مشاهده نسخه کامل
: پر شدن حجم دیسک سخت ؟
ehsan310
26-08-2007, 13:17
سلام
من کلا شاید ۱۰ تا نرم افزار خودم نصب کرده باشم روی لینوکس ولی هر روز حجم دیسک پر میشه علتش چی هست ؟
الان همش 89 مگ جای خالی مونده :18:
؟:18:
اول دوست عزیز لینوکس شما چی هست؟ من هنوز نفهمیدم؟
بعد شما چقدر کلا به لینوکس خودتون اختصاص دادید؟
و خوب اوون 10 تا نرم افزار که نصب کردید چی بودند؟
و در نهایت چندبار تا الان update کردید؟
ehsan310
28-08-2007, 13:07
من فدورا ۷ دارم دفه اول ۷۰۰ مگ آپدیت داشت بعدشم کلا شاید ۱۲۰۰ مگ آپدیتم کرده باشم من کلا ۱۹ گیگ دادم به لینوکس ۱۰ گیگم swap دارم
اون نرم افزاراییم که نصب کردم ۳ تاش نرم افزار طراحی وب بوده k3b توش بوده و چند تا نرم افزار ویدویی
من فدورا ۷ دارم دفه اول ۷۰۰ مگ آپدیت داشت بعدشم کلا شاید ۱۲۰۰ مگ آپدیتم کرده باشم من کلا ۱۹ گیگ دادم به لینوکس ۱۰ گیگم swap دارم
اون نرم افزاراییم که نصب کردم ۳ تاش نرم افزار طراحی وب بوده k3b توش بوده و چند تا نرم افزار ویدویی
دوست عزیز شاید در بخش فدورا مطرح کنید بهتر باشه ولی فعلا ۱۰ گیگ به swap دادید برای چی!!!
swap رو خیلی بخواهید بهش بها بدید باید ۲برابر رم سیستمتون بهش فضا بدید!۱۰ گیگ علاوه بر مشکل ایجاد کردن از سرعت سیستمتون بشدت کم می کنه! من فکر می کنم اگر شما همزمان mysql + oracle + db2 + هزارتا dbms دیگه هم اجرا کنید هم ۱۰ گیگ فضای swap نمی خواهید، به هر حال swap رو کم کنید!
ضمن اینکه من خودم موافق جدا کردن / و /home هستم و حتی /usr چون در این حالت هر کدام برای خودشون فضای جدا دارند و می توونید راحت متوجه تغییرات بشید.:20:
ehsan310
29-08-2007, 01:07
خوب یه سوال من اگر بخوام بک آپ بگیرم از کل اطلاعات و دوباره هاردم رو پارتیشن بندی کنم چیزی که پاک نمیشه اگر از / بک آپ بگیرم کافیه ؟
مطمئن باشید.
من فدورا رو نمی دوونم ولی یکبار در ubuntu بک آپ گرفتم بعد از نصب مجدد در عین ناباوری همه چیز رو برگردوند حتی فایلهایی که از نظر من امکان نداره یک سیستم عامل اونها رو به حساب بیاره، ولی تنها مشکل اینه که بک آپ کاملا جایگزین می شه!یعنی اطلاعات در حال حاضرتون پاک میشه! و بک آپ روش می شینه، که اگه به محض اینکه سیستم نصب شد، restore کنید این مشکل هم موردی نداره.
ehsan310
29-08-2007, 11:13
خوب ۱۰۰ ٪ اگر قرار باشه که بک آپ بگیرم باید سریع سیستم رو دان کن که تغییر زیادی انجام نشه تا به مشکل بر نخورم
ممنون بابت راهنمای که کردی
برای swap سه گیگ کافی هست ؟
خوب ۱۰۰ ٪ اگر قرار باشه که بک آپ بگیرم باید سریع سیستم رو دان کن که تغییر زیادی انجام نشه تا به مشکل بر نخورم
ممنون بابت راهنمای که کردی
برای swap سه گیگ کافی هست ؟
برای swap بهترین حالت اختصاص 2 برابر رم هست یعنی اگر رم سیستمتون ۵۱۲ هست ۱ گیگ به swap بدید اگر رمتون ۱ گیگ هست ۲ گیگ به swap بدید، حالا دیگه شما هر چقدر رم دارید ۲ برابرش رو بدید به swap، البته اگر کمتر هم بدید موردی نداره.
ehsan310
30-08-2007, 01:51
ممنون از راهنمایی که کردید اینارو که من اطلاعاتش رو جمع میکنم هر وقت به اندازه مقاله برسه مقاله مینویسم میزارم تو بخش مقالات همین انجمن برای ۲ تا دستور تا حالا اینکارو کردم اینطوری سوالات گذشته منو دیگه کسی دنبال نمیکنه
ehsan310
31-08-2007, 01:30
یه سوال دیگه
الان من بزنم بک آپ بگیره از درایو های ntfs که مانت کردم هم بک آپ میگیره بعد بریزمش روی یه هارد دیگه اف دیسک کنم ؟
دستور بک آپ به صورت عادی فقط از درایو سیستمتون بک آپ می گیره البته شما می تونید exclude و include هم داشته باشید ولی کلا به نظرم عجیب می آد خوب شما به صورت عادی تمام اطلاعات درایو ntfs خود رو روی یک هارد دیگه به صورت مستقیم کپی کنید، دیگه برای چی بک آپ! کلا بک آپ در لینوکس به این خاطر هست که تمام نرم افزارهای نصب شده و پکیج های دانلود شده باز میگردن اگه هدفتون فقط داشتن فایلهای موجود روی دیسک هست که خود به صورت دستی و با کپی پیست کردن فایلها بک آپ رو بگیرید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.