعلم.
اما از این حرف های گذشته با توضیحاتی که در مورد پایتون دادید من هم به آن علاقه مند شدم و شاید به زودی و البته بعد از تحقیقات بیشتر و مقایسه بعضی امکانات آن با دات نت و جاوا :40: به آن روی بیاورم .
به هر حال در هر کاری که هستید موفق و پیروز باشید و با دوست داران سایر زبان های برنامه نویسی هم انجوری باشید. :10:
بر منکرش لعنت ولی برای آنکه برنامه بعد از نصب بر روی گوشی کار کند نیاز به نصب پلتفرم پایتون دارد این درحالی است که sis های تولید شده با دات نت همچین مشکلی ندارند.
دوست عزیز لطفا اطلاعات غلط ندید. فایل های sis تولید شده توسط Py2SIS به طور مستقیم و بدون نیاز به نصب پایتون بروی گوشی , نصب می شود.
The Py2Sis program lets you create SiS files that will run on the phone without having to run python first
am_merman01
01-10-2007, 23:53
دوست عزیز لطفا اطلاعات غلط ندید. فایل های sis تولید شده توسط Py2SIS به طور مستقیم و بدون نیاز به نصب پایتون بروی گوشی , نصب می شود.
The Py2Sis program lets you create SiS files that will run on the phone without having to run python first
من در ابتدای بحث هم اعلام کردم که در باره برنامه نویسی با پایتون اطلاعات زیادی ندارم ولی از آنجایی که گوشی باز هستم و علاقه زیادی به نصب برنامه بر روی گوشی دارم بار ها برنامههایی دیده ام که در توضیح آن نوشته شده به دلیل نوشته شدن برنامه با پایتون باید این فایل اضافه را روی گوشی نصب کنید .
حالا اگر اشتباه کردم از تک تک برنامه نویسان پایتون عذر میخواهم.
سلام
اولا یك توضیحی بدم كه بحث و جدال حداقل من برروی زبانی خاص نیست !! كه اگر این بود محال بود حتی یك سطر جواب بدم ! قصدم تبلیغ هم نیست ! چون مثل لینوكس ترجیح می دم زبانی چون پایتون 10 تا برنامه نویس داشته باشه ولی برنامه نویس باشن :46: بیشتر این بحث ها و پاسخ ها بحث بر روی فلسفه بنیادین پشت این موارد هست ! بنده هیچ تعصبی روی زبان یا تكنولوژی ندارم ! مدتی بود از توابع كتابخانه ای Wx استفاده می كردم . با كمی مطالعه متوجه توصعه بسیار خوب Qt شدم و دیدم همه نیازهماو بخوبی جواب می ده و در عرض مدت بسیار كمی بكل كارامو انتقال دادم به كیوتی !
به نظر شخصی بنده دات نت میتونه تمام نیاز های من رو براورده کنه و حتی فرا تر از اون حال اگه شما می فرمایید که دات نت یک استاندارد بسته است (که البته من هنوز هم قبول ندارم و باید دید تعریف از بسته بودن چیست) چشم . قبول . ولی اصلا مهم نیست چون آنچه را که من میخواهم به من میدهد.
خوب شاید این اولین گامهای شیرجه زدن به آغوش انحصار باشه !خودمون با دست خودمون می گیم آقا بده استفاده كنیم هر وقتم نخواستی نده بمیریم !! یه چیزی تو مایه های انرژی اتمی !! خوب شما مهترین چیزارو نادیده می گیرید ! نیازتون رو بر آورده می كنه ! همین ؟ آیا آزادی های لازمرو بهتون می ده ؟ و اون اطمینان قلبی از برآورده شدن نیازهاتون در آینده ؟ زبانهای برنامه نویسی هم كاملا شامل مبحث انحصار می شند . شما با پول دادن اون ابزار رو نمی خرید ! چون وقتی می شه گفت خردید كه بتونید واقعا مالكش باشید ! بخونیدش . تغییرش بدید . به بقیه بدید و ... ! در واقع مایكروسافت داره فرهنگ غلطی یاد می ده ! به همون یاد می ده استفاده كن و به كسی نده ! به كسی كمكی نكن !!
درست است که دات نت محیط ویژوال دارد ولی هیچ اصراری به استفاده از آن نیست و شما می توانید کما فی سابق بنشینید و رویه نویسی کنید و هرچه را که می خواهید خودتان بوجود بیاورید که البته کار چندان سختی هم نیست و نیاز به کد زیادی ندارد.
زبانهایی چون پایتون زبانهایی عقب مونده نیستن ! یا اونقدر جدید كه فعلا ناقص باشه ! این زبان 17 ساله هست ! و یكی از وسیعترین كتابخانه های دنیا متعلق به این زبان هست ! تقریبا برای هر چیزی یك ماژل كامل داره . ولی همشون آزاد هستند . می تونی خیلی راحت كدشون رو ببینی و هر بلایی خواستی سرش بیاری ! من تقریبا می شه گفت پایتون رو همینطوری یاد گرفتم ! با خوندن خود فایل های پایتون !
نباید این مطلب رو نادیده گرفت که بیش از 90% رایانه ها از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند و این آمار در ایران یعنی جایی که من در آنجا برنامه نویسی میکنم به مراتب بالاتر است.
تا جایی كه من می دونم 90 درصد نیست ! 90 درصدم باشه برای سیستم های دسكتاپ هست . در ثانی باید روی همچین مورادی بیشتر دقت كرد ! مثلا كسی بگه چون 90 درصد سیستم ها ویندوز هست پس من برم برنامه نویسی ویندوز رو یاد بگیرم ! خوب یه برنام برای سوپر كامپیوتر یا سرور بنویسی نونت تو رغنه ! :46: همیشه كاری مهم و با ارزش درصد كمی از جامعه انتخابی هستند . بقیه سیاهی لشكره :46:
در ثانی با زبانی چون پایتون كه از لینوكس زاده شده و مختص این محیط هست برای ویندوز هم می شه برنامه نوشت . حتی مایكروسافت هم تحت نام IronPython اونو توی فریم ورك دات نت قرار داده . و برای مثال الان بنده برنامه هایی در حد بزرگ و پیچیده رو دارم با پایتون و ابزارهایی كاملا آزاد و اكثرا لینوكسی تو ویندوز می نویسم و مشكلی هم نداشتم . (Qt, Python, eclipse و...)
باز می گم پایتون رو می گم چون نمونه و مثالی از جامعه نرم افزار آزاد هست كه تو بحث هم بوده !
البته اپن سورس بودن گاهی باعث خروج از استاندارد میشود برای مثال از آنجا که لینوکس یک سیستم عامل اپن سورس است هرکسی این اجازه را دارد که آن را مطابق با نیاز خودش تغییر دهد و نتیجه آن این میشود که بنا به ادعای خود لینوکس در حال حاضر بیش از 1000 نگارش مختلف از لینوکس وجود دارد که کمتر از 10 تای آنها استاندارد هستند.
این حرفتون رو اصلا قبول ندارم ! و كاملا تكذیب می كنم ! (اولین باره گفتم حرفتونو قبول ندارم :46:)
دوست عزیز فكر می كنم شما آشنایی كامل با لینوكس و روند توصعه اون ندارید . یك فرد عادی یا حتی مهمترین نویسنده لینوكس كه یك هسته هست یعنی آقای تروالدز نمی تونه حتی یك كامنت رو بدون نظر جمع تغییر بده :46: الكی نیست كه !! الكی بود مثل ویندوز پر از باگ و مشكل و ایراد بود ! مبحث آزادی خیلی فرق داره با بی قانونی و هرج و مرج ! شما آزادید تغییرات درست و مفیدی بدید . تغییر درست نباشه كه نمی ذارن !! تعداد زیاد توزیع های لینوكس یكی از مورادی هست كه هر اپن سورسی بهش افتخار می كنه !! هر كسی با هر سلیقه ای توزیعی رو بیرون می ده ! رقابت هست ! انحصار نیست ! آزادی هست ! تنوع هست !امكان انتخاب هست ! و ... هست و خیلی چیزا نیست !!مثل مایكروسافت نیست كه بگه مثلا مدیر پنجره اینه ! تموم شد رفت ! كسی باهاش حال نكنه مشكل خودشه !! اما تو لینوكس یكی می گه من یه توزیع درست می كنم مخصوص آموزش ! یكی یه توزیع درست می كنه مخصوص ادارات ! یكی واسه برنامه نویسا و ... ! این آزادی محضه :46: در مورد استاندارد بودن بستگی داره این استاندارد رو چطوری معنی كنید ! استاندارد یعنی شبیه به هم ؟ اینطوری كه دنیا و پیشرفت مفهومی نداره !! قوانینی هست ولی نه دستو پا گیر ! به همه اجازه داده می شه محیط و ابزاری رو خلق كنه ! مفید و نیاز باشه رشد می كنه و تبدیل می شه به جزئی از استاندارد نباشه از بین می ره ! مثل طبیعت :46:
بازم بحث طولانی شد !!
دوست عزیز توزیعهای لینوکس مزیت لینوکس هست نه عدم استاندارد.
شما یه مجموع پکیجهای آزاد دارید. چندین نوع موتور چندین نوع گیربکس شاسی و... که همگی استانداردن بعلاوه ه هزارها اپلیکشن حالا یکی با هدف بالاترین کیفیت و گرافیک یکی با هدف کمترین تخصیص منابع یکی واسه سرور یکی واسه دسکتاپ ووووووووو
این عدم استاندرد نیست البته سوال شما سوال خیلیها هست ولی این ناشی ازون تفکرات ویندوزی هست یعنی شما دارین با دیدی که نسبت به ویندوز دارین ۹۸ xp me ویستا وو... دارین به این قضیه نگاه میکنین
مثلا توی Desktop Environment که توی ویندوز یکی هست و به چشم نمیاد توی لینوکس چندین DE هست و کاربر میتونه در ابتدای لاگین انتخابش کنه مثلا Gnome KDE XFCE Enligtenment AfterStep,.... وقتی اینو به یکی از دوستام نشون میدام گفت آها فهمیدم این یه چیزی شبیه skin هست :)
خوب حق داره چون توی ویندوز یکی هست و کاربر ازون اطلاعی نداره نمیدونه که اینها اساسا متفاوتن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.